NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 7 éve
www.kansascity.com/sports/nfl/kansas-city-chiefs/article126252249.html
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Csak raeszmeltek, melyik is a korszakos meccs. Ahol a Steelers jatszik, Hill es Sorensen. Az NFL tobbi resze csak a letszam miatt kell.
több mint 7 éve
Akkor kettő.SNF lett a korai kezdésből.Én piszkosul örülök! Így nem szakad meg a több mint egy évtizede tartó sorozatom, mert így hazaérek a kezdésre és élőben láthatom. 😊
Itthon nem sokan örülnek rajtam kívül szerintem.
Janek
Soldados
több mint 7 éve
SNF lett a korai kezdésből.Én piszkosul örülök! Így nem szakad meg a több mint egy évtizede tartó sorozatom, mert így hazaérek a kezdésre és élőben láthatom. 😊
Itthon nem sokan örülnek rajtam kívül szerintem.
Janek
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
SNF lett a korai kezdésből.Itthon nem sokan örülnek rajtam kívül szerintem.
több mint 7 éve
twitter.com/PFF/status/820017010021203969
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Nem akarom eljinxelni de lehet, hogy Toub mégis marad? Hm, nem lenne rossz. Mondjuk Chicagoban lenne nagy esélye ha Foxit végre kitennék onnan. Nagy húzás volt Reidtől, hogy akkor elhozta. Most nézem, hogy tőlünk ment Chicagoba, tehát már elég régi a kapcsolat.Mondjuk nem azért, de nem tudom McVay mennyivel tud többet a szakmáról, mint ő, vagy Lynn, De hát a tulajok/GM-k biztos jobban látják.
Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
Megkerdeztek Alexejevicset, miert lehet, hogy rajatszasban sokkal jobbak a szamai? Ugyanis alapszakasz Alex egy game manager, errol nemreg irtam. Rajatszas Alex azonban 60 yarddal tobbet passzol, melyre is tobbet dob, tobb TD, kevesebb pick (eleve sem dob sokat), batrabban jatszik, kevesbe csak tutira megy.Azt valaszolta, a tobbiek porgetik fel, mindenki mindent belead, amit o nagyon elvez. A gameplan is mas, illetve nyersz vagy elbuktal. Meglatjuk ebbol mi sul ki, de nem Favre 2 lesz az biztos.
Szerkesztette: ulpianus
több mint 7 éve
Kemény lesz, az elején meg kell fogni őket nem úgy mint a Phins, bár aChiefs idén szeret hátrányból nyerni, de ha nem muszáj ne reszkírozzák. Végül is itt legyen W az a lényeg.
több mint 7 éve
Ugy fest, Justin Houston ujra jatszani tud. Illetve Spencer Ware is hadra foghato.
több mint 7 éve
Nem akarjak elengedni. De Green Baybol jott, nyilvan kotodik a sajtosokhoz. Es nyilvan mar a Chiefshez is. De anno a tulaj (Hunt) egyertelmuen ugy dontott, a HC a kulcsember. A GM legyen jo, de csak amig a HCvel jo a munkakapcsolata. Reidnek is volt tehat beleszolasa, bar Hunt dontott. Eleve o hivott meg par arcot, abbol ehetett big Red okos, megbeszeltek. Es jol is mukodik. Szoval elsodleges Reid megtartasa. A drafton+FA Dorseyval egyutt dontenek, bar Reid hisz az edzoiben, es mindenki maga is beleszol, ha az o egysegeebe jon az illeto. Peladul Hillt Toub szemelte ki, csak kesobb kerult a tamadokhoz. Es Toubnak egyebkent is jo szeme van az ilyesmihez, olcson jo jatekosokat talal, nem lehet am szarbol kiraly STet epiteni.
Szerkesztette: ulpianus
több mint 7 éve
Dorseyrol az a pletyka lepett eletbe, miszerint visszahivnak a Zold Obolbe GMnek.Hiba lenne elengedni.
ulpianus
Jöhet a vasas...
több mint 7 éve
Dorseyrol az a pletyka lepett eletbe, miszerint visszahivnak a Zold Obolbe GMnek.
több mint 7 éve
Allitolagosan Big Red szerzodesenek meghosszabbitasan dolgozik Hunt es Dorsey. Otodik, zaro evebe (2013-tol) lep iden az 58 eves mester jelenlegi kontraktusa.
több mint 7 éve
4 jatekos jutott az All Pro elso csapataba a Chiefsbol. Ty Hill, Eric Berry, Travis Kelce es Marcus Peters. Egyikuk sincs 30 eves.
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Az már foglaltTyreek Hill most epp a honap AFC ST jatekosa lett. Egyre nepszerubb a kisember.Nem ember, Minitron 😀 Hihetetlen játékokat láthattunk tőle. Kedvencem amikor Titans ellen Futott Td-nél egy irányváltással seggre ültette a védőt 😀
ulpianus
KoporShow
több mint 7 éve
Tyreek Hill most epp a honap AFC ST jatekosa lett. Egyre nepszerubb a kisember.Nem ember, Minitron 😀 Hihetetlen játékokat láthattunk tőle. Kedvencem amikor Titans ellen Futott Td-nél egy irányváltással seggre ültette a védőt 😀
ulpianus
több mint 7 éve
Tyreek Hill most epp a honap AFC ST jatekosa lett. Egyre nepszerubb a kisember.
több mint 7 éve
No remélem, hogy Toub nem a Buncos-hoz megy, akkor már inkább a re-Chargers legyen... sztem az a kisebbik rossz. Qtya jó, hogy csak a csoportriválisok keresik meg. Biztos nem tudna megfelelő stratégiát kidolgozni ellenünk...Végre nem csak mi látnánk el edzőkkel az AFC Westet Allen, McCoy és JDR után
😛
mirdal
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Ugyan már, Wentz egy lista szerint a 10 legjobb rookieba sem fért be 😊 Jó erős ez a class úgy tűnik idén 😛Carson Wentz, Jordan Howard & Michael Thomas don't like this.Tyreek Hill lett a het ST jatekosa. Immaron harmadszor iden. Ami 1995 ota nem esett meg Chiefs jatekossal.ha nem lenne Zeke és Dak simán lehetne a ROY
ulpianus
Janek
empty taxi
több mint 7 éve
ez ugy is csak elméleti volt mindenki tudja hogy zeke kapjaCarson Wentz, Jordan Howard & Michael Thomas don't like this.Tyreek Hill lett a het ST jatekosa. Immaron harmadszor iden. Ami 1995 ota nem esett meg Chiefs jatekossal.ha nem lenne Zeke és Dak simán lehetne a ROY
ulpianus
Janek
empty taxi
több mint 7 éve
Carson Wentz, Jordan Howard & Michael Thomas don't like this.Tyreek Hill lett a het ST jatekosa. Immaron harmadszor iden. Ami 1995 ota nem esett meg Chiefs jatekossal.ha nem lenne Zeke és Dak simán lehetne a ROY
ulpianus
Janek
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Tegnap tettem be a PFF listajat. Oke az csak stat, de ott sem harmadik, meg a csapatbol is Chris jones beelozte. Ennel nagyobb "gondunk" sose legyen.
több mint 7 éve
Tyreek Hill lett a het ST jatekosa. Immaron harmadszor iden. Ami 1995 ota nem esett meg Chiefs jatekossal.ha nem lenne Zeke és Dak simán lehetne a ROY
ulpianus