New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 978
Nick Caserioval van egy interjú a patriots.com-on. Ott említettek egy érdekes dolgot a drafttal kapcsolatban.
Nem csak azt nézik, hogy milyen pozícióra kell draftolni jelenleg, hanem a jövőben hova kellhet ember illetve folyamatosan figyelik a szabadügynököket és az underclassmeneket is.

One of the interesting themes to come out of Wednesday’s opening round of press conferences with NFL coaches and general managers was the idea of drafting with the future in mind. The Patriots have done this occasionally in the past, specifically in 2008 and 2011 when they took tackles Sebastian Vollmer and Nate Solder when Matt Light was still in place and tackle wasn’t necessarily a huge need, but figured to be in the near future.
Read

Last season the Patriots took a pair of pass rushers – Geneo Grissom and Trey Flowers – in the middle rounds with Chandler Jones nearing the end of his rookie contract.
Illetve voltak még más érdekes dolgok is megemlítve, érdemes elolvasni.

Btw, rebesgetik, hogy Blount marad itt.
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
A boston.com szerint Lewis ACL sérülése több, mint szépen alakul..Több, mint valószínű, hogy a nyáron már teljes értékű munkát végezhet..
Az espn szerint mindenképpen szeretnénk megegyezni Develin-el, mert a csapat szerint is lényegesen jobban működik vele a futás.. 😉 A csapat szívesen venné a hátsó körökben a KisGronkot hozzánk..Aki FB, de tud TE-t is játszani..
Valamint mindenki WR-t vizionál hozzánk első választásra a Drafton..Will Fuller, Josh Doctson, Leonte Carroo,Tyler Boyd, Braxton Miller nevekkel dobálóznak..
Holtszezon.. 😉
kyobalu
Nincs is első választásunk. 😀
Rúgjatok seggbe. 😀

Szerintem hülyeség lenne wr-t draftolni. Így is van egy csomó olyan,aki alig lépett pályára.
Van nagyobb need is.

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Ha már a Saint's kirakta Colstont, én megkínálnám egy proov- it szerződéssel...Lehet, hogy sérülékenyebb, s nem olyan gyors már mint régen, de nem hinném, hogy ne tudna LaFell fölé, elé nőni a csapatban.. A tapasztalata és 6,4-es magassága sokat tudna segíteni Bradynek a vonal mellett..Én kedveltem mindig is.. Minőségi elkapója volt Brees-nek. 😉
kyobalu
Ezek a levitézlett WR projektek - Galloway, Greg Lewis, Ocho stb. - mindig besülnek. Én nem hiszek abban, hogy mindig a "second-hand" megoldást kell WR fronton csinálni.

A pats.hu-én Miguel Benzan cikkét fordította Spigo, érdekes eszmefuttatás egy lehetséges offseason forgatókönyvről.
Burkus
tényleg klassz forgatókönyv, bár szerintem több helyen igen optimista. Chandlert pedig nem küldeném el, 1,5 milliót fog keresni, annyit bőven megér. de minimum megversenyeztetném a preseasonben AJ Derbyvel.
winston
Én pedig Forte idehozatala helyett megtartanám Hicks-t.
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Ha már a Saint's kirakta Colstont, én megkínálnám egy proov- it szerződéssel...Lehet, hogy sérülékenyebb, s nem olyan gyors már mint régen, de nem hinném, hogy ne tudna LaFell fölé, elé nőni a csapatban.. A tapasztalata és 6,4-es magassága sokat tudna segíteni Bradynek a vonal mellett..Én kedveltem mindig is.. Minőségi elkapója volt Brees-nek. 😉
kyobalu
Ezek a levitézlett WR projektek - Galloway, Greg Lewis, Ocho stb. - mindig besülnek. Én nem hiszek abban, hogy mindig a "second-hand" megoldást kell WR fronton csinálni.

A pats.hu-én Miguel Benzan cikkét fordította Spigo, érdekes eszmefuttatás egy lehetséges offseason forgatókönyvről.
Burkus
tényleg klassz forgatókönyv, bár szerintem több helyen igen optimista. Chandlert pedig nem küldeném el, 1,5 milliót fog keresni, annyit bőven megér. de minimum megversenyeztetném a preseasonben AJ Derbyvel.
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
kyobalu

több mint 10 éve
Akartam én is kérdezni, hogy mennyire lenne opció.
Végülis ismerni ismerhetik, közös edzés is volt, viszont már tényleg nem fiatal, úgyhogy gondoltam kiesik, annyira nyomják itt Sanut meg más WR-eket.

