NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
fodi91 196
Látszik, hogy fogalmad nincs a csapattal kapcsolatban. Ha Garoppolo szerződést kap akkor 0 helyünk van legyen ez a kiindulási alap.
A draftra kell 4 millió ezzel négy millával lennénk a cap fölött.

HT nem tudod kivágni mert a dead money miatt 4 millával többet foglalna a capből, mintha megtartanád. Szóval vele nem hogy spórolsz hanem még kevesebb hely lenne.
Burkheadnek és Lewisnak nincs szerződése jövőre így rajtuk nem spórolsz. Ha egyiket meg is tartod olcsón az minimum 2 milla. Akkor már 6 millával lennénk cap felett.
Gronkkal 7 milliót lehetne spórolni akkor ezzel a lépéssel kb. nullán lennénk.

Kellene egy LT aki ha nem Solder akkor is minimum 10 milla. Megint 10 millióval lennénk cap fölött.
Fitz bármilyen olcsón is jönne 2-3 millát szintén elvinne. Már egyből 13 millióval lennénk cap fölött.
Dorsett/Hogan közül ha az egyiket elengeded, nyilván Dorsettet kellene, mert Hogan jóval többet mutatott. Akkor azzal spórolsz 1,5 millát, Még mindig több mint 10 millióval a cap fölött lennénk. Chung még 3 milla spórolás, de még mindig 7 millával a cap fölött vagyunk. És ez azt jelenteni, hogy ennyiért még cutolni kellene valakiket és ebben az esetben nincs már Gronk nálunk, Butler is elment, Amendola hosszabbításával se számoltam és senkit nem hoztunk az FA-ról (Fitzet kivéve). Mindezt azért, hogy Gerappa még egy évet itt legyen, mert ugye semmi se garantálja, hogy 1 év múlva Brady nem lesz ugyanilyen jó. Akkor pedig 1 évet a kukába raktál.

Még cap számilag se jön ki amit mondasz. Taggel egyszerűen nem lehetett megtartani Garoppolót, szerződést meg nem akart, mert ő játékidőt akart.

Szerkesztette: fodi91
több mint 6 éve
Attila Pál New England Patriots Ole Miss Rebels 112
Ez most komoly?
Eltrédelnéd a valaha volt legjobb TE, egy olyan QB-ért, aki
- nem lehet tudni, hogy mikor kerül kezdőpozícióba (2-3 év?)
- aki 1,5 meccset játszott. Ez alapján Simien az első két meccsét nézve HOF...
- aki még egy percet se játszott igazi (PO) meccset

A többiekről nem is beszélve. Solder, Hogan.

Mondjuk az indíttatást értem: PIT fan...

Cseréd el AB-t, Bell-t és a nagyembert landryért, annyit ő is letett az asztalra.
Anyám...
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 679
De mondok mást. Ha jövőre FA-n aláír hozzátok diszkont áron Larry Fitzgerald a gyűrű reményében - ami látva a Cards szétesés felé haladását nem is irreális ötlet - akkor Gronkot megtartanád?

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 679
Eltradelném Gronkot, kivágnám Dorsettet v. Hogan-t a sérülésétől függően, elengedném HT-t. A négy futóból egy legalább tök fölösleges, én Burkhead mellett tenném le a voksot Lewis ellenében. Solder helyett olcsóbb LT (draft v. FA), majd Scar megoldja, azért Solder sem egy elit teljesítményű valaki és nem fiatal.

Nyilván Gronk-ot nehéz ebből pótolni, és nyilván váratlan lenne, de simán indokolható, mert azért elég injury prone és jó értéket lehetne szerezni érte, ami drafton felhasználható.

Mélységi célpontként Cooks és Mitchell (Dorsett/Hogan) elég, dink-dunkra Edelman, Amendola és White, erőfutót szerzel draft-ról Burk mellé. OL-ben a LT kérdéses, de ahogy jelenleg Brady mozog a zsebben, kb. mindegy és JG is megoldotta volna egy szodidabb/olcsóbb fallal.

D-ből HT-t pótolhatja Roberts és pass rushban Rivers. Még elgondolkodnék azon is, hogy DMC mellé kell-e Chung és Harmon együtt. Butler az egyetlen kérdés nálam, mert bevallom, vele bajban vagyok, hogy tényleg elit-közeli-e? CB-t meg legendásan szarul draftoltok, de a Gronkért kapott pickből (nyilván 1. kör) lehetne azért tehetséget húzni.

Szerintem Gronknál és Butlernél fontosabb lett volna egy 10 évre alkalmas fr QB Gerappa személyében, mert a TI RENDSZERETEKBEN JÓL MUTATOTT.

Egy TE és egy CB pedig nehogy ne legyen már pótolható, ha pl. Collins és C. Jones nélkül is SB-t nyertetek a coaching fölény miatt. A győzelmetekben meg Gronknak sztem nem is volt olyan nagy szerepe, inkább a törpék jelentenek óriási mismatchet kb. mindenkinek 😊

Az elméletemből nyilván a Gronk trade és a LT piacra engedése a meredek, ezt nem vitatom, de azért nem gondolom földtől elrugaszkodottnak, h egy jó QB-t megtarts.
több mint 6 éve
fodi91 196
A többiekkel simán lehet hosszabbítani.
Fast Willie
És elmondod, hogy hogyan?
Az a baj, hogyha rárakod a taget akkor konkrétan senkivel se tudsz hosszabítani, mert semmi hely nem marad. Alapból Solder legjobb esetben is elvinne 10 millát (de inkább többet) bármilyen szar is idén. és még a draftra és az évközbeni mozgásokra is kell legalább 5 millió és akkor még semmit nem erősödött a csapat.
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 679
Értem és köszi, ilyen mélységekig nem mentem bele a cap helyzetetekbe. Nyilván drága lenne a QB tag, de no...

