NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 4 éve
Tippre az inkább Tóth Andi lesz talán😀Így 4 órát aludva a történtekre, kipihent friss fejjel átgondolva a tegnapi meccset azt kell mondjam,... ....hogy kapják be az összes f@xomat az alábbi sorrendben:Csak, hogy a lényegre térjek.
a spec team, élén Shepperddel
Valdez Scantling
aki 4. és 3 cm-re passzjátékot hív
aki a futás elleni borzalomért bármi módon felelős
Nagy Andi
Mihalik Enikő
| Utóbbi kettő jutalomból |
Amúgy emlékszik valaki arra, amikor legutoljára sikeres QB sneaket villantottunk? Vagy bármilyen nyamvadt sikertelent? Vagy olyanra, amikor egy QB sneaket, vagy 2 pontos kísérletet nem szoptunk be? És még a fake puntok időszaka el sem jött..
James007
Ki az a Nagy Andi? Google nem segített sokat 😕
Wyatt
A viccet félretéve mit vártok ellenünk? Én sok sanszot nem adnék magunknak, ha a védelem tudja presszionálni Rodgers lehet esélyünk. Offensünk az nem létezik gyakorlatilag.
Szerkesztette: hpeter93
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Így 4 órát aludva a történtekre, kipihent friss fejjel átgondolva a tegnapi meccset azt kell mondjam,... ....hogy kapják be az összes f@xomat az alábbi sorrendben:Csak, hogy a lényegre térjek.
a spec team, élén Shepperddel
Valdez Scantling
aki 4. és 3 cm-re passzjátékot hív
aki a futás elleni borzalomért bármi módon felelős
Nagy Andi
Mihalik Enikő
Amúgy emlékszik valaki arra, amikor legutoljára sikeres QB sneaket villantottunk? Vagy bármilyen nyamvadt sikertelent? Vagy olyanra, amikor egy QB sneaket, vagy 2 pontos kísérletet nem szoptunk be? És még a fake puntok időszaka el sem jött..
James007
Ki az a Nagy Andi? Google nem segített sokat 😕
több mint 4 éve
James007
1 859
Így 4 órát aludva a történtekre, kipihent friss fejjel átgondolva a tegnapi meccset azt kell mondjam,... ....hogy kapják be az összes f@xomat az alábbi sorrendben:Nagy Andi
Mihalik Enikő
több mint 4 éve
esz-ki-mo
307
Az egyik hozzászólásban fogalmaztátok meg azt, amit én is végig éreztem: nincs ritmusa a támadásoknak, még az első félidőben , a 28 pont ellenére sem tudtam hátradőlni azzal a megnyugtató érzéssel, hogy biztosan haladni fogunk előre. Ettől persze még vannak szép megoldások, látványos passzok AR-től, bravúros elkapások, de egy PO menetelést erre nehéz építeni, mert elég, ha kiesik Adams vagy valamelyik futó, vagy esetleg rosszabb napot fog ki AR, s akkor nincs B terv...A Def. pedig továbbra sem jó, annak ellenére, hogy van pár jó játékos. Egyszerűen mint csapatrész nem jó.
több mint 4 éve
A Titans is nagyon kemény diónak ígérkezik. Csak annyit mondok: Henry. Az alapján, amit láttam, tegnap AJ Brown is brutális volt.Azt mondjuk nem is venném a nyerhetőnek kinéző meccsek közé, bár ők is kikaptak nemrég 200+ futott yard ellenére.
nagylaza
több mint 4 éve
Szerencsére van még hátra pár nyerhetőnek kinéző meccs, ami majd bizakodásra adhat okot a PO-ban való pofáraesés előtt.A Titans is nagyon kemény diónak ígérkezik. Csak annyit mondok: Henry. Az alapján, amit láttam, tegnap AJ Brown is brutális volt.
