New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
nem tudom volt-e már, de most azt mondják, hogy a Solder TD nem volt legális:Vonják le meg a dobottat is és akkor kész is van. 😀
www.csnne.com/blog/patriots-talk/nfl-says-solder-touchdown-play-was-illegal?p=ya5nbcs&ocid=yahooSeaSzilaHawk
Azért cseszegetnek, mert lassan kiderül, hogy nincs semmi sem a labda üggyel. Valamit ki kell találni az égésre. Tőlem nézhetik csak az első vagy második félidőt is. 😀
Go Pats! 🏈
több mint 11 éve
nem tudom volt-e már, de most azt mondják, hogy a Solder TD nem volt legális:Na jól van, kezdett is már kicsit hiányérzetem lenni 😊
www.csnne.com/blog/patriots-talk/nfl-says-solder-touchdown-play-was-illegal?p=ya5nbcs&ocid=yahooSeaSzilaHawk

több mint 11 éve
nem tudom volt-e már, de most azt mondják, hogy a Solder TD nem volt legális:www.csnne.com/blog/patriots-talk/nfl-says-solder-touchdown-play-was-illegal?p=ya5nbcs&ocid=yahoo
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Friss helyzetjelentés"Ha a huszonöt éves Aaron Hernandezt bűnösnek találják, akkor élete végéig börtönben marad. De ezen kívül is még több fegyveres vád is van ellene. Amiatt is büntetést kaphat, mert a börtönben halálosan megfenyegetett egy őrt. " Basszus, még a sitten sem bír magával. Nem tudom, hogy a scoutoknak/a biztonsági főnöknek volt-e konzekvencia ezért a blamáért, de ezek szerint egy időzített atombombát sikerült anno draftolni.
Stez
több mint 11 éve
Addig tartott a fanság, amíg helyette a niners a később kecskepásztorrá avanzsált Carmazzit draftolta. Abban az évben volt Montana Hall of Fame avatása. Azon a meccsen Brady mindjárt megmutatta, melyik csapatban játszik az utód 😊
"I've been preparing for Sunday since 1983! Ha"
Megvan ki ez a niners fan? 😊diverdoc
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Brady.
Megvan ki ez a niners fan? 😊diverdoc
több mint 11 éve

