Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 6 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 227
Érdemes dolgot mondott Sam Monson a PFF eheti podcastjében a Tunsil cseréről. Hiába lenne Tunsil elit, a másik 4 ember szar, így az OL is az lesz. És ezzel a 3 pickkel amit elküldtek cserébe, elég erőteljesen megnehezítették a dolgukat, hogy javítsanak ezen. Még ha elit Tunsil teljesítménnyel is számolunk (amit legutoljára középsuliban tolt) ha azt a 3 picket 3 közepes OL játékosra költötték volna, többet fejlődött volna az egység.
Sixo
Csak ez rendszerelméletileg nem úgy működik, mint a bor, és a szennyvíz. ( egy pohár bor nem javít fel egy hordó szennyvizet, de egy pohár szennyvíz tönkrevág egy hordó bort). A tézis alaptétele tehát hibás.
Kellet egy anchor, amiből ki lehet indulni, ami egyáltalán azt lehetővé teszi, hogy bizonyos problémákra azt mondhasd ceteris paribus, és nem foglalkozom vele, mert stabilizáltam.
Én tudom hogy nem mindenkit érdekel, hogy a természeti folyamatoknak van eloszlása, várható értéke, szórása, szélső értékei, kontxtusa, rétegei..... De léteznek még ettől, és egy rendszer önmagában való kezelése ugyanannyira korlátozott hatású a gyökérokok megjavítása szempontjából, mint egyedeinek autonóm megfigyelése, és értékelése. (nem lehet kísérlettevezni). Szóval nem érzem helytállónak a tézist. A Texans támadó rendszerének elemzése nem az én dolgom. Gyanítom láttak valamit, aminek a megoldása nagyobb hasznossággal járt, mint +1 drága sztárvédő, és a t(n,m) draft pickek.
Értem, hogy BOB egy idióta, de amúgy nem az.
Szeretnék emlékeztetni a Seahawks sapkára....
Helmut Zimmer
Ezzel számomra az a baj hogy ok hogy el kell indulni valahonnan, csak ahhoz hogy megszerezze Tunsilt annyi picket adott fel hogy nagyon nehéz lesz befejezni ezt az O linet. Ok hogy ha egy közepes falba beteszem Tunsilt akkor ő lesz az anchor,aztán a közepes playákat kicserélem jókra és felépítem az O falat, de itt nem ez történt. Itt 4 másik ócska játékos mellé betettél egy jót és azt város hogy na majd most minden fasza lesz. Pont írni akartam hogy a Miami fala is ócskának tűnt Tunsillal a soraiban, majd Peterk meg is erősített ebben a hitemben. Ráadásul Tunsil egy jó tackle, de nem elit, szerintem messze nem top5. Ilyen jellegű tradet csak top játékosokért adnak. Nézzük meg hogy mikor szoktak álltalában ilyen tradeket csinálni a csapatok a közelmúltban. OBJ a Brownsban. A csapat szépen felépítkezett a draftról az utóbbi 2 évben, FA piacon is jó volt. Megtalálták a tehetséges fiatal QB-t, fiatal futókat. Egy kemény D linet, egy egész pofás O linet. Egyszóval minden megvolt és OBJ személyében megszerezték az extra klasszist aki a hiányzó láncszem volt. Mack a Bearsbe same story. Minden megvolt a vak is látta hogy egy jó pass rusher ami igazán hiányzik, Pace hozott egyet. Itt ahogy Peterk is írta sokkal inkább egy pánik lépésről van szó, semmint egy átgondolt építkezésről. Nem is beszélve arról hogy JJ Watt öregszik és hát a sérülései is kezdtek sokasodni. Erre elpasszolni Clowneyt szotyiért az elég dúrva. Mire felépül ez az O line addigra a D fog visszaesni. Mindezt azért mert BoB nem egy kompetens GM. Nagyon elbaltázta ezt a dolgot.

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
Érdemes dolgot mondott Sam Monson a PFF eheti podcastjében a Tunsil cseréről. Hiába lenne Tunsil elit, a másik 4 ember szar, így az OL is az lesz. És ezzel a 3 pickkel amit elküldtek cserébe, elég erőteljesen megnehezítették a dolgukat, hogy javítsanak ezen. Még ha elit Tunsil teljesítménnyel is számolunk (amit legutoljára középsuliban tolt) ha azt a 3 picket 3 közepes OL játékosra költötték volna, többet fejlődött volna az egység.
Sixo
Nos .... sajnos erre a postra csak újabb tőrt tudok a Texans fanok szívébe szúrni, pedig esküszöm nem akarom. De az alábbi statisztikai adat nagyon ide illik:

Tavaly a Texans fal a PFF értékelésében a 31. helyen végzett, utolsó előtti lett. Csak egyetlen falat értékeltek a Texansénál is rosszabbra: A Dolphins falát. Tunsillal left tekölben.