A felsoroltakból max Butlert tartanám esélyesnek tagre, és ő már egyszer nem kapta meg, szóval... Másrészt Gilmore mellé nem lenne még egy drága CB-re helyetek.

A többiekkel simán lehet hosszabbítani, nem is túl drágán. Mindenkiben lehet kivetnivalót találni, ami miatt olcsók lesznek. Solder, Burkhead/Lewisból egyik elég és Amendola, akiknél azt mondom, hogy kötelező lenne megtartani, a többiek simán pótolhatók (Slater helyett akár maradhat Bademosi is pl). Riversből még sokat nem is láttatok, ezért lehet, hogy HT is mehet spórolási céllal (több okból is, pl, hogy Bill simán bevállalt már éles meccseken McClellin VanNoy kombót, úgyhogy még E. Roberts is mögöttük van). De hát ez már csak feltételezés...😊
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 350 — situational football
Mint 40 fölötti sportoló, de már a zeniten túllévő volt versenyzőként, de még aktív edzőként, és pasiként úgy gondolom, hogy Brady esete inkább a fehér holló az NFL-ben..
A mai sporttudományi vívmányokkal, helyes életvitellel, étkezéssel, megfelelő pihenéssel ki lehet tolni egy élversenyző sport teljesítményét pár évvel, de azért nem gyakori, hogy 40 év felett csúcsteljesítményre legyenek képesek.. Főleg egy full-contact sportban.
TB módszere, életvitele neki bejött, bevált..
De Brady TB12 Method könyvén csámcsog a szaksajtó több, mint egy hónapja, s szedik szét, hogy mekkora sporttudományos alapokat nélkülöző megállapítások vannak benne, a fizikai terhelés-étkezés-pihenés háromszögben..Brady erre azt mondja, hogy nem biztos, hogy mindenki úgy gondolja, ahogy ő. Ő azt tudja mondani, hogy neki ez a method, életvitel bevált és működik. Nem biztos, hogy másoknál is így működik, ha működik.
Örülök, hogy a teste, friss és ruganyos, és viszonylag jól tűri a terhelést, kisebb, nagyobb ütéseket..
DE bármikor jöhet egy gyorsvonat. Bármikor lehet egy szezon endig sérülés, ha nem figyel, vagy meccs, edzés körülmények között nem tudják kellőképpen őrizni. S abból egy 40 év fölötti szervezet már nem úgy jön vissza, mint egy huszonéves..Igenis vannak időbeli korlátai a regeneráldásnak is..
Úgyhogy teljesen érthető peterk hozzászólása az ügyben.. Brady-re a következő 2 évben úgy kellene vigyázni, mint a hímes tojásra, hogy minél kevesebb legyen az esélye megsérülni..Mert gondolom azt mindenki látja, hogy nélküle sokáig nem tud menni ez a csapat..Mögötte nincs életképes megoldás..
kyobalu
igen, erre próbáltam kilyukadni, ezért felesleges hozzád-hozzám vagy bármelyik másik sportolóhoz viszonyítani és a nagy átlagból következtetések levonni Brady-re, ő egyedi, azt hinné az ember, hogy a mögötte lévő 18 profi év után ezt már mindenki megtanulta 😀

miért kéne jobban védeni? eddig nem kapott max védelmet? vagy most akkor ezek után öt falember helyett játszunk folyamatosan hattal? számomra meg ez az értelmezhetetlen 😊
a sérülésről teljesen felesleges beszélni ez benne van a pakliban, egyszerűen sehogy sem tudod kivédeni, egy fr QB kiesésére is piszok nehéz felkészülni, és elnézve az elmúlt 15 évünket egy JG féle backup is inkább a kivétel mint a szabály
az a pozitívum, hogy legalább már megvan a recept a jövőre nézve, csak hát ügye hozott anyagból dolgoznak BB-ék is



"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Remélem mire vége a bye weeknek, addigra befejezitek a regény írásokat és egymás beidézését, mert mobilról vállalhatatlan a topik!
több mint 6 éve
Spigo New England Patriots 1 103 — Patriots GM
Sok mindent kiveséztetek a JimmyG trade kapcsán. Én azonban egy dolgot nem értek.

