New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem értem, hogy mi olyan nagy csoda egy helmet to helmet ütközésen? Minden fordulóban van néhány, ahogy late hit is akad mindig.Egyébként hogy tárgyszerűek maradjunk: Harrisonnak idén egy büntije volt; a Vince Young féle hármas sackért. A Massaqui hitért van a második.
Ha pedig a következő után eltiltják, akkor joggal elvárható, hogy mindenki mást is tiltsanak el 2-3 helmet to helmet akció után, ugyebár. Függetlenül attól, hogy kiről és milyen meccsről van szó.
több mint 14 éve
Sebii
3 534
Elég sok sérülés van szabályos hitekből meg szerencsétlen ütközésekből, senkinek nem hiányzik, hogy elnézzék a durva játékosok piszkos ütéseit. Igenis kemény büntetést kell kiróni. Ha ezzel csökkentik a sérülések számát az mindenkinek jó, a játékosoknak is meg a nézőknek is, mert nem a cserejátékosokat kell nézniük.
több mint 14 éve
Én egy olyan videót szeretnék látni, ahol Tom Brady, szépen elmagyarázza Vödörnek, hogy ez bizony csúnya dolog.Ez korrekt lenne!
Szóval azért az is vicc, hogy a csapat támadó ikonja folyamatosan labdarugókat megszégyenítő intenzitással reklamál, ha egy lélekzetvétellel az eldobást követően kap ütést, míg a védőknél mindig van aktuálisan egy bekészült csávó, akitől bármi kitellik.
Amúgy én is szankcionálnám a pokróc, sportszerűtlen, veszélyes játékot!
több mint 14 éve
Nem értem miről beszélsz. Kimondtuk,hogy egy ősbunkó aki szándékosan akar másnak sérülést okozni. Sőt nem csak mi mondtuk ki,hanem ezek szerint ő is .undisputedlyMit nem értesz? Nem lehet, hogy Harrison az antikrisztus....? Én keresem a nyilatkozatot, de nem találom. Te, esetleg? Tudom, királyi többesszámban a netről is leradírozták a Steelers szurkolók, akárcsak a topikból.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Nem értem miről beszélsz. Kimondtuk,hogy egy ősbunkó aki szándékosan akar másnak sérülést okozni. Sőt nem csak mi mondtuk ki,hanem ezek szerint ő is .Itt összekeveredik két dolog.Ok. Ősbunkó. Ez indifferens a történet valódi szempontjából. Hangsúlyozom: valódi probléma. Szeret mindenki erkölcscsőszködni, főleg úgy, hogy ekézzük xy-t valami miatt, miközben az valójában nem is kerül előtérbe: nevesítve, hogy márpedig Harrison szándékosan akart sérülést okozni, és hogy ilyen és nem is akar megváltozni... Tegye a szívére a kezét mindenki, aki most játssza az okost, hogy nem erre céloz burkoltan! kishaszi
Mindenki kedveli a SZABÁLYOS big hiteket, pláne ha a csapatunkbéli adja, de elviseljük akkor is, ha kapja. Mert szabályos.
De semmilyen jóérzésű, valaha sportolt ember nem szereti az alattomos, szándékosan sérülést okozni akaró, sportszerűtlen és SZABÁLYTALAN ütközéseket, még akkor se, ha ez nem kisasszonysport. Mert szabálytalan.
És, hogy mi szabályos, és mi szabálytalan az egyrészt egzaktul meg van határozva, valamint pluszba, akinek van szeme, az úgyis látja.
Ezért gondolom felesleges az összehasonlítgatás, a szerecsenmosdatás.
Vödör alapvetően szabályos játékos, aki bár buta, de szabályos keretek között zúzni akar.
