New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 102 — nabege2@yahoo.com
egész jól kezdődött ez a teljesen reménytelelen lemar szezonunk
gedam
gratulálok, jó nektek
Cuchulain82
Jövőhéten ti is kaptok egy önbizalom növelő győzelmet 😀
adamfaragoo
személy szerint egy jó meccsnek jobban örülnék, a tavalyi például emlékezetes volt még ha nem is jól jöttünk ki belőle
Cuchulain82
Én se azért írtam mert annak örülnék, de ahogy ma kinézett a csapat sajnos ez a realitás.
adamfaragoo
mondjuk ha ilyen lesz az egész szezonotok, akkor szerintem ez rohadt gáz
ennyire lenullázni egy csapatot totál gusztustalan
több mint 6 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
gedam
gratulálok, jó nektek
Cuchulain82
adamfaragoo
személy szerint egy jó meccsnek jobban örülnék, a tavalyi például emlékezetes volt még ha nem is jól jöttünk ki belőle
Cuchulain82
Én se azért írtam mert annak örülnék, de ahogy ma kinézett a csapat sajnos ez a realitás.
több mint 6 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
gedam
gratulálok, jó nektek
Cuchulain82
adamfaragoo
több mint 6 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
gedam
gratulálok, jó nektek
Cuchulain82
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
gedam
gratulálok, jó nektek
Cuchulain82
Ha majd tényleges védelem ellen játszik a Ravens, kiderül. Ez a Miami nem értékmérő. De a W az W, az igaz.
több mint 6 éve
gedam
gratulálok, jó nektek
több mint 6 éve
gedam 6 476
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 488
 www.cbssports.com/nfl/news/patriots-reportedly-offered-first-round-pick-for-antonio-brown-trade-ab-hired-consultants-to-accelerate-release/
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ha idén kikapunk Miamiban, az komolyan az év hasalása lesz
9-9, 204 YDS, 4 TD
Ez teljesen komolytalan

több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 126
Most értem haza. Pár napig csak az értesítő e-maileket láttam. Gondoltam belenézek ebbe a 200x posztba, hátha megtudok valami újat.

Hát megtudtam, hogy egy rakás jómunkásember már el is könyvelte, hogy csaltunk, meg azt van itt egy troll, aki csak úgy l'art pour l'art bárkibe beleszáll.

Business as usual.
Kollega
SObri?
Fast Willie
Ne személyeskedjünk.
A jómunkásemberek se lettek nevesítve. 🤐
Sobri Jóska
Te ebben a kontextusban nem a troll, hanem a business as usual vagy😎
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 016 — #NoStress
Most értem haza. Pár napig csak az értesítő e-maileket láttam. Gondoltam belenézek ebbe a 200x posztba, hátha megtudok valami újat.

Hát megtudtam, hogy egy rakás jómunkásember már el is könyvelte, hogy csaltunk, meg azt van itt egy troll, aki csak úgy l'art pour l'art bárkibe beleszáll.

Business as usual.
Kollega
SObri?
Fast Willie
Ne személyeskedjünk.
A jómunkásemberek se lettek nevesítve. 🤐

több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 126

Business as usual.
Kollega
SObri?
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nyilván én is siránkoznék, ha az Évezred Irányítója beszúrja a csapat hátába a tőrt a felkészülés végén és lelép, miközben rövid pályafutása alatt érdemi eredményt vagy maradandót nem sikerült produkálnia, a sikert sikerre halmozó nagy rivális pedig már amúgy is tovább erősödött a nyáron, ezzel a lépéssel pedig döntő fölénybe kerül elvileg. (Bár tudjuk, hogy Bernard Pollard bármikor megváltoztatja egy mozdulattal az esélyeket.) Nyilván valószínűleg bennem is meglenne az irigység, akkor is, ha látnám, hogy egy Lamar Jackson vezette reménytelen szezon vár rám mint szurkolóra és a Pats egyre nagyobb léptekkel masíroz a 2019-es szezon playoffja felé.Burkus
Néha ki szoktak rakni ide-oda az emberek ilyen "ezek vagyunk mi" képeket, írásokat, ezt meg azt. Amolyan bemutatkozásként, tudjuk kikről van szó. Na, te is kiraktad. Ez vagy te.
peterk2005
Nagy szerelem a mienk, a biztos. 😊
több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything

Business as usual.

