New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Akkor még egyszer, csak röviden a tények:A Seahawks is próbálta megszerezni AB-t,ennyit arról,hogy mindenki összezárt volna,csak ez a tetű Pecc,már megint kibaszott mindenkivel....Az más.
kolok1972
A Pats csal.
Mindig.
Mindenben.
Is.
Ha ugyanezt mást csinálná nehogy má' egy pecces cheatriotsos háborodjon fel.
vpi
Tavasszal a NE 1st round picket ajánlott érte, ő is szerette volna, mi egyértelmű okból nem engedtük. Tehát a NE is akarta, AB is akarta, mi nem akartuk. Eltelt 6 hónap és AB a NE játékosa.
Szerintetek: ez egyszerű véletlen.
Sokak szerint meg nem. 😊
Ennyi a történet. Mindenki értelmezheti ahogy akarja, de a helyzet adott, szvsz most már kár ezen rugózni. Megtörtént, kész.
több mint 6 éve
Es pontosan eltalaltad a capmanagement lenyeget amit az Eaglesnel is boszorkanyosan csinalnak.Ja, ha így nézzük, akkor a Phillynél Fletcher Cox + Malik Jackson + Timmy Jernigan + Derek Barnett + Brandon Graham + Vinny Curry összesen 25 millióba kerülnek, miközben Von Miller egyedül 26-ba kerül a Denvernek.Ha már szerződés számok, itt egy állejtő adat.Attol fugg hogyan nezzuk. A 2019-es cap szempontjabol valid az allitas, semmi csusztatas nincs benne.
twitter.com/spotrac/status/1171125477035184129
iktriad
Raadasul pont ez a lenyeg benne, hogy mikent jatszol a Cap space-szel. Ha jovore is 8-10 millaval no a Cap, akkor az atvitt love ertekr meg inflalodik is a jelenlegihez kepest.
Solymi
Ez is valid állítás 2019-re, semmi csúsztatás nincs benne.
peterk2005
Kerdes persze, hogy a kovetkezo evekre hogyan hatnak a szerzodesek, de azert ez nagyjabol benne van a tweetben ill. alapnak veszi mindenki azt h a Patsnel rendben van minden a kovetkezo evekre is.
több mint 6 éve
Hát nekem a két héttel ezelőtti meccsen határozottan úgy tűnt, hogy tud járni 😀Ettől még Brown sok helyen segíthet, ahogy ebben a cikkben említik (gyors passzjáték, szélső wr-ként, mélységi elkapóként), de a PFF elegánsan el szokta felejteni az ilyen cikkeknél a többi WR-ünket (a múltkori Gordon-cikknél is ez volt)Brown érkezése szerintem Gordon pozícióját nehezítheti meg leginkább. Feltéve, hogy Thomas tud még bottal járni. 😊 De ha visszahoztátok, akkor feltételezem, hogy tud. Possession receiverként tudja azt amit Gordon és nála nem kell attól tartani, hogy decemberben hirtelen lelép. Érdemesebb most rá építeni, hogy decemberre meglegyen a kemisztri. Brown pedig - ha bírja tűrtőztetni magát - kihagyhatatlan lesz. Mélységben is tudja amit Gordon, plusz azt is tudja, amit Edelman, ötven yardon is veszélyes és 2 yardon is képes 1 yardra elszakadni. Igazi shame, hogy egy ekkora faszkalap, mert tényleg egy zseni mint elkapó.
Wyatt
(Dorsett helyét csak azért nem látom veszélyben, mert szerintem Belichick a fijatal Edelmant látja benne. Akit ugyan 4-5 évig keltetni kellett, de végül csak sikerült beformálni erre a post-welkeri szerepre amire szüksége volt.)
Csóri Gordon, ha erre rájön...
peterk2005
Érdekes lesz, mert szerintem is tudna sokat adni Thomas, de egyszerűen már túl sok a minőség itt hirtelen 😀
Pont néztem múltkor az all time legjobb WR-idényeket. Nyilván ott van AB többször is, de még impresszívebb ugye Gordon 14 meccses 1646 yardja a Browns négy kiváló irányítójával karöltve. És még Thomasnak is volt 1600+os idénye. Aztán ott van még Edelman, aki a rájátszások történetének egyik legjobbja, és lubickolhat ilyen WR-ek mellett (a Super Bowlon erre sem volt szüksége persze). Majd jöhet még vissza Harry, ott van Dorsett és még Meyers is, akinek az elkapását még akkor is Gordonnak néztem, amikor már a highlightsokat néztem. Ha nekem azt mondja valaki, hogy az Gordon, egy másodpercig sem kételkedem
És akkor még ott van a meccsenkénti 50-60 yardra mindig jó White is (ha mást nem Burkheadékkel együtt úgyis jön annyi), így beleférhet, hogy tight endre nem játszunk
Wyatt
Jönnek a hét elkapós szettek, Edelman lesz a LT, Ab a RT és bejelentitek eligible-nek valamelyiket
több mint 6 éve
Ettől még Brown sok helyen segíthet, ahogy ebben a cikkben említik (gyors passzjáték, szélső wr-ként, mélységi elkapóként), de a PFF elegánsan el szokta felejteni az ilyen cikkeknél a többi WR-ünket (a múltkori Gordon-cikknél is ez volt)Brown érkezése szerintem Gordon pozícióját nehezítheti meg leginkább. Feltéve, hogy Thomas tud még bottal járni. 😊 De ha visszahoztátok, akkor feltételezem, hogy tud. Possession receiverként tudja azt amit Gordon és nála nem kell attól tartani, hogy decemberben hirtelen lelép. Érdemesebb most rá építeni, hogy decemberre meglegyen a kemisztri. Brown pedig - ha bírja tűrtőztetni magát - kihagyhatatlan lesz. Mélységben is tudja amit Gordon, plusz azt is tudja, amit Edelman, ötven yardon is veszélyes és 2 yardon is képes 1 yardra elszakadni. Igazi shame, hogy egy ekkora faszkalap, mert tényleg egy zseni mint elkapó.
Wyatt
(Dorsett helyét csak azért nem látom veszélyben, mert szerintem Belichick a fijatal Edelmant látja benne. Akit ugyan 4-5 évig keltetni kellett, de végül csak sikerült beformálni erre a post-welkeri szerepre amire szüksége volt.)
peterk2005