Nekem ésszerűbb lett volna a benne rejlő potenciál miatt a JG-franchise tag, s mellette a draft-ról egy klón behúzása jövőre, mint most eltradelni SF-ba. Az vallott volna igazán Billre, mert azzal bebiztosított volna legalább még egy idei PO-t és egy jövő évet. Csalódtam 😊

Fast Willie
QB franchise tag jövőre kb 24 milla.
Patriots cap space 2018-ban jelenlegi állás szerint 22,2 milla (over the cap szerint)

Lejáró szerződések:
Nate Solder
Malcolm Butler
Rex Burkhead
Matthew Slater
Cameron Fleming
Danny Amendola
Dion Lewis
Nate Ebner
LaAdrian Wddle
Johnson Bademosi
Cassius Marsh
Marquis Flowers
Brandon Bolden

Nulla, sőt minuszos mozgástere maradt volna a csapatnak, ha franchise tagelik JimmyG-t.
Nem beszélve arról, hogy akkor magasabb lett volna a fizuja, mint Bradynek.
több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Annyira nem törvényszerű, hogy egy QB állapota 40 felett drasztikusan visszaessen. Egy pár évvel ezelőtt, valami utolsó alapszakasz meccsen volt egy Doug Flutie, Vinny Testaverde összecsapás, és 40 felett, mind a ketten pont olyanok voltak, mint fénykorukban.

Ugyanolyan kutyaütők 😀
Kollega
12 éve volt az a pár 😊
...
jr79
Jó, hát Flutie kisebb istenségnek számít a régióban. A mai napig lehet kapni a BC Eagles mezét. Szerintem szakkommentátornak is jó, de attól még az NFL nem jött be neki.

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 679
Sok mindent kiveséztetek a JimmyG trade kapcsán. Én azonban egy dolgot nem értek.

Rendben, hogy BB még most tudott valamennyire ár közeli értéket kihozni belőle, de ő sosem volt szentimentális és mindig is kimagaslóan szart a játékosai egyéni karrierjére - pl.: Collins, Ch. Jones, Vina, stb. elengedése - kivéve talán Bradyt. Most nem tudom, hogy miért nézhette azt (ha igaz az állítás), hogy Jimmy kezdeni szeretett volna, s erre itt TB12 nem várt jó/kimagasló formája miatt nem volt lehetősége.

Nekem ésszerűbb lett volna a benne rejlő potenciál miatt a JG-franchise tag, s mellette a draft-ról egy klón behúzása jövőre, mint most eltradelni SF-ba. Az vallott volna igazán Billre, mert azzal bebiztosított volna legalább még egy idei PO-t és egy jövő évet. Csalódtam 😊

BB eszével gondolkozva: Brady-nél nem tudhatod, hogy mikor jön a következő Bernard Pollard, de még kontakt sem kell egy QB kieséséhez (Bridgewater, Watson), vagy a formahanyatlás (ami nem törvényszerűen Manning-féle lesz, de lehet Big Ben- szerű akár).

Szóval Bill agyával gondolkodva TB mögé igenis életképes csere kellene, mert sztem most nem annyira kimagasló a keretetek állománya, hogy azt TB kiesése/formahanyatlása esetén Hoyer ne tudná elrontani. Szóval nekem ezért furcsa BB részéről, hogy mégis a Jimmy trade mellett döntött.

Egyébként Hoyer plafonját ismeritek, vele PO-ban sok jóra nem számíthattok. Btw. az igaz, hogy az alapszakaszban akár vele is elkaristolhattok (nyilván TB kiesése esetén), mert a másik három fr annyira choker a csoportban, mint amennyire idén minden ellenfelünk az pl. az idei North-ban.

Azt viszont nem fogadom el, hogy pont egy ekkora edzőzseni a csapat fő szervező játékosának, a rendszer és O lelkének, a QB-nak a kiesésére ne rendelkezne életképes tervvel (lásd a Cassel-évet), csak nálam jelenleg ott sántít a dolog, hogy - más láncszemek kiesése és/vagy egyes posztok elmanagelése miatt - most nem látom elégnek BH-t. Jimmy-t életképesebb
backup-nak tartanám, és lett volna reális lehetőség itt tartani.

Nyilván az idő eldönti, hogy hiba volt-e.
több mint 6 éve
jr79 New England Patriots 71
Annyira nem törvényszerű, hogy egy QB állapota 40 felett drasztikusan visszaessen. Egy pár évvel ezelőtt, valami utolsó alapszakasz meccsen volt egy Doug Flutie, Vinny Testaverde összecsapás, és 40 felett, mind a ketten pont olyanok voltak, mint fénykorukban.

Ugyanolyan kutyaütők 😀
Kollega
12 éve volt az a pár 😊
"In a December 26, 2005 game against the New York Jets, Flutie was sent in late in the game. The Jets also sent in their back-up quarterback, Vinny Testaverde. This was the first time in NFL history that two quarterbacks over the age of 40 competed against each other (Testaverde was 42, Flutie was 43). This was the final nationally televised Monday Night Football game on ABC before its move to ESPN"

De ha Flutie, akkor erről meg ne feledkezzünk!
több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Annyira nem törvényszerű, hogy egy QB állapota 40 felett drasztikusan visszaessen. Egy pár évvel ezelőtt, valami utolsó alapszakasz meccsen volt egy Doug Flutie, Vinny Testaverde összecsapás, és 40 felett, mind a ketten pont olyanok voltak, mint fénykorukban.

