NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
507
57
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Nem szerintem, olyan bűntetést kell rá kiszabni amit megérez. Ha az orszag népe ugy gondolja hogy a szex rabszolgaság elfogadhatatlan( sokkal softabb ügyekben ugy gondolja) akkor a kalapácsnak azokra kell lecsapnia akik, tudatosan pénzelik ezt, egy ilyen Kraft is.Amennyire én az amerikai viszonyotak ismerem, ugy látom minél többen modják hogy ugyse lesz belőlle semmi, meg “ ő ugyis megússza, mert befolyásos” annál jobban ráfekszenek és statuálnak példát. Persze szerintem is kap valami vicc büntit mint anno a VW, de azért azt szememlött tartom hogy az USA azért nem Nyugat Balkán.Miért szerinted le kellene lőni?
Turóczi Szabolcs
gordon
több mint 5 éve
Amennyire én az amerikai viszonyotak ismerem, ugy látom minél többen modják hogy ugyse lesz belőlle semmi, meg “ ő ugyis megússza, mert befolyásos” annál jobban ráfekszenek és statuálnak példát. Persze szerintem is kap valami vicc büntit mint anno a VW, de azért azt szememlött tartom hogy az USA azért nem Nyugat Balkán.Miért szerinted le kellene lőni?
Turóczi Szabolcs
több mint 5 éve
😀 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Megkaptuk a komp pickeket. 6 cetlink van a top 101 ben 😊Jó ha 2 játékost húzunk a top 100 ban. Az öreg tesz róla hogy ne érjen bilibe a kezünk
gordon
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Ha nagyon szorul a hurok, akkor Ő is bejelenti hogy homokos, mint ahogy Kevin Spacey tette a zaklatási ügyben 😊A kupiba meg csak kezet mosni ugrott be 😀
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Amennyire én az amerikai viszonyotak ismerem, ugy látom minél többen modják hogy ugyse lesz belőlle semmi, meg “ ő ugyis megússza, mert befolyásos” annál jobban ráfekszenek és statuálnak példát. Persze szerintem is kap valami vicc büntit mint anno a VW, de azért azt szememlött tartom hogy az USA azért nem Nyugat Balkán.
több mint 5 éve
En nem emlitenem ot egy lapon Krafttal. Utobbit szerintem egyszeruen nem is merik kigolyozni. Kraftnak tulsagosan nagy a hatalma es a befolyasa, hiaba unjak valoszinuleg sokan baromira ot es a Pats allando sikereit.Mondjuk jerry richardson hasonló szituba csúnyán belebukott. Legalábbis úgy vágta ki a közeg mint macskát szarni.kivancsi vagyok mi lesz ebbol. egy sokkal nagyobb botrany is kirobbanhat, ha esetleg par politikus neve is elokerulne a hely latogatoi kozul.Semmi. Berlusconi ezerszer kemenyebb dolgokat simitott el anno. Kraftot nem merik kijatszani, nem is tudjak.
a hirek szerint a hely egy azsiai masszazs szalon, ahol illegalisan behozott azsiai noket kenyszeritettek szexmunkara. tenyleg para reszleteket olvasni. | napi 3x, szabadnap nelkul, minimalis higieniaval. |
a prostitucio es az emberkereskedelem is eleg komoly vadak.
Kraft csak latogato volt ugye, de sztem mar azert is eleg kemeny bunti jarhat
Borbinho
Stez
peach
Jon majd egy latszatbuntetes, be kell fizetnie nehany milliot a kasszaba, eltiltjak iksz meccsrol, aztan csokolom. A Patriots nem fogja karat latni ennek, picket sem fognak elvenni a csapattol, semmi ilyesmi nem lesz. Az ugy lecseng nehany honapon belul.