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Az dönti el a kérdést, hogy fel volt húzva a tiszta ágynemű már a vendég szobában, mikor kivágták AB-t, vagy sem. A bejárónő a koronatanú.... 😊AB Tomnál fog lakni amíg talál magának lakást 😀 😀 😀Szóval valószínűbb, hogy Brady tudott a tamperingről....hmmmmmmmm
Pedig március óta igazán nézhetett vona egyet magának
vpi
Fast Willie
több mint 6 éve
Hát nekem a két héttel ezelőtti meccsen határozottan úgy tűnt, hogy tud járni 😀Ettől még Brown sok helyen segíthet, ahogy ebben a cikkben említik (gyors passzjáték, szélső wr-ként, mélységi elkapóként), de a PFF elegánsan el szokta felejteni az ilyen cikkeknél a többi WR-ünket (a múltkori Gordon-cikknél is ez volt)Brown érkezése szerintem Gordon pozícióját nehezítheti meg leginkább. Feltéve, hogy Thomas tud még bottal járni. 😊 De ha visszahoztátok, akkor feltételezem, hogy tud. Possession receiverként tudja azt amit Gordon és nála nem kell attól tartani, hogy decemberben hirtelen lelép. Érdemesebb most rá építeni, hogy decemberre meglegyen a kemisztri. Brown pedig - ha bírja tűrtőztetni magát - kihagyhatatlan lesz. Mélységben is tudja amit Gordon, plusz azt is tudja, amit Edelman, ötven yardon is veszélyes és 2 yardon is képes 1 yardra elszakadni. Igazi shame, hogy egy ekkora faszkalap, mert tényleg egy zseni mint elkapó.
Wyatt
peterk2005
Érdekes lesz, mert szerintem is tudna sokat adni Thomas, de egyszerűen már túl sok a minőség itt hirtelen 😀
Pont néztem múltkor az all time legjobb WR-idényeket. Nyilván ott van AB többször is, de még impresszívebb ugye Gordon 14 meccses 1646 yardja a Browns négy kiváló irányítójával karöltve. És még Thomasnak is volt 1600+os idénye. Aztán ott van még Edelman, aki a rájátszások történetének egyik legjobbja, és lubickolhat ilyen WR-ek mellett (a Super Bowlon erre sem volt szüksége persze). Majd jöhet még vissza Harry, ott van Dorsett és még Meyers is, akinek az elkapását még akkor is Gordonnak néztem, amikor már a highlightsokat néztem. Ha nekem azt mondja valaki, hogy az Gordon, egy másodpercig sem kételkedem
És akkor még ott van a meccsenkénti 50-60 yardra mindig jó White is (ha mást nem Burkheadékkel együtt úgyis jön annyi), így beleférhet, hogy tight endre nem játszunk