Harrison -a nyilatkozata után pláne, miszerint szeret sérülést okozni,- egy igazi ősbunkó, amin az sem finomít, hogy buta, és rettentő jó játékos. Lehetne, ha nem lenne szabálytalan.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Akkor tiltsuk el a fél NFL-t...SoldadosMutass már egy másik olyan nyilatkozatot, ahol a játékos azon élvezkedik h szereti látni ha az ellenfél a földön fekszik és szeret sérülést okozni?! Márpedig Harrison ezt mondta, a ti topicotokban olvastam. Már csak az a kérdés h miért töröltétek ki... 😛
több mint 14 éve
Itt összekeveredik két dolog.Ok. Ősbunkó. Ez indifferens a történet valódi szempontjából. Hangsúlyozom: valódi probléma. Szeret mindenki erkölcscsőszködni, főleg úgy, hogy ekézzük xy-t valami miatt, miközben az valójában nem is kerül előtérbe: nevesítve, hogy márpedig Harrison szándékosan akart sérülést okozni, és hogy ilyen és nem is akar megváltozni... Tegye a szívére a kezét mindenki, aki most játssza az okost, hogy nem erre céloz burkoltan! (Ugyanolyan ál-dolog, mint amikor BB-t agyba-főbe verik az ellen játékosai és jönnek a dumák, hogy "persze nem akarjuk, hogy megsérüljön". De azért bassza agyon, ugye az a linebacker, vagy épp aki arra jár? - költői kérdés)
Mindenki kedveli a SZABÁLYOS big hiteket, pláne ha a csapatunkbéli adja, de elviseljük akkor is, ha kapja. Mert szabályos.
De semmilyen jóérzésű, valaha sportolt ember nem szereti az alattomos, szándékosan sérülést okozni akaró, sportszerűtlen és SZABÁLYTALAN ütközéseket, még akkor se, ha ez nem kisasszonysport. Mert szabálytalan.
És, hogy mi szabályos, és mi szabálytalan az egyrészt egzaktul meg van határozva, valamint pluszba, akinek van szeme, az úgyis látja.
Vödör alapvetően szabályos játékos, aki bár buta, de szabályos keretek között zúzni akar.
Harrison -a nyilatkozata után pláne, miszerint szeret sérülést okozni,- egy igazi ősbunkó, amin az sem finomít, hogy buta, és rettentő jó játékos. Lehetne, ha nem lenne szabálytalan.Sobri Jóska
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Ha valaki ért hozzá és válaszol annak megköszönöm:A 4. negyedben Branch TD-jénél ha jól láttam GRonko volt az elsődleges célpont, de mivel nem volt szabad, jött a többi elkapó.A kérdés: Deion irányváltása a routja része volt,vagy remekül váltott? Logikus az lenne,hogy az be volt tervezve, viszont egy ilyen váltáshoz elég sok időt kell biztosítania a falnak , ami nem hiszem,hogy elvárható lenne.Tehát routja része volt,vagy felismerte - nem mintha ez levonna az elkapás értékéből-?
több mint 14 éve
nDRo
1 593
Itt összekeveredik két dolog.A szívemből beszéltél... Lásd: Chung védekezése Mason-ön.
több mint 14 éve
nDRo
1 593
Érdekes olvasgatva a hsz-eket, hogy Vödört mennyire sokan támadják, bírálják meg szidják.Azért a pro bowler jelzőt csak jelképesen használjuk. Nincs játszik ő még olyan szinten.....
Azért egy Pro Bowlos igazi hard-hitter safetyről beszélünk, aki még rendkívül fiatal és abszolút fejlődőképes.
Már az eredménykövetőben meg a Pats.hu-n is olvastam, hogy mennyien jajveszékeltek sirákoztak a Ravens ellen másfél negyeddel a vége előtt ment a vészharangkongatás, hogy jaj biztos elveszítjük amikor nem úgy ment a csapatnak meg a védelemnek meg a támadóknak stb. Idő kell nekik meg a szurkolóknak is. A csapat küzdeni tudásból jelesre vizsgázott.
A csapat rendkívül fiatal, rutintalan tele rookiekkal bíztatni szurkolni kell nekik nem rögtön a földbe döngölni őket, ahogy néhány Pats fan írja ez rohadtul nem tetszik nekem persze ez pusztán magánvéleményem - tisztelet a kivételnek!
