NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
ez kihat a capspace-re is, szóval bőven kellenek az újoncok a keretbe és ha top100-ban növelni tudod a draft capitalt, akkor arra érdemes rámenniBrown, Flowers, Hogan, Dorsett, 2 DT => lesz bőven jövőre is extra draft cédula
(+ szerintem BB 1-2 cetlit megint át akar majd vinni a jövőévi draftra)
ZERO_L
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk a mocknak nem is az a lényege, hogy megjósolja azt, hogy mi lesz a drafton, hanem hogy kicsit bemutassa az újoncokat és a csapatok hiányposztjait
több mint 5 éve
Nem is tippelek BB draftjára... Hamarabb lesz 5-söm a lottón 😂Egyetértek. Évek óta mock draftot max. szórakozás céljából olvasok, úgyis mindegyik fényévekben mérhető távolságban lesz attól, ami történik.
ThundersNFL
több mint 5 éve
Nem is tippelek BB draftjára... Hamarabb lesz 5-söm a lottón 😂
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
két Iowa TE nem lesz bent 1/32-re, feltradelni nem tudom mennyire akar BB, jó rég volt már rá példaaz igaz hogy a két Iowa TE, már amikor mi jönnénk nem lenne bent (feltradeben nem hiszek valamiért). Mondjuk a Bamáról Irv Smith jr. első kör végén az már reach lenne (legkésőbb 2. kör elején őt is elviszik tuti)?
más TE meg nem ér első kört
ZERO_L
Szerkesztette: manuszka86
több mint 5 éve
viszont az elmúlt évek draftclassából nem sok segítséget tudtunk szerezni, az utolsó három draftról aki megüti a kezdő szintet az Michel és Thuney(ez nagyon gyatra arány) backupnak, szituációs játékosnak itt van Wise-Roberts-(Karras?)Tudom-tudom baromi messze van a draft, addig nagyon sok minden fog történni, de jelenleg két opciót látok magam előtt:Én a letradet nem tartom valószínűleg, mert semmi szükség rá.
-kivisszük Jeffery Simmons-t
-ha nem lesz bent akkor letrade
ZERO_L
Van 2db 2. körös választásunk és 3db 3. körös
ervinator
és idén is arra várunk majd, hogy a tavalyi rookie sérültekből ki lesz használható
ez kihat a capspace-re is, szóval bőven kellenek az újoncok a keretbe és ha top100-ban növelni tudod a draft capitalt, akkor arra érdemes rámenni
(+ szerintem BB 1-2 cetlit megint át akar majd vinni a jövőévi draftra)
meg egyébként is egy letrade elfogadása nem attól függ, hogy kinek hány megmaradt draftpickje van, hanem hogy a big boardon van-e olyan kihagyhatatlan játékos aki már ezer százelék nem lesz bent a csapat következő választásánál
korai TE picket el tudok képzelni azért DT helyett, függetlenül attól hogy Gronk baby marad vagy sem, első körben az öreg úgy sem választ elkapót 😊két Iowa TE nem lesz bent 1/32-re, feltradelni nem tudom mennyire akar BB, jó rég volt már rá példa
manuszka86
más TE meg nem ér első kört
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
korai TE picket el tudok képzelni azért DT helyett, függetlenül attól hogy Gronk baby marad vagy sem, első körben az öreg úgy sem választ elkapót 😊
több mint 5 éve
ervinator
1 703
Tudom-tudom baromi messze van a draft, addig nagyon sok minden fog történni, de jelenleg két opciót látok magam előtt:Én a letradet nem tartom valószínűleg, mert semmi szükség rá.
-kivisszük Jeffery Simmons-t
ZERO_L
Van 2db 2. körös választásunk és 3db 3. körös
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Tudom-tudom baromi messze van a draft, addig nagyon sok minden fog történni, de jelenleg két opciót látok magam előtt:-kivisszük Jeffery Simmons-t
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Kókusz8
89
Veterán minimumért. 😀Tud. Amikor Megatron hiányzott elképesztően játszott ott.azért Tate tud szélen is játszaniGolden Tate-hez mit szólnátok? Szívesen jönne...Állítólag hoztuk volna a 3. körösünkkel, de az Eaglesét fogadták el végül, mert az jobb lesz. Mondjuk nem tudom, hogyan akarjuk használni a törpéket, de nem is nekem kell
Kókusz8
Wyatt
gordon
Persze az már régen volt, azóta kopott a sebessége.
De ha nála van a labda varázsol.
Egy ilyen OC kezei között kincs lehetne.
Mondjuk évi 13-14milláért jó drága kincs.
