New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Annyiból mindenképp, hogy nem az 1 yardról kellett volna jönni, hanem kb a 8 yardról. Felhype-olt hangulatban 4-ből 8-at talán hoztak volna, és akkor még a FG miatt sem kell izgulni, mert lemegy az óra.ez a 8 hogy jött ki?
vpi
1-10-CLE 30 (:40) (No Huddle, Shotgun) 12-T.Brady pass incomplete deep right to 82-J.Boyce. PENALTY on CLE-29-L.McFadden, Defensive Pass Interference, 29 yards, enforced at CLE 30 - No Play.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Az egy nagy pozitívum viszont még mindig, hogy a csapatnak van lelki ereje és vissza tud jönni a meccsekbe Más kérdés, hogy mi ássuk magunknak a lyukat az első félidei impotenciával.
több mint 12 éve
Gronknál ACL szakadásról írnak, holnap MRI.
több mint 12 éve
azért Vereen milyen meccset tolt a mai nap folyamán.....le a kalappal előtte!
több mint 12 éve
Most el kéne indítani egy GRONKÉRT kampányt és megnyerni az SBt, mint, ahogy a Ravens tette tavaly Ray Lewisal. 😀
több mint 12 éve
Szerintem meg megérdemeltük. Mert bár mindenki leírta őket, csak azért sem adták fel. Volt aki már Mallettért károgott, volt aki hazament, a Brownsosok már lepacsiztak, de egy meccs addig tart amíg az óra 00:00-t mutat és vége az aktuális játéknak. Szar itélet volt? Annyiból mindenképp, hogy nem az 1 yardról kellett volna jönni, hanem kb a 8 yardról. Felhype-olt hangulatban 4-ből 8-at talán hoztak volna, és akkor még a FG miatt sem kell izgulni, mert lemegy az óra.Szóval szép volt fiúk.
És Gronk miatt még nyugodtan lehet SB 😊 😊 😊
több mint 12 éve
.. és eddig még sztem egy PO meccset nem tudtunk játszani ahol 100%-os lett volna... 😕manuszka86De tudtunk. Elvertük a Broncost 45-10-re, Gronk 145 yardot és 3 TD-t szerzett. 😊
Szerk: Reiss összefoglalója a győzelemről - What it means: Everything. Not the outcome of the game,which was another amazing Patriots comeback that was only solidified after Browns kicker Billy Cundiff was short with a 58-yard attempt at the final gun, but tight end Rob Gronkowski being carted off the field midway through the third quarter with a serious leg injury is a season-changer for New England. Gronkowski is that much of a difference-maker.
espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots
több mint 12 éve
Source says Rob Gronkowski suffered what's believed to be a torn ACL. MRI tomorrow to confirm. Not surprising but another bad break for him.BekiHát ez esélyes volt, egészen hihetetlenül peches, meg mi is... Na majd jövőre talán végigtolja a szezont...

több mint 12 éve
Szomorú dolog ezt mondani, de remélem a FO lép valamit TE ügyben majd offseasonben. Gronk egy állat, minden idők legnagyobbja lehetne, de ezek a sérülések...
több mint 12 éve
hát ezt a W-t nem érdemeltük meg, a fiúk küzdenek becsülettel ez tök jó, csak már annyira kórházcsapat vagyunk, hogy PO-ra akár már lassan a szurkolók is rosterre férhetnek 😊mint mondtam múltkor is, kell egy TE-t draftolni mert ez így nem mehet tovább sajnos, hiába elit TE Gronk, de fújhatjuk ha soha nem egészséges, és eddig még sztem egy PO meccset nem tudtunk játszani ahol 100%-os lett volna... 😕
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Source says Rob Gronkowski suffered what's believed to be a torn ACL. MRI tomorrow to confirm. Not surprising but another bad break for him.
több mint 12 éve
szerintem is ha nincs a bírói fújás is hozzuk, feltüzelte a csapatot h jó lett a kick.
A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 12 éve
az onside jó volt, Gost nem ért hozzá, 9 yardon szerintem a clevelandi ért hozzáa végén az csúnya bírói fújás volt, de nem vagyok biztos, hogy amúgy sem mentünk volna végig, mert akkor nagyon domináltunk
eredménykövetőben irtam: van itt rengeteg célpont csak használni kéne!
de ez a def nagyon gáz... félek, hogy a PO-ban mi leszünk a f.. másik oldalán
több mint 12 éve
Sztyopa
315
Onsidenál fenti kamerából látszott, hogy nem ért hozzá Ghost. Ettől függetlenül nem érdemeltük meg.
Why so serious?
több mint 12 éve
párszor visszanézve a gronk sérülést, a lába nem ért le a földre, bár így is esélyes sajna h sérült vmilyen szalag... 😕

több mint 12 éve
Szerintem a vonalnál értünk hozzá, nem előtte, nem stands volt, hanem confirm. A DPI egy dolog, így volt ideje még az ellennek támadni 😛Nem, ilyen nincs. Két perc sincs hátra, mínusz 12díjazom a lelkesedést, de ehhez valami iszonyat sporisegítség kellett és iszonyat áldozattal járt (Gronk tuti IR)
ÉS MEGNYERJÜK BAZDMEG
Mi ez a csapat? Ember nem marad a végén, de akkor sem adjuk fel
Fúúú, de utálnak most a szomszédok, de bazdmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegWyatt
mind1, csalták már el idén meccsünket, most visszakaptuk.
(lsd.: onside kicknél 9 yardnál belenyúltunk, DPI)Gyulus
Gordon amúgy nem ember

több mint 12 éve
Most nem értek egyet, a meccs közben amúgy simán. Én már azt is elhiszem, hogy ennyi kieső emberrel is bajnokok leszünk. Ilyet basszameg

több mint 12 éve
Huhh, hát ezt... Pürrhoszi győzelem, de hihetetlen izgalmas volt. Két elég "csúnya" hazai pálya call volt azért.
több mint 12 éve
Nem, ilyen nincs. Két perc sincs hátra, mínusz 12díjazom a lelkesedést, de ehhez valami iszonyat sporisegítség kellett és iszonyat áldozattal járt (Gronk tuti IR)
ÉS MEGNYERJÜK BAZDMEG
Fúúú, de utálnak most a szomszédok, de bazdmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegWyatt
mind1, csalták már el idén meccsünket, most visszakaptuk.
(lsd.: onside kicknél 9 yardnál belenyúltunk, DPI)
több mint 12 éve
Nem, ilyen nincs. Két perc sincs hátra, mínusz 12ÉS MEGNYERJÜK BAZDMEG
Fúúú, de utálnak most a szomszédok, de bazdmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg

több mint 12 éve
Győzelem, és kb ennyi a pozitívum a mai meccsben.
több mint 12 éve
Just Win, Baby!Gronknak mielőbb jobbulást!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Sztyopa
315
Csak tudnám miért nyertünk már meg ennyi meccset, senem PO run, senem rendes draft hely. SB esélyes csapatot liga aljára tolja a sérüléshullám. Nagy kár ezért a szezonért.
Why so serious?
több mint 12 éve
Azt hiszem ennek a szezonnak a "what if" nevet lehetne adni. Ha nem sérül le IR-re mindkét kezdő DT, a védelem vezére és a legjobb offense játékos (Brady-n kívül), bármi lehetett volna...