New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jo kis NFC-donto lesz amugy a wild card korben 😊

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Mondhatjuk, hogy ebben az évben nem igazán volt a ligában bezzeg csapat. Vagy mondhatjuk, hogy a végül is a Dallas volt az. De a vége csak az lett, hogy nekünk lett 14 győzelmünk, nekik pedig 13.

Azt is mondhatjuk, hogy szezon közben a Billshez hasonlítottak minket, de tegnap mindkét csapat koronát tett a szereplésére (csak az övék kicsit szöges azzal rém ostoba kirúgással). Év közben sokat ostorozták a mieinket, sokszor joggal, de legalább a végére egy igazán tűzben edzett csapatnak szurkolhatunk.

Életem első NFL meccsét, amit a tévében láttam, 2004. február elsején a houstoni Reliant stadionban játszotta a Patriots. Nagyon remélem, hogy idén visszamegyünk oda döntőzni! Abban is bízok, hogy az eredmény is ugyanaz lesz, bár az ellenfél biztosan nem a Carolina lesz.

Én nagyon bizakodó vagyok a rájátszás miatt.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
...
Patricia azért nem épp úgy néz ki, mint aki 2-ig nem tud számolni, sőt. Eleve " aeronautical engineer" a végzettsége (kb rakétatudós), szóval nem az a hülyegyerek. Én inkább úgy tudom őt elképzelni, hogy egy HC rábízza, hogy alkossa meg a gameplant a köv meccsre, ő pedig elvonul és az íróasztalánál ceruzával megrajzolja papíron, egyedül. Kb ilyen remete zseni fizimiskája van (jó a zseni erős szó rá, csak a kép kedvéért írtam így). Persze benne van, hogy nagyot tévedek és 60 év mulva Matt Patricia díjat osztanak majd valamiért az NFLben.
winston
Hát, pedig külsőre úgy néz ki, mint valami enyhén elmaradott falusi könyvtáros. Az rohadtul nem látszik rajta, hogy rakéta mérnök. Azt Te csak olvastad róla, azért tudod.
Kollega
Hát persze, amit olvas az ember az is befolyásolja a róla alkotott képet. Akkor úgy fogalmazok, hogy azok alapján, amit láttam és olvastam róla, az alapján ez a véleményem.
több mint 9 éve
...
Patricia azért nem épp úgy néz ki, mint aki 2-ig nem tud számolni, sőt. Eleve " aeronautical engineer" a végzettsége (kb rakétatudós), szóval nem az a hülyegyerek. Én inkább úgy tudom őt elképzelni, hogy egy HC rábízza, hogy alkossa meg a gameplant a köv meccsre, ő pedig elvonul és az íróasztalánál ceruzával megrajzolja papíron, egyedül. Kb ilyen remete zseni fizimiskája van (jó a zseni erős szó rá, csak a kép kedvéért írtam így). Persze benne van, hogy nagyot tévedek és 60 év mulva Matt Patricia díjat osztanak majd valamiért az NFLben.
winston
Hát, pedig külsőre úgy néz ki, mint valami enyhén elmaradott falusi könyvtáros. Az rohadtul nem látszik rajta, hogy rakéta mérnök. Azt Te csak olvastad róla, azért tudod.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Patriciát egy nagyon nagy agynak tartom. Aki rengeteget tud a fociról, és elképesztően intelligens ember. De nem látom benne azt a tüzet, agilitást ami egy HC-nál szükségszerű kellene legyen. Nem látom nálunk sem, hogy annyira tudná motiválni a fiúkat a D-ben.
kyobalu
Hát Caldwell sem az a pörgős típus😊 Kevés Lions meccset láttam, de ahogy ott áll mindig...
NB2
Háááát. Patricia ezerszer tüzesebb, mint Belichick. Nem tudom mire gondoltok, amikor azt mondjátok, hogy nem tudjátok őt HC-ként elképzelni. A kinézete mondjuk pont olyan, mint aki kettőig se tud számolni, az igaz. De azt meg pontosan tudjuk, hogy mennyire okos ember. A játékosokat meg nem csak úgy lehet motiválni, ahogy anno Bill Cowehr csinálta, vörös fejjel üvöltve.

Azt tudom, hogy BB nem ilyen fejbabusgatós ember, de például tudjuk, hogy a közhiedelemmel szemben egész jó humora van. Nekem annak idején meglepő volt, amikor a Hernandez ügy kipattant, hogy valami több száz oldalnyi SMS-ezés volt a játékos és az edző között. Szóval abban is biztos vagyok, hogy bármelyik alkalmazott, bármilyen problémájával elmehet Belichickhez tanácsért, nem csak fociügyekben.

