New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 15 éve
Dega 53 — van
Ez egy nagyon szép gondolat 😊 Verjünk meg mindenkit aki elénk kerül. Díjazandó.
Csak hogy a valóságban ez nem így működik 😊 Az NFL-ben legalábbis. Annyira kiegyenlített a mezőny,hogy nincs olyan csapat amelyik dominanciával bír mind felett. Vannak szisztémák amelyek jobban fekszenek nekünk mint ellenfél, vannak amelyek kevésbé (pl jets-chargers). A Super Bowl megnyerése - ha nagyon gyakorlatias akarok lenni, nem jelenti feltétlenül azt is,hogy adott csapat a legjobb a ligában. Pusztán annyit,hogy mindenkit megvert a rájátszásban aki elékerült.undisputedly
Én örülni fogok,hogy mindenkit megverünk és azt mondják,nem mi voltunk a legjobbak! 😀 Akik velem együtt 10 éve követik a Patriots történelmét,azok emlékezhetnek ilyen kijelentésekre!! 😊

"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 15 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 923 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Ez egy nagyon szép gondolat 😊 Verjünk meg mindenkit aki elénk kerül. Díjazandó.
Csak hogy a valóságban ez nem így működik 😊 Az NFL-ben legalábbis. Annyira kiegyenlített a mezőny,hogy nincs olyan csapat amelyik dominanciával bír mind felett. Vannak szisztémák amelyek jobban fekszenek nekünk mint ellenfél, vannak amelyek kevésbé (pl jets-chargers). A Super Bowl megnyerése - ha nagyon gyakorlatias akarok lenni, nem jelenti feltétlenül azt is,hogy adott csapat a legjobb a ligában. Pusztán annyit,hogy mindenkit megvert a rájátszásban aki elékerült.
több mint 15 éve
Spigo New England Patriots 1 245 — Patriots GM
Az milyen, hogy az NFL legjobb mutatójával rendelkező csapatának keretében 21 undrafted játékos van? 😊
Ez csak nekem tűnik soknak, vagy máshol is ilyen a helyzet?

http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4690597/patriots-roster-by-draft-status
több mint 15 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
😀
"Patriots AFC Easy championship hat http://twitpic.com/3jzzry" (Mike Reiss twitterje)

A Bills meccs értékelése:
Ups:
BJGE/Woodhead
Gronkowski
Playmaker defense
Downs:
Arrington
Run defense
Welker

Link

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 15 éve
Ha SB győztesek akarnak lenni a srácok, azt kell megverni aki az utukba kerül 😊nDRo
De van, akit kicsit könnyebb megverni, mint másokat. 😊
Én ebből a Colts-Jets-Ravens hármasból a Ravenst tartom a legnehezebbnek.
A Jets is nehéz dió, még egyszer nem futnának bele annyira a késbe, mint a 13. héten, hullámzó a teljesítményük, fene tudja, milyen napot fognának ki.
A Colts meg annak ellenére. hogy kórházcsapat, nem leírható, főleg, ha Addai is játszhat már a PO-ban.

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 15 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Azért milyen durva már: BJGE: 209/928 yard, 12 TD, Woodhead: 95/528, 5 TD .... az öreg megint mit kukázott 😉Geronimo
"szarból" várat 😀 azért tettem idézőjelbe, mert aki ebbe a ligába bekerül az már tud valamit /egy két kivétel van/. Bár Dzsámárkusznak inkább a gatorade vedelés volt az erőssége 😀

Azért Vödörnek szólhatna valaki, hogy az ellent aprítsa, mert a legutóbbi McC tackle után most Chungot fejelte le igen durván... :/

Szerk: SD kiesett a PO-ból, nem mondanám, hogy nagyon bánom a dolgot... 😀 A Kóc viszont úgy tűnik bent van... 2/1 ez sem rossz...Witchdoctor
inkbb az sd lenne benn, mint a kóc...Wyatt
a Kócnál már a szertáros játszik legalább 2 poszton, és PM lassan saját magának fog dobálni annyi a sérült. Ha ezzel az extra tartalékos Kóccal nem bírunk el bármikor, akkor nem érdemeljük meg, hogy bármilyen PO álmaink legyenek.