Ugyanolyan kutyaütők 😀

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Manning egy szélsőséges példa a skálán (a nyakműtéte miatt egy időzített bomba volt), Brady meg a pozitív irányban szélsőséges(a tudatos étkezés, edzésterv stb) ennyi erővel akkor edzésre sem szabadna engedni mert láttuk mi történt Bridgewaterrel

szerintem ebben a helyzetben csak a meccs közbeni sérüléssel szívhatjuk meg, ha kap egy brutális/szerencsétlen ütést, abból már lehet jóval lassabban térne vissza vagy a mostani szintjét már nem tudná elérni de én azt kizártnak tartom, hogy az eddigi, szokásos futballterhelés mellett ő 2-3 éven belül úgy essen össze mint Manning tetteZERO_L
Manninget sem a nyaka, hanem őt is a meccs közbeni leamortizálódás tett padlóra. Még a 2014-es idényben kapott egy nagyot az egyik Bolts meccsen, Akkor még meccset se hagyott ki, sőt az idényt is lehozta egy nagyon korrekt 39TD/15INT, száz fölötti ratinges teljesítménnyel. De ha lebontod az idényt az ütés előtti meccsekre és az utániakra, már ott elég drasztikus volt a különbség. Látszott, hogy ott megtört valami. Volt is aggodalom az offseasonban, de akkor még persze mindenki nyugtatott mindenkit, hogy minden rendben. De már nem volt rendben semmi, az a 2014-es big hit beindította a zuhanást, 2015-ben hol a válla, hol a mellkasa, majd végül a lába készült ki, amiatt ki is kellett már hagynia a fél idényt.

Romo is így végezte. Nála is volt egy sérülés, egy pont, amire már nem tudott teljes rehabilitációval reagálni a szervezete. És onnantól már szinte abba is belesérült, ha ráfújtak. Bradynél is ez a kockázat. Minden fasza, bírja a tempót - mostanában ütik is, és lazán viseli. De ennyi idősen bármikor jöhet egy nagy hit, amire a szervezet azt mondja azon a ponton, hogy annyi. És onnantól már a kisebb hiteket se fogja bírni.
peterk2005
Manning elmondása szerint a nyakműtéte után a labdát sem érezte a kezével, szóval már a "nagy hit" előtt sem volt teljesen 100%-os a teste, Romo meg nem egy kis "ráfújásban" sérült meg hanem abban hogy konkrétan hátulról összecsomagolják, de akkor már neki is rendszeresen voltak sérülései

ezzel szemben Brady a 10 évvel ezelőtti ACL-MCL szakadása óta egészségügyi okok miatt nem hagyott ki meccset, lehet ez a szerencse, a gének, az avokádó vagy TB12 Methodnak köszönhető, de még azt a bizonyos "big hit"-et sem kapta be, amiből megint nem következik, hogy Romo-Manning féle felépülés majd a meredek hanyatlás következik, pl az edzésmódszereinek vagy az életvitelének köszönhetően

szerintem kicsit túl van reagálva ez a 40 kor felett egy QB már nem lehet elit/bármikor összezuhanhat berögződés, főleg egy olyan emberre nézve akinek az egész profi pályafutása arról szól hogy a kétkedőket megcáfolja
ZERO_L
Mint 40 fölötti sportoló, de már a zeniten túllévő volt versenyzőként, de még aktív edzőként, és pasiként úgy gondolom, hogy Brady esete inkább a fehér holló az NFL-ben..
A mai sporttudományi vívmányokkal, helyes életvitellel, étkezéssel, megfelelő pihenéssel ki lehet tolni egy élversenyző sport teljesítményét pár évvel, de azért nem gyakori, hogy 40 év felett csúcsteljesítményre legyenek képesek.. Főleg egy full-contact sportban.
TB módszere, életvitele neki bejött, bevált..
De Brady TB12 Method könyvén csámcsog a szaksajtó több, mint egy hónapja, s szedik szét, hogy mekkora sporttudományos alapokat nélkülöző megállapítások vannak benne, a fizikai terhelés-étkezés-pihenés háromszögben..Brady erre azt mondja, hogy nem biztos, hogy mindenki úgy gondolja, ahogy ő. Ő azt tudja mondani, hogy neki ez a method, életvitel bevált és működik. Nem biztos, hogy másoknál is így működik, ha működik.
Örülök, hogy a teste, friss és ruganyos, és viszonylag jól tűri a terhelést, kisebb, nagyobb ütéseket..
DE bármikor jöhet egy gyorsvonat. Bármikor lehet egy szezon endig sérülés, ha nem figyel, vagy meccs, edzés körülmények között nem tudják kellőképpen őrizni. S abból egy 40 év fölötti szervezet már nem úgy jön vissza, mint egy huszonéves..Igenis vannak időbeli korlátai a regeneráldásnak is..
Úgyhogy teljesen érthető peterk hozzászólása az ügyben.. Brady-re a következő 2 évben úgy kellene vigyázni, mint a hímes tojásra, hogy minél kevesebb legyen az esélye megsérülni..Mert gondolom azt mindenki látja, hogy nélküle sokáig nem tud menni ez a csapat..Mögötte nincs életképes megoldás..

