New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Megint fogalmaztam már a mondandómat, hogy ennyi hibával, ennyire 0 futással, ennyire 0 védelemmel nem lehet meccset nyerni😊 de lehet😀 Megint egy SB amit az O nyert meg, ritka, de szerintem így volt!
több mint 11 éve
A Madden megmondta. 14-24-ről 28-24 Edelman TD-jával 😊 Köszönöm Butler, tíz éve vártunk erre. Nagyon megérdemeltük. Brady fellángolt a végére 😊

több mint 11 éve
azért ha megint ilyen elkapással kapunk ki hát arra nehéz lenne szavakat találni 😀
több mint 11 éve
A világ legjobb meccse, a világ legjobb csapata, mindenidők legjobb irányítója. Többet nem tudok jelen allapotomban mondani, de gondolom minden Pats drukker így van ezzel 😊.
több mint 11 éve
A világ legnagyobb igazságtalansága lett volna ha nem nyer a Pats GRATULÁLOK!!!!!! 😀Sobri kiégett 😀
több mint 11 éve
grat, örülök, hogy bejött a tippem a rájátszásra, Hawks-Patriots SB New England-győzelemmel 😊Sobri kiégett!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Grat grat, szép volt!
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Gratulálok, nem semmi meccs volt! 😊
több mint 11 éve
BAJNOKCSAPAT
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Grat
több mint 11 éve
Na gratuláltok nektek, remélem Brady még egy-két évig mentoralja Garoppolot és utánna visszavounl BB-vel.
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
négynégynégynégynégynégy 😕) Ahhhh mi meccs volt te atya ég 😛
több mint 11 éve
NEM ÉGETT KI!!! NEM!!Megvan!!! 😊 😊
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
Nem tudom, hogy Arringtont váltotta-e Butler, de ha igen, akkor minden idők LEGNAGYOBB edzői húzása!
"So wasn't it a little shady when this quarterback named Brady,
Suddenly became a mega star,
Wasn't it a bit confusing when this coach who's used to losing,
Earned the reputation that he's smart
több mint 11 éve
Grat srácok,megerdemeltetek,fasza csapatotok van 😊
több mint 11 éve
De gyengék vagyunk. Te jó ég.
több mint 11 éve
Arrington fejmosast kap. Rafer. Mind a 2 miatta volt. Revist a colosra vagy Brownert.
több mint 11 éve
Mi vért izzadunk minden drive-ért, csinálunk 2 TD-t, a védelem 20 percig leradírozza őket, erre kb 2 perc alatt becumizunk 2 TD-t! Főleg ezért a 29 mp-sért vagyok baromi dühös, ennyire amatőr hibát!!! Kellene az a 3 pont az elejéről!
több mint 11 éve
Gratulálok. C. Matthews.
több mint 11 éve
Gratula, hogy Ti is döntőben vagytok! Legyen egy kemény, szoros meccs, sérülés és bírói hibák nélkül! Győzzön a jobb!Vagy a Patriots 😊
Go Hawks!funkyparduc
Köszi, oda is^^

több mint 11 éve
Na, én indulok a közös, baráti meccsnézésre. Egyedül leszek, mint vérbeli pats-drukker. Jó meccskövetést kívánok Nektek és jól megérdemelt győzelmet a New England Patriots csapatának! Bízom benne, hogy a srácok vért ittak a meccsre és "belezni" fognak.GO PATS!!!
több mint 11 éve
Az én számmisztikám 😀De ez jó. És ma nyert Djoko, ami szintén jó előjel!
2013 Bayern München 2 elvesztett döntő (2010,2012) után a harmadikat megnyerte!
2014 Németország 2 elvesztett döntő után (2002vb,2008eb) után a harmadikat megnyerte!
2015 New England Patriots 2 elvesztett döntő után (2007,2011) után a harmadikat megnyeri? Igen 😀
Tudom, hogy erőltetett, meg a múlt eredményeinek nincs sok közze a mai éjszakához, de jólesett leírni 😀
Collins és Gronk a két oldali MVP 😀darth king
több mint 11 éve
nem tudom ki hogy van vele, de kicsit olyan érzésem van mint a Rams elleni SB döntőn, remek D ellen kicsit underdogként (legalábbis szerintem). De a 24-es játékos most is fog szerezni egy pick 6-et, lehet akár ez bold predection is 😊Remélhetőleg hasonló eredménnyel fejezi be a csapat is....