több mint 6 éve
Ettől még Brown sok helyen segíthet, ahogy ebben a cikkben említik (gyors passzjáték, szélső wr-ként, mélységi elkapóként), de a PFF elegánsan el szokta felejteni az ilyen cikkeknél a többi WR-ünket (a múltkori Gordon-cikknél is ez volt)Brown érkezése szerintem Gordon pozícióját nehezítheti meg leginkább. Feltéve, hogy Thomas tud még bottal járni. 😊 De ha visszahoztátok, akkor feltételezem, hogy tud. Possession receiverként tudja azt amit Gordon és nála nem kell attól tartani, hogy decemberben hirtelen lelép. Érdemesebb most rá építeni, hogy decemberre meglegyen a kemisztri. Brown pedig - ha bírja tűrtőztetni magát - kihagyhatatlan lesz. Mélységben is tudja amit Gordon, plusz azt is tudja, amit Edelman, ötven yardon is veszélyes és 2 yardon is képes 1 yardra elszakadni. Igazi shame, hogy egy ekkora faszkalap, mert tényleg egy zseni mint elkapó.
Wyatt

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Há, persze, de majd jön a karmaDe a lényeg, minden jó, ha a vége jó.AB Tomnál fog lakni amíg talál magának lakást 😀 😀 😀Szóval valószínűbb, hogy Brady tudott a tamperingről....hmmmmmmmm
vpi
Fast Willie
33-3 ✔️
Sztárelkapó behúzva ✔️
Büntetés elkerülve ✔️
Business as usual
Sobri Jóska
több mint 6 éve
De a lényeg, minden jó, ha a vége jó.AB Tomnál fog lakni amíg talál magának lakást 😀 😀 😀Szóval valószínűbb, hogy Brady tudott a tamperingről....hmmmmmmmm
vpi
Fast Willie
33-3 ✔️
Sztárelkapó behúzva ✔️
Büntetés elkerülve ✔️
Business as usual
több mint 6 éve
AB Tomnál fog lakni amíg talál magának lakást 😀 😀 😀Szóval valószínűbb, hogy Brady tudott a tamperingről....hmmmmmmmm
vpi
több mint 6 éve
Az Öreg kommunikációs technikájának továbbra is behalok:Big Bent is megkérdezték
“Kommentálná az Antonio Brown igazolást?
Nem.”
kolok1972
Whatever

több mint 6 éve
Az Öreg kommunikációs technikájának továbbra is behalok:“Kommentálná az Antonio Brown igazolást?
Nem.”
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Mondjuk azért tegnap (éjjel) írta alá a szerződését hivatalosan, mert hivatalosan csak hétfőn írhatta alá, ezért sem játszhatott vasárnap (éjjel). A Seahawksra tippeltem volna, mert ott mocskosul kellett volna egy elkapó még, nekünk meg aztán olyan hótmindegy, hogy van-e vagy sem, hogy elmondani nem tudom. Amúgy olyan bájosan elfeledkezik mindenki Demaryius Thomasról, hogy csak na. És akkor még jöhet valszeg vissza Harry. Nem tudom, kit fogunk kirakniEttől még Brown sok helyen segíthet, ahogy ebben a cikkben említik (gyors passzjáték, szélső wr-ként, mélységi elkapóként), de a PFF elegánsan el szokta felejteni az ilyen cikkeknél a többi WR-ünket (a múltkori Gordon-cikknél is ez volt)

www.pff.com/news/pro-antonio-browns-skillset-is-a-perfect-match-for-new-englands-passing-game