Szerkesztette: kyobalu

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 350 — situational football
Manning egy szélsőséges példa a skálán (a nyakműtéte miatt egy időzített bomba volt), Brady meg a pozitív irányban szélsőséges(a tudatos étkezés, edzésterv stb) ennyi erővel akkor edzésre sem szabadna engedni mert láttuk mi történt Bridgewaterrel

szerintem ebben a helyzetben csak a meccs közbeni sérüléssel szívhatjuk meg, ha kap egy brutális/szerencsétlen ütést, abból már lehet jóval lassabban térne vissza vagy a mostani szintjét már nem tudná elérni de én azt kizártnak tartom, hogy az eddigi, szokásos futballterhelés mellett ő 2-3 éven belül úgy essen össze mint Manning tetteZERO_L
Manninget sem a nyaka, hanem őt is a meccs közbeni leamortizálódás tett padlóra. Még a 2014-es idényben kapott egy nagyot az egyik Bolts meccsen, Akkor még meccset se hagyott ki, sőt az idényt is lehozta egy nagyon korrekt 39TD/15INT, száz fölötti ratinges teljesítménnyel. De ha lebontod az idényt az ütés előtti meccsekre és az utániakra, már ott elég drasztikus volt a különbség. Látszott, hogy ott megtört valami. Volt is aggodalom az offseasonban, de akkor még persze mindenki nyugtatott mindenkit, hogy minden rendben. De már nem volt rendben semmi, az a 2014-es big hit beindította a zuhanást, 2015-ben hol a válla, hol a mellkasa, majd végül a lába készült ki, amiatt ki is kellett már hagynia a fél idényt.

Romo is így végezte. Nála is volt egy sérülés, egy pont, amire már nem tudott teljes rehabilitációval reagálni a szervezete. És onnantól már szinte abba is belesérült, ha ráfújtak. Bradynél is ez a kockázat. Minden fasza, bírja a tempót - mostanában ütik is, és lazán viseli. De ennyi idősen bármikor jöhet egy nagy hit, amire a szervezet azt mondja azon a ponton, hogy annyi. És onnantól már a kisebb hiteket se fogja bírni.
peterk2005
Manning elmondása szerint a nyakműtéte után a labdát sem érezte a kezével, szóval már a "nagy hit" előtt sem volt teljesen 100%-os a teste, Romo meg nem egy kis "ráfújásban" sérült meg hanem abban hogy konkrétan hátulról összecsomagolják, de akkor már neki is rendszeresen voltak sérülései

ezzel szemben Brady a 10 évvel ezelőtti ACL-MCL szakadása óta egészségügyi okok miatt nem hagyott ki meccset, lehet ez a szerencse, a gének, az avokádó vagy TB12 Methodnak köszönhető, de még azt a bizonyos "big hit"-et sem kapta be, amiből megint nem következik, hogy Romo-Manning féle felépülés majd a meredek hanyatlás következik, pl az edzésmódszereinek vagy az életvitelének köszönhetően

szerintem kicsit túl van reagálva ez a 40 kor felett egy QB már nem lehet elit/bármikor összezuhanhat berögződés, főleg egy olyan emberre nézve akinek az egész profi pályafutása arról szól hogy a kétkedőket megcáfolja



"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 597 — The only discipline that lasts, is self discipline
Manning egy szélsőséges példa a skálán (a nyakműtéte miatt egy időzített bomba volt), Brady meg a pozitív irányban szélsőséges(a tudatos étkezés, edzésterv stb) ennyi erővel akkor edzésre sem szabadna engedni mert láttuk mi történt Bridgewaterrel

szerintem ebben a helyzetben csak a meccs közbeni sérüléssel szívhatjuk meg, ha kap egy brutális/szerencsétlen ütést, abból már lehet jóval lassabban térne vissza vagy a mostani szintjét már nem tudná elérni de én azt kizártnak tartom, hogy az eddigi, szokásos futballterhelés mellett ő 2-3 éven belül úgy essen össze mint Manning tetteZERO_L
Manninget sem a nyaka, hanem őt is a meccs közbeni leamortizálódás tett padlóra. Még a 2014-es idényben kapott egy nagyot az egyik Bolts meccsen, Akkor még meccset se hagyott ki, sőt az idényt is lehozta egy nagyon korrekt 39TD/15INT, száz fölötti ratinges teljesítménnyel. De ha lebontod az idényt az ütés előtti meccsekre és az utániakra, már ott elég drasztikus volt a különbség. Látszott, hogy ott megtört valami. Volt is aggodalom az offseasonban, de akkor még persze mindenki nyugtatott mindenkit, hogy minden rendben. De már nem volt rendben semmi, az a 2014-es big hit beindította a zuhanást, 2015-ben hol a válla, hol a mellkasa, majd végül a lába készült ki, amiatt ki is kellett már hagynia a fél idényt.

Romo is így végezte. Nála is volt egy sérülés, egy pont, amire már nem tudott teljes rehabilitációval reagálni a szervezete. És onnantól már szinte abba is belesérült, ha ráfújtak. Bradynél is ez a kockázat. Minden fasza, bírja a tempót - mostanában ütik is, és lazán viseli. De ennyi idősen bármikor jöhet egy nagy hit, amire a szervezet azt mondja azon a ponton, hogy annyi. És onnantól már a kisebb hiteket se fogja bírni.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Attila Pál New England Patriots Ole Miss Rebels 112
Üdv!
Én nagyon szeretem JG játékát, hozzáállását, de számomra addig nem lesz komoly irányító senki, míg nem szagolt PO-t. Hány olyan alapvetően jó irányítót ismerünk, aki az "igazi" tétmeccsen (PO) leblokkol. JG-t ennyire isteníteni 1,5 meccs után erős. Kicsit előreszaladtunk...
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 597 — The only discipline that lasts, is self discipline
Jajj, annyira nem szeretem a bullshitelést, de 0.50-kor már kifejezetten idegesít is.Wyatt
Na, csak sikerült lemenni kutyába, gratulálok. Az éjjel miatt elnézem, de azért legközelebb duráld inkább neki magad. Késő este ide-vagy oda, tudsz te ennél sokkal jobbat is. 😉

