New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Solderre nem találtam adatot ebben a listában.. 😕Miért? Solder amúgy jobb helyen van, mint CannonPFF all-pro csapatában többen is benne vannak az első-második csapatban | (Brady, Develin, Cannon, Hightower, Butler, McCourty) |
www.profootballfocus.com/pro-2016-pff-all-pro-team/
winston
Az azért kemény, hogy Brady 1., Develin. 2. , Cannon 10., HT. 13., Butler 5., DMC pedig 4. a posztján a ligában az idei PFF staitisztikák alapján. 😉
kyobalu
Wyatt
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Miért? Solder amúgy jobb helyen van, mint CannonPFF all-pro csapatában többen is benne vannak az első-második csapatban | (Brady, Develin, Cannon, Hightower, Butler, McCourty) |
winston
Az azért kemény, hogy Brady 1., Develin. 2. , Cannon 10., HT. 13., Butler 5., DMC pedig 4. a posztján a ligában az idei PFF staitisztikák alapján. 😉
kyobalu

több mint 9 éve
PFF all-pro csapatában többen is benne vannak az első-második csapatban | (Brady, Develin, Cannon, Hightower, Butler, McCourty) |
winston
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
PFF all-pro csapatában többen is benne vannak az első-második csapatban | (Brady, Develin, Cannon, Hightower, Butler, McCourty) | www.profootballfocus.com/pro-2016-pff-all-pro-team/
Szerkesztette: winston
több mint 9 éve
Egyszer még a Chiefsben is megszívatta PO meccsen. De ott egy másik volt patrióta tovább rugdosta a Coltsot.Manning-nek nem volt nála hatékonyabb elkapója! Kilenc elkapás - három gyűrű. 😊most már kerüljön be!Valamikor Tajuan volt a legnagyobb. Peyton Manning még ma is csuklik, ha meghallja ezt a nevet 😊
twitter.com/nflnetwork/status/816459091711180800
ZERO_L
Kollega
tomi-tomi
Amúgy ő is négyszer játszott döntőben, '97-ben a Green Bay elleni vereségben is benne volt.
Ha valakinek van helye Cantonban, szerintem neki van.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Van még egy díjazottja a csapatnak:és mennyire jófej volt már a csapat 😊
twitter.com/MikeReiss/status/816636778182541312
Gogo
több mint 9 éve
Nem tudom, hogy ez volt-e már? Paul Fitzy osztotta meg. 😀www.youtube.com/watch?v=6F-GH28dL3g&feature=youtu.be
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Van még egy díjazottja a csapatnak:twitter.com/MikeReiss/status/816636778182541312
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Manning-nek nem volt nála hatékonyabb elkapója! Kilenc elkapás - három gyűrű. 😊most már kerüljön be!Valamikor Tajuan volt a legnagyobb. Peyton Manning még ma is csuklik, ha meghallja ezt a nevet 😊
ZERO_L
Kollega
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
most már kerüljön be!Valamikor Tajuan volt a legnagyobb. Peyton Manning még ma is csuklik, ha meghallja ezt a nevet 😊
ZERO_L
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
most már kerüljön be! twitter.com/nflnetwork/status/816459091711180800

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Majd egy 30 pontos Seattle győzelem esetén megvárom a hivatalos bejelentést. 😉Josh McD esetében a Lions lehet a sötét ló. Senki nem lát Bob Quinn fejébe. Könnyen lehet, hogy kiteszi Caldwell-t és akkor jöhet képbe a Pats kötődés. És Josh könnyen vihet magával valakit innen DCnek ha Patricia marad.Schefter írta nemrég, hogy a csapat hivatalos infói alapján Caldwell marad nálatok jövőre is a HC. 😀
A Lionsnál jobb helyet nem is találhatna magának.
És ezek a gondolatok nem csak az én fejemben születtek meg, komolyabb szakírók is lehozták.
