NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 7 éve
DJ azt mondta, fog meg jatszani. Nem fiatal mar, es ez komoly serules. De persze fo az optimizmus.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Surda
3 297
Nem csak a pályán történtek az események. 😀Nyertünk 😀
twitter.com/ForFriedom/status/807108055741632512
xrace77
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Dave Toub egyszerűen fenomenális. Minden idők egyik legjobb ST edzője.
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Nem csak a pályán történtek az események. 😀arra jobbosra még kiváncsi lettem volna hol landol 😀
twitter.com/ForFriedom/status/807108055741632512
xrace77
több mint 7 éve
Azért ez NFL meccsen nem feltétlen szokványos vagy nem nagyon jönnek hírek róla 😊
több mint 7 éve
xrace77
4 515
Nem csak a pályán történtek az események. 😀 twitter.com/ForFriedom/status/807108055741632512
Szerkesztette: xrace77
több mint 7 éve
Múlt héten nagyon gyenge meccse volt Wilsonnak, de most DJ kiválása után nagyon odatette magát persze nem potólta 1-1ben, korántsem olyan harcos a mentalitása, de mindenképp jobb játékot produkált mint számítottam az előző héti meccsből kiindulva.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Ulpi, ennek a sérülésnek milyen hatása lehet a védelemre idén?Amint tanult kollegam, ehh mondta volt: "hangyafasznyit". 😊
undisputedly
DJ a vedelem vezere mind mentalisan, mind taktikaban, iszonyat jo meglatasai vannak. Minden pickjet esszel szerzi, olvassa a QBt peldaul. Nala melyebben nem szerel senki a ligaban. Gyakorlatilag sipcsont magassagban kepes atjutni, lehetetlen blokkolni. Es teljes erovel csapodik be. Raadasul jo helyen van legtobbszor kivul-belul. Korelnok is, szoval nem veletlen hallgatnak ra sracok. Berry lesz a vezer mostantol, o sem ostoba jatekos eppensegel.
Igy is nyeljuk a futast, aminek persze taktikai okai is vannak, a labdaszerzes+idohuzas miatt engedjuk az ellent lassan haladni, mintsem hogy ponthaboru legyen. Igy lopunk idot az ellenfeltol a meccsek vegere. Ellenben futott TDket mar nem engedunk sokat. Viszont abban is DJ a kulcs, mert egyik, ha nem a legjobb short yardage run stopper a ligaban. Es voros zonaban ez kulcskerdes.
Masik oldalrol kezdtunk a Bailey-Poe-Howard DL trioval, ami nem rossz. Poe kezd visszaterni, de sokszor a Reyes(ha van)-Nacho-Chris Jones sor kell jatszon, szerencsenkre NFL szinten. Berry es Parker felig LB jatekot nyujt, es a CBk is harcosok. De DJ mindenkepp hianyozni fog. Nagyon.
több mint 7 éve
Crabtree helyett volt benn Holmes, mert akkor sérült meg az ujja pont Crabsnek, úgyhogy lehetett volna is akár! 😊amikor hajnali meccsen leütött Peters a labdát már akkor abban a pillanatban Sherman NFC döntős megmozdulása jutott eszembe.www.harikari.com/wp-content/uploads/2014/02/Sherman-NFC-Championship-Tip-sm.jpgAhogy a miniszterelnök mondaná: Folytassuk!
www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/54/9/29/cikk_2540929/nfl629.jpg
braxa88
empty taxi
kár h nem Crabtree volt megint a célpont 😀 szinte ugyanaz a mozdulat.
Grimesé nemér, az pick volt 😀
braxa88
több mint 7 éve
braxa88
12 534
amikor hajnali meccsen leütött Peters a labdát már akkor abban a pillanatban Sherman NFC döntős megmozdulása jutott eszembe.www.harikari.com/wp-content/uploads/2014/02/Sherman-NFC-Championship-Tip-sm.jpgAhogy a miniszterelnök mondaná: Folytassuk!
braxa88
empty taxi
kár h nem Crabtree volt megint a célpont 😀 szinte ugyanaz a mozdulat.
Grimesé nemér, az pick volt 😀
több mint 7 éve
www.harikari.com/wp-content/uploads/2014/02/Sherman-NFC-Championship-Tip-sm.jpgAhogy a miniszterelnök mondaná: Folytassuk!
braxa88
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
a futás elleni védelmünk a béka segge alatt lesz (eddig csak közepesen szar volt)Ezt találtam:Ulpi, ennek a sérülésnek milyen hatása lehet a védelemre idén?
twitter.com/RapSheet/status/807056881592270852?lang=hu
Bruce
undisputedly
+kb. ő irányította a pályán a védelmet
és a legjobb cover lb nálunk (meg kb. a ligában is elit)
szóval hangyafasznyi😊
több mint 7 éve
Ezt találtam:Ulpi, ennek a sérülésnek milyen hatása lehet a védelemre idén?