több mint 6 éve
Na, csak a pelda kedveert arra, hogy "ot ora telt el a Raiders-cuttol a Brown-Pats hazassagig, es ez micsoda kamu" - a jelentesek szerint Brown tegnap irta ala hivatalosan a szerzodeset. Ergo ot ora alatt kapott egy ajanlatot, valoszinuleg atkuldtek neki es Rosenhausnak, rabolintottak, aztan bejelentettek.Ez a mai modern vilagban nem ot oras melo, hanem kb. 30 perc, kiveve Denverben es Clevelandben, mert elobbinel ugye rossz a faxgep, utobbinal pedig a dokumentumok elkuldese helyett inkabb unnepelnek.
De adjuk meg, hogy ebben az esetben nem 30 perc volt, hanem mondjuk ket ora, mert Brown valoszinuleg olvasni sem tud, ugyhogy Rosenhaus diktalta le neki, mi all a szerzodesben.
több mint 6 éve
Dehogy, csak azt érzékeltettem, hogy egy fun fact-et fölösleges vizsgálgatni, hogy "X szempontból" nézve valid-e az állítás. 😊Jézusom, ez egy ilyen funfact volt, nem kell mellre szívni.Ja, ha így nézzük, akkor a Phillynél Fletcher Cox + Malik Jackson + Timmy Jernigan + Derek Barnett + Brandon Graham + Vinny Curry összesen 25 millióba kerülnek, miközben Von Miller egyedül 26-ba kerül a Denvernek.Ha már szerződés számok, itt egy állejtő adat.Attol fugg hogyan nezzuk. A 2019-es cap szempontjabol valid az allitas, semmi csusztatas nincs benne.
iktriad
Raadasul pont ez a lenyeg benne, hogy mikent jatszol a Cap space-szel. Ha jovore is 8-10 millaval no a Cap, akkor az atvitt love ertekr meg inflalodik is a jelenlegihez kepest.
Solymi
peterk2005
Jogász vagy vagy mi a fene? 😉
vpi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Meghúzhatja, csak ügyeljenek, hogy Gizi ne essen teherbe. Érdekes lenne egy minimum tejeskávé bőrű "Brady gyerek". 😊 😊 😊AB Tomnál fog lakni amíg talál magának lakást 😀 😀 😀Csak meg ne húzza Gisele-t...
vpi
gordon
több mint 6 éve
A Seahawks is próbálta megszerezni AB-t,ennyit arról,hogy mindenki összezárt volna,csak ez a tetű Pecc,már megint kibaszott mindenkivel....Próbálta megszerezni, de már március óta tudták, hogy a Patshez jön, így esélyük se volt 😀
kolok1972
több mint 6 éve
AB Tomnál fog lakni amíg talál magának lakást 😀 😀 😀Csak meg ne húzza Gisele-t...
vpi
több mint 6 éve
AB Tomnál fog lakni amíg talál magának lakást 😀 😀 😀Pedig március óta igazán nézhetett vona egyet magának
több mint 6 éve
Jézusom, ez egy ilyen funfact volt, nem kell mellre szívni.Ja, ha így nézzük, akkor a Phillynél Fletcher Cox + Malik Jackson + Timmy Jernigan + Derek Barnett + Brandon Graham + Vinny Curry összesen 25 millióba kerülnek, miközben Von Miller egyedül 26-ba kerül a Denvernek.Ha már szerződés számok, itt egy állejtő adat.Attol fugg hogyan nezzuk. A 2019-es cap szempontjabol valid az allitas, semmi csusztatas nincs benne.
iktriad
Solymi
peterk2005
Jogász vagy vagy mi a fene? 😉
több mint 6 éve
Ja, ha így nézzük, akkor a Phillynél Fletcher Cox + Malik Jackson + Timmy Jernigan + Derek Barnett + Brandon Graham + Vinny Curry összesen 25 millióba kerülnek, miközben Von Miller egyedül 26-ba kerül a Denvernek.Ha már szerződés számok, itt egy állejtő adat.Attol fugg hogyan nezzuk. A 2019-es cap szempontjabol valid az allitas, semmi csusztatas nincs benne.
iktriad
Solymi

több mint 6 éve
Ha már szerződés számok, itt egy állejtő adat.Attol fugg hogyan nezzuk. A 2019-es cap szempontjabol valid az allitas, semmi csusztatas nincs benne.
iktriad
több mint 6 éve
A Seahawks is próbálta megszerezni AB-t,ennyit arról,hogy mindenki összezárt volna,csak ez a tetű Pecc,már megint kibaszott mindenkivel....Az más.
kolok1972
A Pats csal.
Mindig.
Mindenben.
Is.
Ha ugyanezt mást csinálná nehogy má' egy pecces cheatriotsos háborodjon fel.
több mint 6 éve
A Seahawks is próbálta megszerezni AB-t,ennyit arról,hogy mindenki összezárt volna,csak ez a tetű Pecc,már megint kibaszott mindenkivel....
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Ha már szerződés számok, itt egy állejtő adat.csak egy ordas nagy csúsztatás mikor mindenki tudja, hogy 15 misis Tonio szerződése és csak a könyvekben szerepel 6 milliósként, tehát az 25, ami a real mathematics, Így a Pats a secondary után a legtöbb pénzt wide receiverre pacsálja el, ami tükrözi a valóságot, irg und burgund micimackók
iktriad
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak