New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Szerintem az a védelem bárkit képes megverni.Ha jó lesz a védelem(márpedig ritka, hogy ne legyen az) és wilson is jó napot fog ki nem sok esélyetek lesz.kapitnono
Szerintem, meg ha jól játszik az OL-unk akkor biztosan nyerünk.Egon
Szerintem a quick-pass játékhoz nem kell olyan ütős O-line. Én a redzone hatékonyságban látom a kulcsot.
Teljesen nem fogjuk tudni megállítani a támadóitokat. Viszont ,ha csak FG-t rugdostok a sok TD helyett, akkor lehet esélyünk.

Ha már fal, akkor inkább a D-lineotok kell,hogy erőn felül muzsikáljon.undisputedly
tavalyhoz képest a ti RZ D#-etek sokat romlott, mi O#unk meg csak javult ezen a téren (igaz nem sokat)

tehát nem lehet mondani, hogy elit RZ O# vs elit RZ D# csapna össze

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Szerintem az a védelem bárkit képes megverni.Ha jó lesz a védelem(márpedig ritka, hogy ne legyen az) és wilson is jó napot fog ki nem sok esélyetek lesz.kapitnono
félek a kis kedvencemet Soldert, akkor fogják megverni amikor csak akarják...
(ha Stork kiesik akkor meg Cannon/Kline time 😀 )

de komolyan inkább bele sem merek gondolni mert ma este még szeretnék nyugodtan aludni 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
Szerintem a quick-pass játékhoz nem kell olyan ütős O-line. Én a redzone hatékonyságban látom a kulcsot.
Teljesen nem fogjuk tudni megállítani a támadóitokat. Viszont ,ha csak FG-t rugdostok a sok TD helyett, akkor lehet esélyünk.

Ha már fal, akkor inkább a D-lineotok kell,hogy erőn felül muzsikáljon.
több mint 11 éve
Egon bá New England Patriots 1 218 — Saints GM
Szerintem, meg ha jól játszik az OL-unk akkor biztosan nyerünk.

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Ha az O-nk nem csinál pontot, akkor felesleges bármiről is beszélni, de amennyiben -és ez elvárható egy SB-ben,- csinálnak 17-23 pontot, akkor a D-n fog múlni a meccs. Én azt gondolom, hogy Lynch a kulcs. Ha őt megállítjuk, akkor a Baldwin, Kearse, Wilson triót meg kell fogni. Ennél sokkal jobb elkapóbrigádokat is leradíroztunk már. Egyértelműen a passzjáték a Hawks gyenge pontja, ha azzal vernek meg minket akkor megérdemeljük, de azt nem szabad engedni, hogy Lynch szétfussa a D-t.zinedine5
Jobbak lennének mint a csúcsán levő Broncos volt novemberben? 22 pontal jobbak lennének, amennyivel vertük Manningéket? Bocsánat, de kötve hiszem!

A Seahawks nem tud minket megverni. Mi tudjuk magunkat megverni, mint a Chiefs, vagy a Packers ellen. Minden tiszteletem Caroll fiaié, de akkor is ez véleményem. Ezt írtam a Ravens meccs előtt is és most is így gondolom.Kollega
A mi védelmünk sem egy kutyaütő...a momentumok meg...meglátjuk, hova kerülnek nagyobb számban 😊

több mint 11 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 150 — WHO DAT!!!!
Ha az O-nk nem csinál pontot, akkor felesleges bármiről is beszélni, de amennyiben -és ez elvárható egy SB-ben,- csinálnak 17-23 pontot, akkor a D-n fog múlni a meccs. Én azt gondolom, hogy Lynch a kulcs. Ha őt megállítjuk, akkor a Baldwin, Kearse, Wilson triót meg kell fogni. Ennél sokkal jobb elkapóbrigádokat is leradíroztunk már. Egyértelműen a passzjáték a Hawks gyenge pontja, ha azzal vernek meg minket akkor megérdemeljük, de azt nem szabad engedni, hogy Lynch szétfussa a D-t.zinedine5
Jobbak lennének mint a csúcsán levő Broncos volt novemberben? 22 pontal jobbak lennének, amennyivel vertük Manningéket? Bocsánat, de kötve hiszem!