Viszont egy próbát megérhetne.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tegnap este nekem is eszembe jutott, egy próbát megérhet, ha bírja, ha nem, akkor sem vesztünk semmit, úgyis default a lehalás minden csapatrészen. Többet nyerhetünk vele, mint veszthetünk (:

több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
A boston.com szerint Lewis ACL sérülése több, mint szépen alakul..Több, mint valószínű, hogy a nyáron már teljes értékű munkát végezhet..
Az espn szerint mindenképpen szeretnénk megegyezni Develin-el, mert a csapat szerint is lényegesen jobban működik vele a futás.. 😉 A csapat szívesen venné a hátsó körökben a KisGronkot hozzánk..Aki FB, de tud TE-t is játszani..
Valamint mindenki WR-t vizionál hozzánk első választásra a Drafton..Will Fuller, Josh Doctson, Leonte Carroo,Tyler Boyd, Braxton Miller nevekkel dobálóznak..
Holtszezon.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Wyatt
Mekkora orra van... Vagy nem azt kell nézni? 😀
Matthew99
Neeem. Azt, hogy 250 évesen milyen jól tartja magát!

több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 252 — Invisible man

Wyatt
Mekkora orra van... Vagy nem azt kell nézni? 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Lafell és Scott Chandler is kérdéses, hiába játszottak rosszul, azért nem mindig küldték el a játékosokat egy-egy rossz szezon után.

Emlékszem arra, hogy tavaly év elején mennyien ki akarták vágni Amendolát mert drága és semmit nem mutat.
Solymi
Egyrészt Chandlerhez képest probowl teljesítmény volt az is, másrészt jött is utána a szerződésmodósítás.
több mint 10 éve
Ridley nem lenne rossz, lehet, BB megkörnyékezi.
Abból a szempontból jó lenne, hogy terhet venne a futók válláról viszont sérülékeny.
És ha ő is kidől a többi mellett, akkor megint ott van a csapat ahol a part szakad.
Ennyit nem hinném, hogy érdemes lenne kockáztatni.

Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy Blount vagy Steven Jackson marad, megpróbálkoznak-e Forteval vagy valaki teljesen új jön.

Lafell és Scott Chandler is kérdéses, hiába játszottak rosszul, azért nem mindig küldték el a játékosokat egy-egy rossz szezon után.

Emlékszem arra, hogy tavaly év elején mennyien ki akarták vágni Amendolát mert drága és semmit nem mutat.

Ez se most volt úgy látom és az a hang, uhh...

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/12525917_462445187280703_1981234813_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=gDwehF34SykQ7kNvwH3p4f-&_nc_oc=AdkgKXZgPBEjXoyreys644GzJoXr_2psxHGyRUr3UGOx9XhDXjlkXxctA8JTimYpR-E&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=HDHDiTPhQ1CxMN-f76d6Pg&_nc_ss=8&oh=00_AfvA4Fp7gkI8np3eWyhKNCax2l7H4zOyb_XpqEy4R6LQ4w&oe=69A877E7
3.932 Aufrufe · 11.614 Reaktionen | #tbt to when Tom Brady almost died | NFL Memes
#tbt to when Tom Brady almost died

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
Gronk jól tölti az offseasont ahogy elnézem 😀

több mint 10 éve
Hát én nem értek egyet ezek szerint a többséggel 😊
Ridley az elmúlt kb tíz év legjobb, és kb egyetlen jó Pats-futója, csak kár, hogy a passzjátékba nem lehet/tudtuk bevonni. Fumble-je volt persze sok, de arányaiban nem több azért, mint másoknak, csak pechjére általában azokat el is vesztettük
A lojalitás meg... 😀 Hát ha valakinek nem ajánl szerződést a korábbi csapata, akkor vonuljon vissza inkább? Ez elég komolytalan érv.
A tetkóra vonatkozik nyilván, de azt meg elvileg minden életeseményéről csináltat, szóval ez nálam megint nem érv arra, hogy problémám legyen vele. Az előző szezonja már jobban zavarna, az alapján aligha tudna sokat hozzáadni

több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Steven "Fumbli" Ridley? Aki egyből Jets tetkót várható magára... Még ingyen sem kellene :-P
ThundersNFL
Akkora truváj tényleg nem volt a srác, kérdés, a formáját illetően a Jetsben kapott szerepe mutatja az értékét, a lojalitás pedig nem jellemző rá - az idei RB draft class pedig mély a hírek szerint. De Forte-ben lenne fantázia, pláne, ha ettől Lewis snapszáma komolyat csökkene.
több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Utálom ezt a holtszezont..
Kint alapvetően arról megy a diskurzus, hogy milyen futót kellene leigazolnunk FA piacról..Alapvetően mindenki Forte-t szeretné nálunk látni, de szóba került már Ivory, Alfred Morris is..Sőt többen úgy gondolják (köztük Price is..), hogy Ridley vissza hozatalára van a legnagyobb esély ócsó pénzért.. Ti látnátok benne fantáziát, amennyiben teljesen rendbe jött a térde?
kyobalu
Én Lamar Millernek örülnék a legjobban 😉