Csak a tisztázás végett:
1. Nekem nincs semmi bajom Garoppoloval. Kedvelem a játékát, tetszik a dobómozdulata, szerettem nézni - azt a keveset amit eddig lehetett.
2. Viszont elfogult sem vagyok vele szemben. Sem ellene. Úgy nézem mind bármelyik másik irányítót, aki a ligában játszik és nem Colts, Broncos mezt visel.
3. Nem direktben Garoppolo képességeit minősítettem. A postom lényege az állítólagos lehetséges Brady trade-ről és Belichick feltételezett állásponjáról szólt. Ezzel kapcsolatban viszont igen határozottan továbbra is úgy gondolom, hogy hoax az egész, el nem tudom képzelni, hogy Belichick fejében megfordult volna az ötlet. És igen, azért, mert lehet, hogy kedvelte J.G.-t, de kizártnak tartom, hogy ANNYIRA jónak tartotta, hogy ilyesmin egyáltalán elgondolkodjon. Mert ANNYIRA nem is jó.
4. Hogy MENNYIRE jó, azon nem akarok vitázni. Nincs értelme. Majd meglátjuk. Pár napja a Browns A.J. McCarronért egy 2. és egy 3. kört lett volna dokumentáltan hajlandó kicsengetni. Belichick pedig ennél KEVESEBBÉRT odaadta J.G.-t Shanahan-nek. Ergó a liga - benne Belichick, Shanahan, a Browns, a Bengals, hiszen ők egyeztek meg - jelenleg ennyire értékeli Jimmy-t. Körülbelül annyira, mint McCarron-t, Amivel én történetesen egyetértek. Ha te ennél többet, az a te dolgod, miattam azt gondolsz róla amit csak akarsz. Az idő majd úgyis eldönti, hogy mennyi - ennél több, ennél kevesebb, vagy éppen ennyi - az a most éppen ennyi.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Párszor mintha az öreg elmondta volna, hogy nem biztos, hogy sok értelme van energiát ölni olyan dolgokba, amiket nem lehet kontrollálni. Teszed, amit a legjobbnak gondolsz és reméled, hogy a körülmények is igazat adnak majd.

JG itt tartása bármi áron, csak abban az egy kimenetelben lehetett volna nyereséges, ha Brady megsérül, vagy váratlanul komolyan hanyatlik a formája. Minden más kimenetel esetén a csapat az elcserélésvel nyert.

Ebben simán benne van annak a lehetősége is, hogy kikapunk majd egy-két vacak évet. Hát az meg akkora tragédia lenne, hogy nyilván bele is pusztulnánk.

Azért annyira nem lennék meglepve, ha kiderülne (de nem fog), hogy az öreg előtt már ott van annak 3-5 potenciálisan legalkalmasabb QB-nak minden anyaga, akik közül választani szeretnénk a következő drafton. Szerintem már az erősorrendet is felállította és innentől minden egyes snapjük legalább százszor lesz kielemzve, sőt visszafelé az általános iskoláig mindegyik. Mert amit kontrollálni lehet, abba viszont az öreg mélyen belevágja a fogait, mint valami éhes vámpír. Csak úgy mellesleg, a napi felkészülés mellett.

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 350 — situational football
Neked meg nekem nincs rálátásunk arra, hogy ki hogy teljesít, fejlődik a körülmények és az elvárások alapján. Honnan is tudnánk, mikor azt sem tudjuk mik az elvárások. (Legalábbis én nem tudom.)
BB-nek JMD-nek meg az FO-nak azért valószínűleg van.
zinedine5
de most ha ennyire leegyszerűsítünk mindent, akkor teljesen felesleges pl ekézni Gilmore-t mert "azt sem tudjuk mik az elvárások", mi a stratégia, kinek mi volt a felelőssége egy D# playben...

nem kell NFL gurunak lenni, hogy belássuk egy újonc irányítót csak éles meccsen lehet megítélni(abban a tekintetben, hogy egy egész franchise jövőjét rá lehet-e építeni), pre-season csak egy komolyabb edzésnek minősül
akár mekkora császár BB meg JMD vagy az egész FO, addig biztosat nem fognak tudni megállapítani amíg nem dobják be a mély vízbe vagy nem látják több(!) TC-n keresztül a fejlődésének mértékét, nálunk mégis melyikre van nagyobb esély?
(most hagyjuk azt az extrém esetet, hogy Hoyert lealázza az első TC-ben)

az éles meccs ugyan úgy megvolt Garoppolonak és Brissett-nek is, az egyik meggyőző volt, látszott rajta a javulás a másik nem fejlődött eleget és Brissett-et is azért engedtük el mert kaptunk érte értéket (látták éles meccsen, ami meggyőzte a vevőt), Mallettet például 3 évig nézegettük a TC-ken meg pre-season meccseken amíg rájöttünk, hogy a bika karján kívül semmi extra nincs benne és pont nem fejlődött semmit