Peszinter Ferenc
több mint 4 éve
SBL
2 216
Magamban még nem tudtam eldönteni, hogy szurkoljak-e a kiemelt helynek. MLF másfél évéből kiindulva nem vagyok benne biztos (sőt), hogy jót tenne nekünk egy hét pihenő a PO-ban. Azt nem lehet, hogy megnyerjük a konferenciát, de pályára lépünk a wild card körben?😊Kérdésedben a válasz.
nagylaza
Az nem lehet, hogy megnyerjük a konferenciát.😊
több mint 4 éve
Magamban még nem tudtam eldönteni, hogy szurkoljak-e a kiemelt helynek. MLF másfél évéből kiindulva nem vagyok benne biztos (sőt), hogy jót tenne nekünk egy hét pihenő a PO-ban. Azt nem lehet, hogy megnyerjük a konferenciát, de pályára lépünk a wild card körben?😊
több mint 4 éve
SBL
2 216
A nevemben beszéltél!😊Aki bottom 5 védelemről ír, nézzen már utána a dolgoknak! Ezt a sok rinyáló embert, komolyan. Vannak hibák, de hol nincsenek. Négy eladott labda, amik után jöttek a rövid pályák. A ST kritikán aluli. Mind punt, mind visszahordások terén, de én közel sem vagyok annyira csalódott, mint amilyen a sirató kórusunk 😊Szerintem nagyon félreérted a dolgot ha azt hiszed h itt a többség a tegnapi vereség miatt keserű vagy csalódott , nagyon nem, meccs előtt is leírtam h belefér csak azt lássam h az O tud halladni egy jó védelem ellen is , ez megtörtént.
gbol
Csalódott én az miatt vagyok és nem akarok más nevében beszélni h milyen kevés kéne ahhoz h ez a csapat contender legyen , mert én őszintén azt gondolom h nyomtunk volna egy jo draftot needre ez a csapat az lenne ., de veszve semmi nincs jönnek macik nyomjuk le őket magabiztos játékkal 😊
nando89
több mint 4 éve
Szerencsére van még hátra pár nyerhetőnek kinéző meccs, ami majd bizakodásra adhat okot a PO-ban való pofáraesés előtt.
több mint 4 éve
nando89
3 906
Aki bottom 5 védelemről ír, nézzen már utána a dolgoknak! Ezt a sok rinyáló embert, komolyan. Vannak hibák, de hol nincsenek. Négy eladott labda, amik után jöttek a rövid pályák. A ST kritikán aluli. Mind punt, mind visszahordások terén, de én közel sem vagyok annyira csalódott, mint amilyen a sirató kórusunk 😊Szerintem nagyon félreérted a dolgot ha azt hiszed h itt a többség a tegnapi vereség miatt keserű vagy csalódott , nagyon nem, meccs előtt is leírtam h belefér csak azt lássam h az O tud haladni egy jó védelem ellen is , ez megtörtént.
gbol
Csalódott én az miatt vagyok és nem akarok más nevében beszélni h milyen kevés kéne ahhoz h ez a csapat contender legyen , mert én őszintén azt gondolom h nyomtunk volna egy jo draftot needre ez a csapat az lenne ., de veszve semmi nincs jönnek macik nyomjuk le őket magabiztos játékkal 😊
Szerkesztette: nando89
több mint 4 éve
gbol
383
Aki bottom 5 védelemről ír, nézzen már utána a dolgoknak! Ezt a sok rinyáló embert, komolyan. Vannak hibák, de hol nincsenek. Négy eladott labda, amik után jöttek a rövid pályák. A ST kritikán aluli. Mind punt, mind visszahordások terén, de én közel sem vagyok annyira csalódott, mint amilyen a sirató kórusunk 😊
több mint 4 éve
nando89
3 906
Azon h Prestonra komoly cover feladatokat bízunk hetek óta nem tudok napirendre térni .. Ez szerintem is hatalmas coaching hiba .
Az meg h ilyen az lb sor nagy gm hiba .