twitter.com/RapSheet/status/807056881592270852?lang=hu
Bruce
több mint 7 éve
Na igen. Szedito melysegek szedito magassagok, horompo cirkusz, vilagszam. Azt irta egyik szaki meccs elott, a gyoztes mindent visz. Nem minden ertelemben igaz, de fontos meccset nyertunk.Gratula a győzelemhez, igaz nem volt egy szép meccs, de a győzelem az győzelem! Így most lépéselőnyben vagytok!
ulpianus
D. Johnson sérüléséről van valami friss infó? Szerintem ő nagyon hiányzott a második félidőben.
több mint 7 éve
Na igen. Szedito melysegek szedito magassagok, horompo cirkusz, vilagszam. Azt irta egyik szaki meccs elott, a gyoztes mindent visz. Nem minden ertelemben igaz, de fontos meccset nyertunk.
több mint 7 éve
Meglepően jó első félidő után egy jóval gyengébb második a támadóktól. Szerencsére a védelem továbbra is erős és most a Raiders támadói is inkább bal lábbal keltek fel. Kelce továbbra is nagyon megbízható és Hill is remekül pótolja Maclint aki teljesen eltűnt ma, bár ha jól emlékszem sokszor fogta Sean Smith, akihez Alex nem nagyon mert dobni.
4-0ás divíziómérleg, és ha meg tudja tartani a csapat a csoport első helyét garantált a pihenő hét a rájátszásban.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Egyebkent a kiegeszito szin mindenhol a feher. Csak ahol alapszin is, ott lehet ketto van osszesen.Peldaul nalunk is pirosarany a mez elvben mint az etelizesito, mivel szakacsok (Chefs) vagyunk. Ennek ellenere ha megnezed mondjuk a sigemen Hali bacsit, tobb a feher mint a sarga. Igazabol piros feher az.
Szerkesztette: ulpianus
több mint 7 éve
Igy festenek majd:www.forbes.com/sites/simonogus/2016/12/08/the-oakland-raiders-and-kansas-city-chiefs-unveil-latest-color-rush-uniforms-on-thursday-night-football/#1a490aac3f8f
több mint 7 éve
Hát hogy nekünk ez a három alapszínünk: fekete, ezüst és fehér. Tényleg lehetne már akkor olyan mez, hogy nadrág is ezüst, meg a mez is és a szám meg fehér. De nekünk tiszta fehér lesz, amibe mindig is játszunk, mert vagy fekete felsőben vagyunk vagy fehérben... Most gondolom annyi változás lesz, hogy a nadrág is fehér lesz, plusz a szám nem fekete lesz, hanem ezüst.Mar miben? a color rushban van valtoztartas, mert feher. Tehat nem fekete es nem ezust. Pedig talpig ezust vicces lenne, mint a badogember. A talpig fekete sem szep, de ez biznisz, kotelezo. Nekunk egyebkent az alternativ mezunk teljesen feher, ezert nem lehet azt hordani, ujat kell mindenkepp. Pont ezek eladasa a lenyeg, az extra profit annak is, aki mar azt hitte mindent megvett. Nekem teljesen mindegy, raadasul mezt sem veszek soha, ertelmetlennek tartom.Maclin visszater, meglatjuk mennyit jelent ez a tobbi elkaponak, es ugy altalaban is.Mi még ebben is visszafogottak vagyunk, ilyenkor el tudnám képzelni, hogy egy kicsit változtatunk, de nem! 😊
Color rush mezek lesznek, szoval nekunk a mikulas piros, a Raiders pedig teljesen feher.
ulpianus
Bruce
ulpianus
több mint 7 éve
Mar miben? a color rushban van valtoztartas, mert feher. Tehat nem fekete es nem ezust. Pedig talpig ezust vicces lenne, mint a badogember. A talpig fekete sem szep, de ez biznisz, kotelezo. Nekunk egyebkent az alternativ mezunk teljesen feher, ezert nem lehet azt hordani, ujat kell mindenkepp. Pont ezek eladasa a lenyeg, az extra profit annak is, aki mar azt hitte mindent megvett. Nekem teljesen mindegy, raadasul mezt sem veszek soha, ertelmetlennek tartom.Maclin visszater, meglatjuk mennyit jelent ez a tobbi elkaponak, es ugy altalaban is.Mi még ebben is visszafogottak vagyunk, ilyenkor el tudnám képzelni, hogy egy kicsit változtatunk, de nem! 😊
Color rush mezek lesznek, szoval nekunk a mikulas piros, a Raiders pedig teljesen feher.
ulpianus
Bruce
több mint 7 éve
Maclin visszater, meglatjuk mennyit jelent ez a tobbi elkaponak, es ugy altalaban is.Mi még ebben is visszafogottak vagyunk, ilyenkor el tudnám képzelni, hogy egy kicsit változtatunk, de nem! 😊
ulpianus
több mint 7 éve
Maclin visszater, meglatjuk mennyit jelent ez a tobbi elkaponak, es ugy altalaban is.Color rush mezek lesznek, szoval nekunk a mikulas piros, a Raiders pedig teljesen feher.