Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Tényleg áruljuk Wardot?Mély a poszt, annyira nem kiemelkedő, nem fiatal, és szerződése utolsó évébe lép, de mégiscsak egy jó kezdőről van szó...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Lehet én hallottam félre, de mintha VJ azt mondta volna a mai edzés után, hogy Jordan Taylor is be fog állni irányító posztra a következő meccsenÚgy nézem még középsuliban volt QB, meg volt egyetem első évében is két sikeres passza 77 yard-ért, aztán utána már csak 1/3 2 yard-ért és azóta semmi...
Vonster
Mivel Siemian-t nem fogjuk tutira bevetni, Lynch meg sérült, így kell egy emergency QB, ha Sloter lesérül vagy elfárad, valszeg ez lesz Taylor...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 9 éve
Lehet én hallottam félre, de mintha VJ azt mondta volna a mai edzés után, hogy Jordan Taylor is be fog állni irányító posztra a következő meccsen
több mint 9 éve
Lynch a vállsérüléssel megoldott minden kérdést biztos ami biztosÉn utoljára azt láttam, hogy sprain és pár hetet ki fog hagyni, szóval Sloter kap egy teljes meccset a hétvégén...
elvileg bruise
Negritis
több mint 9 éve
Hát Elway nem fog olyant lenyilatkozni, hogy a Lynch projekt buktára áll. Már a presztízs miatt sem, és hát ezzel csak odaverne a srác maradék önbizalmának is. Nincs értelme bántani, inkább bíztatni kell, hátha...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Lynch a vállsérüléssel megoldott minden kérdést biztos ami biztoselvileg bruise
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Az simán kapkodás is volt, meg akkor nem volt igazán komoly eredménykényszer, PM és Oswi lelépett, tudta mindenki, hogy egy szezon bukó lesz. Persze már azt hihették, hogy mostanra kész lesz, de így, hogy nincs, sincs még tragédia Elway szerint...Egyébként nem tudom ki mennyire hallgatta Elway beszélgetését a meccs közben Briese-ékkel, ott ő azt mondta Lynchről, hogy sejtették, hogy sok idő kell majd neki megszokni az NFL offense-t, mert college-ben főle shotgunból nyomta, de ő még nem aggódik, szerinte jó TC-je volt és sokat fejlődött...Így azért érdekes, hogy mi alapján sikerül pont őt draftolni Kubiak rendszerébe, amikor nála szinte minden play center mögött indul. Persze most visszavonult, de ha nincsenek egészségügyi bajai, akkor még mindíg ugyanott vagyunk.
StormST
levaisw3
több mint 9 éve
Egyébként nem tudom ki mennyire hallgatta Elway beszélgetését a meccs közben Briese-ékkel, ott ő azt mondta Lynchről, hogy sejtették, hogy sok idő kell majd neki megszokni az NFL offense-t, mert college-ben főle shotgunból nyomta, de ő még nem aggódik, szerinte jó TC-je volt és sokat fejlődött...Így azért érdekes, hogy mi alapján sikerül pont őt draftolni Kubiak rendszerébe, amikor nála szinte minden play center mögött indul. Persze most visszavonult, de ha nincsenek egészségügyi bajai, akkor még mindíg ugyanott vagyunk.
StormST
több mint 9 éve
Egyébként nem tudom ki mennyire hallgatta Elway beszélgetését a meccs közben Briese-ékkel, ott ő azt mondta Lynchről, hogy sejtették, hogy sok idő kell majd neki megszokni az NFL offense-t, mert college-ben főle shotgunból nyomta, de ő még nem aggódik, szerinte jó TC-je volt és sokat fejlődött...