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
a mai sztár:
Gronko szerepében Ryan Izzo
whotdafuckamissmatch
A sérült Szentjánosbogár szerepében Demajrés Tamás
ez igy gyikkarcsú lesz passzjátéknak
A darab pedig: Gordonra várva
azt várhassátok mer megesz Haden

futás lesz dögivel, az meglássuk JuJura kit sikerül rakni...
sutianap
A DT, Gordon, Edelman harmas szerintem eleg jo opcio, hatha meg Dorsett es Meyers is tud valamit mutatni. A nagyobb kerdes a fal ket fo pontjan, LT-ben es cenyaban lesz, ha az OL mukodik, akkor szerintem nem lesz ez rossz
Wyatt
várjá a Qsok jáccnatnak a Doublfulosok nem? Azt csicsegik Thomas inaktív lesz
Karrasnak fel lesz lőve a roketta mer amit belül elművel Heyward meg Tuitt ahhoz fel kell kötni a gatyát, Ben Jones tud erről mesélni
Az LT meg megkapja T.J. Wattot asse álommeló
Blitzfarting lesz végig, ha abból megél Brady, akkor zsír, ha széttörjük a zsebet akkor gázocska
sutianap
Nem tudom, mi történt az elmúlt egy hétben Thomasszal, hogy nem tud játszani, de az nem jó hír. Mindegy, Edelman és Gordon még ott van, majd addig bizonyíthatnak azok is, akik az 5-6-7. pozícióért küzdenek

több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
a mai sztár:
whotdafuckamissmatch

sutianap
A DT, Gordon, Edelman harmas szerintem eleg jo opcio, hatha meg Dorsett es Meyers is tud valamit mutatni. A nagyobb kerdes a fal ket fo pontjan, LT-ben es cenyaban lesz, ha az OL mukodik, akkor szerintem nem lesz ez rossz
Wyatt
várjá a Qsok jáccnatnak a Doublfulosok nem? Azt csicsegik Thomas inaktív lesz
Karrasnak fel lesz lőve a roketta mer amit belül elművel Heyward meg Tuitt ahhoz fel kell kötni a gatyát, Ben Jones tud erről mesélni
Az LT meg megkapja T.J. Wattot asse álommeló
Blitzfarting lesz végig, ha abból megél Brady, akkor zsír, ha széttörjük a zsebet akkor gázocska

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 973
a mai sztár:
whotdafuckamissmatch

sutianap
Wyatt
Valószínűsíthető, hogy sok TE, RB, FB-s felállás lesz, hogy tehermentesítsük a centert és kivegyük az esetleges plusz blitzelőket.
Én a Steelers helyében megpróbálnám benyomni a falat már az elején, tesztelni azt a csapatrészt.
több mint 6 éve
a mai sztár:
whotdafuckamissmatch

sutianap

Szerkesztette: Wyatt

több mint 6 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Amúgy meg:
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
a mai sztár:
whotdafuckamissmatch

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 016 — #NoStress
Tampering.
Ha bebizonyosodna, mi lenne a büntetése?
Sobri Jóska
A liga donti el. A Patset visszaesokent szvsz penzbuntetessel sujtanak, ami komolytalan, meg elvennek par pickjuket, ami egyebkent szerintem szinten nem egy oriasi buntetes egy folyamatosan 1/28 utan draftolo csapatnal.

Ha a liga kicsit is korrekt lenne, akkor Brownt kicsinalna mondjuk a Mayock-balheert, aztan eltiltana egy evre, hogy megtorpedozza az egesz cirkuszt, aztan akkor boldog lehet az Oakland, a jatekos megkapta melto jussak, a Patriotsra meg lehet mutogatni, hogy nem tudta ugymond kihasznalni neveto felkent az egesz Brown-botranyt.

De ez az en szubjektiv meglatasom. En tamperingert a Patset nem vennem elo, hanem Brownra szallnek ra.
Stez
Ami szerinted a korrektség, az egy barátságban okés, egy milliárdos üzlet meg nem így működik.
Nem hozzád, vagy a “halandók” erkölcsisége szerint kell korrektnek lennie a liga vezetésének, hanem az őket is fizetőkkel, a tulajok, franchiseok, játékosok, az összes aktor együttes eredőjével.

több mint 6 éve
Pollard nélkül is bazi nagyot lehet esni a magas lóról.
Boston
ebben nagyon igazad van
több mint 6 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Pollard nélkül is bazi nagyot lehet esni a magas lóról.