Én biztos vagyok benne, hogy MP is kiváló vezetőedző lehet. De remélem még jó sokáig nálunk dolgozik majd.
Kollega
több mint 9 éve
Patriciát egy nagyon nagy agynak tartom. Aki rengeteget tud a fociról, és elképesztően intelligens ember. De nem látom benne azt a tüzet, agilitást ami egy HC-nál szükségszerű kellene legyen. Nem látom nálunk sem, hogy annyira tudná motiválni a fiúkat a D-ben.
kyobalu
Hát Caldwell sem az a pörgős típus😊 Kevés Lions meccset láttam, de ahogy ott áll mindig...
NB2
Háááát. Patricia ezerszer tüzesebb, mint Belichick. Nem tudom mire gondoltok, amikor azt mondjátok, hogy nem tudjátok őt HC-ként elképzelni. A kinézete mondjuk pont olyan, mint aki kettőig se tud számolni, az igaz. De azt meg pontosan tudjuk, hogy mennyire okos ember. A játékosokat meg nem csak úgy lehet motiválni, ahogy anno Bill Cowehr csinálta, vörös fejjel üvöltve.

Azt tudom, hogy BB nem ilyen fejbabusgatós ember, de például tudjuk, hogy a közhiedelemmel szemben egész jó humora van. Nekem annak idején meglepő volt, amikor a Hernandez ügy kipattant, hogy valami több száz oldalnyi SMS-ezés volt a játékos és az edző között. Szóval abban is biztos vagyok, hogy bármelyik alkalmazott, bármilyen problémájával elmehet Belichickhez tanácsért, nem csak fociügyekben.

Én biztos vagyok benne, hogy MP is kiváló vezetőedző lehet. De remélem még jó sokáig nálunk dolgozik majd.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 119 — nabege2@yahoo.com
kyobalu
több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
JMD-t már három csapat környékezi.
Rams, Jacksonville, 49ers.
Valamint edzőt keres a Bills, Chargers, Broncos trió is.
Jó lenne, ha a következő hetekben nem menne interjúzni.
kyobalu
Elég erős a Lions szál is mindkét kordinátorotok irányába ha Caldwellt kipicsázzák a PO vereség után.
Bazzani
Mert ennyire bízol a csapatban a Seahawks ellen? 😉 Mi van, ha meglepnek?
kyobalu
Nálunk elolvashatod a véleményem.

Szerintetek kiből lesz/lenne jobb HC? Josh McD újabb próbálkozásra vagy Patricia első nekifutásra?
Bazzani
Egyértelműen JMD..
Nagyon sokat fejlődött a Denveri pofon óta. De véleményem alapján, elmenni csak akkor fog, ha behúzzuk idén a a gyűrűt. 2016 őszén többször nyilatkozta, hogy nem kíván elmenni, mert álom melónak tartja azt amit most csinál.
A legjobb csapatban, egy legendás irányító mellett támadó koordinátornak lenni, komoly győzelmi esélyekkel, lehet, hogy megelőzi egy HC helyet, PO lehetőség nélkül. A sikeresség rendkívül sokat dominál ezekben a kérdésekben.
Patriciát egy nagyon nagy agynak tartom. Aki rengeteget tud a fociról, és elképesztően intelligens ember. De nem látom benne azt a tüzet, agilitást ami egy HC-nál szükségszerű kellene legyen. Nem látom nálunk sem, hogy annyira tudná motiválni a fiúkat a D-ben. Ha hullámvölgy, vagy gebasz van meccs közben, akkor BB ül le a srácokhoz és ő magyarázza, hogy mit és hogy kellene csinálni, nem MattyP.
Mindenesetre nem örülnék egyikőjük távozásának sem.

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Vajon ha Patricia lelépne, kinevezné BB a fiát DC-nek? szerintem belülről jönne a helyére valaki mindenképp. JMD helyett meg talán Daboll.
winston
Szerintem korai még Steve Belichicknek a DC poszt.

2005-ben sem okozott nagy gondot a rájátszásban, hogy mindkét segítő elment. Emiatt nem aggódok. Sokkal inkább amiatt, hogy elég sok idő volt, amíg megfelelően sikerült őket pótolni. Amikor BB-nek valamelyik csapatrésszel kell folyamatosan foglalkozni meccs közben, az sohasem működött. Neki a nagy képpel kell törődnie és csak akkor beavatkoznia, ha szükséges. Amikor mindkét oldalon egyformán jó és felkészült szakember dolgozik, sokkal jobban működik az egész.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Vajon ha Patricia lelépne, kinevezné BB a fiát DC-nek? szerintem belülről jönne a helyére valaki mindenképp. JMD helyett meg talán Daboll.
több mint 9 éve
kyobalu
Elég erős a Lions szál is mindkét kordinátorotok irányába ha Caldwellt kipicsázzák a PO vereség után.
Bazzani
kyobalu

