Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 5 éve
FloresR 357
Watson elfog igazolni ez már biztos?
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
🤔

Bence94
Pro: Ha visszakapja a Houston a pickeknek közel dupláját, amit BoB elherdált, abból fel lehet húzni egy új csapatot, nem mellesleg, ez a Texans ebben a formában nem hogy 1, de akár 2 1/1-be is simán belenyúlhat a következő években.

Kontra: Lehet sorolni a QB-needes csapatokat, Watson és az ügynöke nyilvánvalóan nem menne el bárhova, hanem szépen megjelölnék azt a 2-3 csapatot ami tényleges előrelépés lenne neki, vele kiegészülve kontender lenne, ez pedig tompíthatja az értékét, hiszen kevesebb érdeklődő, kisebb licitháború.

Például egy cap gondokkal küzdő csapatba ahol a jelenlegi minőség sem elég hülye lenne elmenni. Vagy egy olyanba, ahol túl kevés jelenleg a tehetség, az építkezés elején járnak, és a top pickek bukásával + a szerződése bekerülésével semmilyen erősítés nem lehetne lehetséges .. Jövőre megint vernie kéne az asztalt, bohócot csinálna magából. Én olyan 3 első + 2 másodikra húznám meg a határt, amiért megéri elpostázni.
több mint 5 éve
Bence94 Indianapolis Colts 2 242
🤔
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 638 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Egyre jobb hírek jönnek!! 😕
Nem azt mondom, hogy Bieniemy lenne a legjobb megoldás a csapatnak, de hogy még el sem hívják interjúra...
Gondolom az új GM már tudja ki a legalkalmasabb a Patriotsból, meg végülis őt sem interjúvolták meg...

Merlin85
Josh McDaniels lesz az....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Merlin85 Houston Texans 1 600
Egyre jobb hírek jönnek!! 😕
Nem azt mondom, hogy Bieniemy lenne a legjobb megoldás a csapatnak, de hogy még el sem hívják interjúra...
Gondolom az új GM már tudja ki a legalkalmasabb a Patriotsból, meg végülis őt sem interjúvolták meg...

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 702 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 5 éve
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 412
A Texans már régóta Cesariot akarta, érthető, ha nem csináltak neki cirkuszt az interjúztatással. Annak viszont így nem sok értelme volt, hogy fejvadász céget megbíznak, akik tök másokat válogatnak ki. Hacsak nem smoke screen, de az meg minek?

Cesariot okos palinak mondják. GM-ként viszont első bálozó, majd kiderül annak milyen lesz. A mozgástéren nem fog múlni, ezzel a tulaj háttérrel lényegében azt csinálhat majd amit akar.
peterk2005
Watson egy harmadik körösért

Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 535 — The only discipline that lasts, is self discipline
A Texans már régóta Cesariot akarta, érthető, ha nem csináltak neki cirkuszt az interjúztatással. Annak viszont így nem sok értelme volt, hogy fejvadász céget megbíznak, akik tök másokat válogatnak ki. Hacsak nem smoke screen, de az meg minek?

Cesariot okos palinak mondják. GM-ként viszont első bálozó, majd kiderül annak milyen lesz. A mozgástéren nem fog múlni, ezzel a tulaj háttérrel lényegében azt csinálhat majd amit akar.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Felbérelsz egy fejvadász céget (gondolom nem kevés pénzért), akik 5 nevet mondanak neked, de te inkább azt választod aki rajt sincs a listán és még BoB akarta idehozni... Nagyon okos döntés.
Én személyesen John Dorsey-nak örültem volna, de őt még interjúra sem hívták be ha minden igaz.
Nem tudom milyen lesz, lehet jó döntéseket fog hozni Caserio, erre hamar meg fogjuk kapni a választ amikor HC-t fog választani. Remélhetőleg nem a Patriotsból...
Amikor mindenki gyökeres változásról beszélt, nem csak új GM, HC, de új tulajdonos is kellett volna...
Merlin85
Totál értelmetlen, azt is olvastam, hogy még meg sem volt az interjú már állítólag meg volt a megállapodás. Nem örülök ennek a lépésnek, de meglátjuk, hogy fog muzsikálni. Az első nagy döntés úgy is hamarosan meglesz a HC személyében. Nagyon remélem, hogy nem Mcdaniels- t hozza.
Bondi
McD HC, Patricia DC/assist.HC
5meccs után kibasznátok mindkettőt.
Bazzani
Patricia DC-nek szar volt? Nem foglalkoztam annyira vele csak azt tudom hogy Lionsbe nem nagyon jött be neki az élet.
samu09
Szerintem igen.
Szerintem ott BB volt a koponya és FatPat távozása után sem lett semmivel rosszabb az egység, sőt...

több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 536 — I like the Texans, I like who we are
Felbérelsz egy fejvadász céget (gondolom nem kevés pénzért), akik 5 nevet mondanak neked, de te inkább azt választod aki rajt sincs a listán és még BoB akarta idehozni... Nagyon okos döntés.
Én személyesen John Dorsey-nak örültem volna, de őt még interjúra sem hívták be ha minden igaz.
Nem tudom milyen lesz, lehet jó döntéseket fog hozni Caserio, erre hamar meg fogjuk kapni a választ amikor HC-t fog választani. Remélhetőleg nem a Patriotsból...
Amikor mindenki gyökeres változásról beszélt, nem csak új GM, HC, de új tulajdonos is kellett volna...
Merlin85
Totál értelmetlen, azt is olvastam, hogy még meg sem volt az interjú már állítólag meg volt a megállapodás. Nem örülök ennek a lépésnek, de meglátjuk, hogy fog muzsikálni. Az első nagy döntés úgy is hamarosan meglesz a HC személyében. Nagyon remélem, hogy nem Mcdaniels- t hozza.
Bondi
Bazzani
Patricia DC-nek szar volt? Nem foglalkoztam annyira vele csak azt tudom hogy Lionsbe nem nagyon jött be neki az élet.
több mint 5 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Bazzani
Pontosan ez a felállás az egyetlen amit senki sem akar Houstonban 😊
És könnyen lehet, hogy ez lesz....