Bazzani
több mint 5 éve
Tud. Amikor Megatron hiányzott elképesztően játszott ott.azért Tate tud szélen is játszaniGolden Tate-hez mit szólnátok? Szívesen jönne...Állítólag hoztuk volna a 3. körösünkkel, de az Eaglesét fogadták el végül, mert az jobb lesz. Mondjuk nem tudom, hogyan akarjuk használni a törpéket, de nem is nekem kell
Kókusz8
Wyatt
gordon
Persze az már régen volt, azóta kopott a sebessége.
De ha nála van a labda varázsol.
Egy ilyen OC kezei között kincs lehetne.
Mondjuk évi 13-14milláért jó drága kincs.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Nem igen ment át a lényege annak, hogy nem a rendszerfitségre válaszoltam (Rosen tehetségre bármilyen rendszerben jó), hanem arra, hogy milyen elcseszettül szar (volt?) a helyzet Arizonában.Nálunk legalább van támadófal, támadó koordinátor és talán egy-két célpont is. Hogy mennyire válna be, az más kérdés, de hát én nyilván örülnék, ha jönne (úgysem fog, mert csak a két szaki rögtönzött agymenése volt)Ezzel az erővel Foles vagy egy random rookie QB is rendszerfitt, hiszen van támadófal, támadó koordinátor és talán egy-két célpont is.
Wyatt
Sobri Jóska
Amúgy itt Foles sem lenne rossz, mert neki tényleg marha nagy szüksége van egy kiemelkedően jó falra, de onnantól tud alkotni akár.
Viszont ha elmegy egy gyenge OL-lel lévő csapathoz, akkor pont úgy be fog égni, ahogyan korábban tette nem egyszer
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
jó ötlet lenne 1/32vel elhozni.Na tavaly nem húztuk meg, de ha idén összejönne, nem örülnék kevésbé (pláne, hogy lényegesen olcsóbb lenne most!), bár kétlem hogy elhoznánk az 1/32-vel Rosent (combine alatt volt róla beszélgetés Eisen és Jeremiah között)Rosen hozzánk totál rendszerfitt?
Viszont Isabellát az ég sem menti meg tőlünk innentől 😊
Wyatt
ThundersNFL
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Nálunk legalább van támadófal, támadó koordinátor és talán egy-két célpont is. Hogy mennyire válna be, az más kérdés, de hát én nyilván örülnék, ha jönne (úgysem fog, mert csak a két szaki rögtönzött agymenése volt)Ezzel az erővel Foles vagy egy random rookie QB is rendszerfitt, hiszen van támadófal, támadó koordinátor és talán egy-két célpont is.
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Nálunk legalább van támadófal, támadó koordinátor és talán egy-két célpont is. Hogy mennyire válna be, az más kérdés, de hát én nyilván örülnék, ha jönne (úgysem fog, mert csak a két szaki rögtönzött agymenése volt)
több mint 5 éve
Na tavaly nem húztuk meg, de ha idén összejönne, nem örülnék kevésbé (pláne, hogy lényegesen olcsóbb lenne most!), bár kétlem hogy elhoznánk az 1/32-vel Rosent (combine alatt volt róla beszélgetés Eisen és Jeremiah között)Rosen hozzánk totál rendszerfitt?
Viszont Isabellát az ég sem menti meg tőlünk innentől 😊
Wyatt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Na tavaly nem húztuk meg, de ha idén összejönne, nem örülnék kevésbé (pláne, hogy lényegesen olcsóbb lenne most!), bár kétlem hogy elhoznánk az 1/32-vel Rosent (combine alatt volt róla beszélgetés Eisen és Jeremiah között)Viszont Isabellát az ég sem menti meg tőlünk innentől 😊
több mint 5 éve
Nem hiszem, hogy kapkodni fognak érte...lehet 2 milláért visszajön majd
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Én meg azt, hogy ez egyben Gronk maradását jelenti, mert az akkor 2/2 lenne eddig, amit szerettem volna
több mint 5 éve
Shefter szerint Allen repült! Remélem Flowers-nek teremtjük elő a pénzt.
több mint 5 éve
Golden Tate-hez mit szólnátok? Szívesen jönne...Tavaly jó szezonja volt, hozta a pontokat fantasyban. 😀
Kókusz8
Az idei éve gyengébb volt a Lionsnál de aztán nekem úgy nézett ki, hogy az Eaglesnél megint formára talált.