A támadó sort azért nem veszem magam elő mert .. van egy adamsed oké .ezen kívül vannak 5/6. Koros elkapok vagy ufa-ek, Te poszton dettó , a futó tandem azt gondolom megfelelő sőt , és ez az egység annak ellenére működik h nem aldozol ra érdemben semmit, ja de jött egy inaktív Qb egy 3. Számú futó és Te/Fb hibrid .. hat kosz , képzeljük el őket ha kihúzzuk ide Justin Jeffersont ... és nem Love jön .
Védelemre ellenben költünk és beruhazunk és nem igen latszik az előrelépés , sőt ..
több mint 4 éve
nando89
3 906
1 cinci elleni biztosan arra emlekszem 2017 bol tánJól emlékszem, hogy ARodnak 1 db OT W-je van?A két félidő utolsó drive-ja azért megmutatta, hogy az O képes extrát nyújtani. Lehet, hogy hülyén működik az agyam, de - bármennyire is bosszant, hogy nem lett meg a W - ettől a vereségtől nem vagyok elkeseredve. (A PO-ban persze más lenne a helyzet.) Nálam a Tampa elleni mélyrepülés nem fér bele. Ez viszont: benne van a pakliban.+1
nagylaza
Jó meccs volt, nem volt betli.
Az O tudott haladni. A sok turnovert nem bírja el a csapat vagy nagyon nehezen. Alapból nem is szoktuk szórni szerencsére a labdákat, de persze néha benne van.
MVS hősből lett bohóc. Kéne még WR de hát nem lesz, lapozzunk.
Azért ez egy AFC csapat elleni vereség volt idegenbe. Nyilvan jó lett volna nyerni, de ha egy ki ki meccsen ki kell kapni akkor inkább ilenkor legyen.
Ami viszont mar tendenciózus, az az OT-s bukták. Ha mi kapjuk meg a labdát, ha az ellenfél folyton kikapunk. Ez az egyedüli dolog ami igazán bosszantó szerintem. Minden csop ellenfél kikapott (Macik pihentek). Őket kell verni jövőhéten. Az fontos meccs lesz.
alatriste
nagylaza
több mint 4 éve
SBL
2 216
Szerintem is az O érdemli meg legkevésbé a szapulást. 31 pont a Colt ellen nem rossz. Átlagban 20 alatt kaptak eddig. A 3. negyedben valami nem működött, de ilyen elfordul minden csapattal.Persze nem gond, ha egy Colts-tól kikap a csapat. (ráadásul egy szorosnak tűnő meccsen) De ahogyan sikerült lemenedzselni ezt a második félidőt, az valami elképesztően kiábrándító volt. Az, h egy félidőben ligaelit az O, egy félidőt meg a pályán sincs. Érzésre többet haladtunk Colts büntikkel, mint önerőből. Semmi dinamikája nem volt a meccsnek(ha egészében nézzük), ami bizakodóvá tenne. MLF ismét bizonyított, egy féle képpen tud váltani a csapat egy meccsen belül, visszaeséssel. És ez nem az első meccsünk idén, ami bizonyítja, h a draft nem arra való, hogy azt bizonygassuk kinek nagyobbak a tökei....Persze OT, nem is lehetett volna szorosabb, de a játékunkat tekintve én azért nem tenném ezt ki az ablakba.Megvédeném az O-t volt ket 3 and outunk az nem szep, de aztan a negyedikre elszurt play ellenfel 35 yardon + a vege. Negybol ket drive azert kb haladt - nem tampa bay szeru betli volt ez. Vikings meccsre hasonlitott ahol hosszu sikeres driveokkal csinaltak ki minket.
twitch(4thline)
amaru
A D-től nem lehet sokat várni, de tegnap még ezt a keveset sem sikerült hozniuk. Se a futás, se a passz ellen nem tudtak igazán felmutatni nagy dolgokat. Van néhány playmaker, de összeségében komoly lyukak vannak lsd. ILB, DL minusz Clark vagy a CB sor Alexandre kivételével. Ennek ellenére szerintem jobb coachinggal többet is ki lehetne hozni az egységből. PL. miért van fent P. Smits ha több kárt csinál mit hasznot?
