New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 838 — no es importante
 grantland.com/features/new-england-patriots-bill-belichick-coaching-legacy-super-bowl-seattle-seahawks/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Az mennyire lehet faktor a meccsen, hogy Lynch a mi divíziónkban volt évekig?zinedine5
szerintem semennyire.Demecs
szerintem se és nem csak Lynchből áll a 'hawks O#, az ő limitálása csak egy lépés a kedvező eredmény elérése érdekébenZERO_L
Hát azért az esélyeink nagyságrendileg javulnának egy Lynch 50 yard 0 td meccsen.zinedine5
nézd meg a tavaly döntőt, magához képest sehol sem volt Lynch (ettől függetlenül a Broncos O#-t szó szerint megalázták), tehát ha esetleg kiváló lenne a D#ünk egy ideig(mint ahogy a packers tette), O#ünknek még mindig a liga legjobb védelmét kéne valahogy két vállra fektetni, ahogy az NFC döntő bebizonyította (oké sokat balfaszkodott a packers is), 16-20 pont a bajnok ellen semmit nem jelent

Lynch mellett még ott van a nagy játék fenyegetettség (ha túl töltenénk a boxot), és Wilson futásai, zsebből való kilépkedése is hatalmas faktor, read-option-t nem is említve, nem fognak megzavarodni, ha a Beast-nek valami csoda folytán rossz napja lesz

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Troll trollnak nem vájja ki a szemét...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 112 — #NoStress
"Ha a huszonöt éves Aaron Hernandezt bűnösnek találják, akkor élete végéig börtönben marad. De ezen kívül is még több fegyveres vád is van ellene. Amiatt is büntetést kaphat, mert a börtönben halálosan megfenyegetett egy őrt. " Basszus, még a sitten sem bír magával. Nem tudom, hogy a scoutoknak/a biztonsági főnöknek volt-e konzekvencia ezért a blamáért, de ezek szerint egy időzített atombombát sikerült anno draftolni.Burkus
Mondjuk a sitten már mit fogja vissza magát?

Tudod, hogy ezzel túl magas labdát adtál fel a vesztes Super Bowlotok utánra.... 😀

Napi Bradyn a képet lájkolók között 1 db Premium kategóriás Brady szopóálarcot sorsulunk ki! ‪#‎gópecc‬ ‪#‎tizenhatnull‬ ‪#‎1yardotsemengedünkaseahawksnak‬
...Flacco5
Tudnád ezt kívülről?
Mármint a fórumon kívülről. Ide szerintem nem hívott senki!Kollega
Egy fórumra nem is kell senkit se meghívni.
Nincs semmiféle szellemi minimum, vagy "beugró kérdés".
Ha betartja a fórum szabályzatát hagy írjon.
Minden csapat drukkere jöjjön bátran akik idén miattunk nem nyernek Super Bowl-t.
Reméljük a Seahawksos áradat jön jövő héten ezügyben.
Madár madár...

több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
 m.espn.go.com/nfl/story?storyId=12250363&src=desktop

Lelkesze van a csapatnak.

több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 019 — Jó ötletnek tűnt!
Na akkor mégegyszer: ravens fanok legyenek szívesek távol maradni a topiktól

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
gedam 6 478
Wyatt
Tudod, hogy ezzel túl magas labdát adtál fel a vesztes Super Bowlotok utánra.... 😀

Napi Bradyn a képet lájkolók között 1 db Premium kategóriás Brady szopóálarcot sorsulunk ki! ‪#‎gópecc‬ ‪#‎tizenhatnull‬ ‪#‎1yardotsemengedünkaseahawksnak‬
 www.facebook.com/napibrady/photos/a.1513261648908957.1073741828.1513234718911650/1610368495864938/?type=1
Flacco5
Csak lapos ne legyen, mert Harbaugh azért is jön majd sírniWyatt
nem tudok róla, hogy hivatalosan egyszer is felmerült volna harbó neve az üggyel kapcsolatban. súlyos üldözési mánia
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
 www.facebook.com/napibrady/photos/a.1513261648908957.1073741828.1513234718911650/1610368495864938/?type=1
Flacco5
komolyan, húzz már el a hülyeségeiddel. kit érdekel a 9 likeos oldalad? keress valami értelmet az életednek, mert ha brady visszavonul, jó szomorú ember leszel.
az álarc nem rossz, flaccoba nincs? vagy olyan amin ray lewis bőg?
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Na, az nfl.comnál már megvan a bajnok
 www.nfl.com/teams/seattleseahawks/profile?team=SEA
 www.nfl.com/teams/seattleseahawks/profile?team=NE
Tessék nézni a 2015-ös draftra vonatkozó részt 😀Wyatt
De csak azért, mert elcseréltük a picket a Seahawks-el
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

...Flacco5
Tudnád ezt kívülről?
Mármint a fórumon kívülről. Ide szerintem nem hívott senki!Kollega
Ne etessétek a trollt, könyörgöm. Valamelyik admin - talán Baggio - pedig megkérte már őket, hogy húzzanak innen...

