New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Ne igyon előre senki a medve bőrére, de ahogy elnézem a meccset, nagyon remélem, hogy a Raiders-Texans párosból kapunk ellenfelet.
Burkus
én akkor sem keserednék el, ha a másik párharcból kapjuk az ellenfelet 😉

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Úgy tűnik, Caserio marad:

twitter.com/MikeReiss/status/817894434411081728

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ne igyon előre senki a medve bőrére, de ahogy elnézem a meccset, nagyon remélem, hogy a Raiders-Texans párosból kapunk ellenfelet.
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk a futás elleni jó számokban ettől függetlenül biztosan szerepe van annak is, hogy az ellenfeleknek általában hamar fel kell adniuk, nem tudják végig azt nyomni. Amelyik csapat meg igen, az rontja bőven az átlagunkat 😊

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Idén valahogy nem igazán vannak kiemelkedő playmakerek a védelemben. Nincs közöttük olyan, aki meccsről-meccsre mindig hozná a nagy játékokat.

Viszont csapatként kiválóan teljesítenek, valaki mindig meghozza azt a szerelést ami szükséges. Látszik is, hogy csak egy statisztikában vagyunk az élen, nagyon kevés pontot enged a védelem. Pontosabban nem néztem, de erős a gyanúm, hogy miss tackle kérdésben is jól állhatunk.

És nem, kedves Sándor! Nem azért mert mindig előnyben játszunk, hanem azért, mert ilyen jók 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 411 — Ajmo Vatreni
Mondjuk mindentől függetlenül én ezt az évek óta tartó Hightower alábecslést (de most már legalább nem fikázást) nem értem. De ez az én bajom

Wyatt
Semmiképpen sem fikáznám HT-t. Magasan a legjobb LB-nk. Viszont aki szerint az idei teljesítménye alapján All-star meg kiemelkedő, az szerintem elfogult. Az all-pro secondbe mondjuk befér, de csak azért mert kb 10 LB van ott. Ahogy tomi is írta 1 szavazat 50-ből végül is érthető.
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
nálam ez leginkább a "DPOY" kérdéskörénél tudatosult pár napja
egyszerűen nem tudnék megnevezni egy embert se, akire kapásból rá lehetne mondani, hogy ő volt a védelem legjobbja
(kíváncsian várom, Spigoék kiket fognak mondani a jövőhéten és miért)

-Flowers jó volt, de inkább fejlődése volt a megdöbbentő
-DMC-Butler páros összességében hozta a tőlük elvárható magas szintet, de becsúszott pár gyenge meccs, főleg az elején ('hawks meccset meg gondolom sokunk fejéből még egy ideig nem lehet kitörölni), de talán kettőjük közül választanék ha nagyon kellene
-HT idén is ki kellett hagynia pár meccset (így is +100al nőtt a snap száma és 13%al többet volt a pályán mint tavaly), de egy két tényleg hatalmas játékától eltekintve (amúgy hivatalosan csak egy safety-t írtak be neki idénre), kicsit szürke, észrevehetetlen volt
bár ebbe a mostani D#-be ez is bőven elég, mert vannak mellette kiegészítő társak. jó lenne minél előbb aláíratni vele a hosszú szerződést

a többieknek meg alig volt 1-1 tényleg kiemelkedő meccsük, de pl Branch-Brown DT duó is elismerést érdemelne mert vastagon benne vannak, hogy a harmadik legjobb futás elleni védelmünk lett idén

szóval csapatszinten baromi erős a védelem és azért a mélysége is megvan, remélem PO-ra is maradt elég nafta a srácokban 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Hát akkor a Brady for MVP dolog is le van rendezve. Korábban az volt a menő, hogy ha nem tudták kinek adni, akkor PM-nek adták. Szerintem ezt Rodgers örökölte tőle. De persze, ahogy Wyatt kolléga kifejtette, lehet, hogy idén is PM lesz az.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Mondjuk mindentől függetlenül én ezt az évek óta tartó Hightower alábecslést (de most már legalább nem fikázást) nem értem. De ez az én bajom

Viszont egyetértek, ez a csapat attól is nagyszerű, hogy csapatként jó 😊
Bár vannak elit játékosok (Brady azért még így is eléggé harcban volt az MVP-címért; Develin a fullbackek között, Edelman a slot receiverek között egyaránt minimum top 3-as, Gronk a legjobb tight end, Hightower az LB-k, Butler a CB-k, DMC a safety között van a legszűkebb elitben), de az a legjobb, hogy a rendszer működik.

A rendszer, ami elbírja, hogy a liga történetének talán legjobb irányítója négy meccsre kiesik, és hoz egy 3–1-et úgy, hogy a negyedik meccsen már konkrétan nem maradt harmadik számú, újonc irányító sem. Ami elbírja, hogy az első számú elkapó a szezon első felében nem teljes értékűen játszik, ami elbírja minden idők talán legjobb tight endjének a hiányát, aminek belefért az előtte évben kb All-Pro szinten játszó LB-k elengedése/sérülései.