A SD azért sokkal jobban áll ilyen szempontból, és veszélyesebb ellenfél is. Én örülök, hogy nem ők vannak bent.viito
Ha SB győztesek akarnak lenni a srácok, azt kell megverni aki az utukba kerül 😊
több mint 15 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 501 — Ajmo Vatreni
na megnéztem több helyen is, nem a mutató számít, hanem a playoff eleji kiemelés (seed), szóval jelen állás szerint tényleg a chiefs nem jöhet hozzánk 😕triangle
A picsába, akkor ezt én is rosszul tudtam.
több mint 15 éve
triangle 1 283
na megnéztem több helyen is, nem a mutató számít, hanem a playoff eleji kiemelés (seed), szóval jelen állás szerint tényleg a chiefs nem jöhet hozzánk 😕
több mint 15 éve
Csabiii New England Patriots 198
A WC után mindenkéépen a leggyengébb mérlegű csapattal találkozunk, nem a 4vs5 gyöztesével. Ez semmiképpen sem lehet a Ravens.zinedine5
Hogy ne lehetne? Ha a Chiefs leveri a Jets-et, akkor ők 3. számú kiemeltként nem jöhetnek, hanem a 4 vs 5 győztese.
több mint 15 éve
Simán játszhatunk a Ravens-el a jelenlegi állás szerint. Ha most lenne vége az alapszakasznak akkor a WC héten lenne: Jets (6) at Chiefs (3), és Ravens (5) at Colts (4). Tehát ha mondjuk továbbmegy itt a Chiefs és a Ravens, akkor a Hollók jönnek hozzánk. Ha a Jets megy tovább, akkor a másik meccstől függetlenül ők látogatnak a Gillette-be...
Lényeg a lényeg, hogy a WC után (a jelenlegi állás szerint) a Chiefs az a csapat amelyikkel nem találkozhatunk majd, csak mondjuk a főcsoportdöntőben (meg persze a Steelers).Csabiii
A WC után mindenkéépen a leggyengébb mérlegű csapattal találkozunk, nem a 4vs5 gyöztesével. Ez semmiképpen sem lehet a Ravens.
több mint 15 éve
Csabiii New England Patriots 198
Simán játszhatunk a Ravens-el a jelenlegi állás szerint. Ha most lenne vége az alapszakasznak akkor a WC héten lenne: Jets (6) at Chiefs (3), és Ravens (5) at Colts (4). Tehát ha mondjuk továbbmegy itt a Chiefs és a Ravens, akkor a Hollók jönnek hozzánk. Ha a Jets megy tovább, akkor a másik meccstől függetlenül ők látogatnak a Gillette-be...
Lényeg a lényeg, hogy a WC után (a jelenlegi állás szerint) a Chiefs az a csapat amelyikkel nem találkozhatunk majd, csak mondjuk a főcsoportdöntőben (meg persze a Steelers).
több mint 15 éve
A mostani állás szerint a wild card hétvégén az AFC-ben Jets-Chiefs és Ravens-Colts meccsek lennének.

((?Utána meg Patriots-Jets, Steelers-Ravens?))

Elvileg itt mindig az aktuális állás szerepel:
link

több mint 15 éve
viitoval egyetértve egyértelműen az SD a legrosszabb matchup nekünk. Látva az első meccsünket V-Jax nélkül, se futni, se passzolni nem tudtunk ellenük. Az ő játékunk kb annyira kedvezőtlen nekünk, mint mi a Steelersnek. (Más kérdés, hogy mi lett volna hóban, 0 fok körül.)

Miért nem játszhatunk a Ravens-szel?

