New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Még bulvározzunk kicsit. Belehallgattam miss Perry sajtótájékozójába (csak úgy süt az értelem erről a nőről). Hát ő a Seahawkst választotta. Én meg remélem Lenny Kravitz letépi a felsőjét! 😀
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
szerintem se és nem csak Lynchből áll a 'hawks O#, az ő limitálása csak egy lépés a kedvező eredmény elérése érdekébenAz mennyire lehet faktor a meccsen, hogy Lynch a mi divíziónkban volt évekig?zinedine5szerintem semennyire.Demecs

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
A Phoenex-i Zoo-ban pedig a comodo, a zsiráf és az orangután is minket választott.. 😀 Nem jelent ez semmit..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Az a rohadt polip. De remélem téved.Plusz a látnokcica is oda jósolt, és neki a találati aránya eddig 3-0 volt...:-/
Demecs
több mint 11 éve
Az mennyire lehet faktor a meccsen, hogy Lynch a mi divíziónkban volt évekig?zinedine5szerintem semennyire.
több mint 11 éve
Plusz ha van egy kis jutalom falat a sisakban.Az a rohadt polip. De remélem téved.Kicsit se részrehajló ha a Seattle Aquariumban készült a kép 😊Matthew99
Demecs
több mint 11 éve
Az mennyire lehet faktor a meccsen, hogy Lynch a mi divíziónkban volt évekig?
több mint 11 éve
Az a rohadt polip. De remélem téved.Kicsit se részrehajló ha a Seattle Aquariumban készült a kép 😊
Demecs

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Vissza a labdás mókára. Semmilyen sincs ellenünk az nfl-nek. Csak, hogy szegény labdás csávónak pisilnie kellett.Asszem most már azon megy az agyalás, hogyan tehetnék jóvá a sok szart amit a csapat kapott.
Plusz draft pick, ha már a sok troll el akart venni egyet. 😀
több mint 11 éve
Debrecenben nem tud valaki valami helyet, ahová be lehet ülni megnézni a meccset, netán hasonlóan Patrióta érzelmű sorstársakat, akik szurkolnának közösen a lapos labdáknak... vagy mi a csapatnak? 😀Sipiz01Google a barátod: www.vagy.hu/tartalom/cikk/8418_debrecenben_is_a_super_bowl

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Igazad van, javítottam! My bad!Annyira nyilvánvaló, hogy csak a vak nem látja, ki okozta a tüzet...Kia az a Marshall?csi77
Marshall, te gyújtogattál a Patriots szobáinál?
DeX
több mint 11 éve
Debrecenben nem tud valaki valami helyet, ahová be lehet ülni megnézni a meccset, netán hasonlóan Patrióta érzelmű sorstársakat, akik szurkolnának közösen a lapos labdáknak... vagy mi a csapatnak? 😀
több mint 11 éve
Idea bestof a Sound FX-ekből, elég király 😊 BTW valami baj történt a fasza avatarommal...több mint 11 éve
Ennek már sose lesz vége 😕Ridley kikéri magának
sports.yahoo.com/news/deflate-gate-triggers-stat-spat-as-analysts-attempt-to-solve-why-patriots-don-t-fumble-003107565-nfl.html
A cikk azt elemzi, hogy 2007 óta (amikortól Brady(!) és Manning kiharcolta, hogy minden csapat a saját labdájával játszik) a Pats majd 2x olyan ritkán veszti el fumble által a labdát, mint előtte. És az új játékosok akik a Pats-hez jönnek szinte "megtáltosodnak" és ez a statisztikai javulás náluk is jelentkezik...
Sajnos én még mindig a múlt heti hangulatban vagyok, nincs SB váró hangulatom ezek miatt a cikkek miatt és valószínű már nem is jön meg. Menjen a pi***ba, aki ezt az egészet kitalálta!tamssss
több mint 11 éve
Annyira nyilvánvaló, hogy csak a vak nem látja, ki okozta a tüzet...Kia az a Marshall?
Marshall, te gyújtogattál a Patriots szobáinál?
DeX
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Ennek már sose lesz vége 😕ne enged be ezeket a híreket az életedbe és máris meglesz a SuperBowl hangulat 😉
sports.yahoo.com/news/deflate-gate-triggers-stat-spat-as-analysts-attempt-to-solve-why-patriots-don-t-fumble-003107565-nfl.html
A cikk azt elemzi, hogy 2007 óta (amikortól Brady(!) és Manning kiharcolta, hogy minden csapat a saját labdájával játszik) a Pats majd 2x olyan ritkán veszti el fumble által a labdát, mint előtte. És az új játékosok akik a Pats-hez jönnek szinte "megtáltosodnak" és ez a statisztikai javulás náluk is jelentkezik...
Sajnos én még mindig a múlt heti hangulatban vagyok, nincs SB váró hangulatom ezek miatt a cikkek miatt és valószínű már nem is jön meg. Menjen a pi***ba, aki ezt az egészet kitalálta!tamssss

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Ennek már sose lesz vége 😕Ennek alapján egy igazi csaló van, a Kóc, mert korábban Manning és most Luck szinte rekordokat döntöget passzolt yardok mennyiségében, az pedig csak úgy lehet, ha a leeresztett labdákkal passzolnak... Ja és persze nagy vizsgálatot tartanék a Packersnél (Rodgers) és a Saintsnél (Brees) is.
több mint 11 éve
tamssss
31
Ennek már sose lesz vége 😕sports.yahoo.com/news/deflate-gate-triggers-stat-spat-as-analysts-attempt-to-solve-why-patriots-don-t-fumble-003107565-nfl.html
Sajnos én még mindig a múlt heti hangulatban vagyok, nincs SB váró hangulatom ezek miatt a cikkek miatt és valószínű már nem is jön meg. Menjen a pi***ba, aki ezt az egészet kitalálta!
több mint 11 éve
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Mondjuk o pont ott van. Szoval lehet o csinalja. Aztan majd szol PC-nek hogy figyelje a labdakat. 😀Biztos PC és RW van a hátterében. Követeljük, hogy Goodell azonnal indítson nyomozást... Ez már firealarmgateWeskhoSzerintem Haribó és a mocskosravens van az ügy mögött, vagy talán a colts! Csak nehogy a FirealarmGate miatt is bepereljen mindenkit a picsába a Próféta és Kraft 😀Flacco5

Demecs
DeX