Emlékszem, valamelyik régi Maddennel amikor játszottam, néztem, hogy lehet az, hogy a háromszoros bajnoknál egy csomó tök átlagos, vagy átlag alatti értékű ember van, és alig akad egy-két kiemelkedőre értékelt. Akkor mindenhonnan az jött, hogy mert csapatként jó a Patriots. Még egészen a közelmúltban, amikor Robi próbálta valamelyik évben megmagyarázni, hogy itt bizony a Patriots le lesz váltva az élről, mert sokkal több a tehetség a Miamiban, akkor is negatívként jött le, hogy itt a rendszer a jó, meg csapatként vagyunk jók.

De aztán én elengedtem ezt a témát, az sem érdekelt, ha Bradyt lefitymálták, sőt, én úgy voltam vele, hogy nekem mindegy, hogyan nyerünk, nem kell, hogy ő nyerjen meg minden meccset, bőven elég, ha vezeti a csapatot, és egyszer-egyszer a védelem vagy a futójáték nyer „helyette”. Aztán ha azt mondják, hogy megnyerte neki a csapat a negyediket, nem érdekel, csak legyen meg – meglett. És bár a negyedik negyedben, amikor azt mondtam 3. és 14-nél, hogy akkor most mutasd meg, hogy nem csak én tartalak a legnagyobbnak, hanem tényleg az is vagy, és mondtam, hogy lássunk valami csodát, akkor fantasztikusan teljesítve győzelemre vezette a csapatát, én lehet, hogy mégis inkább Edelmannek adtam volna az MVP-címet, vagy Butlernek, de ez egyáltalán nem számított, csak, hogy nyert a csapat.

Kicsit elkalandoztam, de a lényeg, hogy abszolút nem bosszant, ha egy ilyen szavazáson egy Patriots-játékos sincs például az év csapatában | (mondjuk az meglepett, hogy nem PM lett az első csapat irányítója 😀) | , cserében az év csapatát úgy hogy hívják, hogy New England Patriots 😊

több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Másrészt pont az BB (koordinátorok, edzők, elemzők) egyik legnagyobb erénye, hogy nem feltétlenül a legtehetségesebb játékosokból állít össze 15 éve versenyképes csapatot, illetve találja meg ezen játékosok megfelelő helyét a pályán, mint egy puzzle-ban.

Ui: Hightowert én eléggé túlértékeltnek tartom az idei teljesítménye után.
zinedine5
Igen.
Én ezt a "sikertelenséget" kifejezetten pozitívnak gondolom. Valahol visszaigazolja "a csapat az első" felfogást, amit BB hirdet és elvár mindenkitől. Nem tudom, hogy előfordult-e már, hogy a Liga legjobb mérlegű csapatából senki nem lett AllPro. (Slater-é ilyen szempontból nem számít, tök új kategóriában kapta.)

Ui: HT egy árva szavazatot kapott, tudjuk be a két safety-jének (egy idényben azért ritka, mint a fehér holló).

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 411 — Ajmo Vatreni
Brady szerencsére csak második csapatos lett az All-Pro-választáson 😊

Első csapat:
Special Teamer: Matthew Slater

Második csapat:
Quarterback: Tom Brady
Right Tackle: Marcus Cannon
LB: Dont'a Hightower
CB: Malcolm Butler
S: Devin McCourty
ST: Nate Ebner

Grat nekik 😊 Gronk nyilván első csapatos lett volna, ha nem esik ki 😊
Wyatt
Én is pont ezt néztem.

Egyrészt fura, hogy csak egy ST játékosunk van a legjobb 28 között, (azonban nem tudnék nyugodt szívvel egy játékost sem lecserélni az AP listájáról).

Másrészt pont az BB (koordinátorok, edzők, elemzők) egyik legnagyobb erénye, hogy nem feltétlenül a legtehetségesebb játékosokból állít össze 15 éve versenyképes csapatot, illetve találja meg ezen játékosok megfelelő helyét a pályán, mint egy puzzle-ban.

Ui: Hightowert én eléggé túlértékeltnek tartom az idei teljesítménye után.
több mint 9 éve
Brady szerencsére csak második csapatos lett az All-Pro-választáson 😊

Első csapat:
Special Teamer: Matthew Slater

Második csapat:
Quarterback: Tom Brady
Right Tackle: Marcus Cannon
LB: Dont'a Hightower
CB: Malcolm Butler
S: Devin McCourty
ST: Nate Ebner

Grat nekik 😊 Gronk nyilván első csapatos lett volna, ha nem esik ki 😊

több mint 9 éve
Nemrég tettem be egy képet a Pats topicba, amin Earnie Adams tartja a kezében az utolsó Seahawks playt. Nyilván sokat elemezte ehhez a Seahawks offenset, hányszor játsszák ezt ilyen szituációban, ebben a felállásban ...stb. Butler is nyilatkozta, hogy tudta, mi fog jönni, mert felkészítették és gyakorolták.
winston
A SB utáni filmben volt egy rövidebb részlet Ernie-vel. Szerintem az a zseniális igazán benne, hogy egy mondatban (három szóban) meg tudta fogalmazni, hogy mi legyen a Pats Off. stratégiájának az alapja: Vedd ki a játékból a hetvenkettest!