Bazzani
Így bármennyire is szeretnéd, valószínűbb, mint nem, hogy nem lesz Lions edző JMD. 😉
kyobalu
több mint 9 éve
Josh McD esetében a Lions lehet a sötét ló. Senki nem lát Bob Quinn fejébe. Könnyen lehet, hogy kiteszi Caldwell-t és akkor jöhet képbe a Pats kötődés. És Josh könnyen vihet magával valakit innen DCnek ha Patricia marad.Schefter írta nemrég, hogy a csapat hivatalos infói alapján Caldwell marad nálatok jövőre is a HC. 😀
És ezek a gondolatok nem csak az én fejemben születtek meg, komolyabb szakírók is lehozták.
Bazzani
Így bármennyire is szeretnéd, valószínűbb, mint nem, hogy nem lesz Lions edző JMD. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Rákerestem, ugyanaz:Nálunk csinált valami hasonló posztot Bob Quinn Pats mintára, Ernie Edsall töltötte be. Mondjuk ő elmegy college HC-nak....Ezzel nem értek egyet. Bár lehet, hogy az erőnléti munkához legfeljebb az alapjai vannak meg, és arról már korábban nyilatkozott, hogy nem végez orvosi munkál 😊 A játék minhárom oldaláról hihetetlenül magas szintű ismeretei vannak. Korábban a Lionsnál dolgozott offense oldalon, de a speciális egységgel is hihetetlenül képben van.
BB-vel kapcsolatban annyit tennék hozzá, hogy szvsz nem az a legjobb főnök, aki mindent tud amit az alkalmazottainak kell, hanem az, aki fel tud építeni és működtetni egy csapatot. Minden pozícióba a lehető legjobb szakembert teszi, és mindenkiből kihozza a maximumot. Tehát mondjuk, hogy BB védelmi guru, de könnyen lehet, hogy MP jobban ért az effektív DC munkához, mint ő. Ugyanez visszafelé is, egy király OC nem biztos, hogy azokra a feladatokra is alkalmas, amik többet kívánnak - erre szerintem JMD és a Broncos klasszikus példa.
Egybéként BB 3 SB-t nyert JMD (mint OC) és MP nélkül és csak egyetet JMD-vel (mint OC) és MP-vel.
vpi
A football elméletéről meg a világon egyetlen ember tud többet (Belichick szerint legalábbis ő többet tud), az Ernie Adams, BB régi haverja, a Patriots Football research directora. Amúgy ilyen poszt nincs is máshol, csak nálunk.
Kollega
Bazzani
www.detroitlions.com/team/coaches/randy-edsall/22dad4bd-1cc3-472e-8ae7-c42d6910df8d?qwr=fullsite_temporary
több mint 9 éve
Nálunk csinált valami hasonló posztot Bob Quinn Pats mintára,Randy Edsall töltötte be. Mondjuk ő elmegy college HC-nak....Ezzel nem értek egyet. Bár lehet, hogy az erőnléti munkához legfeljebb az alapjai vannak meg, és arról már korábban nyilatkozott, hogy nem végez orvosi munkál 😊 A játék minhárom oldaláról hihetetlenül magas szintű ismeretei vannak. Korábban a Lionsnál dolgozott offense oldalon, de a speciális egységgel is hihetetlenül képben van.
BB-vel kapcsolatban annyit tennék hozzá, hogy szvsz nem az a legjobb főnök, aki mindent tud amit az alkalmazottainak kell, hanem az, aki fel tud építeni és működtetni egy csapatot. Minden pozícióba a lehető legjobb szakembert teszi, és mindenkiből kihozza a maximumot. Tehát mondjuk, hogy BB védelmi guru, de könnyen lehet, hogy MP jobban ért az effektív DC munkához, mint ő. Ugyanez visszafelé is, egy király OC nem biztos, hogy azokra a feladatokra is alkalmas, amik többet kívánnak - erre szerintem JMD és a Broncos klasszikus példa.
Egybéként BB 3 SB-t nyert JMD (mint OC) és MP nélkül és csak egyetet JMD-vel (mint OC) és MP-vel.
vpi
A football elméletéről meg a világon egyetlen ember tud többet (Belichick szerint legalábbis ő többet tud), az Ernie Adams, BB régi haverja, a Patriots Football research directora. Amúgy ilyen poszt nincs is máshol, csak nálunk.
Kollega
Szerkesztette: Bazzani
több mint 9 éve
...Ezzel nem értek egyet. Bár lehet, hogy az erőnléti munkához legfeljebb az alapjai vannak meg, és arról már korábban nyilatkozott, hogy nem végez orvosi munkál 😊 A játék minhárom oldaláról hihetetlenül magas szintű ismeretei vannak. Korábban a Lionsnál dolgozott offense oldalon, de a speciális egységgel is hihetetlenül képben van.
vpi
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Igen, ez egy reális forgatókönyv, de akkor ez a mostani OC kirúgását is feltételezi nagy valószínűséggel.Én a mi topikunkban leírtam, hogy egyik kordinátorunknak sem vagyok nagy híve. Az új GM részéről számomra hatalmas csalódás volt Caldwell megtartása.
tomi-tomi
Én valamiért McD-ben sokkal nagyobb potenciált látok, sokkal többet elérhetne ezzel a csapattal mint Bamba Jabba. Csak kell egy jó DC mellé. Személyi ügyekben úgysem hagyná Quinn elszabadulni.
több mint 9 éve
Patriciától egyébként fázok.Szerintem ettől ne tarts. Kifejezetten jó motivátor, a védőink tűzbe mennének érte.
Nekem az ő karakterében simán benne van egy Mike McCoy 2.0, kitűnő elemző, viszont hiányzik belőle a leadership skill.
empty taxi
Inkább gondolom veszélynek, hogy túl okos, túl intelligens. Mayo nyilatkozta mostanában, hogy a játékok közti 20-25 másodpercben annyi információt zúdított rá (rádión keresztül), hogy nem győzte. Mindent előre elmondott, mit hogyan fognak csinálni a támadók, még azt is, hogy miért. 😊 (Lásd Steve Smith tegnapi nyilatkozatát.)
Szóval, könnyedén el tudom képzelni, hogy lenne nyavalygás, mint most a Bills-nél, hogy túl bonyolult, túl magas, a felét sem értjük.
Josh McD esetében a Lions lehet a sötét ló. Senki nem lát Bob Quinn fejébe. Könnyen lehet, hogy kiteszi Caldwell-t és akkor jöhet képbe a Pats kötődés. És Josh könnyen vihet magával valakit innen DCnek ha Patricia marad.Igen, ez egy reális forgatókönyv, de akkor ez a mostani OC kirúgását is feltételezi nagy valószínűséggel.
Bazzani
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
BB-vel kapcsolatban annyit tennék hozzá, hogy szvsz nem az a legjobb főnök, aki mindent tud amit az alkalmazottainak kell, hanem az, aki fel tud építeni és működtetni egy csapatot. Minden pozícióba a lehető legjobb szakembert teszi, és mindenkiből kihozza a maximumot. Tehát mondjuk, hogy BB védelmi guru, de könnyen lehet, hogy MP jobban ért az effektív DC munkához, mint ő. Ugyanez visszafelé is, egy király OC nem biztos, hogy azokra a feladatokra is alkalmas, amik többet kívánnak - erre szerintem JMD és a Broncos klasszikus példa....De, egy a sok közül. Hidd el! Nem kavar ekkora érzelmeket. Egy-két riválisnál tisztelet, egy-kettőnél gyűlölet, a többit nem különösebben érdekeljük. Ma fenn, holnap lenn.
A Pats nem csak egy a sok közül főleg nem az utolsó 15 évben !Igaz, vannak olyan emberek akik képesek csak a pénzre gondolni és 1 év után ki is lesznek rúgva mert nem ér el a csapat semmit .Azok a csapatok akik meghallgatásra hívták őket , kb fényévekre vannak a SB-tól !
