New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Szerencsére kint nem így mennek a dolgok... 😉"Okosba" csak Keleten hiszik hogy meg lehet oldani dolgokat... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
Szépen csendben visszaadja (mert ebből a draft kb. fedezhető), és mivel már nem játékos Kraft bácsi pedig kifizeti másképpen a "magánéletben".Feltételezhetően igen, bár ez nem közelező. Elvileg visszavonulásnál az aláírási pénzt arányos részét visszakérheti a csapat. A Seahawks hasonló helyzetben van Lynch-el, ő utána 5 milla maradt. Ők megegyeztek, hogy a Hawks nem kéri vissza. Valószínűleg Mayoval is hasonló megegyezés fog születni - vagy már született is. (Ha másért nem akkor azért, mert ilyenkor a játékos van nyeregben, mondhatná azt is, hogy nem vonulok vissza, tegyetek ki. Mivel sem Lynch-et nem akarja a Hawks, sem Mayo-t nincs értelme ennyi pénzzel itt tartani, ezért a csapat úgyis cutolná és akkor a játékos pénze marad. Akkor meg már jobb az ilyen játékosoktól jól marketingelhető módon búcsúzni.)Mayo visszavonul. 😕 Köszi mindent Jerod!Ez most mit jelent cap szempontból? 4,4 m dead money marad utána?
Bruschi85
FunHun
peterk2005
Tudom nagyon bold + nem így működik, de csöndben simán kivitelezhető, nekünk pedig nagy segítség lenne!
Szerkesztette: Studi
több mint 10 éve
Feltételezhetően igen, bár ez nem közelező. Elvileg visszavonulásnál az aláírási pénzt arányos részét visszakérheti a csapat. A Seahawks hasonló helyzetben van Lynch-el, ő utána 5 milla maradt. Ők megegyeztek, hogy a Hawks nem kéri vissza. Valószínűleg Mayoval is hasonló megegyezés fog születni - vagy már született is. (Ha másért nem akkor azért, mert ilyenkor a játékos van nyeregben, mondhatná azt is, hogy nem vonulok vissza, tegyetek ki. Mivel sem Lynch-et nem akarja a Hawks, sem Mayo-t nincs értelme ennyi pénzzel itt tartani, ezért a csapat úgyis cutolná és akkor a játékos pénze marad. Akkor meg már jobb az ilyen játékosoktól jól marketingelhető módon búcsúzni.)Mayo visszavonul. 😕 Köszi mindent Jerod!Ez most mit jelent cap szempontból? 4,4 m dead money marad utána?
Bruschi85
FunHun

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Mayo visszavonul. 😕Maradhatna valamiféle assistant coachnak.
Köszi mindent Jerod!
Bruschi85
több mint 10 éve
Develinnel mi a helyzet?lejárt, szerintem neki kinéz egy új, mondjuk 2 éves szerződés, legalábbis remélem.
Nekem személy szerint nagy kedvencem, és szerintem az ő jelenléte nagyon sokat segíthet egy jobb, hatékonyabb futójátékhoz szeptembertől.
Tudni valamit a sérüléséről?
Lejárt a szerződése, ugye?
FunHun
több mint 10 éve
Develinnel mi a helyzet?Nekem személy szerint nagy kedvencem, és szerintem az ő jelenléte nagyon sokat segíthet egy jobb, hatékonyabb futójátékhoz szeptembertől.
Tudni valamit a sérüléséről?
Lejárt a szerződése, ugye?
több mint 10 éve
Meg 7 M cap space is (11,4 M lett volna a cap hit ha marad)Igen. Az az aláíráspénz arányos része.Mayo visszavonul. 😕Ez most mit jelent cap szempontból?
Köszi mindent Jerod!
Bruschi85
4,4 m dead money marad utána?
FunHun
Burkus
Szerkesztette: Rule
több mint 10 éve
Igen. Az az aláíráspénz arányos része.Mayo visszavonul. 😕Ez most mit jelent cap szempontból?
Köszi mindent Jerod!
Bruschi85
FunHun
több mint 10 éve
Mayo visszavonul. 😕Ez most mit jelent cap szempontból?
Köszi mindent Jerod!
Bruschi85
több mint 10 éve
Mayo visszavonul. 😕Az a két IR-es év sajnos teljesen hazavágta, tavaly nem volt már az igazi.
Köszi mindent Jerod!