Mondanám, hogy no comment, de azért Helmutnak is igaza van: valahonnan mindig el kell indulni, ha egy rendszert elkezdesz építeni. Csak ugye az se mindegy, hogy HOGYAN indulunk el. A Tunsil 2 első és 1 második körért azért .... hát az kb. olyan indulás, mint felszántani a teljes focipályát azért, hogy könnyebben leáshassák a kapufákat. Aztán majd legfeljebb focizunk utána szántóföldön. Szóval én nem gondolom, hogy O'Brien ezt így végiggondolta volna, ahogy Helmut. Ez egy gut sense döntés volt jobb esetben, rossz esetben meg desperation move. Szerintem.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Sixo
Csak ez rendszerelméletileg nem úgy működik, mint a bor, és a szennyvíz. ( egy pohár bor nem javít fel egy hordó szennyvizet, de egy pohár szennyvíz tönkrevág egy hordó bort). A tézis alaptétele tehát hibás.
Kellet egy anchor, amiből ki lehet indulni, ami egyáltalán azt lehetővé teszi, hogy bizonyos problémákra azt mondhasd ceteris paribus, és nem foglalkozom vele, mert stabilizáltam.
Én tudom hogy nem mindenkit érdekel, hogy a természeti folyamatoknak van eloszlása, várható értéke, szórása, szélső értékei, kontxtusa, rétegei..... De léteznek még ettől, és egy rendszer önmagában való kezelése ugyanannyira korlátozott hatású a gyökérokok megjavítása szempontjából, mint egyedeinek autonóm megfigyelése, és értékelése. (nem lehet kísérlettevezni). Szóval nem érzem helytállónak a tézist. A Texans támadó rendszerének elemzése nem az én dolgom. Gyanítom láttak valamit, aminek a megoldása nagyobb hasznossággal járt, mint +1 drága sztárvédő, és a t(n,m) draft pickek.
Értem, hogy BOB egy idióta, de amúgy nem az.
Szeretnék emlékeztetni a Seahawks sapkára....
több mint 6 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 077 — LIGHTS OUT!

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Most olvastam a FK-n Tunsil lehet akár a legjobban fizetett Tackle?
ThundersNFL
Arra alapozzak ,hogy a csapat borzalamas (es szokatlan) targyalasi pozicioba hozta magat. Egy lathatoan mindenkivel rossz uzletet koto vezetovel. Miert ne?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Most olvastam a FK-n Tunsil lehet akár a legjobban fizetett Tackle?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 412
Eközben O'Brien agyában

Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 6 éve
Merlin85 Houston Texans 1 600
Nem nézek külföldi fórumokat, szóval ha már látott vki hasonlót akkor bocsi, de meló közben is azon gondolkodtam, hogy hogyan tehette ezt BoB. Gyors paint skilleket használva ez született meg 😀

több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Nagyon remélem, hogy Cesariot elriasztotta ez az ámokfutás..
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egyértelműen annak fizették meg az árát, hogy a drafton kiszúrtunk velük 😛 😉
dande
Állj! Mi nem azért húztuk Dillardot mert ki akartunk veletek szúrni. Ezt egy szóval nem mondtam.
dande
Mégegyszer írom, azért húzta az Eagles Dillardot és azért mozgott fel érte mert kellett nekik. A Houstonnak is kellett OL, de hogy az idei felhozatalért plusz picket áldozzon hogy pár helyet felmenjen nem érte meg nekik. Ha odaér hozzájuk Dillard, lehet kihúzzák, de amilyen értelmetlenségek mennek náluk, kinéztem hogy Howard magasabban volt náluk 😃
samu09
Hát azért a draftnak van egy elég jellegzetes üteme. Miközben Mayock (most már Rich Eisen) az előtérben papol, aközben a háttérben rengeteg minden történik a pick leadása során. Bejelentik "holdonra", aztán dönt a GM, aztán véglegesre, aztán hívják a játékost, beszélnek vele, aztán felkészülnek, hogy be lehessen azonnal vágni a bejelentés után (ma már fele otthonról figyel az első körben is), stb. Ezt az ütemet szinte ki lehet dobolni, annyira megkomponált. Amikor az ütem megakad, akkor jellemzően valami váratlan történt. A Texans pick túl sokat váratott magára ahhoz, hogy véletlen elcsúszás legyen. Lehet, hogy éppen a játékost nem lehetett elérni vagy ilyesmi, de én is inkább arra tippelek, hogy tényleg a Philly lepte meg őket. Dillardra készültek és hirtelen újra kellett tervezni. Aztán az már simán lehet, hogy az újratervezés pár percében az jött ki, hogy viszik akkor Howardot itt, mert mittudomén. Mert mondjuk náluk 2. körös volt, és féltek, hogy 2. kör végére nem lesz már bent. Vagy hasonló.

Mindegy, a lényeg úgyis az, hogy idén érezhetően komoly homokszemek kerültek a menedzsment gépezetébe. Már idény elején érezni lehetett, hogy valami nem stimmel, valami nem százas. Kiderült, hogy hatalmi pozíciós játszma zajlik. Ami végül a GM állásába került, nem BoB-éba. Aztán jól betette a kaput a GM keresés körüli - mondjuk ki, elég amatőr - hiba, és most meg érezhető nagyon a vákuum, ami sorozatban ad-hoc-nak tűnő döntéseket szül, felváltva egyenesen bűn rosszakkal.

Nincs jó helyzetben most a Texans, nagyon a lejtő felé fordult a szekér. De az a helyzet, hogy szerintem még bőven menthető lenne a dolog, ha nem húzzák sokáig, időben elkezdenének korrigálni. Ennyi kárt még egy jó GM elég hamar befoltoz, és akkor igazából nem kéne más, csak egy jó OC. BoB papíron akár maradhatna is HC, mert annak egész jó egyébként. Csak, hát ugye mennyi rá az esély, hogy BoB keze alatt egy önjáró OC esélyt kapjon? Főleg, ha jövőre megérkezik Bostonból az ismerős, haver GM is? Nem úgy tűnik, hogy sok.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 708
BoB valami nagyon durva tudatmódosítóra szokhatott rá. Ha ebből nem lesz PO menetelés akkor a texasi egy háztartásban található fegyverek számára való tekintettel, jobban jár ha időben elmenekül.
több mint 6 éve
Mikor pár évtized múlva SB-t nyer majd a csapat lesz miről mesélni az unokáknak 😀

több mint 6 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Capper to Saturday’s trade: Houston paid Jadeveon Clowney a $7 million signing bonus while Seattle is paying the remaining $8 million of his salary, per source. - Schefter
Beki
kurva jó, ha BoB direkt akarná tönkre tenni a csapatot, akkor sem csinálhatná jobban.
Amadeus
A csávó már 21-re húz lapokat.
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 488
Capper to Saturday’s trade: Houston paid Jadeveon Clowney a $7 million signing bonus while Seattle is paying the remaining $8 million of his salary, per source. - Schefter
Beki
kurva jó, ha BoB direkt akarná tönkre tenni a csapatot, akkor sem csinálhatná jobban.
több mint 6 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 536 — I like the Texans, I like who we are
Egyértelműen annak fizették meg az árát, hogy a drafton kiszúrtunk velük 😛 😉
dande
Állj! Mi nem azért húztuk Dillardot mert ki akartunk veletek szúrni. Ezt egy szóval nem mondtam.
dande
Mégegyszer írom, azért húzta az Eagles Dillardot és azért mozgott fel érte mert kellett nekik. A Houstonnak is kellett OL, de hogy az idei felhozatalért plusz picket áldozzon hogy pár helyet felmenjen nem érte meg nekik. Ha odaér hozzájuk Dillard, lehet kihúzzák, de amilyen értelmetlenségek mennek náluk, kinéztem hogy Howard magasabban volt náluk 😃
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 255 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyértelműen annak fizették meg az árát, hogy a drafton kiszúrtunk velük 😛 😉 Remėljük hosszú távon mindkét fél jól jâr ( mi Dillarddal ti Tunsillal)
dande
Ha egy GM csak azért választ ki egy játékost hogy egy másik csapattal kiszúrjon valamit nagyon rosszul csinál. Ha annyira szerelmes lett volna Gaine Dillardba felmozog ahogy anno Fullerért vagy Watsonért felmentek. A Houston úgy ítélte meg nem érdemes lépést tenni egy OL-ért sem, az Eagles meg úgy gondolta hogy van. Nem nehéz levágni hogy OLt akart a Texans. Ha meg csak a játékosokat nézzük Dillard még egy Tunsil szintet sem fog elérni. Hosszú távon lehet egy átlagos kezdő, de semmi több. Tunsillal meg már rosszul jártunk mert két körbe került plusz nem lett neki szerződés ajánlva is ki tudja mi lesz a vége.
samu09
Állj! Mi nem azért húztuk Dillardot mert ki akartunk veletek szúrni. Ezt egy szóval nem mondtam. Az egy járulékos dolog volt mert nektek is kellett volna. Ezért mentünk fel plusz két helyet. Mert feljöttetek volna érte. Azért húztuk mert benne látjuk Peters örökösét. Nem tudtátok behúzbno, muszáj volt vkit keresni. Ő lett Tunsil, aki valóban jó, kérdés it is megtlálja e a helyét. Az, hogy Dillard Tunsil szintjét eléri e majd meglátjuk, nekem Peters szintje is elég lesz 😉

Én minden jót kívántam vele nektek, köszi, hogy te is 😊
több mint 6 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 536 — I like the Texans, I like who we are
Egyértelműen annak fizették meg az árát, hogy a drafton kiszúrtunk velük 😛 😉 Remėljük hosszú távon mindkét fél jól jâr ( mi Dillarddal ti Tunsillal)
dande
Ha egy GM csak azért választ ki egy játékost hogy egy másik csapattal kiszúrjon valamit nagyon rosszul csinál. Ha annyira szerelmes lett volna Gaine Dillardba felmozog ahogy anno Fullerért vagy Watsonért felmentek. A Houston úgy ítélte meg nem érdemes lépést tenni egy OL-ért sem, az Eagles meg úgy gondolta hogy van. Nem nehéz levágni hogy OLt akart a Texans. Ha meg csak a játékosokat nézzük Dillard még egy Tunsil szintet sem fog elérni. Hosszú távon lehet egy átlagos kezdő, de semmi több. Tunsillal meg már rosszul jártunk mert két körbe került plusz nem lett neki szerződés ajánlva is ki tudja mi lesz a vége.
több mint 6 éve
Ja amúgy tegnap volt a keretszűkítés is 53 főre, számomra csak Vyncint Smith kivágása meglepő, de ugye Stillsnek is kell a hely... nem mintha ez vkit is érdekelne ezekben az eszement időkben amiken átment a csapat tegnap

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 255 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 6 éve
BoB-ot szerintem szezon közben nem fogják kivágni, ahogy azt páran írták. Nagyon sok más forgatókönyv lett volna akár FA-n, akár drafton, amikor még volt GM is a csapatnál, és nem buktunk volna ennyi picket.
Az első pár meccs biztos kaotikus lesz a mi szemszögünkből, ha így sem tudják megvédeni Watson-t és valami baja lesz, akkor amúgy is az egész szezon kuka, mert őt nem tudjuk kivel helyettesíteni.

több mint 6 éve
Mr.Breaker 1 934
Egy kérdés, ha már ennyire cserélni akartak egy LT-ért, miért nem T.Williams-re mentek rá? Ennyiért már ő is mozdítható lett volna szerintem. Oké, hogy 6 évvel idősebb Tunsil-nál, de tackleben ez a 31 év még nem vészes kor és ő azért évek óta top5 a posztján Tunsil meg egy stabil kezdőnél nem több.
több mint 6 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 227
Viszont Hopkins kb 2 első kört ér jelenleg.
iktriad
Hopkins sem ér már annyit. Rookie deal-el, 25 évesen annyit érne, de mire eltradelhető lesz (jövőre), elmúlik 28 éves, és van egy bitang contractja. És Hopkins a fizikális fajta elkapó, mint Dez Bryant, Demaryus Thomas voltak, azzal rendkívül sikeresek, hogy sz*rrá dominálják a rájuk állított védőt, mindent elkapnak 50-50-ben. Az ilyen típusú elkapó esetén húszból egy Randy Moss akad, aki amellett, hogy jó, harmincon fölül is jó marad. Szóval a lehetséges trade partner nem tudja, hogy vajon Hopkinsból 2 vagy 4-5 elit évet fog-e kapni. Ez meghatározó a trade értékben.