A Seahawks nem tud minket megverni. Mi tudjuk magunkat megverni, mint a Chiefs, vagy a Packers ellen. Minden tiszteletem Caroll fiaié, de akkor is ez véleményem. Ezt írtam a Ravens meccs előtt is és most is így gondolom.Kollega
Szerintem az a védelem bárkit képes megverni.Ha jó lesz a védelem(márpedig ritka, hogy ne legyen az) és wilson is jó napot fog ki nem sok esélyetek lesz.

több mint 11 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Mondjuk a legutóbbi két döntőnkön 31 pontot szereztünk. ÖsszesenWyatt
Jogos. És jobb védelem ellen megyünk, mint a Giantsé volt. Jobb lett volna átlagban ennyit szerezni...Burkus
Ha 31 pontot átlagoltunk volna, akkor Tommy Boy mar Gizike kezére szerezné a holnapi gyűrűt... 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Látom, minden szanaszét van elemezve már 😀
Holnap késő este indulok buliba, ahol a közös SB nézés lesz. 2 db Hawks drukker már garantált + a semlegesek + egyedül leszek Pats szurkolóként...illetve nem, mert jön egy kolléga, aki szolidaritásból beáll a Pats táborba, ugyanis kevésbé rühelli, mint a seattlei gárdát 😀😀

Szóval a mi matchup-jaink már megvannak 😉
2 tengerészmadarat le kell vennem a pályáról 😊

több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Finish the Job
 www.facebook.com/video.php?v=10153067591867372

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Jogos. És jobb védelem ellen megyünk, mint a Giantsé volt. Jobb lett volna átlagban ennyit szerezni...
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
hát ideje hogy ez most megváltozzon 😀
Kancellár is megsérült, azért az a secondary most egészségügyileg nincs 100%-on, kérdés milyen állapotban lépnek pályára, de így akkor ott azért lehet puhatolózni jobban, bár én annak örülnék ha menne a futás blounttal valamennyire és nem 58x kell passzolni egy meccsen.

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk a legutóbbi két döntőnkön 31 pontot szereztünk. Összesen

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Dehogynem tud, pont az ilyen csapatok azok akik megfognak minket. Jó védelem, jó edző. Ilyen volt a Giants is, de ilyen a Jets is. (Természetesen a Giants O összehasonlthatatlan jobb volt akkoriban.) Ezek azok a csapatok akik ellen a D-nek kell nagyot előrelépni és meggyőződésem, hogy a playmakerekre költött lehetőségeink (FA, draft) ezért is mentek inkább a D irányába.

És nem szívesen vallom be, de magunkat gondolom esélytelenebbnek itt.
Ehhez képest a Ravens ellen kevésbé a Pats nyerte meg a meccset, inkább a Ravens verte meg magát azzal a meccs végi elcseszett playhívással. 😊 (Persze minden nézőpont kérdése. Ha úgy tetszik, mindent lehet úgy nézni, hogy az egyik csapat nyer vagy magát veri meg, és lehet úgy is, hogy a másik nyer vagy magát veri meg. 😊 )peterk2005
Az a playhívás ugyan eldöntötte a meccset, de azért közel sem biztos, hogy megcsinálta volna a Ravens a fordítást a hátralévő időben.

Egy dologban viszont biztos vagyok én is: Olyan kezdést, mint a Packers ellen a Seahawks nem engedhet meg magának. A Pats nem fogja az orrával bökdösni a leterített zsákmányállatot, hogy aztán meglepődjön, amikor az hirtelen felugrik és elfut. Belichikék át fogják harapni Wilsonék torkát, ha esélyt kapnak rá.peterk2005
Ezt én is így gondolom, de nem hiszem, hogy lesz ilyen lehetőségünk.zinedine5
Azt feltételezem, hogy a Hawks futni fognak az elején, amennyit csak lehet, esetleg play action passzokat játszani, amihez a jó futás amúgy is teret nyit. Ha ez megy és hosszú drive-okat tudnak vezetni, akkor zűr van. Ha sikerül megfogni a futást, akkor nekünk áll a meccs, rövid- és középhosszú passzban jobbak vagyunk, RZ-ban pedig Gronkra nem nagyon van ellenszer. Ettől függetlenül én is azt gondolom, hogy a Pats az underdog, most még az a coaching fölény sincs meg, ami akár a Ravens, akár a Kóc vonatkozásában megvolt.

A jó D meg nem elég, mert attól még vezetés (általában) nincs. Az offense-től mindenképpen kellene legalább 28 pont, hogy biztosan meglegyen a meccs, a D-ből kinézem, hogy képes 20 pont környékén tartani a Seahawksot, ha Lynchet és a read-optiont megoldották.
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 418 — Ajmo Vatreni

Dehogynem tud, pont az ilyen csapatok azok akik megfognak minket. Jó védelem, jó edző. Ilyen volt a Giants is, de ilyen a Jets is. (Természetesen a Giants O összehasonlthatatlan jobb volt akkoriban.) Ezek azok a csapatok akik ellen a D-nek kell nagyot előrelépni és meggyőződésem, hogy a playmakerekre költött lehetőségeink (FA, draft) ezért is mentek inkább a D irányába.

