NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

76 feliratkozó

több mint 9 éve
triangle 1 283
grat, megérdemelt győzelem, valóban SB-kaliber csapat, remélem találkozunk még idén. viszont a támadófalatok teljesítményéből messzemenő következtetést ne vonjatok le ezen egy meccs alapján, mert nálunk a pass rush mint olyan nem létezik (illetve Ch. Jones személyében jelenleg sérült). jó meccs volt😊
több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 223 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Szeretném ha a heti what you might've missed rovatban csak Neal-Daniels-D.Jones hármasról lenne szó, amit ők nyomtak, azért nagy respect. Az O-lineról nem beszélve persze 😊

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 067 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nem nagyon tudok lehiggadni, de lapozzátok vissza a szezon előtt mit írtatok erre az OL falra, mint mondtam? Nem olyan rosszak ők, várjunk még! Megint borzalmasra sikeredett Ricsiék közvetítése, több miss tackle-t csináltak ők mint a 2 csapat együtt a pályán, de az OL faj nagy teljesítményét észrevették ők is, zseniális volt ma a Bakhtiari-Sitton-Lindsley-Lang-Bulaga 5-ös.
Összeértek, egészséges hálisten mindenki és Rodgerst végre nem ütik verik egész meccsen! (1 hiba volt amikor Lang és Lindsley egymásra vártak)
Minden tiszteletem az OL-é!


Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 12 658
egynek elment😛

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 588
Grat srácok, jó meccs volt.
Remélem találkozunk februárban 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 067 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Extázis vagy még több!! Szét örjöngtem a meccset, mint ha már a Lombardi cím múlna rajta! A végén Cobb elkapásánál akkorát ütöttem a földbe örömömbe, hogy lehet csináltam egy jó kis hajszálrepedést... 😀

Extázis más szó nincs, imádom ezt a csapatot!!!


Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
manuszka86 New England Patriots 2 056 — Patriots fan
Grat a győzelemhez,igazán remek meccs volt ( csak a közvetítés minősége tudta rontani a színvonalat 😊 )

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egynek nem volt rossz 😊 Ahhoz képest nem múlt sokon^^
Na de majd SB-n visszavágunk 😛 Azért grat

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 067 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Az internetet ellepték a havat lapátoló Green Bay szurkolók. Mindenki klasszikus meccsre számít, hiszen Tom Brady és Aaron Rodgers első összecsapásának lehetünk szemtanúi. Igen, tudjuk, Tom Brady is kemény, de azért mégiscsak Wisconsin állam lakosai a legnagyobb menők a tundrán. Mutatjuk miért!
+ 15°C fok - A Dolphins játékosok hosszú ujjúban kezdenek edzeni. Green Bay-ben az emberek kifekszenek napozni.
+ 10°C fok - A texasi klubok edzéseit áthelyezik a terembe. Clay Matthews tangapapucsban érkezik az edzőközpontba.
+ 5°C fok - A 49ers szurkolók a hideg miatt inkább otthon maradnak. Green Bay-ben visszavonják a másodfokú hőségriadót.
+ 0°C fok - Az olasz autók nem indulnak, Reggie Bush Lamborghini Aventador helyett egy Forddal kell furikázzon. Tramon Williams kiáll a parkolóból egy kabrióval.

- 4°C fok - Befagy a Buccaneers stadionban található medence vize. A Lambeau Field-en a bye week alatt megrendezik a helyi strandröplabda bajnokságot.
- 12°C fok - Már a Vikings játékosok is a hidegre panaszkodnak. Randall Cobb és Jordy Nelson kesztyűt húz az edzés felénél.
- 20°C fok - Arizonából kérelmet írnak Goodell-nek, mert szerintük ilyen rossz időben nem lehet játszani. Eközben Mike McCarthy jótékonysági grillpartyn autogramot osztogat a Packers parkolójában.
- 35°C fok - New Orleans-ben elhalasztják a meccset, mert a lakosságot a Superdome-ban keres menedéket. B.J. Raji becsukja a fürdőszobaablakot.

