New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Őszintén... Ez hatalmas... 😀
Demecs

több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Még bulvározzunk kicsit. Belehallgattam miss Perry sajtótájékozójába (csak úgy süt az értelem erről a nőről). Hát ő a Seahawkst választotta. Én meg remélem Lenny Kravitz letépi a felsőjét! 😀

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Az mennyire lehet faktor a meccsen, hogy Lynch a mi divíziónkban volt évekig?zinedine5
szerintem semennyire.Demecs
szerintem se és nem csak Lynchből áll a 'hawks O#, az ő limitálása csak egy lépés a kedvező eredmény elérése érdekében

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645

több mint 11 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
A Phoenex-i Zoo-ban pedig a comodo, a zsiráf és az orangután is minket választott.. 😀 Nem jelent ez semmit..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Az a rohadt polip. De remélem téved.

Demecs
Plusz a látnokcica is oda jósolt, és neki a találati aránya eddig 3-0 volt...:-/

több mint 11 éve
Az mennyire lehet faktor a meccsen, hogy Lynch a mi divíziónkban volt évekig?zinedine5
szerintem semennyire.

több mint 11 éve

Demecs
Kicsit se részrehajló ha a Seattle Aquariumban készült a kép 😊Matthew99
Plusz ha van egy kis jutalom falat a sisakban.

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 418 — Ajmo Vatreni
Az mennyire lehet faktor a meccsen, hogy Lynch a mi divíziónkban volt évekig?
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 267 — Invisible man

Demecs
Kicsit se részrehajló ha a Seattle Aquariumban készült a kép 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve

több mint 11 éve
Vissza a labdás mókára. Semmilyen sincs ellenünk az nfl-nek. Csak, hogy szegény labdás csávónak pisilnie kellett.
Asszem most már azon megy az agyalás, hogyan tehetnék jóvá a sok szart amit a csapat kapott.
Plusz draft pick, ha már a sok troll el akart venni egyet. 😀

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Debrecenben nem tud valaki valami helyet, ahová be lehet ülni megnézni a meccset, netán hasonlóan Patrióta érzelmű sorstársakat, akik szurkolnának közösen a lapos labdáknak... vagy mi a csapatnak? 😀Sipiz01
Google a barátod:  www.vagy.hu/tartalom/cikk/8418_debrecenben_is_a_super_bowl

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Annyira nyilvánvaló, hogy csak a vak nem látja, ki okozta a tüzet...
Marshall, te gyújtogattál a Patriots szobáinál?
DeX
Kia az a Marshall?csi77
Igazad van, javítottam! My bad!

több mint 11 éve
Sipiz01 New England Patriots 48
Debrecenben nem tud valaki valami helyet, ahová be lehet ülni megnézni a meccset, netán hasonlóan Patrióta érzelmű sorstársakat, akik szurkolnának közösen a lapos labdáknak... vagy mi a csapatnak? 😀
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 653 — Whoops, looks like something went wrong.
Friss helyzetjelentés

több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Idea bestof a Sound FX-ekből, elég király 😊 BTW valami baj történt a fasza avatarommal...

több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Ennek már sose lesz vége 😕
 sports.yahoo.com/news/deflate-gate-triggers-stat-spat-as-analysts-attempt-to-solve-why-patriots-don-t-fumble-003107565-nfl.html

A cikk azt elemzi, hogy 2007 óta (amikortól Brady(!) és Manning kiharcolta, hogy minden csapat a saját labdájával játszik) a Pats majd 2x olyan ritkán veszti el fumble által a labdát, mint előtte. És az új játékosok akik a Pats-hez jönnek szinte "megtáltosodnak" és ez a statisztikai javulás náluk is jelentkezik...

Sajnos én még mindig a múlt heti hangulatban vagyok, nincs SB váró hangulatom ezek miatt a cikkek miatt és valószínű már nem is jön meg. Menjen a pi***ba, aki ezt az egészet kitalálta!tamssss
Ridley kikéri magának
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 261 — Bears & Illinois fan
Annyira nyilvánvaló, hogy csak a vak nem látja, ki okozta a tüzet...
Marshall, te gyújtogattál a Patriots szobáinál?
DeX
Kia az a Marshall?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
 sports.yahoo.com/news/deflate-gate-triggers-stat-spat-as-analysts-attempt-to-solve-why-patriots-don-t-fumble-003107565-nfl.html

A cikk azt elemzi, hogy 2007 óta (amikortól Brady(!) és Manning kiharcolta, hogy minden csapat a saját labdájával játszik) a Pats majd 2x olyan ritkán veszti el fumble által a labdát, mint előtte. És az új játékosok akik a Pats-hez jönnek szinte "megtáltosodnak" és ez a statisztikai javulás náluk is jelentkezik...

Sajnos én még mindig a múlt heti hangulatban vagyok, nincs SB váró hangulatom ezek miatt a cikkek miatt és valószínű már nem is jön meg. Menjen a pi***ba, aki ezt az egészet kitalálta!tamssss
ne enged be ezeket a híreket az életedbe és máris meglesz a SuperBowl hangulat 😉

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Ennek alapján egy igazi csaló van, a Kóc, mert korábban Manning és most Luck szinte rekordokat döntöget passzolt yardok mennyiségében, az pedig csak úgy lehet, ha a leeresztett labdákkal passzolnak... Ja és persze nagy vizsgálatot tartanék a Packersnél (Rodgers) és a Saintsnél (Brees) is.
több mint 11 éve
tamssss 31

Sajnos én még mindig a múlt heti hangulatban vagyok, nincs SB váró hangulatom ezek miatt a cikkek miatt és valószínű már nem is jön meg. Menjen a pi***ba, aki ezt az egészet kitalálta!
több mint 11 éve
 espn.go.com/espn/feature/story/_/id/12238094/tom-brady-statistical-analysis-new-england-patriots-quarterback-nfl-record-49-postseason-touchdown-passes

több mint 11 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Biztos PC és RW van a hátterében. Követeljük, hogy Goodell azonnal indítson nyomozást... Ez már firealarmgateWeskho
Szerintem Haribó és a mocskosravens van az ügy mögött, vagy talán a colts! Csak nehogy a FirealarmGate miatt is bepereljen mindenkit a picsába a Próféta és Kraft 😀Flacco5
Mondjuk o pont ott van. Szoval lehet o csinalja. Aztan majd szol PC-nek hogy figyelje a labdakat. 😀