több mint 5 éve
Megkaptuk a komp pickeket. 6 cetlink van a top 101 ben 😊
több mint 5 éve
De nem is épített fel dinasztiát. Ettől még jogos lenne.Mondjuk jerry richardson hasonló szituba csúnyán belebukott. Legalábbis úgy vágta ki a közeg mint macskát szarni.kivancsi vagyok mi lesz ebbol. egy sokkal nagyobb botrany is kirobbanhat, ha esetleg par politikus neve is elokerulne a hely latogatoi kozul.Semmi. Berlusconi ezerszer kemenyebb dolgokat simitott el anno. Kraftot nem merik kijatszani, nem is tudjak.
a hirek szerint a hely egy azsiai masszazs szalon, ahol illegalisan behozott azsiai noket kenyszeritettek szexmunkara. tenyleg para reszleteket olvasni. | napi 3x, szabadnap nelkul, minimalis higieniaval. |
Borbinho
Stez
peach
több mint 5 éve
McCourty visszatér, Gronk is lehet. Amendola szabad, OBJ-t pletykálják. Hát csak kell valami hátráltatás már, mert már unalmasak a SB-ok.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Willie Parker
15 409
Tipikus Pats! Az owner balhézik a legjobban az offseasonben, hogy legyen vmi érdekesség is
több mint 5 éve
Mondjuk jerry richardson hasonló szituba csúnyán belebukott. Legalábbis úgy vágta ki a közeg mint macskát szarni.kivancsi vagyok mi lesz ebbol. egy sokkal nagyobb botrany is kirobbanhat, ha esetleg par politikus neve is elokerulne a hely latogatoi kozul.Semmi. Berlusconi ezerszer kemenyebb dolgokat simitott el anno. Kraftot nem merik kijatszani, nem is tudjak.
Borbinho
Stez
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Egyébként Stez büszke lehet magára mert a Pats tulaj komolyan vette amit itt irogat folyamatosan a hölgyekkel való társulás témájában.Gratulálunk Stez komoly követőd akadt! 😉
több mint 5 éve
Csa kanál.Vén kecske is megnyalja a sót 😂😂😂A védekezés alapja: Nincs kanál
gabokocka
www.youtube.com/watch?v=mu2aszSs3lI
Fast Willie
több mint 5 éve
Amerikaban amugy a bulik meg minden hely tele ilyen ribancokkal, akiket megbaszol, aztan kozlik, hogy akkor iksz dolcsi lesz, majd rohognek, hogy hat nyilvanvalo volt, hogy penzesek, buta vagy, ha nem vagtad le.Ha eljárok "rosszlányozni" nekem kötelességem kideríteni a lányok korát és hogy honnan jöttek, hogyan vannak alkalmazásban?😊a koruk eddig nem merult fel, de kinek mi 😊
Mondjuk szerintem ennél jóval nagyobb ügyek is vannak, nem lesznek emiatt álmatlan éjszakáim😊 Max egy újabb adalék lehet a következő SB-hez 😊
NB2
| sztem azert levaghatta Kraft h luxusprosti vagy szexmunkas |
Borbinho
itt a kerdes az lesz, hogy a videofelvetelen be tudjak e bizonyitani, hogy Kraft tudta e, netan elore fizetett.
Mondjuk en mindettol fuggetlenul ugy gondolom, hogy majd kap egy penzbuntit es eltiltjak par meccsrol, aztan csokolom, de a csapat nem fogja megerezni az ugy hatasat. Hacsak nem Gisele volt a kurva, akit megbaszott, aztan a TCben a videozaskor levetitik a filmet. Xd
több mint 5 éve
Kampman
28 356
Kraftnek, mint tiszteletben álló közszereplőnek itt jó eséllyel vége van. A Pats abból a szempontból szerintem nem fogja nagyon megszívni, hogy legrosszabb esetben az öreg visszavonul és a fia átveszi a vezetést.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Nekem ez amúgy azért durva mert Kraftnak elméletileg van fiatalabb barinője.Másrészt bárhonnan akaszthatna ilyen célra bármilyen csajt...
Nem értem...mondhatni döbbenet.