A ST pedig mindennek a teteje. Tök utolsó kickoff returnben és bottom 5 a punt returnben. A Jags ellen benyeltek egy TD mert a fél csapat 3 négyzetméteren csoportosult, talán féltek egyedül. Tegnap a 20 yarding is csak ritkán ért el a visszahordó és ott volt a fambli. Ha puntolás kritikán aluli. Egyedül Crosby, aki jól teljesít. Ha mindent összevetünk szerintem a liga leggyengébb ST teljesítménye van itt. Bízom benne, hogy Mennega jövőre más máshol lesz. Én MLF helyében nem is várnék a kirúgásával. Nincs veszetnivaló.
több mint 4 éve
JéBé
7 035
Annyira jelentektelem hogy fel sem tunt hogy meg mindig ottvan. 😅 De koszi az infot.A vereseget hagyjuk bele is fert de sajnos megint az bizonyosodott be hogy nehany kurva ember kellett volna csak aki minimalisan impact. Love melegitoben nezi vegig a meccseket Dillont meg a rovid yardokra sem tudja magat palyara rakatani masodik koros backkent...Dillon speciel Covid-listán van.
JéBé
nagylaza
több mint 4 éve
Jól emlékszem, hogy ARodnak 1 db OT W-je van?A két félidő utolsó drive-ja azért megmutatta, hogy az O képes extrát nyújtani. Lehet, hogy hülyén működik az agyam, de - bármennyire is bosszant, hogy nem lett meg a W - ettől a vereségtől nem vagyok elkeseredve. (A PO-ban persze más lenne a helyzet.) Nálam a Tampa elleni mélyrepülés nem fér bele. Ez viszont: benne van a pakliban.+1
nagylaza
Az O tudott haladni. A sok turnovert nem bírja el a csapat vagy nagyon nehezen. Alapból nem is szoktuk szórni szerencsére a labdákat, de persze néha benne van.
Azért ez egy AFC csapat elleni vereség volt idegenbe. Nyilvan jó lett volna nyerni, de ha egy ki ki meccsen ki kell kapni akkor inkább ilenkor legyen.
Ami viszont mar tendenciózus, az az OT-s bukták. Ha mi kapjuk meg a labdát, ha az ellenfél folyton kikapunk. Ez az egyedüli dolog ami igazán bosszantó szerintem. Minden csop ellenfél kikapott (Macik pihentek). Őket kell verni jövőhéten. Az fontos meccs lesz.
alatriste
több mint 4 éve
A vereseget hagyjuk bele is fert de sajnos megint az bizonyosodott be hogy nehany kurva ember kellett volna csak aki minimalisan impact. Love melegitoben nezi vegig a meccseket Dillont meg a rovid yardokra sem tudja magat palyara rakatani masodik koros backkent...Dillon speciel Covid-listán van.
JéBé
több mint 4 éve
amaru
153
Persze nem gond, ha egy Colts-tól kikap a csapat. (ráadásul egy szorosnak tűnő meccsen) De ahogyan sikerült lemenedzselni ezt a második félidőt, az valami elképesztően kiábrándító volt. Az, h egy félidőben ligaelit az O, egy félidőt meg a pályán sincs. Érzésre többet haladtunk Colts büntikkel, mint önerőből. Semmi dinamikája nem volt a meccsnek(ha egészében nézzük), ami bizakodóvá tenne. MLF ismét bizonyított, egy féle képpen tud váltani a csapat egy meccsen belül, visszaeséssel. És ez nem az első meccsünk idén, ami bizonyítja, h a draft nem arra való, hogy azt bizonygassuk kinek nagyobbak a tökei....Persze OT, nem is lehetett volna szorosabb, de a játékunkat tekintve én azért nem tenném ezt ki az ablakba.Megvédeném az O-t volt ket 3 and outunk az nem szep, de aztan a negyedikre elszurt play ellenfel 35 yardon + a vege. Negybol ket drive azert kb haladt - nem tampa bay szeru betli volt ez. Vikings meccsre hasonlitott ahol hosszu sikeres driveokkal csinaltak ki minket.