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Ezt lehet, hogy jobban ki kell bontani. Nem az volt a legnagyobb baj, hogy nem kapták el, ami feléjük ment, hanem az, hogy nagyon sokszor nem is lehetett őket keresni a labdával. Gordon valóban nem kiemelkedő százalékkal kapta el ami felé ment, de legalább felé lehetett dobni. Én nagyon szerettem volna, ha Hogannak legalább egyszer sikerül tisztára játszania magát a döntőn, de valahogy sohasem sikerült neki. Pedig nagyon jó lett volna, ha egy kis terhet levesz Jules és Gronk válláról. De ha már Gronkról van szó, aki ugyan nem receiver, de nem egy meccsen ő is jól el tudott tünni azért.Nem tudom, hogy lett ennyire félreérthető, de megpróbálom még egyszer.Nekem mindegy ki, csak legyen valami, mert tavaly (és az SB-n is) vállalhatatlan volt időnként, amit az úgynevezett szélső elkapónk hoztakNem teljesen értem mire gondolsz:
Wyatt
- Tavaly az elkapók összesen 322 yardot szereztek. Ebből Amendola 8 elkapás 152 yard és Hogan 6 elkapás 128 yard voltak a legjobbak. Cooks tényleg tényleg gyenge volt (ráadásul ki is üttette magát...)
- Idén Edelman 12-ből tízet elkapott, Patterson 2/2 illetve Hogan 6/0, de a Hogan felé dobott labdák minimum a fele, de lehet hogy több is elkaphatatlan passz volt.
Szóval szerintem nem feltétlenül az elkapókkal volt, van baj. Tavaly tuti nem volt, max Cook bénázása, idén meg inkább a game-plan miatt kevesebb teher volt rajtuk, illetve TB sem a tavalyi pontossággal dobált.
FunHun
Amit a 2018-as idényben műveltek az úgy nevezett szélső elkapóink (Gordont leszámítva, de hát rá meg nem lehet építeni), az egy kalap szar volt, és az idei SB meg vállalhatatlan
Wyatt
Meg persze volt egy pár igen szerencsétlen interception is. De itt is át lehet gondolni, hogy ha lett volna egy tisztább célpont, kellett volna vállalni ennyi neccses dobást? Sokkal inkább ez volt a gond, mint az, hogy Brady már nem képes MVP minőségben tolni.
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
"csak bújjatok rajta"Golden Tate-hez mit szólnátok? Szívesen jönne...GoldenGate. Jöjjön.
Kókusz8
goldengate.hu
Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Hiába na, a védelem nyeri 😀Én értettem elsőre is😊 Egyébként ha összehasonlítjuk a 3 vesztes SB-t és a mostani SB O-ját, durva, hogy milyen O brigáddal és teljesítménnyel nyertünk most és máskor meg nem.Nem tudom, hogy lett ennyire félreérthető, de megpróbálom még egyszer.Nekem mindegy ki, csak legyen valami, mert tavaly (és az SB-n is) vállalhatatlan volt időnként, amit az úgynevezett szélső elkapónk hoztakNem teljesen értem mire gondolsz:
Wyatt
- Tavaly az elkapók összesen 322 yardot szereztek. Ebből Amendola 8 elkapás 152 yard és Hogan 6 elkapás 128 yard voltak a legjobbak. Cooks tényleg tényleg gyenge volt (ráadásul ki is üttette magát...)
- Idén Edelman 12-ből tízet elkapott, Patterson 2/2 illetve Hogan 6/0, de a Hogan felé dobott labdák minimum a fele, de lehet hogy több is elkaphatatlan passz volt.
Szóval szerintem nem feltétlenül az elkapókkal volt, van baj. Tavaly tuti nem volt, max Cook bénázása, idén meg inkább a game-plan miatt kevesebb teher volt rajtuk, illetve TB sem a tavalyi pontossággal dobált.
FunHun
Amit a 2018-as idényben műveltek az úgy nevezett szélső elkapóink (Gordont leszámítva, de hát rá meg nem lehet építeni), az egy kalap szar volt, és az idei SB meg vállalhatatlan
Wyatt
ui: a 20.000-t valami stílusosra lődd el😊
NB2
Volt az 70 is, de egyelőre csak két kocsidísz jön :d
több mint 5 éve
Én értettem elsőre is😊 Egyébként ha összehasonlítjuk a 3 vesztes SB-t és a mostani SB O-ját, durva, hogy milyen O brigáddal és teljesítménnyel nyertünk most és máskor meg nem.Nem tudom, hogy lett ennyire félreérthető, de megpróbálom még egyszer.Nekem mindegy ki, csak legyen valami, mert tavaly (és az SB-n is) vállalhatatlan volt időnként, amit az úgynevezett szélső elkapónk hoztakNem teljesen értem mire gondolsz:
Wyatt
FunHun
Wyatt
ui: a 20.000-t valami stílusosra lődd el😊