A Vödör kérdésre visszatérve igenis ha kell üssön oda, keményen, ha ezzel meg tudja változtatni a játék meccs kimenetelét, nem tudom volt-e róla szó de tegyük fel, bármikor szívesen elfogadnám szó nélkül Harrisont , hogy a csapatunkban legyen és évekre megoldja az OLB problémánkat. Ő egy ilyen játékos nem hiába, ahogy Soldi is leírta az érdemeit. Lehet itt kedvelni meg nem kedvelni a játékost de kicsit úgy érzem mintha rá akarják húzni a vizeslepedőt.. Legyen zászló meg büntetés de ez az eltíltás egy vicc. Persze a nyilatkozata még direkt provokációt váltott ki a szurkolókból.
Ahogy minden közvetítésben is elhangzik ez apró hajszál választja el a szabályos ütközéstől a a szabálytalant. Kellenek a
nagy ütközések, a védelemnek vezérek, nem hiába kedveltem, kedveltük Rodneyt is.
Kicsit úgy érzem mintha az NFL bűnbakokat keresne a sérülések elkerülésére, de lehet rosszul gondolom..
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!Bruschi85
több mint 14 éve
Nem akarok senkit elkeseríteni, de ha buta valaki 26 éves korára, az már kis eséllyel fog továbbfejlődni. Akárki is az edzője.Azt nem is írtam, hogy agyilag egy szinten lennének, de pl. S, OLB, CB nem az atomtudósok meg kutatómatematikusok mennek erről is volt szó korábban.Érdekes olvasgatva a hsz-eket, hogy Vödört mennyire sokan támadják, bírálják meg szidják.Azért Rodney agyi képességei egy kicsivel meghaladják Vödörét.
Azért egy Pro Bowlos igazi hard-hitter safetyről beszélünk, aki még rendkívül fiatal és abszolút fejlődőképes.
...........
Vödör ostoba, ez a baj vele, és ezen nem tudom mennyire lehet változtatni.zinedine5
Fejben tud-e változni ez nehéz kérdés..Ha rajta múlik nem ha BB-éken akkor biztos 😉
Szerintem inkább az inkonzisztens játéka az aggasztó néha képes szép dolgokra néha viszont buta szabálytalanságokkal ezt sikerül elfeledtetnie. Pedig a korábbi években igenis már megcsillantak az erényei remélem sikerül neki is fejlődnie és még többet tesz hozzá ehhez a D#-hez.
több mint 14 éve
Itt összekeveredik két dolog.Mindenki kedveli a SZABÁLYOS big hiteket, pláne ha a csapatunkbéli adja, de elviseljük akkor is, ha kapja. Mert szabályos.
Harrison -a nyilatkozata után pláne, miszerint szeret sérülést okozni,- egy igazi ősbunkó, amin az sem finomít, hogy buta, és rettentő jó játékos. Lehetne, ha nem lenne szabálytalan.
több mint 14 éve
Azt nem is írtam, hogy agyilag egy szinten lennének, de pl. S, OLB, CB nem az atomtudósok meg kutatómatematikusok mennek erről is volt szó korábban.Érdekes olvasgatva a hsz-eket, hogy Vödört mennyire sokan támadják, bírálják meg szidják.Azért Rodney agyi képességei egy kicsivel meghaladják Vödörét.
...........
Vödör ostoba, ez a baj vele, és ezen nem tudom mennyire lehet változtatni.zinedine5
Fejben tud-e változni ez nehéz kérdés..Ha rajta múlik nem ha BB-éken akkor biztos 😉
Szerintem inkább az inkonzisztens játéka az aggasztó néha képes szép dolgokra néha viszont buta szabálytalanságokkal ezt sikerül elfeledtetnie. Pedig a korábbi években igenis már megcsillantak az erényei remélem sikerül neki is fejlődnie és még többet tesz hozzá ehhez a D#-hez.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Érdekes olvasgatva a hsz-eket, hogy Vödört mennyire sokan támadják, bírálják meg szidják.Azért Rodney agyi képességei egy kicsivel meghaladják Vödörét.