több mint 9 éve
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, bár alig bírtam követni a meccseket, de ettől a Macskától kiver a víz. Vannak ügyes dolgai, de biztos pontnak nagyon nem mondanám. Sajnos.. nem baj, csak túlélem valahogy :dJavaslom, fókuszálj az ügyes dolgaira. Kiveséztük itt a témát, senki nem tartja biztos pontnak Siemiant. Szegény ember vízzel főz esete, sajnos nincs jobb opciónk a jelenben. Lynch bébi még nem hozakodott elő az elsőkörös tálentumával. Macska feszegeti a határait, szorgalmas, tanul, de limitált. Az edzőnk dolga, hogy ehhez igazítsák az idei offense-t. Ha Charles és CJ egészséges maradna, kiegészülve személyes nagy kedvencemmel, Janovich-csal, és Henderson-Booker párossal, ha a fal a tavalyihoz képest tud javulni október-novemberre, akkor lehetnek ebből szép dolgok. Túl fogod élni, egész biztos vagyok benne. 😀
JC6
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, bár alig bírtam követni a meccseket, de ettől a Macskától kiver a víz. Vannak ügyes dolgai, de biztos pontnak nagyon nem mondanám. Sajnos.. nem baj, csak túlélem valahogy :d
több mint 9 éve
Talib pár perccel az affér után nyilatkozott, már mosolyogva. Annyit mondott, hogy nem volt semmi, mindössze Davis túl volt pörögve és próbálta lecsillapítani. Hát ja, ő így csillapít. 😀Charles-t öröm nézni. Olyan mint egy táncos a parketten, egyszerűen élmény a mozgása. Szerintem nyolvcan évesen is ilyen szépen fog mozogni, csak akkor percenként 1 métert 😊
Macska olyan, mint a másodéves önmaga. Pont annyit tud, mint egy vártnál jobb 7. körös irányító, aki kapott egy év esélyt a sorstól, és második évében már van annyi rutinja, hogy a nem fejlődő, bizonytalan fiatal vetélytársat kényelmesen kiszorítsa. Nem ugrott szintet, de picivel tapasztaltabb lehet, talán picivel jobban ki lehet nyitni a playbookot neki anélkül, hogy többet hibázna. Egy egészséges C.J-Charles párossal önmagában ennyitől is sokkal jobb lehet az offense, mint tavaly. Mondjuk arról a szintről nem nagy kunszt kimozdulni. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Durva futójáték lehet itt majd jövőre, ha Charles és CJ is hozza magát. (És az O# fal nem lesz teljesen homály....)A sok tucat TE próbálgatása helyett én bepróbálkoznék a 2 RB-s felállásokkal.
több mint 9 éve
Shelby Harris nagyon szép dolgokat mutatott, meg kell tartani, mert PS-ig nem jut el ilyen preseason után...Én nem voltam elájulva Siemian-tól, az INT, amit dobott az a már ismert brainfart volt, 1 méterrel DT feje fölé dobta a passzot, volt pár szép passza, de volt szar read is bőven. Lynch-ből sokat nem láttunk, egy drive, közben egy fumble, de azt Henderson mentette, viszont amikor futott, akkor volt egy szép visszavágása, ami 1st down-t ért...
Az OL továbbra se egy csodacsapat, kellene már Paradis középre nagyon...
Nem tudom mi lesz Booker-el, ha visszatér, most a CJ, Jamaal, Henderson hármas elégnek tűnik, Jamaal nagyon jó volt, kapott egyet a fejére, de aztán még visszajött, jó állapotban van, csak bírja sérülés nélkül...
Von jött, látott, sack-elt, táncolt, pihent, ennyi elég is volt... 😀
A D elég jól áll szerintem, bár Ray és Barrett kelleni fog, hogy mindkét oldalról legyen nyomás. A DL jobban alakul, mint vártam, ha Wolfe és Crick visszajön akkor talán nem lesz nagy gond ott se. Az a lökdösődés Davis és Talib közt nem volt jó jel, de állítólag rendezték, remélem tényleg így is van...
több mint 9 éve
Shelby Harris az új Malik Jackson. Ha így folytatja, hogy lest meg Millernek a 30 sack? 😀 Gotsis kezdi megmutatni, miért ragaszkodott hozzá Bill Kollar. Black is írta legutóbb, hogy épp most veszi meg a D fal, velem is ez történt. Jó pár ismeretlen srác van a D-ben, akik több, mint reményteljes teljesítményt mutatnak. Carter, Harris-Lewis, Ekanem... Fogalmam nincs, hogy szűkítik le a keretet 53-ra. Lesz fejvakarás az irodai munkában. Most jobbnak látom a helyzetet, mint a draft után. Cirmost most láttam először meccsen, eddig csak összefoglalót néztem. Laikusként látok fejlődést a tavalyi önmagához képest. Szavamra nem mutatott rosszul. De majd a szakértők leveszik a fejemet. Sokat számíthat az egy év tapasztalat. Ha Lynch akar magával kezdeni valamit, sokkal többet kell adnia, mert Siemiant egyre nehezebb lesz kiszorítani, és kétségem sincs felőle, hogy lesznek még versenytársak. Kelly, Sloter és valaki a következő draftról, ha az ölünkbe hullik. Jamal Charles egy állat. Komolyan feléledhez a futás. Persze, ha bírja. Az is lehet, máris összetörték. Persze maradtunk szrüke lovacskák a csoportban. A 3. helyért versenyzünk, sokak szerint. Szeretem, amikor ebből a pozícióból indulunk versenybe. Ilyenkor szoktak jó dolgok kerekedni... Hú, de várom már az igazi rajtot...