- 45°C fok - Több NFL stadion megközelíthetetlen. Green Bay-ben 5 perc alatt eltolták a havat. A Packers meccsen a szurkolók fele már nem félmeztelen… Mivel a nők bikini felsőben vannak.
- 60°C fok - Chicagoban befagynak a whiskey-s üvegek, Joulupuki lemondja a half-time show fellépését. Green Bay-ben hosszú sorok állnak a hotdogárus előtt.
- 75°C fok - Obama rendkívüli állapotot hirdet ki az országban. Corey Linsley (center) arra panaszkodik, hogy Aaron Rodgers keze túl hideg.
- 92°C fok - Gyakorlatilag minden lebénult, korcsolyával és hószánnal lehet csak közlekedni az országban. Eddie Lacy felveszi a fémstoplist.

- 183°C fok - Az ételben található mikrobák elpusztulnak. Egy Green Bay játékos mérsékelt edzésmunkát végez kisebb megfázás miatt.
- 273°C fok - Minden atom alapú molekula mozgása leáll. Az öregek úgy emlékeznek, hogy Brett Favre idején még a telek is keményebbek voltak.

Én is csak loptam, de inkább így teszem ki, hátha így többen elolvassátok! KIÉGTEM!!! 😀
GO PACK GO


Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
Celtic Green Bay Packers 419
Nem lesz havazás, -5,-6 fokot mondanak a meccsre. Jelen pillanatban 0 fok van (6:45)
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Nagyon várom már a NE elleni meccset. Szerintem kijelenthető, hogy Magyarország két legnépszerűbb csapata játszik egymás ellen. Tehát mindenképp beszédtéma lesz a jövőhét folyamán 😊 Nem beszélve arról, hogy két azonos felfogású csapat játszik egymás ellen. Tehát a sok pont garantált vagyis a statisztika ezt mutatja. Ami a semleges nézőket is a képernyő elé csábíthatja. Packers győzelmet szeretnék látni a Lambeau-n de kifejezetten szoros meccsre számítok. Nüanszok dönthetnek illetve egy meghatározó játékos kiesése.FrozNTundRa
Én az ellenkező tábort képviselem, bár az NFC-ből a Packers az egyik legszimpibb csapatom, főleg Rodgers, Matthews, Nelson, Lacy...Meg ugye anno Favre! Élvezet nézni a játékotokat, de természetesen most azt kívánom hogy ne menjen olyan jól! 😊DeX
kicsit izgultam is, hogy átteszik főműsoridőbe, de így pont jó. nagyon jó meccsre van kilátás!
több mint 9 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Nagyon várom már a NE elleni meccset. Szerintem kijelenthető, hogy Magyarország két legnépszerűbb csapata játszik egymás ellen. Tehát mindenképp beszédtéma lesz a jövőhét folyamán 😊 Nem beszélve arról, hogy két azonos felfogású csapat játszik egymás ellen. Tehát a sok pont garantált vagyis a statisztika ezt mutatja. Ami a semleges nézőket is a képernyő elé csábíthatja. Packers győzelmet szeretnék látni a Lambeau-n de kifejezetten szoros meccsre számítok. Nüanszok dönthetnek illetve egy meghatározó játékos kiesése.FrozNTundRa
Én az ellenkező tábort képviselem, bár az NFC-ből a Packers az egyik legszimpibb csapatom, főleg Rodgers, Matthews, Nelson, Lacy...Meg ugye anno Favre! Élvezet nézni a játékotokat, de természetesen most azt kívánom hogy ne menjen olyan jól! 😊