Bár aztán amíg egy Tunsilért (de akár még Mackért is) lehet 2 első kört kapni, addig sose lehet tudni, hogy ki ad meg érte 2 elsőt. Gyakran előfordul, hogy sikerül egy loosert találni a ligában. De a valódi értéke nem 2 első kör.
peterk2005
Mack simán megért 2 első kört, főleg hogy még egy 2. kört kaptunk is a Raiderstől. Ráadásul ha az Oakland nem javul nagyot idén amire a KC és a Chargers mellett azért van esély és mi nem esünk nagyon vissza akkor igazából lecseréltünk az első kör végéből a 2. kör elejére. Mack prime korban van és a posztot tekintve a QB után nálam a 2. legfontosabb poszt a pass rusher. Persze először sokalltam az árát, de aztán ahogy a szezon alakult a végén már azt mondtam hogy ha 3 első kört adtunk volna érte még úgy is megérte volna. Mack a liga egyik ha nem a legjobb védőjátékosa aki egy új szintre emelte az amúgy sem rossz D-t. DPOY volt, tehát az elit krémje. Tunsil ezzel ellentétben egy jó LT. Szerintem még csak top5 sincs a posztján. Amit mondtam korábban is hogy ez a Texans O line nem egy kész egység ahova már csak Tunsil hiányzott mint a kirakós utolsó darabja és egymaga szerintem nem fogja megváltani a világot. Majd kiderül de BoB ezzel kb 3 évre haza vághatja a Texanst és az új GM-et. Amit Clowneyval művelt az meg kabaré. Egy 3. körért meg 2 rooster alja LB -ért elpasszolja az egykori 1/1-et... Sajnálom hogy Pace nem húzta ezt meg. Elnéztem volna Clowneyt a Bears D-ben mégha csak egy évig is.

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Viszont Hopkins kb 2 első kört ér jelenleg.
iktriad
Hopkins sem ér már annyit. Rookie deal-el, 25 évesen annyit érne, de mire eltradelhető lesz (jövőre), elmúlik 28 éves, és van egy bitang contractja. És Hopkins a fizikális fajta elkapó, mint Dez Bryant, Demaryus Thomas voltak, azzal rendkívül sikeresek, hogy sz*rrá dominálják a rájuk állított védőt, mindent elkapnak 50-50-ben. Az ilyen típusú elkapó esetén húszból egy Randy Moss akad, aki amellett, hogy jó, harmincon fölül is jó marad. Szóval a lehetséges trade partner nem tudja, hogy vajon Hopkinsból 2 vagy 4-5 elit évet fog-e kapni. Ez meghatározó a trade értékben.

Bár aztán amíg egy Tunsilért (de akár még Mackért is) lehet 2 első kört kapni, addig sose lehet tudni, hogy ki ad meg érte 2 elsőt. Gyakran előfordul, hogy sikerül egy loosert találni a ligában. De a valódi értéke nem 2 első kör.
peterk2005
Hopkins és JJ is simán megér egy 1. kört, mindkettő top 15-ös játékos, nem a posztján, hanem az NFL-ben

több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 973
Nekem csak most esett le, hogy JD tradeben, az a 3. kör visszamehet, ha JD nem ír alá a seahawksal hosszabbítást, erre én elég jó esélyt látok. És akkor JD ment a 2 LB-ért cserébe 😀
Sixo
És a Hawks fogja megkapni a Clowney-ért járó - vélhetően értées - comp picket is jövőre.

Ez van ha egy hatalmi vákuum közben - régi owner meghal, GM-et kirakják - valaki ölébe csöppen a teljes hatalom és eldurran az egója. Az isten nem tudja befolyásolni hogy ne csinálja meg a hülyeségeket.

A Texans FO szerintem hosszú éveken keresztül jól dolgozott. Voltak ugyan balul elsült manőverek (Osweiler leigazolása), de kompenzálták okos FA lépésekkel és relative jó draftokkal. A Watson feltrade meg nívó díjas lépés volt. Az a kérdés, hogy ebben mennyi keze volt BoB-nak? Ha volt, akkor lehet valami remény, hogy megint jön majd egy Osweiler move-ra egy Watson move és helyre lesz billentve az ordas hiba. De ehhez szerencse is kell, és hát nem tudom ténylegesen mennyi múlott BoB-on Watsonnal kapcsolatban. Nekem a Hard Knocks év óta az vele kapcsolatban az érzésem, hogy képességekre nézve egy jó edző (is lehetne), de akkora az egója, mint a Mount Everest. A sikeres NFL edzőknek pedig az egyik fontos tulajdonságuk, hogy ki tudják kapcsolni az egójukat és képesek meghallani azokat a hangokat amiket érdemes meghallani.
peterk2005
BoB kvázi ugyanaz az eset mint Josh McD volt, csak amíg McD-t kibaszták a Denver HC pozijából, addig BoB különböző tényezők miatt maradhatott a Texans élén.
A sorsolásuk talán a 2016-os szezonban volt nehezebb (legalábbis eszerint az oldal szerint, ha jól értelmeztem:  www.teamrankings.com/nfl/ranking/schedule-strength-by-other?date=2019-09-01 )

Lehet jót tenne neki is meg a Texansnak is, ha elválnának az útjaik, mert a mostani ténykedése kvázi arra hajaz, hogy azt hiszi olyan mint BB.