NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 4 éve
JéBé
7 035
Kenny Stills szabad...
több mint 4 éve
Látva a tegnapi dallasi meccset azért együttéreztem néha a hazaiakkal, úgy néz ki Mikenak sem a konzervatív sem a bevállalós stílus nem áll jól.Találó megfogalmazás...😊
amaru
több mint 4 éve
nando89
3 906
Látva a tegnapi dallasi meccset azért együttéreztem néha a hazaiakkal, úgy néz ki Mikenak sem a konzervatív sem a bevállalós stílus nem áll jól.Szerintem Mlf nagyon jol feltud készulni az ellenfélből , és fasza gameplant összerakni , nem véletlen h idén 10 meccs ből 8 nál a nyito drive pontokkal végződőtt , a gond akkor van amikor az elképzelt plan nem működik akkor nem nagyon tudunk váltani ...sztm ebben kell sokat fejlődnie még , amugy én is azt mondom h többet kaptam mint vártam .
Erről jutott eszembe, hogy igazabol MLF megítélése milyen, remek eredmények, de nincs az a hype senki se szidja senki se ítéli el. Azt hiszem a draft mögött kicsit őt is érzi mindenki, viszont az eredményeket meg hozza. Amúgy sem egy ilyen felkavaró személyiség mégis érdekes az a semmilyenség ami körüllengi. Én bírom amúgy, talán kicsit túl rendes gyerek HC-nek, de még a korral fejlődhet.
amaru
több mint 4 éve
amaru
153
Látva a tegnapi dallasi meccset azért együttéreztem néha a hazaiakkal, úgy néz ki Mikenak sem a konzervatív sem a bevállalós stílus nem áll jól.Erről jutott eszembe, hogy igazabol MLF megítélése milyen, remek eredmények, de nincs az a hype senki se szidja senki se ítéli el. Azt hiszem a draft mögött kicsit őt is érzi mindenki, viszont az eredményeket meg hozza. Amúgy sem egy ilyen felkavaró személyiség mégis érdekes az a semmilyenség ami körüllengi. Én bírom amúgy, talán kicsit túl rendes gyerek HC-nek, de még a korral fejlődhet.
több mint 4 éve
gremi
118
McCartht felelosge a Defensive Coordinator kivalasztasa... Nolen nem a megfelelo ember erre... Ez a Cowboys Offense oldalon jo (volt) Prescott seruleseig. De ez nagyon McCarthy Packerses Offense volt - 3-4 WR a palyan, a QB 350-400 yardokat dob... Keves futas, semmi sema, a tehetseg megoldja...Nem akarom a Dallas-szurkereket bosszantani, ezért ide teszem be. Májusi cikk, most jött szembe:Erre mondják, hogy nem jött be. Nagyon nem szeretem McCarthy-t, de a Dallas idei évét nem írnám az ő számlájára. Azért, ha cap majdnem fele IR-en van, benne az sztárirányítóval, akkor abból nehéz bármit is kihozni. Az OLine lassan úgy fog felállni, hogy a portás lesz a center és mellette 2-2 gyakorlóbábu.
"NFL: Belichick és McCarthy a legesélyesebb az Év edzője címére"
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nfl-belichick-es-mccarthy-a-legeselyesebb-az-ev-edzoje-cimere-2764169
nagylaza
uatu
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Hat emberek, megneztem az NFL FB oldalan amikor Arod egy felido alatt 6(!) TD passzt osztott ki a CHI ellen, es 42-0 volt az allas.Uuuuristen! Mintha 3 mostani Adams lett volna a palyan, olyan elkapasok mentek (Jordi kidolve elkapott TD kb 40yardrol, Cobb repulo felkezes TD elkapas 30rol, stb.). 8 WR-nek passzolt egy felido alatt. Csak mondom, nem papiron volt a fele, meg a PS-ban, hanem 8nak volt elkapasa az 1 felidoben!
Es sokat dicserjuk a mostani O falat, de amikor a Bakhtiari, Sitton, Lang, Bulaga negyes 60(!) yardon at torte az utat egy screen pas utan a döcögő Lacy elott a celteruletig ugy, hogy a macik hozzaerni sem tudtak, amig TD lett...