És nem szívesen vallom be, de magunkat gondolom esélytelenebbnek itt.
Ehhez képest a Ravens ellen kevésbé a Pats nyerte meg a meccset, inkább a Ravens verte meg magát azzal a meccs végi elcseszett playhívással. 😊 (Persze minden nézőpont kérdése. Ha úgy tetszik, mindent lehet úgy nézni, hogy az egyik csapat nyer vagy magát veri meg, és lehet úgy is, hogy a másik nyer vagy magát veri meg. 😊 )peterk2005
Az a playhívás ugyan eldöntötte a meccset, de azért közel sem biztos, hogy megcsinálta volna a Ravens a fordítást a hátralévő időben.

Egy dologban viszont biztos vagyok én is: Olyan kezdést, mint a Packers ellen a Seahawks nem engedhet meg magának. A Pats nem fogja az orrával bökdösni a leterített zsákmányállatot, hogy aztán meglepődjön, amikor az hirtelen felugrik és elfut. Belichikék át fogják harapni Wilsonék torkát, ha esélyt kapnak rá.peterk2005
Ezt én is így gondolom, de nem hiszem, hogy lesz ilyen lehetőségünk.
több mint 11 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
úúúú ez a Goodell eltakarodhatna már a színről.......kár volt belehallgatni a sajtótájékoztatóba 😊manuszka86
Mi volt? Én lemaradtam róla.polonic
A szokásos mondókán kívül (számára a játék integritása, a szabályok betartása az elsődleges, az így megszerzett előny nagysága csak másodlagos) egy konkrét kérdésre nem tudta (nem akarta tudni) a választ. A múltban elvégzett meccs előtti bírói (légnyomás) ellenőrzések mennyire jelentősek, milyen referenciát jelentenek a mostani vizsgálatban? Fogalma sincs és majd Wells ügyvéd fogja kideríteni a vizsgálata során.

Magyarul az életben nem végeztek ilyen méréseket.

Továbbá nagyon reméli, hogy Mr. Kraft megérti, hogy számára semmiféle kompromittálás nem elfogadható, ha a Liga integritásáról van szó. Hiszi, hogy Mr. Kraft-nak nincs kétsége afelől, hogy ő ebben az ügyben az NFL számára helyesen járt el. Hát, erre nem fogadnék nagyobb összeggel.😊tomi-tomi
Jobb is, hogy lemaradtam róla. Meddig marad még ott az élen. (Tudom, költői kérdés)

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
Egy dologban viszont biztos vagyok én is: Olyan kezdést, mint a Packers ellen a Seahawks nem engedhet meg magának. A Pats nem fogja az orrával bökdösni a leterített zsákmányállatot, hogy aztán meglepődjön, amikor az hirtelen felugrik és elfut. Belichikék át fogják harapni Wilsonék torkát, ha esélyt kapnak rá.Kollega
Maximálisan egyetértek ezzel, Mcarthy nagyon is konzervatív volt egész végig és a biztosra ment BB biztosan nekiment volna annak a 2db rövid yardos szitunak 4.-re is (igaz meccs elején volt, de akkor is, na meg utólag még is csak hiányzott az a 3 pont+XP, persze utólag könnyű ítélkezni szokták mondani), de abban biztos vagyok ha van esély megrogyasztani a Hawksot meccs közben és az 1 yardon totyogunk ő nekifog rongyolni a negyedikre is 😀
Arra leszek kíváncsi hogy melyik csapat hogyan kapja el a fonalat az elején, illetve hogy a félidei elemzések majd hogy fognak elsülni, mert látható hogy mindkét csapat remek elemzői munkát végez a félidőben (idén valahogy ez nálunk is működik 😀 ) , érdekes sakkjátszma lesz ez,ha csúnyán is csak nyerjünk mind1 az 😛peterk2005

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline

Ehhez képest a Ravens ellen kevésbé a Pats nyerte meg a meccset, inkább a Ravens verte meg magát azzal a meccs végi elcseszett playhívással. 😊 (Persze minden nézőpont kérdése. Ha úgy tetszik, mindent lehet úgy nézni, hogy az egyik csapat nyer vagy magát veri meg, és lehet úgy is, hogy a másik nyer vagy magát veri meg. 😊 )