Szerintetek kiből lesz/lenne jobb HC? Josh McD újabb próbálkozásra vagy Patricia első nekifutásra?
Bazzani
Én Patriciaban valahogy nem látom azt, hogy jó HC lehetne, de persze én csak annyit látok belőle, ami meccseken átjön. Jó szakember, de nem tudom annál több tud-e lenni. JMD szerintem sokat tanult a denveres próbálkozás óta, benne több fantáziát látok HC-ként.
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
kyobalu
Bazzani
kyobalu

több mint 9 éve
kyobalu
Bazzani

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
kyobalu

több mint 9 éve

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 119 — nabege2@yahoo.com
Hát úgy néz ki, hogy "könnyebb ág" jön össze...(ennek drukkoltam amúgy)
Ha a Miami nem csinál nagy meglepit, vagy egy irányító nélküli OAK vagy egy TB nélkül agyonvert Houston jön hozzánk.
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A wild card körben kizárt, de divisional round-ban valószínüleg ez lesz.A KC vezet San Diégo-ban, az Oakland-et most simázza a Denver. A Pits pedig erőszakosan esélyes a Miami ellen.
És ez nekünk jó!
HanSolo
Igen, 2. körben pillanatnyi állás szerint ez lenne a papírforma. S tényleg könnyebbnek tűnik Texans/Raiders-Chiefs/Steelers menetrend a KC-Pitt-nél.

És tényleg. Sajnos. Nektek van igazatok A Chiefs - Oakland duó nem cserél helyet, ha a Raiders kikap és a Chiefs nyer?
Burkus
De helyet cserélnének a 2. és az 5. helyen. A Steelers meg a 6. kiemeltet fogadja, az meg biztosan a Phins.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
a Vasasok és Chiefs meg egymással meccselnek,
Burkus
Ez a kizárt lehetőség.
tomi-tomi
Majd a konfelodontoben
Wyatt
És tényleg. Sajnos. Nektek van igazatok A Chiefs - Oakland duó nem cserél helyet, ha a Raiders kikap és a Chiefs nyer?
Burkus
De.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Burkus
Ez a kizárt lehetőség.
tomi-tomi
Majd a konfelodontoben
Wyatt
több mint 9 éve
HanSolo New England Patriots 651
Burkus
Ez a kizárt lehetőség.
tomi-tomi
A wild card körben kizárt, de divisional round-ban valószínüleg ez lesz.A KC vezet San Diégo-ban, az Oakland-et most simázza a Denver. A Pits pedig erőszakosan esélyes a Miami ellen.
És ez nekünk jó!
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Burkus
Ez a kizárt lehetőség.
tomi-tomi
Majd a konfelodontoben

több mint 9 éve
fodi91 196
Jó volt ez ma. Edelman personal foul büntetésénél állt meg a szekér, akkor zökkentünk ki a kerékvágásból. Floyd blokkja priceless. Megvan a pályaelőny és nem túl erősek a PO ellenfelek, a csapat pedig összeállt. Előre a SB-ért.
Burkus
KC, PIT?
KC pont az az ellenfél ami nem okés, jó futójáték, kemény D, bízhatunk a hazai pályában (miután idén 2x kaptunk ki ott😀 )
NB2
Azt a jó futójátékot én nem látom a Chiefstől. A meccsenkénti yardot nézve (16.) és a carrynkénti átlagot (14.) nézve sincs a top10ben. Persze ez csak stat lehet szemre más.
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Burkus
Ez a kizárt lehetőség.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 046 — #NoStress
Jó volt ez ma. Edelman personal foul büntetésénél állt meg a szekér, akkor zökkentünk ki a kerékvágásból. Floyd blokkja priceless. Megvan a pályaelőny és nem túl erősek a PO ellenfelek, a csapat pedig összeállt. Előre a SB-ért.
Burkus
KC, PIT?
KC pont az az ellenfél ami nem okés, jó futójáték, kemény D, bízhatunk a hazai pályában (miután idén 2x kaptunk ki ott😀 )
NB2
A Steelers valahogy mindig fekszik nekünk, pláne hazai pályán. A Chiefs nekem fekete ló, mert nem nagyon láttam idén meccsüket, nekik örülnék a legkevésbé, pont azért, mert Reid tudta a csapatot 2014-ben is szétcincálni. De most mindegyiknél jobb csapatnak látom a mienket. (Ez már nem feltétlenül igaz néhány NFC csapat esetében.) De amúgy szerintem Miami meccs lesz otthon, mert a Texanst meg tudják verni, a Vasasok és Chiefs meg egymással meccselnek, egyik kiesik. Ha nyer a Texans és Chiefs, az pech.
Burkus
A Steelers a Miamival kezd otthon.

több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Burkus
KC, PIT?
NB2
A Steelers valahogy mindig fekszik nekünk, pláne hazai pályán. A Chiefs nekem fekete ló, mert nem nagyon láttam idén meccsüket, nekik örülnék a legkevésbé, pont azért, mert Reid tudta a csapatot 2014-ben is szétcincálni. De most mindegyiknél jobb csapatnak látom a mienket. (Ez már nem feltétlenül igaz néhány NFC csapat esetében.) De amúgy szerintem Miami meccs lesz otthon, mert a Texanst meg tudják verni, a Vasasok és Chiefs meg egymással meccselnek, egyik kiesik. Ha nyer a Texans és Chiefs, az pech.

Szerkesztette: Burkus