Szoval, azert az (is)mekkora csapat volt! Brrrr... :-o
Szerkesztette: jossbeaumont
több mint 4 éve
De legalább már próbálkozik. ... 😀Mindenesetre tegnap is volt két olyan tökös hívása, mint amilyen náluk évek alatt egy sem. Kapott is belőle Cowboys csapata rögtön 14 pontot...Nem akarom a Dallas-szurkereket bosszantani, ezért ide teszem be. Májusi cikk, most jött szembe:Erre mondják, hogy nem jött be. Nagyon nem szeretem McCarthy-t, de a Dallas idei évét nem írnám az ő számlájára. Azért, ha cap majdnem fele IR-en van, benne az sztárirányítóval, akkor abból nehéz bármit is kihozni. Az OLine lassan úgy fog felállni, hogy a portás lesz a center és mellette 2-2 gyakorlóbábu.
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nfl-belichick-es-mccarthy-a-legeselyesebb-az-ev-edzoje-cimere-2764169
nagylaza
uatu
James007
Amikor még Greenbay-ben volt, akkor ez hiányzott. (ez is)
több mint 4 éve
FK, meccsértékelő:Nem akarom a Dallas-szurkereket bosszantani, ezért ide teszem be. Májusi cikk, most jött szembe:Erre mondják, hogy nem jött be. Nagyon nem szeretem McCarthy-t, de a Dallas idei évét nem írnám az ő számlájára. Azért, ha cap majdnem fele IR-en van, benne az sztárirányítóval, akkor abból nehéz bármit is kihozni. Az OLine lassan úgy fog felállni, hogy a portás lesz a center és mellette 2-2 gyakorlóbábu.
nagylaza
uatu
"Iszonyatosan kínos volt az, amit a Cowboys művelt ma Mike McCarthyval az élen, egy-egy jelenettől úgy lefagytam, mint a Windows, beállt a kék halál és percekig meredtem magam elé, hogy ez mégis mi a fene volt. (...) Mike McCarthy úgy érkezett a Cowboyshoz, mint egy Super Bowl győztes edző, aki kicsit kiégett Green Bayben, de a kivágásával járó kényszerszabadságot produktívan töltötte: képezte magát, modernizálta a felfogását, elmélyült az analitikában, hogy megfeleljen az egyre modernebb NFL elvárásainak. Na, ebből már eddig sem láttunk semmit, de most már biztos vagyok benne, hogy bármit is olvasott, az nem tett jót neki."
több mint 4 éve
James007
1 859
Mindenesetre tegnap is volt két olyan tökös hívása, mint amilyen náluk évek alatt egy sem. Kapott is belőle Cowboys csapata rögtön 14 pontot...Nem akarom a Dallas-szurkereket bosszantani, ezért ide teszem be. Májusi cikk, most jött szembe:Erre mondják, hogy nem jött be. Nagyon nem szeretem McCarthy-t, de a Dallas idei évét nem írnám az ő számlájára. Azért, ha cap majdnem fele IR-en van, benne az sztárirányítóval, akkor abból nehéz bármit is kihozni. Az OLine lassan úgy fog felállni, hogy a portás lesz a center és mellette 2-2 gyakorlóbábu.
nagylaza
uatu
több mint 4 éve
Nem akarom a Dallas-szurkereket bosszantani, ezért ide teszem be. Májusi cikk, most jött szembe:Erre mondják, hogy nem jött be. Nagyon nem szeretem McCarthy-t, de a Dallas idei évét nem írnám az ő számlájára. Azért, ha cap majdnem fele IR-en van, benne az sztárirányítóval, akkor abból nehéz bármit is kihozni. Az OLine lassan úgy fog felállni, hogy a portás lesz a center és mellette 2-2 gyakorlóbábu.
nagylaza
több mint 4 éve
Nem akarom a Dallas-szurkereket bosszantani, ezért ide teszem be. Májusi cikk, most jött szembe:"NFL: Belichick és McCarthy a legesélyesebb az Év edzője címére"
több mint 4 éve
Monty Adams ment IR-re, de szereztunk a D# falba egy 135kg-os NT-t a macik gyakorlobol.Megláttam, hogy Adams, és megállt bennem az ütő.
Nyilvan nem vilagmegvalto, de ki az, Clark-on kivul?!