Egy dologban viszont biztos vagyok én is: Olyan kezdést, mint a Packers ellen a Seahawks nem engedhet meg magának. A Pats nem fogja az orrával bökdösni a leterített zsákmányállatot, hogy aztán meglepődjön, amikor az hirtelen felugrik és elfut. Belichikék át fogják harapni Wilsonék torkát, ha esélyt kapnak rá.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Egy éve a csúcsformában lévő Broncosnál 35 ponttal voltak jobbak 😀 de én annak szurkolok, hogy legyen igazad, és nyerjünk, még ha nem is értünk egyet mindenben 😊

több mint 11 éve

A Seahawks nem tud minket megverni. Mi tudjuk magunkat megverni, mint a Chiefs, vagy a Packers ellen. Minden tiszteletem Caroll fiaié, de akkor is ez véleményem. Ezt írtam a Ravens meccs előtt is és most is így gondolom.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Az NFL már vizsgálódik, hogy ki okozta a tűzriadót:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/na99z9yuymfgsmedntmn
Who pulled the fire alarm?
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

😊 😊 😊 😊 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 418 — Ajmo Vatreni
Az mennyire lehet faktor a meccsen, hogy Lynch a mi divíziónkban volt évekig?zinedine5
szerintem semennyire.Demecs
szerintem se és nem csak Lynchből áll a 'hawks O#, az ő limitálása csak egy lépés a kedvező eredmény elérése érdekébenZERO_L
Hát azért az esélyeink nagyságrendileg javulnának egy Lynch 50 yard 0 td meccsen.zinedine5
nézd meg a tavaly döntőt, magához képest sehol sem volt Lynch (ettől függetlenül a Broncos O#-t szó szerint megalázták), tehát ha esetleg kiváló lenne a D#ünk egy ideig(mint ahogy a packers tette), O#ünknek még mindig a liga legjobb védelmét kéne valahogy két vállra fektetni, ahogy az NFC döntő bebizonyította (oké sokat balfaszkodott a packers is), 16-20 pont a bajnok ellen semmit nem jelent

Lynch mellett még ott van a nagy játék fenyegetettség (ha túl töltenénk a boxot), és Wilson futásai, zsebből való kilépkedése is hatalmas faktor, read-option-t nem is említve, nem fognak megzavarodni, ha a Beast-nek valami csoda folytán rossz napja leszZERO_L
Ha az O-nk nem csinál pontot, akkor felesleges bármiről is beszélni, de amennyiben -és ez elvárható egy SB-ben,- csinálnak 17-23 pontot, akkor a D-n fog múlni a meccs. Én azt gondolom, hogy Lynch a kulcs. Ha őt megállítjuk, akkor a Baldwin, Kearse, Wilson triót meg kell fogni. Ennél sokkal jobb elkapóbrigádokat is leradíroztunk már. Egyértelműen a passzjáték a Hawks gyenge pontja, ha azzal vernek meg minket akkor megérdemeljük, de azt nem szabad engedni, hogy Lynch szétfussa a D-t.
több mint 11 éve
úúúú ez a Goodell eltakarodhatna már a színről.......kár volt belehallgatni a sajtótájékoztatóba 😊manuszka86
A szokásos mondókán kívül (számára a játék integritása, a szabályok betartása az elsődleges, az így megszerzett előny nagysága csak másodlagos) egy konkrét kérdésre nem tudta (nem akarta tudni) a választ. A múltban elvégzett meccs előtti bírói (légnyomás) ellenőrzések mennyire jelentősek, milyen referenciát jelentenek a mostani vizsgálatban? Fogalma sincs és majd Wells ügyvéd fogja kideríteni a vizsgálata során.

Továbbá nagyon reméli, hogy Mr. Kraft megérti, hogy számára semmiféle kompromittálás nem elfogadható, ha a Liga integritásáról van szó. Hiszi, hogy Mr. Kraft-nak nincs kétsége afelől, hogy ő ebben az ügyben az NFL számára helyesen járt el. Hát, erre nem fogadnék nagyobb összeggel.😊tomi-tomi
Csak a szimpla amerikai kétszínűség és álnokság. A szokásos bullshit duma.
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Továbbá nagyon reméli, hogy Mr. Kraft megérti, hogy számára semmiféle kompromittálás nem elfogadható, ha a Liga integritásáról van szó. Hiszi, hogy Mr. Kraft-nak nincs kétsége afelől, hogy ő ebben az ügyben az NFL számára helyesen járt el. Hát, erre nem fogadnék nagyobb összeggel.😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Mi volt? Én lemaradtam róla.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
úúúú ez a Goodell eltakarodhatna már a színről.......kár volt belehallgatni a sajtótájékoztatóba 😊