Szerkesztette: Zalán
több mint 9 éve
Természetesen idén se Bowlen lesz a HoF-re nevezett contributor, nem lenèzve a 3-szoros SB győztes GM-ez, de ha Jerry Jones bent lehet, akkor Bowlen-nek már régen bent kéne lennie. Igaz ő sose akart médiakurva lenni...pbs.twimg.com/media/CqAr-mBVIAAp-j1.jpg:large
több mint 9 éve
én is wiz1
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
wiz1.netKöszi szépen 😊Ti hol szoktátok nézni az előszezon meccseit? Kerestem korábban oldalakat de nem találtam, és gondoltam megkérdezem háthaCsak, hogy normális választ is kapjál 😉 😛 bár van erre topic is,
Vonster
bowl.hu/forum/amerikai-futball/az-espn-america-alternativai-game-pass-espn-player-stb
de pl itt:
ifirstrow.eu/sport/american-football.html
esetleg itt :
www.vipleague.me/sports/american-football.html
dande
Vonster
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Köszi szépen 😊Ti hol szoktátok nézni az előszezon meccseit? Kerestem korábban oldalakat de nem találtam, és gondoltam megkérdezem háthaCsak, hogy normális választ is kapjál 😉 😛 bár van erre topic is,
Vonster
bowl.hu/forum/amerikai-futball/az-espn-america-alternativai-game-pass-espn-player-stb
de pl itt:
esetleg itt :
dande
több mint 9 éve
Ti hol szoktátok nézni az előszezon meccseit? Kerestem korábban oldalakat de nem találtam, és gondoltam megkérdezem háthaCsak, hogy normális választ is kapjál 😉 😛 bár van erre topic is,
Vonster
de pl itt:
esetleg itt :
Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
Én kényelmes vagyok, és game passon követem. 😜Ti hol szoktátok nézni az előszezon meccseit? Kerestem korábban oldalakat de nem találtam, és gondoltam megkérdezem háthaÉn burzsuj vagyok és Game Pass-om van 😛
Vonster
StormST
több mint 9 éve
Ti hol szoktátok nézni az előszezon meccseit? Kerestem korábban oldalakat de nem találtam, és gondoltam megkérdezem háthaÉn burzsuj vagyok és Game Pass-om van 😛
Vonster
több mint 9 éve
Ti hol szoktátok nézni az előszezon meccseit? Kerestem korábban oldalakat de nem találtam, és gondoltam megkérdezem hátha
több mint 9 éve
Mindenben egyetértek Black, nekem is így jár az agyam. Nincs értelme azon agyalni, hogy mi lett volna ha nincs Manning, mert minden évben megvolt az elvi lehetősége, hogy Elway berántsa a franchise irányítót Manning-al együtt is. Wilson, Cousins, Carr, Garoppolo (, Foles, stb.) mind kényelmesen elérhető lett volna, se pickbe, se feltrade-be nem kerültek volna. Még első körbe sem. Ha Elway úgy gondolta volna, hogy ezekből Manning utódja lehet, egy percet nem hezitált volna, berántotta volna valamelyiket, hiszen adott volt, hogy Manning ideje véges, nincs benne több, mint néhány év. De nem rántotta be egyiket sem, miért feltételezzük, hogy ha Manning nincs, akkor igen? Azt pedig zárjuk ki, hogy Bortles, Winston, Mariota, Goff, Wentz jöhetett volna, mert egyik sem jöhetett volna, feltéve, hogy a Tebow project annyira katasztrofális eredményt hozott volna, hogy top5-ből draftolhatott volna a csapat. Lejjebbről 1/1-re képtelenség feltratelni nem top5-ből. Még onnan is el kell adni a franchise-t (lásd Redskins vs RGIII). Top 10 környékén lehetett volna körülbelül húzni legkorábban, akár úgy, hogy eleve ott végez, akár úgy, hogy odáig feltradel a csapat. Oda még az első kör második feléből fel lehet menni, lásd idei feltrade-ek. Nem olcsó az sem, de az elvileg megoldható lett volna. Csakhogy egyetlen top10 környékén kiment érdemi QB sincs a ligában. Akik jók, azok vagy 1/1, 1/2, ergó elérhetetlenek lettek volna, vagy pedig későbbi körösek, akiket Elway Manninggel együtt is simán kihúzhatott volna.Én egyelőre bízom Macskában. Persze az elfogultság miatt is, mert én az ilyen QB-kat szeretem. Technikailag öröm nézni, gyönyörű és villámgyors dobómozdulat, jó lábmunka, állandóan jó egyensúlyi helyzet, jó idegrendszer, semmi pánikolás krízis pillanatokban sem. Csak, hát a nagy kérdés a többi. Ha képes fejlődni, akkor egy Alex Smith féle fejlődési pálya benne lehet. Sokat könnyítene a dolgán, ha lenne előtte egy jó fal és egy megbízható futójáték...

több mint 9 éve
"Barrett has been cleared to resume some football activity" 😊