Gondolom az ő műve ez a rendkívül szellemes FB oldal is. Pedig jobb lenne, ha inkább az NFL szabálykönyvet tanulmányoznák.
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 653 — Whoops, looks like something went wrong.
Sandor Clegane?

több mint 11 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
 www.nfl.com/teams/seattleseahawks/profile?team=SEA
 www.nfl.com/teams/seattleseahawks/profile?team=NE
Tessék nézni a 2015-ös draftra vonatkozó részt 😀Wyatt
Akkor lehet hinni Saandornak.

We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
https://static.www.nfl.com/image/private/f_auto/league/zmbnlawu8kebfownqlt0
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

https://static.www.nfl.com/image/private/f_auto/league/bufn0vjrjpzazkucpred
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

Tessék nézni a 2015-ös draftra vonatkozó részt 😀

több mint 11 éve
 morningshow.hu/superbowl/

Hallga...

több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu

Napi Bradyn a képet lájkolók között 1 db Premium kategóriás Brady szopóálarcot sorsulunk ki! ‪#‎gópecc‬ ‪#‎tizenhatnull‬ ‪#‎1yardotsemengedünkaseahawksnak‬Flacco5
Lájkolók? Magadra gondoltál? Minek? Rajtatok már van egy két hete.

Do your job
több mint 11 éve
Wyatt

Flacco5
Csak lapos ne legyen, mert Harbaugh azért is jön majd sírni

több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything

...Flacco5
Tudnád ezt kívülről?
Mármint a fórumon kívülről. Ide szerintem nem hívott senki!

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Wyatt

több mint 11 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 516 — Patriot
 new.ulpiushaz.hu/mesko-zoltan-az-nfl-elso-kezbol/

Meskó Zoli könyve csak nekünk. Kötelező darab.Demecs
Eddig tartott az NFL-es fizu? Már itthon házal egy könyvvel mint Vitray Tamás 😊
több mint 11 éve
 new.ulpiushaz.hu/mesko-zoltan-az-nfl-elso-kezbol/

Meskó Zoli könyve csak nekünk. Kötelező darab.

több mint 11 éve
Az mennyire lehet faktor a meccsen, hogy Lynch a mi divíziónkban volt évekig?zinedine5
szerintem se és nem csak Lynchből áll a 'hawks O#, az ő limitálása csak egy lépés a kedvező eredmény elérése érdekébenZERO_L
Hát azért az esélyeink nagyságrendileg javulnának egy Lynch 50 yard 0 td meccsen.zinedine5
Ez tény, viszont tavaly 15/39-cel zárt, igaz, volt egy TD-ja. De tartom, én is azt mondtam ma, hogy ha Lynchet tudjuk limitálni és a fal belseje megvédi Bradyt, akkor azért jóval kedvezőbb helyzetben lennénkWyatt
Szerintem meg fogják tudni védeni, hisz a jól megszokott "szuper" falunk lesz. Mikorra összeálltak, onnantól jött a sikersztori.
Szerintem nem lesz ezzel gond. Komolyabb fal ellen is megvédték.

Én inkább attól félek Vereent akarjuk futtatni, pedig nem őt kéne. A két hústornyot kéne futtatnunk. Grayt és Blountot. És sokszor kéne a pályára Wright is. Főleg RZ-ban majd. Ő Gronk és Lafell is jó lehet ott. A kicsikről nem is beszélek. Széthúzzák majd és megkeverik a védelmet.

Plusz Solder. 😀

több mint 11 éve
Ez tény, viszont tavaly 15/39-cel zárt, igaz, volt egy TD-ja. De tartom, én is azt mondtam ma, hogy ha Lynchet tudjuk limitálni és a fal belseje megvédi Bradyt, akkor azért jóval kedvezőbb helyzetben lennénk

több mint 11 éve
Inkább arra gondolhatott, hogy persze jó lenne őt megfogni, de ha túl nagy erőket köt le, attól még simán megverhetnek.
Nálunk is van hasonló helyzet, ha Gronkot meg tudják fogni, LaFell és Amendola épp elég jó elkapók, hogy meg tudják nyerni a meccset.
Ők gondolom Bradyre helyezik majd a hangsúlyt, mi pedig arra, hogy ha a futást tudjuk limitálni, a hátsó alakzatunk el tudja intézni a többit.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 418 — Ajmo Vatreni
Hát azért az esélyeink nagyságrendileg javulnának egy Lynch 50 yard 0 td meccsen.
több mint 11 éve
nem tudom volt-e már, de most azt mondják, hogy a Solder TD nem volt legális:
 www.csnne.com/blog/patriots-talk/nfl-says-solder-touchdown-play-was-illegal?p=ya5nbcs&ocid=yahooSeaSzilaHawk
A 2006-os szezon AFC döntöjét a Colts ellen játszottuk. A 3. negyedben Manning egy hosszú paszt eresztett meg az end zoneba, melyet a Patriots CB Ellis Hobbs kivédekezett. A bírók sárga zászlót dobtak, pass interferencet ítéltek. Ennek eredményeként a Colts 1 yardról indulhatott, amiből TD lett. A Patriots kiesett, a Colts jutott a döntőbe, melyet meg is nyert a Bears ellen.

Az offseasonben a liga átvizsgálta a döntést és bírói hibának minősítette a hívást. Az eredmény egy bocsánatkérő levél volt, melyet a játékos otthon kitehetett a falra. Ellis Hobbs 31 éves és már visszavonult játékos.

Köszönöm, hogy végigolvastátok a mesémet!

We are all PATRIOTS!