A Vödör kérdésre visszatérve igenis ha kell üssön oda, keményen, ha ezzel meg tudja változtatni a játék meccs kimenetelét, nem tudom volt-e róla szó de tegyük fel, bármikor szívesen elfogadnám szó nélkül Harrisont , hogy a csapatunkban legyen és évekre megoldja az OLB problémánkat. Ő egy ilyen játékos nem hiába, ahogy Soldi is leírta az érdemeit. Lehet itt kedvelni meg nem kedvelni a játékost de kicsit úgy érzem mintha rá akarják húzni a vizeslepedőt.. Legyen zászló meg büntetés de ez az eltíltás egy vicc. Persze a nyilatkozata még direkt provokációt váltott ki a szurkolókból.
Ahogy minden közvetítésben is elhangzik ez apró hajszál választja el a szabályos ütközéstől a a szabálytalant. Kellenek a nagy ütközések, a védelemnek vezérek, nem hiába kedveltem, kedveltük Rodneyt is.
Kicsit úgy érzem mintha az NFL bűnbakokat keresne a sérülések elkerülésére, de lehet rosszul gondolom..
Vödör ostoba, ez a baj vele, és ezen nem tudom mennyire lehet változtatni.
több mint 14 éve
Érdekes olvasgatva a hsz-eket, hogy Vödört mennyire sokan támadják, bírálják meg szidják.Azért egy Pro Bowlos igazi hard-hitter safetyről beszélünk, aki még rendkívül fiatal és abszolút fejlődőképes.
Már az eredménykövetőben meg a Pats.hu-n is olvastam, hogy mennyien jajveszékeltek sirákoztak a Ravens ellen másfél negyeddel a vége előtt ment a vészharangkongatás, hogy jaj biztos elveszítjük amikor nem úgy ment a csapatnak meg a védelemnek meg a támadóknak stb. Idő kell nekik meg a szurkolóknak is. A csapat küzdeni tudásból jelesre vizsgázott.
A csapat rendkívül fiatal, rutintalan tele rookiekkal bíztatni szurkolni kell nekik nem rögtön a földbe döngölni őket, ahogy néhány Pats fan írja ez rohadtul nem tetszik nekem persze ez pusztán magánvéleményem - tisztelet a kivételnek!
Ahogy minden közvetítésben is elhangzik ez apró hajszál választja el a szabályos ütközéstől a a szabálytalant. Kellenek a nagy ütközések, a védelemnek vezérek, nem hiába kedveltem, kedveltük Rodneyt is.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Erről van szó! 😊Harrison és Vödör esete teljesen egykutya volt szvsz... szóval döntsuk el, hogy a kecske vagy a káposzta kell jobban, Pats fanek 😛IgorAzt azért jegyezzük már meg csak a tények miatt, hogy Vödörnek nincs a meccseinek nagy részén min. 2 ilyen szerelése, lassan úgy állítjuk be, mintha Vödör = dirty player. Majd ha ő is elkezdi ezeket rendszeresen termelni, akkor mondjuk ezt, de eddig is osztotta a big hiteket, de azért nem az maradt az emberekben meg róla, hogy kifejezetten a véleményes területekre, és módszerekre utazna. Egyelőre nem egy Harrison akinek a sok koxtól már régen nem áll fel, és emiatt máshogy nem tudja levezetni a feszkót, nem is egy Roy Williams, akinek nem lehetett elmagyarázni, hogy miért nem rántjuk vissza az ellenfelet a vállvédőnél fogva. A többség ugyanis lassan pont itt tart.viito
Ennyi nyúlszívű, lepkelelkű pats fant.... :cool:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Harrison és Vödör esete teljesen egykutya volt szvsz... szóval döntsuk el, hogy a kecske vagy a káposzta kell jobban, Pats fanek 😛IgorAzt azért jegyezzük már meg csak a tények miatt, hogy Vödörnek nincs a meccseinek nagy részén min. 2 ilyen szerelése, lassan úgy állítjuk be, mintha Vödör = dirty player. Majd ha ő is elkezdi ezeket rendszeresen termelni, akkor mondjuk ezt, de eddig is osztotta a big hiteket, de azért nem az maradt az emberekben meg róla, hogy kifejezetten a véleményes területekre, és módszerekre utazna. Egyelőre nem egy Harrison akinek a sok koxtól már régen nem áll fel, és emiatt máshogy nem tudja levezetni a feszkót, nem is egy Roy Williams, akinek nem lehetett elmagyarázni, hogy miért nem rántjuk vissza az ellenfelet a vállvédőnél fogva. A többség ugyanis lassan pont itt tart.