Vegulis NFL tapasztalata van (kicsit tul szines is) de egy esely, hogy javuljunk a futas ellen. BJ Raji ota nem volt ilyen hegyomlas NT a falban.
jossbeaumont
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Monty Adams ment IR-re, de szereztunk a D# falba egy 135kg-os NT-t a macik gyakorlobol.Nyilvan nem vilagmegvalto, de ki az, Clark-on kivul?!
Vegulis NFL tapasztalata van (kicsit tul szines is) de egy esely, hogy javuljunk a futas ellen. BJ Raji ota nem volt ilyen hegyomlas NT a falban.
több mint 4 éve
SBL
2 216
@BillHuberSIasked Aaron Rodgers why he’s been so good on deep throws this year.
Rodgers: “Bill, thank you for asking that because I’ve always wanted to say this, ‘Chicks dig the long ball.’
No comment!😊
több mint 4 éve
esz-ki-mo
307
The -9 yards Shepherd posted last year were the worst total of any player to ever return a punt for the Packers.Nagyon úgy tűnik, az egyetlen előrelépési lehetőség az lehetne számára, ha megtanítanák a fair catch-re...
Idén -3-nál (mínusz három) tart ugy, hogy volt egy 6yardos visszahordása...
jossbeaumont
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
The -9 yards Shepherd posted last year were the worst total of any player to ever return a punt for the Packers.Idén -3-nál (mínusz három) tart ugy, hogy volt egy 6yardos visszahordása...
több mint 4 éve
JéBé
7 035
Former #Packers DBs @leap36 & @CharlesWoodson have been named @ProFootballHOF semifinalists!Emlekszem Woodsonrol volt egy diszkurzus itt meg anno a gyuru utan hogy elso koros HOF kaliber e. Az!
#PFHOF21 | #GoPackGo
wohooo
gamerkr
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
En csalodott nem lennek a tegnap miatt, ha csak a statot neznem. Ez ellen a No1. vedelem ellen idegenben feltettunk 30+ pontot. Eredetileg en L-ra vettem a meccset.De igenis most mar qrw merges vagyok, h ugyanazt a sz.t gereblyezi 3. eve a NAGYON gyengen draftolo menedzsment.
Shep-rol tavaly is tudtuk, h nem NFL szint, megis, lam itt van. MVS EQ = one trick pony-k, vagy azok se. 30%-os elkapassal (Arod-tol, nem Trub-tol) szinten a kanadai ligaban kene villogniuk.
Es ok azok, akiket egyaltalan draftoltunk 3 ev alatt a liga egyik(ha nema) legjobb QBjanak, amikor MINDEN balfek tudja, h elsosorban WR-eknek TUD passzolni. Ez van. De mi inkabb probaljuk pl. zoldfulu/kukazott TE-ekre gyogyitani.
Szuper, h van futojatek - iden vege is lesz, lehet ujra epiteni. Aj/Willson tandem 3 evbe tellett.
A melegitos, kotottsapkas inaktiv elsokoros csillagrol, akiert feltradeltunk iden, nem irok, mert mindenki tudja... Dillon szinten. Elvesztegetjuk egy korszakos QB tehetseget vmifele csodavarasra, meg dafke, nevelo-draftra. Stb,Stb.
A vedelem miatt is jogosan lehet ingerult egy GB szurkolo. Orrba-szajba draftoltuk oda a kozepszert: 1. kor Gary igenis nem jobb, mint Fackrell volt, 1.valasztas King a korhazvonaton ul allandoan(serulten draftoltuk). Linsley kiesett, meg jo, h draftoltunk iden centert. Ja, őt is serulten draftoltuk -azota sem latott palyat. Draftoltunk tavalyelott olyan falembert, aki pszichologiai okokbol azonnal visszavonult. Hogy sikerult ot scoutolni?
Es mehetunk vegig a ketsegbeejto Kirksey, a coverben benazo P. Smith, a rengeteg osszekapart ingyen S es LB, akik szegenyek megszakadnak a palyan (mint Greene v. Barnes, Scully stb.) de hat ennyit tudnak.
Mondom meg egyszer. 2 ev alatt 20 draft cetlink volt! (Ha jol emlekszem 11+10), elso 2 korben vagy 6 ebbol.
Van amit a ST-rol leirjak?