Az ég tudja mennyi elemzés, tapasztalat, tudás kell egy komplett game plan kidolgozásához, de amikor ezt az egész irdatlan információt képes vagy egy hatékony mondatba átfordítani. Na, akkor lettél elit előnygyáros.

(Igazából nagyon kíváncsi lennék arra, hogy a volt Pats koordinátorok sikertelenségében mennyire játszik szerepet Adams hiánya.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
<3

Wyatt
Jules nagy pillanatainál (szerencsére volt pár az utóbbi években 😀) mindig ez a jelenet ugrik be 😊

www.youtube.com/watch?v=YFeZsWj9WFs

több mint 9 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Ez a rész hatalmas...
"Szegény csóka már félúton van Kamcsatka felé, fogalma sincs hol van..." 😀

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Wahahamonszterblokk hálómájámikólin
 www.patriots.com/video/2017/01/04/german-announcers-call-patriots-huge-block-springs-edelman-free-77-yard-td

Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
Zolak sosem a visszafogott stílusáról volt híres! 😊

Bár a Saints elleni Thompkins TD elkapásnál előadott őrületét nehezen tudja felülmúlni. 😀

www.youtube.com/watch?v=iBJqYb25PyQ
tomi-tomi
Van egy másik videó erről a játékról amiben mutatják Rob Ryan arcát, amikor meglátja a TD-t. Na az priceless!

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Hehe, mit dobott fel a Youtube:

A riporter, a Másik Csávó Akinek Négy Gyűrűje van 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
 youtu.be/6F-GH28dL3g

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Zolak sosem a visszafogott stílusáról volt híres! 😊

Bár a Saints elleni Thompkins TD elkapásnál előadott őrületét nehezen tudja felülmúlni. 😀

www.youtube.com/watch?v=iBJqYb25PyQ

több mint 9 éve
Há' nem tom, hogy kell ilyen videót beilleszteni, de mindenki nézze meg:
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/15870274_10154639188281263_923400621267091456_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=p4trMjoW3PoQ7kNvwGhzzks&_nc_oc=Adlf2uJuCn2vHPvVrk2HWZDxvGwZfHMPkufrkjaxo5ZhOHbMY6QrY6rFpcJ4k34LSb0&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=07cUt4x8DPCHTWt7iQ5OOQ&oh=00_Afte6mAoMYMi_5sbEMQ5Y8n12NKUrBWSnrwpF7kcsiNrXw&oe=69A09AFD
1,2 Mio. Aufrufe · 2.400 Reaktionen | Julian Edelman caught a short Tom Brady pass and raced 77 yards for a TD. What sprung him? One HUGE block by Michael Floyd. 💪 | NFL
Julian Edelman caught a short Tom Brady pass and raced 77 yards for a TD. What sprung him? One HUGE block by Michael Floyd. 💪

Commentary by Bob Socci and the former Patriots quarterback Scott Zolak

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Akkor már ide is
Wyatt
És kit rúgtatok ki érte?
...
Kampman
Akkor már említsük meg, hogy '97-ben Parcells egy super bowl után állt fel (igaz azt elbuktuk). De mondjuk számomra elég nagy rejtély, hogy ez két ember hogy bírt együtt dolgozni négy évig. Sanszos, hogy mind a kettő akkor őszült meg 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
kyobalu
Edelman 30.
Gronk 2.
Bennett 8. (TE-ben nem lettünk volna rosszak, ha Gronk végig bírja – akkor tuti ő marad az 1.)
Blount 31.
Solder 8.
Mason 18.
Andrews 22.
Malcom Brown 36.
Flowers 33. (Chandler Jones 7.)

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
PFF all-pro csapatában többen is benne vannak az első-második csapatban | (Brady, Develin, Cannon, Hightower, Butler, McCourty) |

www.profootballfocus.com/pro-2016-pff-all-pro-team/
winston

Az azért kemény, hogy Brady 1., Develin. 2. , Cannon 10., HT. 13., Butler 5., DMC pedig 4. a posztján a ligában az idei PFF staitisztikák alapján. 😉
kyobalu
Miért? Solder amúgy jobb helyen van, mint Cannon
Wyatt
Solderre nem találtam adatot ebben a listában.. 😕
kyobalu
8.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 648
Akkor már ide is
Wyatt