több mint 9 éve
GreenNGold Green Bay Packers 86
Nagyon várom már a NE elleni meccset. Szerintem kijelenthető, hogy Magyarország két legnépszerűbb csapata játszik egymás ellen. Tehát mindenképp beszédtéma lesz a jövőhét folyamán 😊 Nem beszélve arról, hogy két azonos felfogású csapat játszik egymás ellen. Tehát a sok pont garantált vagyis a statisztika ezt mutatja. Ami a semleges nézőket is a képernyő elé csábíthatja. Packers győzelmet szeretnék látni a Lambeau-n de kifejezetten szoros meccsre számítok. Nüanszok dönthetnek illetve egy meghatározó játékos kiesése.
több mint 9 éve
zsoltvanya Green Bay Packers 45
Nézegettem az állást. Szerintetek az faktor lehet, hogy a New Englandnek jobban "belefér" egy vereség most a Lambeau-n, mint nekünk? Utolsó héten óriási matek lesz és az is lehet, hogy például egy 10-6 nem lesz elég wildcardra. Ami azt jelenti, hogy a NE-t a Packersnek meg kéne verni, különben nincs botlás üzemmódban kell végig tolnia a a hátralevő meccseket. A NE csoport elsősége 99% és az állásokat nézve a BYE is kábé 70%, hogy megvan még akkor is, ha esetleg ezt a meccset most eldobják. Benne lehet ilyesmi a játékosokban?GNG
Ha kontárkodhatok, szerintem nem. ha esetleg a második félidőben nagyon mennétek, akkor el tudom képzelni, hogy "feladják" (ahogy a Lions Foxboroban).
Ha a te gondolatmeneted követem, akkor azt mondanám, hogy a Patsnek van egy meccs lehetősége hibázni (a 1st seed-ért). Viszont ezután megy San Diegoba, majd 3 csoportmeccs. Ezek közül majdnem bármelyik lehet vereség. Nem lehet előre feladni egy meccset sem, mert különben jön a "nincs botlás üzzemmód".zinedine5
Neki ültem a számolásnak, meg okoskodásnak:
- Arizona (@ATL, vsKC, @STL, @SF, vsSEA) - (9-2)
- Philadelphia (vsSEA, vsDAL, @WAS, @NYG) - (9-3)
- Green Bay (vsNE, vsATL, @BUF, @TB, vsDET) - (8-3)
- Seattle (@PHI, vsSF, @ARI, vsSTL) - (8-4)
- Detroit (vsTB, vsMIN, @CHI, @GB) - (8-4)
- Dallas (@CHI, @PHI, vsIND, @WAS) - (8-4)
- San Francisco (@OAK, @SEA, vsSD, vsARI) - (7-5)

Ebből kicsit számolgattam, TFH a '49ers mindent nyer és 11-5 lesz a vége (ugye, hogy ne legyen elég a 10-6), ekkor viszont a Cardinals és a Seahawks is könyvelhet magának 1-1 vereséget, ezzel a Seattle már 5 vereségnél jár, mondjuk ők vertek minket, DE 3 PO-t teljesen befolyásoló meccsük van még plusz fogadják Rams-et, akik hát láttuk milyenek. A Dallas 8-4-gyel áll (mi is állhatunk így hétfőn majd, DE) a Cowboys már "csak" 1 PO-t teljesen befolyásolót játszik, viszont megy Chicagoba, ami azért csak nem életbiztosítás, Washingtonban, kb ugyanaz a kaliber, ebből ők buknak egyet, és fogadják a Colts-ot az utolsó előtti körben, kb ott dől el, majd szerintem, hogy az a Packers - Lions a pihenőért menjen majd. Szóval én a frisco+cowboys duót nem várom, sem játék sem a matek miatt a PO-ba. Illetve nekünk 3-at kell nyerni az 5ből, hogy innen sima legyen minden. Nem érzem veszélyét annak, hogy lemaradnánk a PO-ról 😊

Alapból csak 7 csapattal foglalkoztam a maradék 5 helyre, mert a Falcons-Saints-Panthers-Buccaners el visz majd egy helyet, de a WC-be nem szólhatnak bele.
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 980
Ennél rosszabb nincs is mikor már Packesek éreznek egyet velünk 😀 ... Hogy jutottunk ide, hogy a liga egyik legnagyobb hagyományú együttese, akiknek tradicionálisan kőkemény védelme van ide süllyedjen....És hogy az edzők még a helyükön vannak az a legnagyobb vicc....a gameplant egy 2 éves óvodás rajzolta fel a szezonra... ( bár bele gondolva az ovis jobban átlátná a játékot mint Trestman és Tucker együtt...) ....

több mint 9 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Nézegettem az állást. Szerintetek az faktor lehet, hogy a New Englandnek jobban "belefér" egy vereség most a Lambeau-n, mint nekünk? Utolsó héten óriási matek lesz és az is lehet, hogy például egy 10-6 nem lesz elég wildcardra. Ami azt jelenti, hogy a NE-t a Packersnek meg kéne verni, különben nincs botlás üzemmódban kell végig tolnia a a hátralevő meccseket. A NE csoport elsősége 99% és az állásokat nézve a BYE is kábé 70%, hogy megvan még akkor is, ha esetleg ezt a meccset most eldobják. Benne lehet ilyesmi a játékosokban?GNG
Szerintem ki van zárva. Ha ez lenne az utolsó mecs tét nélkül, akkor talán, de így semmiképpen. Belicheck és Brady amúgy sem a könyörületességéről híres 😊. Ennek ellenére majd nyugtatjuk a lelkünket ezzel, ha kikapunk.