Aaah, minek...
| (Ha ez rinyalas, vallalom, es bocsanat!) |
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Legközelebb képpel tessék 😕A főnököm titkárnőjeÍgy 4 órát aludva a történtekre, kipihent friss fejjel átgondolva a tegnapi meccset azt kell mondjam,... ....hogy kapják be az összes f@xomat az alábbi sorrendben:Csak, hogy a lényegre térjek.
a spec team, élén Shepperddel
Valdez Scantling
aki 4. és 3 cm-re passzjátékot hív
aki a futás elleni borzalomért bármi módon felelős
Nagy Andi
Mihalik Enikő
| Utóbbi kettő jutalomból |
Amúgy emlékszik valaki arra, amikor legutoljára sikeres QB sneaket villantottunk? Vagy bármilyen nyamvadt sikertelent? Vagy olyanra, amikor egy QB sneaket, vagy 2 pontos kísérletet nem szoptunk be? És még a fake puntok időszaka el sem jött..
James007
Ki az a Nagy Andi? Google nem segített sokat 😕
Wyatt
De a Tóth Andi se rossz 😀
James007
több mint 4 éve
James007
1 859
A főnököm titkárnőjeÍgy 4 órát aludva a történtekre, kipihent friss fejjel átgondolva a tegnapi meccset azt kell mondjam,... ....hogy kapják be az összes f@xomat az alábbi sorrendben:Csak, hogy a lényegre térjek.
Valdez Scantling
Nagy Andi
Mihalik Enikő
Amúgy emlékszik valaki arra, amikor legutoljára sikeres QB sneaket villantottunk? Vagy bármilyen nyamvadt sikertelent? Vagy olyanra, amikor egy QB sneaket, vagy 2 pontos kísérletet nem szoptunk be? És még a fake puntok időszaka el sem jött..
James007
Wyatt
De a Tóth Andi se rossz 😀
több mint 4 éve
2.Jól emlékszem, hogy ARodnak 1 db OT W-je van?A két félidő utolsó drive-ja azért megmutatta, hogy az O képes extrát nyújtani. Lehet, hogy hülyén működik az agyam, de - bármennyire is bosszant, hogy nem lett meg a W - ettől a vereségtől nem vagyok elkeseredve. (A PO-ban persze más lenne a helyzet.) Nálam a Tampa elleni mélyrepülés nem fér bele. Ez viszont: benne van a pakliban.+1
nagylaza
Jó meccs volt, nem volt betli.
Az O tudott haladni. A sok turnovert nem bírja el a csapat vagy nagyon nehezen. Alapból nem is szoktuk szórni szerencsére a labdákat, de persze néha benne van.
MVS hősből lett bohóc. Kéne még WR de hát nem lesz, lapozzunk.
Azért ez egy AFC csapat elleni vereség volt idegenbe. Nyilvan jó lett volna nyerni, de ha egy ki ki meccsen ki kell kapni akkor inkább ilenkor legyen.
Ami viszont mar tendenciózus, az az OT-s bukták. Ha mi kapjuk meg a labdát, ha az ellenfél folyton kikapunk. Ez az egyedüli dolog ami igazán bosszantó szerintem. Minden csop ellenfél kikapott (Macik pihentek). Őket kell verni jövőhéten. Az fontos meccs lesz.
alatriste
nagylaza
2017 vs. Bengals
2018 @ Jets
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Szerinted mit várunk?😊Tippre az inkább Tóth Andi lesz talán😀Így 4 órát aludva a történtekre, kipihent friss fejjel átgondolva a tegnapi meccset azt kell mondjam,... ....hogy kapják be az összes f@xomat az alábbi sorrendben:Csak, hogy a lényegre térjek.
Valdez Scantling
Nagy Andi
Mihalik Enikő
James007
Wyatt
A viccet félretéve mit vártok ellenünk? Én sok sanszot nem adnék magunknak, ha a védelem tudja presszionálni Rodgers lehet esélyünk. Offensünk az nem létezik gyakorlatilag.
hpeter93
több mint 4 éve
Gondolom, róla van szó:Így 4 órát aludva a történtekre, kipihent friss fejjel átgondolva a tegnapi meccset azt kell mondjam,... ....hogy kapják be az összes f@xomat az alábbi sorrendben:Csak, hogy a lényegre térjek.
Valdez Scantling
Nagy Andi
Mihalik Enikő
James007
Wyatt
cupydo.hu/tarskereso/budapest/nagy-andi-55-eves-no-83791-adatlap