Ok már megvan.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
egy rövid kérdés a PO-hoz: ha a mai forduló után kezdődne, akkor a Ravens-szel semmiképp sem játszhatnánk a WC után ugye?a5
így vantriangle
ez se árt akkor, hogy a Ravens meg a Steelers a másik ágon gyilkolják majd egymást. és tényleg jó hogy nincs SD, ránk nézve veszélyesebbnek tartottam őket mint Peytonékat.
több mint 15 éve
triangle 1 283
egy rövid kérdés a PO-hoz: ha a mai forduló után kezdődne, akkor a Ravens-szel semmiképp sem játszhatnánk a WC után ugye?a5
így van
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
egy rövid kérdés a PO-hoz: ha a mai forduló után kezdődne, akkor a Ravens-szel semmiképp sem játszhatnánk a WC után ugye?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
http://patriots.hu/afc-east-bajnok-csapat-2010/

Az AFC East koronája megint a megfelelő vitrinbe került 😀viito
De jó lesz majd ezzel érvelni mikor sokan kudarcnak fogják fel ezt a szezont mert esetleg nem nyerünk SBt.FViktor93
sajnos sok szurkoló a SBban (és annak megnyerésében) méri egy szezon sikerét.

Én mindig azt gondolom, hogy a legjobbaknak is a PO elérése lehet az egyetlen év elején deklaráltan kitűzött céljuk, onnantól pedig a tisztes helytállás. Tavaly például szerintem a kötelezőt megtettük, de a PO-ban nem álltunk tisztességesen helyt. Nem az zavar, hogy kiestünk, hanem az, ahogy kiestünk. Ha egy gigászi csatában, vagy egy igazi birkózós, küzdős meccsen alulmaradunk a Ravenssel szemben, akkor azt mondom oké, győzött a jobbik, a PO-ban minden előfordulhat, ott nincs csapat, aki gyenge lenne, vagy véletlenül került oda. Sajnos, nem ez történt, így kudarcnak tartom a szezont.

A 16-0-ást ilyen szempontból utólag, miután a kezdeti kemény csalódottság elmúlt már sikeres évnek tartom.
több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173

Az AFC East koronája megint a megfelelő vitrinbe került 😀viito
De jó lesz majd ezzel érvelni mikor sokan kudarcnak fogják fel ezt a szezont mert esetleg nem nyerünk SBt.
több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Azért Vödörnek szólhatna valaki, hogy az ellent aprítsa, mert a legutóbbi McC tackle után most Chungot fejelte le igen durván... :/

Szerk: SD kiesett a PO-ból, nem mondanám, hogy nagyon bánom a dolgot... 😀 A Kóc viszont úgy tűnik bent van... 2/1 ez sem rossz...Witchdoctor
a Kócnál már a szertáros játszik legalább 2 poszton, és PM lassan saját magának fog dobálni annyi a sérült. Ha ezzel az extra tartalékos Kóccal nem bírunk el bármikor, akkor nem érdemeljük meg, hogy bármilyen PO álmaink legyenek.

A SD azért sokkal jobban áll ilyen szempontból, és veszélyesebb ellenfél is. Én örülök, hogy nem ők vannak bent.viito
Ezt adom. Nem nagyon látom azt, hogy hogyan tudnánk meg fogni a Rivers vezette passzjátékot illetve a futójátékukat. Örülök, hogy velük nem találkozhatunk. A Coltstól viszont nem félek. Egyrészről baromi sok a sérültjük. Másrészről az előző győzelem sztem valami gátat felszakitott a fiúkban. Mostmár nem fosnak úgy a Coltstól, legalábbis remélem.
több mint 15 éve
Geronimo 151 — Kickoff
Azért milyen durva már: BJGE: 209/928 yard, 12 TD, Woodhead: 95/528, 5 TD .... az öreg megint mit kukázott 😉

több mint 15 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Öröm é bódóttá!
Megvan az AFC East, kikapott a Jets és az SD is. 😊

több mint 15 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
a Kócnál már a szertáros játszik legalább 2 poszton, és PM lassan saját magának fog dobálni annyi a sérült.viito
tud már futni is 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó

Az AFC East koronája megint a megfelelő vitrinbe került 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó

A SD azért sokkal jobban áll ilyen szempontból, és veszélyesebb ellenfél is. Én örülök, hogy nem ők vannak bent.
több mint 15 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan

Inkább egyik sem, de tartottam tőle, hogy mindkettő beér... Annál ez is jobb.. 😀