Szurkolóként viszont nagyon örülök, hogy így áll a csapat, mert viszonylag nyugodtan tudom élvezni majd az összecsapást (persze a "viszonylag" fontos, mert még egy előszezon meccsen is rendesen izgulok).
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 026 — Ajmo Vatreni
Nézegettem az állást. Szerintetek az faktor lehet, hogy a New Englandnek jobban "belefér" egy vereség most a Lambeau-n, mint nekünk? Utolsó héten óriási matek lesz és az is lehet, hogy például egy 10-6 nem lesz elég wildcardra. Ami azt jelenti, hogy a NE-t a Packersnek meg kéne verni, különben nincs botlás üzemmódban kell végig tolnia a a hátralevő meccseket. A NE csoport elsősége 99% és az állásokat nézve a BYE is kábé 70%, hogy megvan még akkor is, ha esetleg ezt a meccset most eldobják. Benne lehet ilyesmi a játékosokban?GNG
Ha kontárkodhatok, szerintem nem. ha esetleg a második félidőben nagyon mennétek, akkor el tudom képzelni, hogy "feladják" (ahogy a Lions Foxboroban).
Ha a te gondolatmeneted követem, akkor azt mondanám, hogy a Patsnek van egy meccs lehetősége hibázni (a 1st seed-ért). Viszont ezután megy San Diegoba, majd 3 csoportmeccs. Ezek közül majdnem bármelyik lehet vereség. Nem lehet előre feladni egy meccset sem, mert különben jön a "nincs botlás üzzemmód".
több mint 9 éve
GNG Green Bay Packers 241
Nézegettem az állást. Szerintetek az faktor lehet, hogy a New Englandnek jobban "belefér" egy vereség most a Lambeau-n, mint nekünk? Utolsó héten óriási matek lesz és az is lehet, hogy például egy 10-6 nem lesz elég wildcardra. Ami azt jelenti, hogy a NE-t a Packersnek meg kéne verni, különben nincs botlás üzemmódban kell végig tolnia a a hátralevő meccseket. A NE csoport elsősége 99% és az állásokat nézve a BYE is kábé 70%, hogy megvan még akkor is, ha esetleg ezt a meccset most eldobják. Benne lehet ilyesmi a játékosokban?
több mint 9 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 807
Kivételes nap, a Bearsnek szurkol az ember, de hát úgy tűnik hiába :/.

A két mai meccs között ha valaki hangolódni akar vasárnapra:
 packersclub.hu/2014/11/pats-packers-beharang/SWicK
Én megpróbáltam inkább objektív szemmel nézni a meccset.

Kezdem megérteni a Bears szurkolókat. Ez botrány volt. Ilyen motiválatlan Marshallt még nem láttam. Úgy tenném ki a csapatból, hogy a lába nem éri a földet. Emellett az a D egy vicc, nem méltó az ottani hagyományokhoz. Nem véletlen szórtuk mi is meg őket.

A Lions Offense Bush felépülését követően kemény dió lehet, de meg van a fegyverünk (screen + Lacy) a védelmük megtörésére. Most nem tűnt olyan félelmetesnek ez a D.
A sorsolásukat elnézve megint az utolsó forduló fogja eldönteni a csoportot. Ismét izgalmas december elé nézünk 😊
több mint 9 éve
SWicK Green Bay Packers 4
Kivételes nap, a Bearsnek szurkol az ember, de hát úgy tűnik hiába :/.

A két mai meccs között ha valaki hangolódni akar vasárnapra:
 packersclub.hu/2014/11/pats-packers-beharang/
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 067 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
A múlt fordulóban egyébként ismét megválasztottak egy Packers játékost a hét legjobbjának!
Csak így tovább Eddie 😉 kelleni fog a Pats ellen is egy ilyen teljesítmény!


Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 980
Ilyet is ritkán látni/ hallani sajtfejektől 😀

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 067 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Éjszaka megint szépen szakadt a hó Gb-ben , nem bírok magammal annyira várom a meccset 😊nando89
Előtte egy kis szurkolói támogatás a maciknak.Old Green Bay
el fog kélni, de hálát adok, ha nyernek!


Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 12 658
Éjszaka megint szépen szakadt a hó Gb-ben , nem bírok magammal annyira várom a meccset 😊nando89
Előtte egy kis szurkolói támogatás a maciknak.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 620
Éjszaka megint szépen szakadt a hó Gb-ben , nem bírok magammal annyira várom a meccset 😊