Nyilván nem azért kell QB, hogy meglegyen az 53, de én egyértelműen arra mennék rá, mert az most fontosabb mint az elmúlt 15 évben bármikor.
Brissett félék? Ez nekem értelmezhetetlen. Kb. ugyanazt gondolom, amit az első bekezdésben leírtam. Max azt lehet sejteni, valószínűsíteni, hogy BB-ék úgy gondolták hogy ő nem a Pats jövője. Ettől még egy NFL csapat jelenlegi kezdője, aki jobban játszik, mint mondjuk a Bears 15 milliót kereső FA-ja. zinedine5
itt a rendszeridegen QB-kat kell érteni, Brissett egyszerűen nem illett a rendszerünkbe (és nem is látszott rajta hogy ez meg fog változni), lassan olvasta az elkapóit és lassan szabadult a labdától, egy ehhez hasonló rookieval semmivel sem leszünk előrébb, csak muszájból/majréból elpazarlunk egy top100as picket, ezért ilyen fontos a systemfit-ség

és pont azért mert ahogy mondod az elmúlt 15 évben most van először kézzelfogható közelségben Brady pótlása, ezért nem szabad csak úgy "próbálkozgatni hátha bejön" alapon ahogy ezt Garoppolon kívül tettük az utóbbi 15 évben, hanem a lehető legnagyobb körültekintéssel scoutolni őket és tényleg csak olyat idehozni akit biztos beletudunk illeszteni a rendszerünkbe


De nézzük egy példát. A te elméleted szerint nem húzunk QB-t csak, ha valami Istenkirály, (aki valószínűleg nem lenne bent már ott, ahol választunk, mert ha ez ilyen egyértelmű, akkor kb. top5-be kimegy).Megsérül (vagy csak szar lesz) TB a 2. fordulóban és ott állunk Hoyerrel, plusz valakit hirtelen igazolunk, hogy legyen egy csere. Egy év múlva jön a draft és nyilván az az év is Hoyeré, mert rookie Qb ne kezdjen. Tehát egy esetleges 2018-as sérülés után 2 év telne el egy új QB játszatásáig. (Arról nem is beszélve, hogy ha Hoyer nem lenne túl jó, akkor a te általad leírt eset is bekövetkezhet, hogy mondjuk egy 2019-es 1/24-et lecserélhetsz egy 2020-as 1/5-re.)
zinedine5
nem a közvélemény által felhypolt irányítóról beszélek, hanem olyanról akit a legkönnyebben a mi rendszerünkbe tudunk illeszteni (lsd JG kétszer is lecsúszott mert csak nb2-es meccseket játszott)

sérülésekkel teljesen felesleges számolni, mert az kiszámíthatatlan, ennyi erővel Gronk mögé már rég Ebron-ért meg OJ Howard-ért kellett volna jó drágán feltradelni
itt egyedül a hanyatlás az amivel előre lehet számolni, JG sem a "mi van ha TB megsérül" alapon draftoltuk, hanem senki sem számított arra, hogy Brady a bizonyos KC meccs után, 37 évesen GOAT módba fog kapcsolni
(ha megsérül a fr. irányítód az így is úgy is szopás, nem tudsz és nem is érdemes rá komolyan felkészülni)


És igen, nem a mi kezünkben van a döntés sőőt még a drafton se fogjuk tudni (max sejthetjük), hogy miért választottunk vagy miért nem választottunk irányítót, majd csak évek múlva fog ez is kiderülni, de ettől még mindenki elmondhatja a véleményét az adott helyzetről (főleg így BYE week alatt), hisz ezért van a fórum, hogy ellenkező véleményeket ütköztessünk 😊



"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 21 935 — nabege2@yahoo.com
Borzalmas😊
 www.instagram.com/p/Ba7cdrGlVWJ/?taken-by=gisele
NB2
Sokan szeretnének ilyen borzalmas piritóst. 😀
kyobalu
A jelmez😊
A piritós meg kezd öreg lenni, lehet le kéne cserélni 😀
több mint 6 éve
Egon bá New England Patriots 1 105 — Saints GM
Aztán a végén a SF rebuildje nem úgy sikerül, ahogy elvárják, megfelelő társak nélkül JG sem tud villantani és TB visszavonulását követően visszatér hozzánk 2-3 év rutinnal 😊 😊 😊
Tudom, komolytalan, de nagyot röhögnék, ha mégis így lenne 😉

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 350 — situational football
azért amikor megláttam a 7M-et majdnem kiesett a telo a kezemből 😀
 twitter.com/RapSheet/status/926089580943761414



"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 13 799 — !SuPeR6BoWL!
Áhh, komolyan mondom, én lezártam, nem vagyok hajlandó a témával foglalkozni, böfögjön be mindenki valami faszságot még, én innentől leszarom az egészet
Wyatt
Brady kiégett, BB szenilis vén hülye és komplett Pats stáb balfasz!!!!!! 😀

Draft


2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
attól mert nincs rálátásunk még elég jó százalékkal meg lehet tippelni, hogy a 2018-ban kihúzott QB-ról egy év alatt nálunk pont semmi lényeges nem fog kiderülni, sem pozitív sem negatív irányból
(semmire sincs rálátásunk, remek, ennyi erővel akkor mi francnak irkálunk ide?)
ZERO_L
Neked meg nekem nincs rálátásunk arra, hogy ki hogy teljesít, fejlődik a körülmények és az elvárások alapján. Honnan is tudnánk, mikor azt sem tudjuk mik az elvárások. (Legalábbis én nem tudom.)
BB-nek JMD-nek meg az FO-nak azért valószínűleg van.