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Merlin85
Bondi
Bazzani
Ha lúd akk legyen kövér, az állandóság jegyében térjen vissza BOB OC-nek 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Merlin85
Bondi

több mint 5 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Merlin85

több mint 5 éve
Merlin85
Easterbynek biztos rosszul esett hogy őt nem vették be a csoport munkába ezért alájuk vágott. Nem rossz név caserio, de ugye ő a Pats arany korában dolgozott ott, sose kellett kihúzni a csapatot a szarbol.
Plusz 18-bán és 19-ben is megpróbálta leigazolni a texans, mindkétszer a pats blokkolta. És ugye mindenki tudja ki hozza a döntéseket patsnél. Hátha úgy van most Case hogy végre itt az infinity power és megmutatja hogy igenis ért a dolgahoz.

Szerkesztette: Nemes samu09
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
Hat, sok sikert neki. Nem lesz egyszeru rendbehozni azt a foshalmazt, amit BOB maga mogott hagyott. Meg elegendo municio sincs a csapatepitesre. Vegre egy top3as pickbol lehetett volna elit talentet hozni, vagy eladni jo dragan, de inkabb az is elment ajandekba. Watt fel labbal mar kifele raadasul, Watson ide vagy oda, ez a Texans most a szabadugynokoknek sem lesz tul csabito. Caseiro meg ha magaba szivta a BB-felfogast, akkor nem is varhato nagy mozgas a piacon. Mondjuk arra hely sem lesz. Ugyhogy egy ev majd elmegy a kukaba velhetoen arra, hogy az itthagyott tragyat felszedje. Aztan Watt a kovetkezo FA kezdetekor mar 33 lesz. A turelme valoszinuleg teljesen elfogy egy sikertelen ev utan, es tavozik inkabb. Ha a csapat szive es lelke ezt megteszi majd, meg ennyire sem lesz csabito a Texans. Nem konnyu helyzet ez.
Stez
Dehiszen kaptak érte cserébe egy táncoló medvét. Azt akarod mondani, hogy nem érte meg? 🤔

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 541 — Whoops, looks like something went wrong.
Hat, sok sikert neki. Nem lesz egyszeru rendbehozni azt a foshalmazt, amit BOB maga mogott hagyott. Meg elegendo municio sincs a csapatepitesre. Vegre egy top3as pickbol lehetett volna elit talentet hozni, vagy eladni jo dragan, de inkabb az is elment ajandekba. Watt fel labbal mar kifele raadasul, Watson ide vagy oda, ez a Texans most a szabadugynokoknek sem lesz tul csabito. Caseiro meg ha magaba szivta a BB-felfogast, akkor nem is varhato nagy mozgas a piacon. Mondjuk arra hely sem lesz. Ugyhogy egy ev majd elmegy a kukaba velhetoen arra, hogy az itthagyott tragyat felszedje. Aztan Watt a kovetkezo FA kezdetekor mar 33 lesz. A turelme valoszinuleg teljesen elfogy egy sikertelen ev utan, es tavozik inkabb. Ha a csapat szive es lelke ezt megteszi majd, meg ennyire sem lesz csabito a Texans. Nem konnyu helyzet ez.

több mint 5 éve
Merlin85 Houston Texans 1 600

több mint 5 éve
Úgy néz ki, megint Pats-es hátterű GM érkezik.
iktriad
működő recepten minek változtatni?
Black_Adder
Watsonnak meg is volt a véleménye. Állítólag McNair leszögezte hogy nem a patriots wayt folytatják, de hát akkor nem kellett volna new englandbol igazolni...
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 443
iktriad
működő recepten minek változtatni?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 638 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nick Caserio, officially the new general manager of the Houston Texans. The two sides reached agreement tonight, per source.

Forrás: Adam Schefter

Illetve NFL.com

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/mwh3qksbf1zqndzajtep
Texans hiring Nick Caserio as new general manager
Nick Caserio, the Patriots director of player personnel, has an agreement in place to become the new general manger of the Houston Texans, NFL Network Insider Ian Rapoport and NFL Network's Tom Pelissero reported.

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 702 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
Joe Brady volt ma HC interjún

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
😔

több mint 5 éve
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 412
Védelmet kell összekapni,ez egyértelműen látszik,nem tudom azt,hogy az új GM mekkora söprést szeretne,de ha még a draftcetlik hiányában nem is,2 év leforgása alatt kiteregeti a szennyest.
Fullert remélem nem hozzák vissza.
Mercilus bebizonyította,hogy krumplit se ér.
Cornerünk meg nem volt 3.eve normalis...

Offense annyit szerintem bebizonyított,hogyha Watson egészséges és van egy legalább közepes passzblokkolás akkor wr és te lététől függetlenül viszonylag megbízható számokat és pontokat tudnak hozni.

Saleh és mellé egy jó OC Watsonnak pls pls pls

Egy jéghideg mit kérsz?