több mint 14 éve
ha megsérül egy Welker, megsérül egy Brady, már esik a nézettség. A Liga pedig ebből él, értelemszerűen ezirányba kellene fellépni. undisputedlyÜhüm, ez már néhány éve eléggé erős törekvés; és valóban a D-t puhítják az O rovására.. lásd a 18millió új szabályt, vagy éppen ezt:
http://www.scoresreport.com/2009/10/12/bang-cartoon-skirting-issues/ :rolleyes:
Harrison és Vödör esete teljesen egykutya volt szvsz... szóval döntsuk el, hogy a kecske vagy a káposzta kell jobban, Pats fanek 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Ha lennének nyilvános kivégzések, vagy halálig tartó K1 meccsek, azokat is néznék.szerinted a rohadék rodeót mér nézik????????sutianapAkkor tiltsuk el a fél NFL-t...SoldadosA fél NFL lenyilatkozta,hogy szeret sérülést okozni? 😊 Akkor tiltsuk.
A liga pedig jobban teszi ha fellép ellene, és védi az O játékosait. Ütközzenek keméynen az vonzza a nézőt, de ha megsérül egy Welker, megsérül egy Brady, már esik a nézettség. A Liga pedig ebből él, értelemszerűen ezirányba kellene fellépni.
Utószóként csak annyi, ha ti egy buta játékost imádtok aki arra van"hogy odab.szon egy nagyot" az titeket minősít.
Azért ne tegyük már egyenlővé a "szép passzjátékkal". Sérülést nem szerzett még játékos azért mert szép ívben szállt a labda 😊undisputedly
Az, hogy valamire igény van -heroin, pedofília, nemi erőszak, stb- még nem legitimálja a dolgot, és nem kell szeretnie annak, aki nem akarja.
több mint 14 éve
szerinted a rohadék rodeót mér nézik????????A fél NFL lenyilatkozta,hogy szeret sérülést okozni? 😊 Akkor tiltsuk.egyáltalán nem ezzel a részével van bármiféle probléma is, sztem mindenki fel tudja fogni hogy ki miért minek játszik mi a dolga.Akkor tiltsuk el a fél NFL-t...Soldados
hanem sokkal inkább azzal hogy elsőszándékból lenyilatkozza hogy szeret sérülést okozni/arra törekszik, ez már egy egészen más megközelítés, mint hogy ahhoz ért hogy 3-4 olb csilivili stb.
ja igen itt jön ki a 80-as iq..., a nyilatkozatért már önmagában megérdemelne egy pár hét pihit szerintem.sapka
A liga pedig jobban teszi ha fellép ellene, és védi az O játékosait. Ütközzenek keméynen az vonzza a nézőt, de ha megsérül egy Welker, megsérül egy Brady, már esik a nézettség. A Liga pedig ebből él, értelemszerűen ezirányba kellene fellépni.
Utószóként csak annyi, ha ti egy buta játékost imádtok aki arra van"hogy odab.szon egy nagyot" az titeket minősít.
