NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
421
54
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Annál az esetnél a visszajátszáson látszott, hogy még a vonal előtt ütötte meg és semmilyen szándékos durvaság sem volt benne. Goff bőven megtehette volna, hogy becsúszik lábbal előre és akkor védett. De ő sem panaszkodott. A knock downok részei a játéknak, Brady is kapott párat. Ilyenkor a védő már nem tudja megállítani a mozgást. Ezeket csak akkor büntetik, ha sérülésveszélyes a mozdulat. Ebből a szempontból a mi védelmünk nagyon tisztán játszott. A szezon elején nagy hiszti volt ezek miatt, a ligának egyértelműsítenie kellett a szabályokat, mert dobálták a zászlót mindenre.Igen, esetünkben mondjuk számomra vitatható kb az az eset volt, mikor Goff futott kifele... Az picit late hit volt... Többi esetben a dobás pillanata után értek oda kb. (ami most így beugrik nekem...)Szerintem ez volt az egyik vitatható ítéletük és ezen se múlt semmi. A másik estben ellenünk fújtak asszem holdingot, de a helyes ítélet face mask lett volna ellenünk. A bírók elég tág határok között engedték a kemény játékot, de konzekvensen, mindkét oldalra egyformán.Ez meccs közben is feltűnt.. Ahogyan kezelik manapság a 'roguhing the passer' szabályt, ez hogyan nem volt az, nem is értem.. bogec7Igen ez nekem is feltűnt és az lett volna, de az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy a mi védőink is többször úgy értek oda, amire szintén lehetett volna dobni. Legalább konzekvensek voltak a sporik és kb. ugyanarra dobtak és nem dobtak mindkét oldalon.
Egon
Kollega
Itt azért volt egy megfogomföldhözváglak mozdulat, mindez a dobás után már..
De amúgy valóban, bírói ténykedést szerintem egyik oldalról sem érheti rossz szó..
bogec7
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
bogjosi
1 500
Igen, esetünkben mondjuk számomra vitatható kb az az eset volt, mikor Goff futott kifele... Az picit late hit volt... Többi esetben a dobás pillanata után értek oda kb. (ami most így beugrik nekem...)Szerintem ez volt az egyik vitatható ítéletük és ezen se múlt semmi. A másik estben ellenünk fújtak asszem holdingot, de a helyes ítélet face mask lett volna ellenünk. A bírók elég tág határok között engedték a kemény játékot, de konzekvensen, mindkét oldalra egyformán.Ez meccs közben is feltűnt.. Ahogyan kezelik manapság a 'roguhing the passer' szabályt, ez hogyan nem volt az, nem is értem.. bogec7Igen ez nekem is feltűnt és az lett volna, de az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy a mi védőink is többször úgy értek oda, amire szintén lehetett volna dobni. Legalább konzekvensek voltak a sporik és kb. ugyanarra dobtak és nem dobtak mindkét oldalon.
Egon
Kollega
Itt azért volt egy megfogomföldhözváglak mozdulat, mindez a dobás után már..
De amúgy valóban, bírói ténykedést szerintem egyik oldalról sem érheti rossz szó..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 5 éve
Szerintem ez volt az egyik vitatható ítéletük és ezen se múlt semmi. A másik estben ellenünk fújtak asszem holdingot, de a helyes ítélet face mask lett volna ellenünk. A bírók elég tág határok között engedték a kemény játékot, de konzekvensen, mindkét oldalra egyformán.Ez meccs közben is feltűnt.. Ahogyan kezelik manapság a 'roguhing the passer' szabályt, ez hogyan nem volt az, nem is értem.. bogec7Igen ez nekem is feltűnt és az lett volna, de az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy a mi védőink is többször úgy értek oda, amire szintén lehetett volna dobni. Legalább konzekvensek voltak a sporik és kb. ugyanarra dobtak és nem dobtak mindkét oldalon.
Egon
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Ez meccs közben is feltűnt.. Ahogyan kezelik manapság a 'roguhing the passer' szabályt, ez hogyan nem volt az, nem is értem.. bogec7Igen ez nekem is feltűnt és az lett volna, de az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy a mi védőink is többször úgy értek oda, amire szintén lehetett volna dobni. Legalább konzekvensek voltak a sporik és kb. ugyanarra dobtak és nem dobtak mindkét oldalon.