egyértelműen előre kell gondolkodni, de amit kiemeltem(látom totál feleslegesen) az az, hogy nem kell mindenáron újonc irányító... egy system fit rookie-t kell keresni (mint JG volt) és simán belefér ha a köv drafton nincs ilyen akkor majd megnézzük az utána lévő évben és Brady adott évben nyújtott teljesítményétől függően lehet a rookie QB elé állított kritériumainkon változtatni
én azt mondom, egy JG hasonmás jöjjön, Brissett féléket meg hagyjuk meg másnak és várjunk egy évet (vagy hátrébb húzzunk QB-t hátha kétszer is meg tudjuk nyerni a lottót 😀)
ZERO_L
Nyilván nem azért kell QB, hogy meglegyen az 53, de én egyértelműen arra mennék rá, mert az most fontosabb mint az elmúlt 15 évben bármikor.
Brissett félék? Ez nekem értelmezhetetlen. Kb. ugyanazt gondolom, amit az első bekezdésben leírtam. Max azt lehet sejteni, valószínűsíteni, hogy BB-ék úgy gondolták hogy ő nem a Pats jövője. Ettől még egy NFL csapat jelenlegi kezdője, aki jobban játszik, mint mondjuk a Bears 15 milliót kereső FA-ja.

Clausen meg baromira rossz példa, őt ÉLES helyzetben tesztelték mire képes és besült, egyértelmű hogy ha ezek után 1/1-et szerzel és kijön a draftra egy potenciális fr QB prospect (még ha Newton nem is volt egy Luck-féle tuti pick) akkor behúzod
de ha hozunk 2/2-re (mondtam valamit) egy QB-t mégis milyen körülmények között tudod tesztelni nálunk, hogy eleget fejlődik egy év alatt, ez kb esélytelen (ha a TC alatt egyértelműen veri Hoyert az már kis túlzással Wilson féle gyémánt kategória)
ergo maradsz ennél a projektnél amíg biztosan ki nem derül róla, hogy esélytelen ráépíteni a jövőt, erre kb min elmegy két draft class QB szekciója, csak azért mert majréztál és mindenáron akartál egy projekt irányítót a keretben tudni
ZERO_L
Ezt írtad:
"és egyébként is, egy top100-as picket nem fogsz eldobni egy év után, hogy újra magasan draftolj a helyére, QB esetében ez hatványozottan igaz"

Ez egyszerűen nem így van. Egyrészt Clausen, ha tetszik, ha nem, ilyen. Másrészt Brissett-tel pont ez történt. Egy év után mégis kiderült, hogy kuka.

De nézzük egy példát. A te elméleted szerint nem húzunk QB-t csak, ha valami Istenkirály, (aki valószínűleg nem lenne bent már ott, ahol választunk, mert ha ez ilyen egyértelmű, akkor kb. top5-be kimegy).Megsérül (vagy csak szar lesz) TB a 2. fordulóban és ott állunk Hoyerrel, plusz valakit hirtelen igazolunk, hogy legyen egy csere. Egy év múlva jön a draft és nyilván az az év is Hoyeré, mert rookie Qb ne kezdjen. Tehát egy esetleges 2018-as sérülés után 2 év telne el egy új QB játszatásáig. (Arról nem is beszélve, hogy ha Hoyer nem lenne túl jó, akkor a te általad leírt eset is bekövetkezhet, hogy mondjuk egy 2019-es 1/24-et lecserélhetsz egy 2020-as 1/5-re.)

Szerintem ezzel szemben húzni kell egy 2018-as QB-t, aztán ha ugyanaz megtörténik, akkor 2019-re már tudod, hogy ő jobb-e mint Hoyer vagy sem. Ha nem, akkor még mindig jöhet a te verziód.

De mindegy, mert egyrészt ezt úgysem mi döntjük el, másrészt meg úgysem fogunk dűlőre jutni ebben.
zinedine5
Hasonlóan gondolom én is.. Amennyiben a 2018-as drafton van olyan QB prospect, aki a csapat vezetői, edzői szerint illik a rendszerünkbe, és megfelelő megoldás lehet Tom Apó után, azért akár fel kell menni csere útján az 1. körbe is. Ennek kell lennie az elsődleges prioritásnak a jövő évi drafton. Nem biztos, hogy mindig a legjobbnak kikiáltott főiskolai sztár QB lesz a legjobb NFL playa. Sőt, általában nem. A csapat stílusához, játéksémájához, rendszeréhez legjobban passzoló, systemfit játékost kell keresni. Garoppolo draftolása különben ennek az iskola példája..Valami hasonló, nem agyonsztárolt, hype-olt QB kell, aki a mi rendszerükbe a legjobban megfelel.De 2018-ban mindenképpen kell ilyen embert találnunk! Muszáj, hogy egy talent üljön Brady mögött a padon, mert azért bármi történhet Bradyvel 1-3 éven belül. 40-41 évesen lehet formahanyatlás, sérülés, bármi..Még akkor is, ha most nem ezt mutatja a helyzet. Az optimális verzió, hogy Brady kitölti a szerződését, jövőre pedig találunk egy kitűnő újoncot, aki 2 évig ül mögötte a padon és mindent kitanul mellette. 😉

Ward egy paraszt.. 😉