Persze van akinek a pénz az istene de ennél a csapatnál nem ez a filozófia .Szerintem a felsorolt edzők nem akkora kaliberek mint a mostani két koponya itt BB -vel együtt és itt a hangsúly BB-n van mert ki tudja máshol,magukra utalva mire lennének képesek és nem ilyen képességű és gondolkodású játékosokkal mint itt !
Füszer
A másik: Te BB-t isteni koponyának tartod. De volt ő '91-95 között a Browns HC-a is. Dicsőséges 36-44-es rekorddal. Egyszer még a PO-ban is nyertek egy meccset. Zseniális, mi? 10 szakértőből biztos, hogy 10 is megmondta, hogy sohasem fog kilépni Parcells árnyékából.
Amúgy meg ne gondold, hogy a Patsnél a dicsőségért dolgozik. BB kb. 7,5 millió dollárt keres évente. Egy videó asszisztensnek lehet, nagy megtiszteltetés, ha bekerülhet egy ilyen stábba, de az edzők megkapják ami jár nekik. Legyél biztos benne, hogy Kraft úrnak nagyszerű motiváló eszköze van, hogy ne vonuljon még vissza az Öreg: fel fogja emelni a bérét 😊
Kollega
több mint 9 éve
Mivel ez a HC kompetenciája, nem kérdés. De ez nem változtat azon, hogy ezt az embert - és azóta kiderült, hogy ezt a védelmet - ez a helyzet nem törte össze.Collinst is úgy baszták ki az öltözőből, hogy meg sem állt Clevelandig, ahogy problémák adódtak.BB rakta ki mert vitázott Pat-el, nem mindegy.
Boston
gordon
Do your job
több mint 9 éve
Ez technikai kérdés. A Pats stábjában minden döntést BB hoz, és ő vállal érte felelősséget. Sohasem fogod megtudni, hogy ki javasolta először Collins eltradelését.Collinst is úgy baszták ki az öltözőből, hogy meg sem állt Clevelandig, ahogy problémák adódtak.BB rakta ki mert vitázott Pat-el, nem mindegy.
Boston
gordon
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
...De, egy a sok közül. Hidd el! Nem kavar ekkora érzelmeket. Egy-két riválisnál tisztelet, egy-kettőnél gyűlölet, a többit nem különösebben érdekeljük. Ma fenn, holnap lenn.
A Pats nem csak egy a sok közül főleg nem az utolsó 15 évben !Igaz, vannak olyan emberek akik képesek csak a pénzre gondolni és 1 év után ki is lesznek rúgva mert nem ér el a csapat semmit .Azok a csapatok akik meghallgatásra hívták őket , kb fényévekre vannak a SB-tól !
Persze van akinek a pénz az istene de ennél a csapatnál nem ez a filozófia .Szerintem a felsorolt edzők nem akkora kaliberek mint a mostani két koponya itt BB -vel együtt és itt a hangsúly BB-n van mert ki tudja máshol,magukra utalva mire lennének képesek és nem ilyen képességű és gondolkodású játékosokkal mint itt !
Füszer
A másik: Te BB-t isteni koponyának tartod. De volt ő '91-95 között a Browns HC-a is. Dicsőséges 36-44-es rekorddal. Egyszer még a PO-ban is nyertek egy meccset. Zseniális, mi? 10 szakértőből biztos, hogy 10 is megmondta, hogy sohasem fog kilépni Parcells árnyékából.
Amúgy meg ne gondold, hogy a Patsnél a dicsőségért dolgozik. BB kb. 7,5 millió dollárt keres évente. Egy videó asszisztensnek lehet, nagy megtiszteltetés, ha bekerülhet egy ilyen stábba, de az edzők megkapják ami jár nekik. Legyél biztos benne, hogy Kraft úrnak nagyszerű motiváló eszköze van, hogy ne vonuljon még vissza az Öreg: fel fogja emelni a bérét 😊
We are all PATRIOTS!