Do your job
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nyilván én is siránkoznék, ha az Évezred Irányítója beszúrja a csapat hátába a tőrt a felkészülés végén és lelép, miközben rövid pályafutása alatt érdemi eredményt vagy maradandót nem sikerült produkálnia, a sikert sikerre halmozó nagy rivális pedig már amúgy is tovább erősödött a nyáron, ezzel a lépéssel pedig döntő fölénybe kerül elvileg. (Bár tudjuk, hogy Bernard Pollard bármikor megváltoztatja egy mozdulattal az esélyeket.) Nyilván valószínűleg bennem is meglenne az irigység, akkor is, ha látnám, hogy egy Lamar Jackson vezette reménytelen szezon vár rám mint szurkolóra és a Pats egyre nagyobb léptekkel masíroz a 2019-es szezon playoffja felé.Burkus
Néha ki szoktak rakni ide-oda az emberek ilyen "ezek vagyunk mi" képeket, írásokat, ezt meg azt. Amolyan bemutatkozásként, tudjuk kikről van szó. Na, te is kiraktad. Ez vagy te.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Blevi 8 979 — Lions & Cowboys fan
Én mondjuk nagyon örülök, hogy mennyi gerinces-becsületes ember van a fórumon, akik ha egy NFL csapatban GM, HC poziciót töltenének be és megszerezhetnék AB-t ők elutasítanák (amíg nincs bizonyíték addig ez történt). Én bizony tolnám elé a prove-it szerződést 😀
rokaur
Andrews hogy lett kapitány, ha IR-en van?
A sok egybites haterből, hogy kihozta rögtön az állatot... már csak ezért megérte még ha 1 yardot se kap el egész szezonban 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDD
ZERO_L
Bezzeg a sokbites Pats fan. Tegnap még még szidja az NFL-t, hogy miért nem tiltja el a *csába Brownt amiatt amit csinál. Ma meg tapsol. Magadra ismersz, vagy magadra ismersz? 😀 😀
peterk2005
Te nagyokos mikor írtam hogy tiltsák el?????

Ha már ennyire hatalmas pofával írogatsz ide, akkor tudhatnád, hogy mondjuk elsők között írtam Gordon megszerzésénél mennyire nem tetszik a nyolcanhatodik utolsó esély amit az a srác megkap. De nem játszom a naiv hulyegyereket aki egy ilyen eset után elvarja hogy a liga tartson össze mert morálisan ez lenne a helyes. Ez a liga sosem erről szólt szóval aki most ezen felhaborodik az nem tudom mi a szart követett az utóbbi években.

Bmeg bárhova ment volna senki egy kurva szót nem szólna max röhögne hatalmasat, hogy a lockerroom cancernek még fizetnek, de ahogy a pats a befutó rögtön az egész meg volt előre tervezve... Igen szerintem anno a FB liveot is igazából BB wifijerol nyomta.

Szánalmas egy vergődés, amit lenyomtok, annyira ki vagytok éhezve az utálatra, hogy minden szarba beletudtok kapaszkodni, és csak hergelitek egymást. 😂Kíváncsian várom hova fogjátok kifuttatni, az első világháború kirobbanásánál azért ne álljatok meg, szerintem volt jó pár pecces azok között is akik Jézust keresztre feszitettek, de ide bökőt hogy a kígyó is pecces volt az Édenben.

De legalább jól megmutatkozik az igazi énetek, aztán ha vki ravilagit mennyire csak a zsigeri gyűlölet vezérel benneteket akkor nyilván az az első reakció, hogy hülye gópecces... Absolutely love it

Btw sikerült már kimosni a szádat vagy még mindig van a hányásnak egy kis utóíze??? 😁
ZERO_L
Komám, remekül lehoztad azt a Pats szurkolót aki miatt a többi csapat szimpatizánsai nem szeretik football golddigger választott népedet.
Gyanítom hogy a sértett önérzeted végett választottad anno azt a csapatot aki éppen akkor a csúcson volt, ha épp akkortájt a Bills hasít, akkor most őket védenéd könnyes szemekkel.
Aki nagymenő csapatot választ, szíveskedjék számolni azzal hogy nem mindenki ért egyet majd a sértett gyermekkori azonnali kielégülés-kényszerével. Ez sajnos ilyen.