twitch(4thline)
több mint 4 éve
Persze nem gond, ha egy Colts-tól kikap a csapat. (ráadásul egy szorosnak tűnő meccsen) De ahogyan sikerült lemenedzselni ezt a második félidőt, az valami elképesztően kiábrándító volt. Az, h egy félidőben ligaelit az O, egy félidőt meg a pályán sincs. Érzésre többet haladtunk Colts büntikkel, mint önerőből. Semmi dinamikája nem volt a meccsnek(ha egészében nézzük), ami bizakodóvá tenne. MLF ismét bizonyított, egy féle képpen tud váltani a csapat egy meccsen belül, visszaeséssel. És ez nem az első meccsünk idén, ami bizonyítja, h a draft nem arra való, hogy azt bizonygassuk kinek nagyobbak a tökei....Persze OT, nem is lehetett volna szorosabb, de a játékunkat tekintve én azért nem tenném ezt ki az ablakba.
több mint 4 éve
amaru
153
Ez ilyen igazi playoff csata szagu meccs volt ket jo csapat kozt meccs kozbeni eros hullamvolgyekkel. A vegen mi huztuk a rovidebbet, de szerencsere ez meg nem a playoff volt, legyen ott forditva. Eladtuk, Pootie Tang berugta. Az elso felidei game plan nagyon ott volt. Masodik felidoben igazabol megint hosszu labdabirtoklasokkal nyirtak ki minket, itt jol jott volna valami a vedelemtol.31 pont a liga egyik legjobb vedelem ellen nem rossz. Nuanszokon mult a meccs, eleg ha a forward movement nincs meg riversnel vagy a meccs utolso hivasa jobb. Szerintem nem volt ez olyan rossz ellenben baromi idegesítő.
több mint 4 éve
A két félidő utolsó drive-ja azért megmutatta, hogy az O képes extrát nyújtani. Lehet, hogy hülyén működik az agyam, de - bármennyire is bosszant, hogy nem lett meg a W - ettől a vereségtől nem vagyok elkeseredve. (A PO-ban persze más lenne a helyzet.) Nálam a Tampa elleni mélyrepülés nem fér bele. Ez viszont: benne van a pakliban.+1
nagylaza
Liverpool Fc
több mint 4 éve
ne felejtsük, ha a Colts képes lett volna három játékban, egymásután elindítani az órát az utolsó drive-jukban, akkor kb. hail mary dobásaink maradtak volna, idő híján.Ervin mennyit fog még kihagyni? Bántóan rosszak voltunk a visszahordásokban.
Mondjuk azért pozitívumokat:
+ Alexander magasan a legjobb corner volt tegnap is, nagyon kell a játéka
+ Clark életjeleket mutatott, oké, egy felforgatott Colts fallal szemben
+ Jenkins, aki a támadó fal bármely posztján bevethető, és nem is mutat rosszul
+ Greene, a Pettine féle defense-ben hol fenn van, hol oldal vonalon, nagyon sokszor volt a labda körül, és egy- -az-egyben tackle-k is mentek neki
több mint 4 éve
JéBé
7 035
A vereseget hagyjuk bele is fert de sajnos megint az bizonyosodott be hogy nehany kurva ember kellett volna csak aki minimalisan impact. Love melegitoben nezi vegig a meccseket Dillont meg a rovid yardokra sem tudja magat palyara rakatani masodik koros backkent...
több mint 4 éve
nando89
3 906
Az utolsó negyed végén a Colts D teljesen vakon volt. Legalább két passzt meg lehetett volna ejteni az endzone-ba. A hosszabbítás nem a mi terepünk.Sztm ott nagy hiba volt h spikeoltunk elsőre , nyilván így utólag de lett volna annyi idő h ne keljen .
Tactful Cactus