Do your job
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Steven "Fumbli" Ridley? Aki egyből Jets tetkót várható magára... Még ingyen sem kellene :-P

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
Már megint tök sima lesz a menetrendünk, bezzeg a Coltsnak megint milyen nehéz 😕
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25485818/nfl-strength-of-schedule-49ers-falcons-at-no-1-packers-at-no-32
Wyatt
sosem értettem ennek miért tulajdonítanak annyi jelentőséget, mikor szinte minden évben megtapasztaljuk mennyit változnak a csapatok szezonról szezonra és akkor a sérülésekről ne is beszéljünk... az elit csapatok nyilván nem tudnak annyit romlani (bár mindenhol elég a QB kiesése lsd tavaly Dallas), de a középmezőnyben hatalmas hullámzások vannak

szóval nálam ez a fingreszelés tipikus esete
| tudom offseason-ben muszáj valamiről beszélni |

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Kint alapvetően arról megy a diskurzus, hogy milyen futót kellene leigazolnunk FA piacról..Alapvetően mindenki Forte-t szeretné nálunk látni, de szóba került már Ivory, Alfred Morris is..Sőt többen úgy gondolják (köztük Price is..), hogy Ridley vissza hozatalára van a legnagyobb esély ócsó pénzért.. Ti látnátok benne fantáziát, amennyiben teljesen rendbe jött a térde?
kyobalu
Rildley olcsóért jöhetne, kis kockázat-big reward jellegű húzás lenne szerintem. persze nem egy hátradőlős megoldás.
több mint 10 éve

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Már megint tök sima lesz a menetrendünk, bezzeg a Coltsnak megint milyen nehéz 😕
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25485818/nfl-strength-of-schedule-49ers-falcons-at-no-1-packers-at-no-32

több mint 10 éve
Elég fura lenne, ha nem tarthatná meg az összeget.
Természetesen érthető a gondolatmenet, hogy jobb lenne ha visszaadná, aztán okosba megkapná máshogy, de nem hinném, hogy ez szabályos lenne.

Másrészt nincs túl jó üzenete annak, hogyha egy meghatározó játékosodtól aki a visszavonulás mellett dönt, megvonnád a lóvét. Igencsak kapna az a csapat hideget-meleget plusz elég sok játékos elgondolkodna, hogy oda menne-e.

Ezt most a Mayo ügyre értettem, a Lynch az más, itt le is írják, hogy mi történhet:

mynorthwest.com/292/2900642/How-Marshawn-Lynchs-retirement-would-impact-Seahawks-salary-cap
több mint 10 éve
Mayo visszavonul. 😕 Köszi mindent Jerod!
Bruschi85
Ez most mit jelent cap szempontból? 4,4 m dead money marad utána?
FunHun
Feltételezhetően igen, bár ez nem közelező. Elvileg visszavonulásnál az aláírási pénzt arányos részét visszakérheti a csapat. A Seahawks hasonló helyzetben van Lynch-el, ő utána 5 milla maradt. Ők megegyeztek, hogy a Hawks nem kéri vissza. Valószínűleg Mayoval is hasonló megegyezés fog születni - vagy már született is. (Ha másért nem akkor azért, mert ilyenkor a játékos van nyeregben, mondhatná azt is, hogy nem vonulok vissza, tegyetek ki. Mivel sem Lynch-et nem akarja a Hawks, sem Mayo-t nincs értelme ennyi pénzzel itt tartani, ezért a csapat úgyis cutolná és akkor a játékos pénze marad. Akkor meg már jobb az ilyen játékosoktól jól marketingelhető módon búcsúzni.)
peterk2005
szerintem ez nem függ össze a cap-el, ugyanúgy terheli a könyvelést, magáról a "fizikai" összegrő van szó, megegyezés, hogy megtarthatja-e, vagy épp visszaadni lenne fair. nem hiszem, hogy a hawks bethagyna 5 milliót a capben jófejségből.