Azért ne tegyük már egyenlővé a "szép passzjátékkal". Sérülést nem szerzett még játékos azért mert szép ívben szállt a labda 😊undisputedly
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
meg azokat a fiúcskákat is tilcsuk ki akik rosszat gondoltak az ellenfelükrőőőőőőőőőőőőőőőőől miez itt balettnevelde?Akkor tiltsuk el a fél NFL-t...SoldadosNos ez az ember 3,5 éve kezdő. Ezalatt, minden évben 3-4-es OLB létére 80 szerelés felett zár és van 23 (!) forced fumble-je. Mert ez az ember nem agyal, hogy jaj szegény x-t megfogták, akkor már nem bántom, hanem odamegy és kib.szott nagyot odaüt. A tuti szerelésre megy, nem hibázik. Nem arra, hogy ja a társam már fogja, akkor nem bántom. Ebből csak hibák születnek. Ő egy 80-as IQ-val rendelkező niga, aki ehhez ért, hogy nagyot üssön. Ez tette nagy játékossá, ez tette Def MVP-vé.Soldadosegyáltalán nem ezzel a részével van bármiféle probléma is, sztem mindenki fel tudja fogni hogy ki miért minek játszik mi a dolga.
hanem sokkal inkább azzal hogy elsőszándékból lenyilatkozza hogy szeret sérülést okozni/arra törekszik, ez már egy egészen más megközelítés, mint hogy ahhoz ért hogy 3-4 olb csilivili stb.
ja igen itt jön ki a 80-as iq..., a nyilatkozatért már önmagában megérdemelne egy pár hét pihit szerintem.sapka
igenis egybűl szoktak imádkozin a mieink Pola-val az élen igye:
Láttyátok tik, mocskos dögök, mit tettetek szegín Testvérünkkel a zÚrban?!
Hogy nem ég le a bőr a pofátokról, a betevő falatér vívott embertelen harcban. Pokolra juttok mind! és most imádkozzunk Tesvérünkér, ááááááá-Ben 😛
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
A fél NFL lenyilatkozta,hogy szeret sérülést okozni? 😊 Akkor tiltsuk.Akkor tiltsuk el a fél NFL-t...SoldadosNos ez az ember 3,5 éve kezdő. Ezalatt, minden évben 3-4-es OLB létére 80 szerelés felett zár és van 23 (!) forced fumble-je. Mert ez az ember nem agyal, hogy jaj szegény x-t megfogták, akkor már nem bántom, hanem odamegy és kib.szott nagyot odaüt. A tuti szerelésre megy, nem hibázik. Nem arra, hogy ja a társam már fogja, akkor nem bántom. Ebből csak hibák születnek. Ő egy 80-as IQ-val rendelkező niga, aki ehhez ért, hogy nagyot üssön. Ez tette nagy játékossá, ez tette Def MVP-vé.Soldadosegyáltalán nem ezzel a részével van bármiféle probléma is, sztem mindenki fel tudja fogni hogy ki miért minek játszik mi a dolga.
Azért ne tegyük már egyenlővé a "szép passzjátékkal". Sérülést nem szerzett még játékos azért mert szép ívben szállt a labda 😊
több mint 14 éve
Akkor tiltsuk el a fél NFL-t...Nos ez az ember 3,5 éve kezdő. Ezalatt, minden évben 3-4-es OLB létére 80 szerelés felett zár és van 23 (!) forced fumble-je. Mert ez az ember nem agyal, hogy jaj szegény x-t megfogták, akkor már nem bántom, hanem odamegy és kib.szott nagyot odaüt. A tuti szerelésre megy, nem hibázik. Nem arra, hogy ja a társam már fogja, akkor nem bántom. Ebből csak hibák születnek. Ő egy 80-as IQ-val rendelkező niga, aki ehhez ért, hogy nagyot üssön. Ez tette nagy játékossá, ez tette Def MVP-vé.Soldadosegyáltalán nem ezzel a részével van bármiféle probléma is, sztem mindenki fel tudja fogni hogy ki miért minek játszik mi a dolga.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Nos ez az ember 3,5 éve kezdő. Ezalatt, minden évben 3-4-es OLB létére 80 szerelés felett zár és van 23 (!) forced fumble-je. Mert ez az ember nem agyal, hogy jaj szegény x-t megfogták, akkor már nem bántom, hanem odamegy és kib.szott nagyot odaüt. A tuti szerelésre megy, nem hibázik. Nem arra, hogy ja a társam már fogja, akkor nem bántom. Ebből csak hibák születnek. Ő egy 80-as IQ-val rendelkező niga, aki ehhez ért, hogy nagyot üssön. Ez tette nagy játékossá, ez tette Def MVP-vé.Soldadosegyáltalán nem ezzel a részével van bármiféle probléma is, sztem mindenki fel tudja fogni hogy ki miért minek játszik mi a dolga.