Megvan ki ez a niners fan? 😊

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Az a rohadt polip. De remélem téved.Paul után mindegyik csak gyenge klón 😊
Demecs
több mint 11 éve
espn.go.com/video/clip?id=12252086&ex_cid=espnfbEz hatalmas!
Bostoni hírességek és színészek védik meg Bradyéket.Demecs
I'm acting alone 😀
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
espn.go.com/video/clip?id=12252086&ex_cid=espnfbBostoni hírességek és színészek védik meg Bradyéket.
több mint 11 éve
Amúgy ez a tablet téma elég gáz. Az edzőknél még ok, de hogy ezen nézzék vissza a bírok a nagy hd-s képernyő helyett.A tablet ugyanúgy HD kijelzős, de mivel érintőkijelzős, nem kell kérni a videó technikust, hogy az inkriminált részletre nagyítson rá, a játékvezető úgy nagyít bele, úgy lépteti kockánként és úgy választ kameraállást, ahogy neki megfelel.
Bár ha úgy is NY-ban döntenek akkor lehet kőbaltán is nézni. Nem?Demecs
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Amúgy ez a tablet téma elég gáz. Az edzőknél még ok, de hogy ezen nézzék vissza a bírok a nagy hd-s képernyő helyett. Bár ha úgy is NY-ban döntenek akkor lehet kőbaltán is nézni. Nem?
több mint 11 éve
Van egy übertitkos deal, ami arról szól, hogy az irányítónk az ötödik gyűrű után Russell Windows néven játszik tovább.Gates okos akkor az összes Surfacet felokosítja, és semmi más nem lesz rajta elérhető csak Lynch interjúk! 😊StudiAztakurva. Azt álmodtam, hogy szerzünk 49 pontot, de mocsokmód kikapunk mert az ellen meg valami 73-at. A történetben az a legszebb, hogy a Redskins ellen játszottunkWyattA Wall Streeten keresd a hibát. Megtették a fejesek a meccset. Gates amúgy Seattle-area-ban lakik, szóval mindenképpen mi nyerünk. Tavaly is ő intézte el. Buffet és Ő megvették a meccset. Idén a Denver kapta volna, ha bejutnak, de Manning csókerkedett egyet. Ezért tartott ekkora nagytakarítást Elway. Nem tudta elfogadni, hogy a már megvett döntőbe nem jutnak be.undisputedly
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
Gates okos akkor az összes Surfacet felokosítja, és semmi más nem lesz rajta elérhető csak Lynch interjúk! 😊Aztakurva. Azt álmodtam, hogy szerzünk 49 pontot, de mocsokmód kikapunk mert az ellen meg valami 73-at. A történetben az a legszebb, hogy a Redskins ellen játszottunkWyattA Wall Streeten keresd a hibát. Megtették a fejesek a meccset. Gates amúgy Seattle-area-ban lakik, szóval mindenképpen mi nyerünk. Tavaly is ő intézte el. Buffet és Ő megvették a meccset. Idén a Denver kapta volna, ha bejutnak, de Manning csókerkedett egyet. Ezért tartott ekkora nagytakarítást Elway. Nem tudta elfogadni, hogy a már megvett döntőbe nem jutnak be.undisputedly
több mint 11 éve
Aztakurva. Azt álmodtam, hogy szerzünk 49 pontot, de mocsokmód kikapunk mert az ellen meg valami 73-at. A történetben az a legszebb, hogy a Redskins ellen játszottunkWyattA Wall Streeten keresd a hibát. Megtették a fejesek a meccset. Gates amúgy Seattle-area-ban lakik, szóval mindenképpen mi nyerünk. Tavaly is ő intézte el. Buffet és Ő megvették a meccset. Idén a Denver kapta volna, ha bejutnak, de Manning csókerkedett egyet. Ezért tartott ekkora nagytakarítást Elway. Nem tudta elfogadni, hogy a már megvett döntőbe nem jutnak be.
több mint 11 éve
Szerintem már a 49 pont is nagyon gyanús ellenünk. De az is biztos, hogy mi nem teszünk fel még 48-at sem.A lejáratát érdemes megnézni. Meg sokban van alkohol is. Ha lehúzod mind, akkor...Kezd nekem is gyanús lenni a köptetőWyattAztakurva. Azt álmodtam, hogy szerzünk 49 pontot, de mocsokmód kikapunk mert az ellen meg valami 73-at. A történetben az a legszebb, hogy a Redskins ellen játszottunkWyattKomoly tudat módosítókat szedsz? 😀BigBaltazar
De a 49 pont jó lehet. Ha nem kapunk 48nál többet.Demecs
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
A lejáratát érdemes megnézni. Meg sokban van alkohol is. Ha lehúzod mind, akkor...Kezd nekem is gyanús lenni a köptetőWyattAztakurva. Azt álmodtam, hogy szerzünk 49 pontot, de mocsokmód kikapunk mert az ellen meg valami 73-at. A történetben az a legszebb, hogy a Redskins ellen játszottunkWyattKomoly tudat módosítókat szedsz? 😀BigBaltazar
De a 49 pont jó lehet. Ha nem kapunk 48nál többet.
több mint 11 éve
Kezd nekem is gyanús lenni a köptetőAztakurva. Azt álmodtam, hogy szerzünk 49 pontot, de mocsokmód kikapunk mert az ellen meg valami 73-at. A történetben az a legszebb, hogy a Redskins ellen játszottunkWyattKomoly tudat módosítókat szedsz? 😀BigBaltazar

több mint 11 éve
Aztakurva. Azt álmodtam, hogy szerzünk 49 pontot, de mocsokmód kikapunk mert az ellen meg valami 73-at. A történetben az a legszebb, hogy a Redskins ellen játszottunkWyattKomoly tudat módosítókat szedsz? 😀
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
Aztakurva. Azt álmodtam, hogy szerzünk 49 pontot, de mocsokmód kikapunk mert az ellen meg valami 73-at. A történetben az a legszebb, hogy a Redskins ellen játszottunk

több mint 11 éve
Ezt tudom, csak nem erre vágyok, de azért köszönöm.Debrecenben nem tud valaki valami helyet, ahová be lehet ülni megnézni a meccset, netán hasonlóan Patrióta érzelmű sorstársakat, akik szurkolnának közösen a lapos labdáknak... vagy mi a csapatnak? 😀Sipiz01Google a barátod: www.vagy.hu/tartalom/cikk/8418_debrecenben_is_a_super_bowlempty taxi
több mint 11 éve
DemecsZseniális videó, mindhárman nagyon jók benne, én persze a legjobban annak örülök, hogy a Szörnyetegről megint kiderül, hogy nem az (az első belezésnél ott akarja hagyni az egészet), és hogy van humora (pl. Donkey Kong, I feel your pain) 😊
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
Sony vajon mennyit fizetett érte? Nagyon nem mehet a PS-nek 😛
több mint 11 éve
Még bulvározzunk kicsit. Belehallgattam miss Perry sajtótájékozójába (csak úgy süt az értelem erről a nőről). Hát ő a Seahawkst választotta. Én meg remélem Lenny Kravitz letépi a felsőjét! 😀KollegaRemélem viszi a gatyáját és a bugyiját is a felsőjével együtt.
Stez
Demecs