Bruschi85
Azért őrülök h az elejétől a végéig Pats mezben nyomta, fura lett volna máshol látni...
több mint 10 éve
Mayo visszavonul. 😕Köszi mindent Jerod!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 10 éve
amúgy arról van már valami hír hogy ki lesz az új OL edző v. nagy a lapítás? 😊Idézet a pats.hu február 8.-i cikkéből:
manuszka86
Scar visszatérése? Dante Scarnecchia a 2013-as idényt követően vonult vissza a Patriots támadófal edzőjeként, de a nyugdíjas évek ellenére is aktív maradt a csapat körül, különösen a draftot megelőző időszakban segítette a klub munkáját az egyetemi támadó falemberek értékelése vonatkozásában. Mike Reiss forrása szerint nagyon úgy fest, hogy már az számítana meglepetésnek, ha nem térnek vissza az Scar az oldalvonal mellé.
Ennél frissebbet nem olvastam.
több mint 10 éve
amúgy arról van már valami hír hogy ki lesz az új OL edző v. nagy a lapítás? 😊
több mint 10 éve
Az ESPN Boston szerint Forte több, mint valószínű, hogy Patrióta, vagy Sajtfejű lesz.More probable than not? 😊
kyobalu
Biztos számbaveszik az elérhető opciókat és elbeszélgetnek vele is, de attól fog függeni, hogy egyáltalán alkalmas lesz-e a jelenlegi rendszerbe.
Nem lehet egyszerű ezeknek a játékosoknak megszokni/átállni erre a rendszerre, mert többet követel tőlük minthogy csak bemagolják a playcall. A West Coast se egyszerű, de az Erhard-Perkins többet követel a játékostól.
Nehezebb embert találni, de sokkal nagyobb a variációs lehetőség.
Sztem csak olyat hoznak akit be is tudnak építeni vagy felhasználható a tudása 😛
De ha jól emlékszem, azért a sima playcallt is használja a Patriots, nem csak az EP-t.
Szívesen olvasnék többet erről, hogy a játékosok mit gondolnak erről.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 10 éve
Az ESPN Boston szerint Forte több, mint valószínű, hogy Patrióta, vagy Sajtfejű lesz..Persze meg fogja magát méretni magát a piacon, de igazából élcsapat ahova elit futó kell, s lehet sansza gyűrűre, az ez a két alakulat..A Green Bay Lacy tavalyi formaingadozása és fizikai változásai miatt jött képbe..De a Packers nagynevű FA-ket nem szokott leszerződtetni a játékospolitikája miatt..
Személy szerint örülnék, ha jönne Forte, mert minőségi, megbízható játékos, aki sokat tudna segíteni Brady-nek..De csak akkor jöjjön, ha hoznak mellé egy minőségi OG-t és OT-t..Mert különben fölösleges..
De utálom ezt az offseasont..Semmi pörgés, semmi történés, csak spekuláció mindenhol..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Mondjuk Forte Chicagoban sem épp jó fal mögött robotolt már évekig. Persze a falba az upgrade megkerülhetetlen a futójátékhoz, de Forte szerintem bizonyította már, hogy ha szar is a fal, megtudja találni a lehetséges útvonalakat. De ezt csak plusz infoként mondom, klasszisokkal megkönnyítené a helyzetét egy akár közepes OL.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Most már nincs practice squad, 90 főben maximalizált roster van, aminek a tagja nálunk.jogos persze. a lényeg, hogy megnézném mit tudna produkálni BB keze alatt egészségesen, egy tisztességes 3-4. CB-nek szerintem jó lenne, ha sikerülne végre kihozni belőle azt amiért anno olyan korán drafolta a csapat. mivel gondolom szotyiért jönne, nem lenne nagy csapás, ha megint lesérül, bár azóta ha jól tudom nem sérült meg. aztán persze szerintem szó sem lesz erről, de nekem fétisem az ilyen lesajnált tehetségek után érdeklődés, nyilván ők pontosan tudják mit lehet kihozni belőle, mert megpróbálták anno. (ugyanitt sterling mooret is említhetném 😀 )
gabokocka
több mint 10 éve
Most már nincs practice squad, 90 főben maximalizált roster van, aminek a tagja nálunk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Ras-I-t szerintetek nem lenne érdemes elhozni TC-re? A képességei szerintem nem rosszak, egy esélyt még megérne ebbe a secondarybe. Ez most csak véletlenszerűen jutott eszembe, persze igen kevés esélyt látok rá. (Panthers pracitce squadban van, nem tudom pontosan off-ban hogy lehet onnan igazolni, vagy hogy nem)
több mint 10 éve
Egyetértek, CB,T,G után jöhet Forte addig felesleges ilyenről beszélni. Azért az O-falba is kell a frissítés mert láttuk ha vannak sérülések milyen lesz a minőség.Kövezzetek meg, ha nagyon rosszul látom, de nálam az első prioritás az O-fal.
manuszka86
Ha működne végre a futás (kb. olyan szinten mint amikor BJGE 1000 yardot ért el - tehát nem elit szinten, hanem egy stabil kiegészítő jelleggel), akkor nem csak offense-ben lennénk jobbak, hanem time managementben is ezáltal. Úgy, h nem rakodna ekkora nyomás és felelősség Brady-re, simán lehetne lassan előremenni és így pihenhetne a D.