ja igen itt jön ki a 80-as iq..., a nyilatkozatért már önmagában megérdemelne egy pár hét pihit szerintem.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Nos ez az ember 3,5 éve kezdő. Ezalatt, minden évben 3-4-es OLB létére 80 szerelés felett zár és van 23 (!) forced fumble-je. Vajon mitől? Vajon mitől szerez dupla annyi tackle-t, mint más 3-4-es OLB-k? Vajon mitől van neki ez idő alatt ez az extrém magas FF szám, amelyben ligaelső ezt az időszakot nézve? Mert ez az ember nem agyal, hogy jaj szegény x-t megfogták, akkor már nem bántom, hanem odamegy és kib.szott nagyot odaüt. A tuti szerelésre megy, nem hibázik. Azért nem hibázik, mert így üt, tutira megy. Nem arra, hogy ja a társam már fogja, akkor nem bántom. Ebből csak hibák születnek. Ő egy 80-as IQ-val rendelkező niga, aki ehhez ért, hogy nagyot üssön. Ez tette nagy játékossá, ez tette Def MVP-vé. Lehet őt utálni, meg ezt a stílust, de ez emeli ki őt is és a Steelers-t is mindig ez emelte ki. Én ezt szeretem, nem a puhánykodást, hogy vki elb.ssza a tackle-t, a finomkodás pedig oda vezet.Ez egy ilyen sport, valóban lesznek helmet to helmet ütközések, és én is, ha védelemről van szó, akkor azt mondom az legyen kemény és határozott, ne lagymatag töketlen fatökűekből álljon. DE! Egy meccs alatt két embert beküldeni kórházba agyrázkódással, az azért nem szép, és ezért nem szerethető senki... De ez az én magányvéleményem.nDRoTeljesen igazad van ,Soldi idézete "Harrison: leszarom, hogy dirty, qrva nagy playa. Rettegjenek csak tőle és az egész védelmünktől. A D-nél az nem erény, hogy nem bántjuk a másikat... Igenis üssünk és büntessünk."szittesÍgy van. Mi ezt szeretjük, mi mindig ezzel értünk el sikereket. Az első sztem is teljesen szabályos hit volt, nem volt szándékos. Márpedig ha nem volt szándékos, akkor kit büntetsz, ebben a sportban mindig is lesz helmet to helmet, elkerülhetetlen. Elég egy irányváltás és már nem a vállát találod el, hanem a fejér... Ez benne van. A második aggályosabb volt.
Amúgy emlékeim szerint eléggé szerettétek ti Rodney Harrisont, pedig ő sem a tiszta játékáról volt híres. 😉
Persze utálni lehet a Steelerst és a játékosait, de ez a csapat mindig így játszott, és a csapat szurkolói nyilvánvalóan ezt szeretik, és épp ezért ezt is várják továbbra is.Soldados
Én így látom. De a világ legtermészetesebb dolga, hogy a Steelers-szurkolónak ez tetszik, ez szereti, mint ahogy az is, hogy a Pats- és Colts-szurkolók a szép passzjátékért rajonganak többségében. 😊 Ezek a csapatok identitásához tartoznak, amit az adott szurkoló nyilvánvalóan magáévá tesz. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!