Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
6. kör végéig vártam erre a pillanatra, DT draft!akkor most jöhet a RDE draft 😊
Stacy McGee Oklahoma, 6'3, 308, atletikus (állítólag)Amadeus91
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
6. kör végéig vártam erre a pillanatra, DT draft!Stacy McGee Oklahoma, 6'3, 308, atletikus (állítólag)
több mint 12 éve
Azért durva,hogy Rambo eddig csúszott.Burkhead és Rambo offCubehead😕deyell

több mint 12 éve
Burkhead és Rambo offCubehead😕
több mint 12 éve
Nick Kasa interjú:www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=l-KV3YQc9Jw#!
Route futás
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k9RdSSWC-SQ#!
Pass block
Run block
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k9RdSSWC-SQ
És egy kis plusz (70yard TD)

több mint 12 éve
Riviera inkább elkapó TE aki mindamellett egész szolid blokkoló is egyben! Kicsit olyan,mint Myers 2 az 1ben csomagna ez a Rivera gyerek nekem tok fekete folt...azt se tudtam, h letezik.Rivera is annak tűniktoxique
Amugy Kasa szolid blokkolo TE, igy Gordon lehet a szopoagon...Rolni

több mint 12 éve
na ez a Rivera gyerek nekem tok fekete folt...azt se tudtam, h letezik.Rivera is annak tűnik
Amugy Kasa szolid blokkolo TE, igy Gordon lehet a szopoagon...Rolni
több mint 12 éve
na ez a Rivera gyerek nekem tok fekete folt...azt se tudtam, h letezik.Amugy Kasa szolid blokkolo TE, igy Gordon lehet a szopoagon...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Tök cool, hogy ilyen sokat választunk egymás utánban 😀BruceJahh... a tehenészek már kifogytak a municióból, ideát meg van még 3 lövésünk
több mint 12 éve
Kasa után még egy nagy sleeper, Latavius Murray. Ő is bazi nagy és atletikus.Newmanabszolút
"At UCF's Pro Day, Murray weighed in at 6-foot-2 5/8 and 223 pounds, ran a 4.4 and 4.38 40-yard dash, registered a 10-foot-4 broad jump and a 36-inch vertical jump, ran 4.36 seconds in the short shuttle and an absurd 6.81 seconds in the 3-cone. This guy can move."
több mint 12 éve
Bár Bleacherreportól való az elemzés de ettől függetlenül elég oks Mychal-rólbleacherreport.com/articles/1596776-mychal-rivera-scouting-report-nfl-outlook-for-tennessee-te

több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=BZ5DiaOfM30 elég jól blokkol Rivera isMindegy Ausberrynek úgyis elbasztam a nevét, bár sztem ezzel még nicnsenek meszelve, mert Gordon blokkoló TE és olyan meg nincs. Ausberryben meg azért van potenciál.BruceMég egy TE Mychal RiveraBruceEzek szerint az Ausberry és Gordon kettős meszelve.toxique
több mint 12 éve
Mindegy Ausberrynek úgyis elbasztam a nevét, bár sztem ezzel még nicnsenek meszelve, mert Gordon blokkoló TE és olyan meg nincs. Ausberryben meg azért van potenciál.Még egy TE Mychal RiveraBruceEzek szerint az Ausberry és Gordon kettős meszelve.toxique
több mint 12 éve
Vagy legalább is az egyik. Szvsz Gordon lesz az offMég egy TE Mychal RiveraBruceEzek szerint az Ausberry és Gordon kettős meszelve.toxique

több mint 12 éve
Tök cool, hogy ilyen sokat választunk egymás utánban 😀
több mint 12 éve
Még egy TE Mychal RiveraBruceEzek szerint az Ausberry és Gordon kettős meszelve.
több mint 12 éve
Még egy TE Mychal Rivera
több mint 12 éve
Mindenesetre elég gyors a méretéhez képest.BruceElég hatékony is. 5,6 avg az nem rossz az.
több mint 12 éve
Kasa okMurray siman fasza es varhato volt...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Kasa után még egy nagy sleeper, Latavius Murray. Ő is bazi nagy és atletikus.NewmanBaromi jó húzás! Őt én is néztem a Rams-hez hátsó körös RB picknek, de Fisher-ék úgy gondolták, hogy Zac Stacy megér egy feltrade-et az 5. körben.
Kiváncsi leszek rá, mit tudtok kihozni majd belőle!
több mint 12 éve
Mindenesetre elég gyors a méretéhez képest.