Ebbe a rendszerbe Forte simán passzolna. Dion Lewisnál azért lehet tudni, h 80%-ban passzt fog elkapni, Forténál azért ez lényegesen árnyaltabb lehetne.
Másrészt a fal Brady megvédéséhez sem egy utolsó szempont.
Nyilván nincs mindenkinek olyan pass rush-a mint a Broncos-nak, de azért nem az igazi, ha egy sima 4 fős rush össze tudja nyomna az 5-6 fős O-falat. A 6 fővel ráadásul az a nagy gond, h ott már ugye feladtunk egy jogosult elkapót, aki az adott playben csak blokkol és nem fogja lekötni a LB-ket.
A secondaryt csak utána erősíteném meg. Már csak azért is, mert szerintem BB sokkal nagyobb sikerrel tud a hátsó körökben összeszedni 2-3-4 DB-t és kihozni belőle a szükséges 1-2 játékost, mintha fordítva csinálná és az OT-t, vagy G-t hagyná a végére. Azzal nagyjából ugyanúgy járnánk, mint az elmúlt évek O-fal "erősítéseinél".
Aztán persze elfogadom, hha rosszul látom, ezen a területen nincs nagy tapasztalatom, csak a szakírók véleményeire alapozok.
több mint 10 éve
#uborkaszezon120yard poszt után megnézve BB feleségének instagram profilját, egész más szemszögből is látható néha a mester 😀
több mint 10 éve
Egyetértek, CB,T,G után jöhet Forte addig felesleges ilyenről beszélni. Azért az O-falba is kell a frissítés mert láttuk ha vannak sérülések milyen lesz a minőség.Hát igen, ha elfogynak az érvek 😊Megpróbálom én.
peterk2005
Ahhoz hogy Forte igazán veszélyes tudjon lenni, az első lépcsőfok a fal rendbetétele. Mert ha a futás nem fog működni, akkor hiába van itt Forte 3. elkapó RB-nek. Ha rendben van a fal, akkor elméletben elég nagy pluszt adhat az Offensnek a játéka, de vizsgáljuk meg a Defenset is, hátha ott találunk olyan helyet, ahol jobban elfér az erősítés. Tavaly szerencsések voltunk mert a secondaryből nem nagyon esett ki ember. Butler stabil teljesítményre képes, Ryan eléggé inkonzisztens mögöttük pedig elég nagy az űr CB fronton (DMC sem megoldás). Ha Butler kiesne ebből a secből, akkor az úgy dőlne össze mint egy kártyavár. Így egy 1-2. számú CB elhozatalára szükség van, egyrészt stabilizálná még jobban a secet, másrészt pedig sérülés esetén sem dőlne össze az egész.
Ha ezek megvannak és megtudjuk szerezni Fortet, akkor mindent bele.
ervinator
Szerkesztette: manuszka86
több mint 10 éve
Hát igen, ha elfogynak az érvek 😊Megpróbálom én.
peterk2005
Ahhoz hogy Forte igazán veszélyes tudjon lenni, az első lépcsőfok a fal rendbetétele. Mert ha a futás nem fog működni, akkor hiába van itt Forte 3. elkapó RB-nek. Ha rendben van a fal, akkor elméletben elég nagy pluszt adhat az Offensnek a játéka, de vizsgáljuk meg a Defenset is, hátha ott találunk olyan helyet, ahol jobban elfér az erősítés. Tavaly szerencsések voltunk mert a secondaryből nem nagyon esett ki ember. Butler stabil teljesítményre képes, Ryan eléggé inkonzisztens mögöttük pedig elég nagy az űr CB fronton (DMC sem megoldás). Ha Butler kiesne ebből a secből, akkor az úgy dőlne össze mint egy kártyavár. Így egy 1-2. számú CB elhozatalára szükség van, egyrészt stabilizálná még jobban a secet, másrészt pedig sérülés esetén sem dőlne össze az egész.
Ha ezek megvannak és megtudjuk szerezni Fortet, akkor mindent bele.
Szerkesztette: ervinator
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Hát igen, ha elfogynak az érvek 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)