Na, majd kiderül, hogy mi történt valójában.
több mint 5 éve
Ha eljárok "rosszlányozni" nekem kötelességem kideríteni a lányok korát és hogy honnan jöttek, hogyan vannak alkalmazásban?😊a koruk eddig nem merult fel, de kinek mi 😊
Mondjuk szerintem ennél jóval nagyobb ügyek is vannak, nem lesznek emiatt álmatlan éjszakáim😊 Max egy újabb adalék lehet a következő SB-hez 😊
NB2
| sztem azert levaghatta Kraft h luxusprosti vagy szexmunkas |
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=8FN_6VfWL9M
több mint 5 éve
Ha eljárok "rosszlányozni" nekem kötelességem kideríteni a lányok korát és hogy honnan jöttek, hogyan vannak alkalmazásban?😊Mondjuk szerintem ennél jóval nagyobb ügyek is vannak, nem lesznek emiatt álmatlan éjszakáim😊 Max egy újabb adalék lehet a következő SB-hez 😊
több mint 5 éve
#Sexmassagegate 😀Kraft amúgy azért lehet bajban, mert mondhatják, hogy "kategorikusan cáfolnak"...lol, amikor a nyomozók kezében videó bizonyíték van. Több hónapos nyomozás, stb. Mindenki tudja, hogy ilyen infókat akkor ad ki a nyomozó hatóság, ha már a nyomozást nem hátráltatja, bőven van elég bizonyíték a vádemeléshez, stb.
Berlusconival nem lehet összehasonlítani 😀 Az a féreg egy maffia főnök volt, kezében a bírósággal.
Kraft egy gazdag üzletember, Amerikában ezt pont leszarja a nyomozó hatóság. Trumpot is...az úgyis egy bohóc elnök, és nincs túl jóban a szövetségiekkel.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Dola: most keresett Miami-ben, pihent is, mert nem kellett január-februárban játszania 😊 hátha szeretne meg egy gyűrűt.12 millát kapott két évre a Miaminál, abból 8,2 körül volt a garantált. És ezen az áron nem kell nekik sem, sikeres szezonja pedig nem volt, a piac beárazta. Ennek alapján nem hiszem, hogy annyit kínálnánk neki akár mint tavaly, pedig arról is azt mondta, hogy sokkal kevesebb volt mint a Miami ajánlata.Van az a pénz, amiért elférne itt. Csak az a kérdés, hogy az elég-e neki.DolaBold:majdnem 😊
Clay => Pats
Sinisa
Én bold-olok hozzánk egy top wr-t trade útján ha már tavaly rámentünk OBJ re és láttuk, hogy mennyire talenthiányos az állomány. (Adam Thielen)
gordon
A cut után.
Sinisa
Kollega
Van két gyűrűje, három SB-ja, 33 éves, most már csak a pénzre fog menni.
Azt azért nem tudom megérteni, hogy egy Kraft minek megy ázsiai kupiba, miért nem rendeli a nőket a hotelbe/a kecóba.
Burkus
Mr.Kraft: miert nem egy gold digger? Az full legális... 😀
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Bold: Ismet ugrik az 1. körünk
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
12 millát kapott két évre a Miaminál, abból 8,2 körül volt a garantált. És ezen az áron nem kell nekik sem, sikeres szezonja pedig nem volt, a piac beárazta. Ennek alapján nem hiszem, hogy annyit kínálnánk neki akár mint tavaly, pedig arról is azt mondta, hogy sokkal kevesebb volt mint a Miami ajánlata.Van az a pénz, amiért elférne itt. Csak az a kérdés, hogy az elég-e neki.DolaBold:majdnem 😊
Clay => Pats
Sinisa
Én bold-olok hozzánk egy top wr-t trade útján ha már tavaly rámentünk OBJ re és láttuk, hogy mennyire talenthiányos az állomány. (Adam Thielen)
gordon
A cut után.
Sinisa
Kollega
Van két gyűrűje, három SB-ja, 33 éves, most már csak a pénzre fog menni.
Azt azért nem tudom megérteni, hogy egy Kraft minek megy ázsiai kupiba, miért nem rendeli a nőket a hotelbe/a kecóba.