Kaptatok ingyen egy olyan elkapót, aki bár emberileg egy sapka szar szintjén áll, a siker érdekében valószínűleg be fog állni a sorba. Nagyon akarja a jó számokat és a gyűrűt. Nem mellesleg képességeit tekintve top3 wr.
Fanyalgás helyett, illetve a többi szurkoló véleménye feletti hiszti helyett inkább örülj.
Mint egy normális szurkoló.
challenge_it
A Pats szurkolók többsége - én is - inkább ambivalens, mint örül. A fickó játékosnak zseniális, embernek meg... Pedig nyilván igazad van, Brown tudja, hogy itt nincs irgalom, ha cirkuszol, repül mint korábban olyan sokan. Szerintem is be fog állni a sorba, Belichick és Brady tekintélye pedig nyilván hatni fog. (Ahogy Gordonra is hatott.) Ha lockerroom cancer lesz, akkor meg kiteszik a szűrét két perc alatt. (Kíváncsi vagyok, ezt a szerződése hogy szabályozza.)

Az viszont már engedtessék meg, hogy ne tetszen sokaknak, nekem sem, hogy rögtön iderohan a többi csapat szurkolója sírni és a pocskondiázni, ráadásul azoknak, akiknek azon túl, hogy szurkolók, se közük nincs a történtekhez, se felelősségük nincs érte. Ráadásul amúgy tényleg álszent a szöveg, ha másik csapathoz igazolt volna, ott örömködne minden ottani szurkoló, mert AB minden emberi hibája ellenére komoly fegyver egy offense-ben.

Nyilván én is siránkoznék, ha az Évezred Irányítója beszúrja a csapat hátába a tőrt a felkészülés végén és lelép, miközben rövid pályafutása alatt érdemi eredményt vagy maradandót nem sikerült produkálnia, a sikert sikerre halmozó nagy rivális pedig már amúgy is tovább erősödött a nyáron, ezzel a lépéssel pedig döntő fölénybe kerül elvileg. (Bár tudjuk, hogy Bernard Pollard bármikor megváltoztatja egy mozdulattal az esélyeket.) Nyilván valószínűleg bennem is meglenne az irigység, akkor is, ha látnám, hogy egy Lamar Jackson vezette reménytelen szezon vár rám mint szurkolóra és a Pats egyre nagyobb léptekkel masíroz a 2019-es szezon playoffja felé. Megértem, hogy siker általában csak irigységet és ellenségességet szül, különösen Magyarországon. De szerintem ezért nem kellene a másik csapatot meg a szurkolóit pocskondiázni. Én sem járok át a Chiefs topicba véleményt mondani Hill hosszabbításáról, pedig ezerszer inkább Brownt látom szívesebben a csapatomban mint azt, aki a gyerekét veri és a kezét töri, vagy szimplán egy gyilkos, mint a nagy Ray Lewis.

Amúgy pedig ha Rapistberger nem alakítja a primadonnát és megadják a srácnak amit kér, szerintem most is a Steelersben kapná el a TD-ket. Az volt az igazi művészet, azt a hármast - Bell a harmadik - szétverni.
Burkus
Íme egy újabb áldozati bárány😊 Kikéri magának, siránkozik, majd teljes letámadás😊. Amúgy minek szólsz hozzá olyan dolgokhoz(AB , Steelers, Big Ben viszonya és a szakítás okai) ha fingod sincs róla és a hülyeségeid terjeszted ezzel kapcsolatban. mondjuk mindent elmond rólad és a fajtádról, hogy még a nevét sem vagy képes tisztességgel leírni.
pfefe8
"Rólad meg a fajtádról"... Uramatyám, mennyi se..fej jár ide. Szerintem a saját topicban trollkodj inkább.

Amúgy én nem kértem ki magamnak, mindenkinek joga van hülyeségeket beszélni, csak uncsi az itt folyó rinyálás. Rapistberger pedig a Steelers QB közhasználatú neve a két nemi erőszak után, hibátlanul írtam le a nevét. 😊 Ha már Steelers fan vagy, legalább ennyit tudhatnál a saját házad tájáról.
Burkus
Mindket esetben ejtettek a vadat. Erdekes ha a ti jatekosotok lenne akkor meg menne a mosdatas. Kamerak be vannak estere keszitve?
Blevi
O.J. Simpson ellen is ejtették. Ray Lewis ellen is ejtették.
Burkus
Tehat ugyanugy kialthat itt most barki tamperinget/tisztessegtelenseget ahogy te teszed. Bizonyitek nelkul.