Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 821 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Otthon kötelező győzelem kellene legyen ez a Titans elleni, de olyan hullámhegyek, hullámvölgyek járják a csapatot, hogy egy pillanatig nem lehet nyugodt az ember. És valahogy nem látom a gárdában, hogy egy esetleges remathc-en újra le tudnák gyűrni a Pats-t ha ez a meccs meg is lenne.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
P. Gaines IRre kerult.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Nem is regen (tavalyelott), mentunk egy kort a Texans nullazasaval. Aztan a honvedtol kaptunk ki. Elotte volt, hogy nem nyertunk PO-ban sokaig. Mehetunk most is egy kort.
Mariota annyira engem nem vett meg. Alex szintje, csak mas a stilusa.

Szerkesztette: ulpianus

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kedvelem a Titanst is, elsősorban Mariota miatt, de remélem sikerül megállítani őket és végre egy kört menni a PO-ban. Kevés jobb esély lesz rá.

Hajrá!!!
több mint 8 éve
Mahomes nem csak nagyot dob, de nagyon pontos is. Jo kombinacio. Erdemes megnezni minden Chiefs szimpatizansnak a jovot elorevetito meccset.

több mint 8 éve
Bray kb. ot perc alatt lehuzta a WCn a karrierjet. De Mahomes kiraly volt. Amiket eldob, az elkepeszto. Nulla felelemerzet. Sztem ha nyomas alatt van inkabb motivalja csak.

több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 427 — we almost always almost win
Grat, szép győzelem B kerettel, de a mi QBnk akkor is magasabb 😛

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 926 — Keep pounding
Inkabb a Panthers lehet szomoru
ulpianus
Igazából Gano idén remek, így egy szavunk nem lehet. Nem hittem volna, de ez van 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Inkabb a Panthers lehet szomoru

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 209 — Lájkold a zsűrit!
Butker (K ) lett a het AFC ST jatekosa, immaron masodszor.
ulpianus
az év fogása volt
ehh
Kareem Hunt most szomorú 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 973 — Chiefs fan
ulpianus
az év fogása volt
több mint 8 éve
Reid mondta, hogy nincs pihentetes, mikor Mahomesrol kerdeztek, meccs utan. Azota eleg ido telt el, hogy kijelentse, amit Bazza irt, miszerint megis Mahomes kezd. Talan szoltak Reidnek, hogy a kutya nem akar megnezni egy tet nelkuli Alexejevics meccset, aki egyebkent is sotlan. Talan Mahomesra vesznek jegyet paran, mert denveri kollegaja, Lynch sem az a kimondott nezomagnes.

több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 080 — Axel Foley
Mahomes kezd.
Remélem úgy nyomja a bombákat Robinsonnak mint az előszezonban.

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Az utolso meccsnek nem lesz tetje. Ezen felbuzdulva megkerdeztek Alexejt, atadja-e a stafetat Mahomesnak egy merkkozes erejeig. Nem o dont, de azt mondta, Mahomes eleddig edzeseken az elso csapattal tul sok edzest nem vegzett. Big Red szerint nem lesz pihentetes, kiveve akinek a serulese indokolja. (Ami persze nem jelenti, hogy nem lesz.)

több mint 8 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 973 — Chiefs fan
Reid a meccs utan beoltozott telaponak, ugy ment az oltozobe, a szokasas oromkodesre. Az alakja megvolt hozza mindig is.
ulpianus
elég komoly lett:

több mint 8 éve
Reid a meccs utan beoltozott telaponak, ugy ment az oltozobe, a szokasas oromkodesre. Az alakja megvolt hozza mindig is.

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Végül csak 13-23ig láttam. A lényeg két kedvenc csapatom megnyerte a csoportját, SBba találkozhatnának 😊 (tudom nem fognak)
több mint 8 éve
Elso felido jo volt. A tobbi meccs is erdekes volt akkor meg. Aztan a masodikban nullaztuk a delfineket. Igy a bolts hiaba nyert, mienk a csoport. Rajatszas ujfent. Kellemes karacsonyi kezdet.

több mint 8 éve
Egyebirant 3 jatekos lett Pro Bowler: Kelce, Hill (returnerkent), K. Hunt
Illetve 6 alternativ PB jatekos kerult fel a listara:
Alexejevics, Hill (WRkent), Peters, Houston, +a ket rugo Colquitt es Butker.

több mint 8 éve
Peters nem volt rossz igazolas. Csak nagy pofaja van, ami nalam bocsanatos bun. Amig valaki jo is mellette. Mert csak a pofazas teljesitmeny nelkul egeszen mas teszta.

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 404 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Marcus Peters lett a hét védője az AFC-ben
 twitter.com/RLiuNFL/status/943488714709323777
több mint 8 éve
Miért jelentene ez feltétlen teljesen új sémát? Egyszerűen csak valahogy jobban kénre használni az embereket. Szerintem, de én ugye nem értek hozzá.
dande
Kire gondolsz? Ezt a semat Rex Ryan fejlesztette (apjatol vette az otletet), Sutton finomitotta. Nem nagyon jatssza ezt mas (Nem viccbol hitte Sutton, hogy Revis hamar belejohet, nem a nevre ment onmagaban). 3-4-et ha elfogadjuk, mint csalad, akkor sem stimmel a secondary jateka, ami ugye a fronttol kulon a (3-4 mogott), de a sema reszei. Berynek minden sema fekszik mindket safety poszton, de PArkernek mar nem. es a tobbieknek sem. Talan Peters, de neki is ez fekszik, a bunyos vedekezes. En mondtam Sean Smithrol is, aki a Raidersben pont ugyanolyan, mint a Dolphinsban volt. Az, hogy itt jo vki, mas semaban nem er sokat. Mert a Raiders egesz mast jatszik. Fuggetlenul 3-4 4-3 vagy fuggetlenebb, modern boxpozicios felallasoktol (mi inkabb igaz ma mar mindenhol).
ulpianus
Őszintén, nem gondolok senkire. Mondom, vállalom, nem értek, hozzá, csak azt látom, hogy nem működik a labdaszerzéseken kívül (ami ugye sok esetben esetleges) a dolog. S tartok tőle, hogy Redi most emiatt nem jut tovább, mint kéne, ahogy nálunk is volt kb JJ elvesztése után.
több mint 8 éve
Miért jelentene ez feltétlen teljesen új sémát? Egyszerűen csak valahogy jobban kénre használni az embereket. Szerintem, de én ugye nem értek hozzá.
dande
Kire gondolsz? Ezt a semat Rex Ryan fejlesztette (apjatol vette az otletet), Sutton finomitotta. Nem nagyon jatssza ezt mas (Nem viccbol hitte Sutton, hogy Revis hamar belejohet, nem a nevre ment onmagaban). 3-4-et ha elfogadjuk, mint csalad, akkor sem stimmel a secondary jateka, ami ugye a fronttol kulon a (3-4 mogott), de a sema reszei. Berynek minden sema fekszik mindket safety poszton, de PArkernek mar nem. es a tobbieknek sem. Talan Peters, de neki is ez fekszik, a bunyos vedekezes. En mondtam Sean Smithrol is, aki a Raidersben pont ugyanolyan, mint a Dolphinsban volt. Az, hogy itt jo vki, mas semaban nem er sokat. Mert a Raiders egesz mast jatszik. Fuggetlenul 3-4 4-3 vagy fuggetlenebb, modern boxpozicios felallasoktol (mi inkabb igaz ma mar mindenhol).

több mint 8 éve