Szerkesztette: Egon bá
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
bogjosi
1 500
Ez meccs közben is feltűnt.. Ahogyan kezelik manapság a 'roguhing the passer' szabályt, ez hogyan nem volt az, nem is értem.. ...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 5 éve
zabálnivaló a kis csaj 😀 twitter.com/Patriots/status/1092894288667648006
Szerkesztette: ZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
twitter.com/NFLHateMemes/status/1092821009487548416/photo/1😊
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 5 éve
Ez elég szemét, de kb. ez törént vasárnap:Én kérek elnézést!
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
ez még komolyan kérdés? szégyelld magadEheti lottószámok? 5-ös, 6-os? 😊Ezt itthagyom Nektek.. 😊Ezt 2018. szeptember 30-án másoltam be ide a topikba....meglátszik, hogy JÓSka vagyok 😀 😀 😀 [József a keresztnevem]
The Los Angeles Rams are 4-0. Last time they did that was in 2001. The same year the Patriots beat them in the Super Bowl (they were Underdogs too btw)
......The Pats lost back to back games in the first 3 games of the season and started 1-2. They played Miami and lost week 4 and became 1-3, but they finished the season 11-5 and then eventually Super Bowl Champions.
bogec7
bogec7
Burkus
36-38-39-49-51-53
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
bogjosi
1 500
Az 5-ös és 6-os biztos nem lesznek lottószámok e héten!!! Csak figyeld!! 😛 😀 [sorry, tudom, hogy nem így értetted 😉 😀 ]Eheti lottószámok? 5-ös, 6-os? 😊Ezt itthagyom Nektek.. 😊Ezt 2018. szeptember 30-án másoltam be ide a topikba....meglátszik, hogy JÓSka vagyok 😀 😀 😀 [József a keresztnevem]
The Los Angeles Rams are 4-0. Last time they did that was in 2001. The same year the Patriots beat them in the Super Bowl (they were Underdogs too btw)
......The Pats lost back to back games in the first 3 games of the season and started 1-2. They played Miami and lost week 4 and became 1-3, but they finished the season 11-5 and then eventually Super Bowl Champions.
bogec7
bogec7
Burkus
több mint 5 éve
Eheti lottószámok? 5-ös, 6-os? 😊Ezt itthagyom Nektek.. 😊Ezt 2018. szeptember 30-án másoltam be ide a topikba....meglátszik, hogy JÓSka vagyok 😀 😀 😀 [József a keresztnevem]
bogec7
bogec7
több mint 5 éve
Mondják, hogy SB győzelemnél jobb karrier lezárás nem létezik... BULLSHITDehogynem.
twitter.com/iamSlob/status/1092718457295196162
ZERO_L
A 10. SB győzelem. 😉
több mint 5 éve
Mondják, hogy SB győzelemnél jobb karrier lezárás nem létezik... BULLSHITtwitter.com/iamSlob/status/1092718457295196162
több mint 5 éve
bogjosi
1 500
Ezt itthagyom Nektek.. 😊Ezt 2018. szeptember 30-án másoltam be ide a topikba....meglátszik, hogy JÓSka vagyok 😀 😀 😀 [József a keresztnevem]
bogec7
több mint 5 éve
Nincs ugyan szigorú összefüggés, de ha a félidei showban van bimbóvillantás, akkor nyerünk. 2004-ben Janet Jackson villantott és nyerünk, idén Adam Levine és nyertünk. Hát 2012-ben Madonna néni igazán bedobhatta volna magát 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Mindkétszer? Akkor legyen így 😊Szerintetek jövőre kitől fogtok kikapni az SB-ben? Illetve 2 év múlva kit vertek ugyanitt? 😊Szerintem Titeket. Hogy esélyetek legyen, áttesznek az NFC-be, ott gyengébb a mezőny 😉
bcsarli
Burkus
több mint 5 éve
Szerintetek jövőre kitől fogtok kikapni az SB-ben? Illetve 2 év múlva kit vertek ugyanitt? 😊Szerintem Titeket. Hogy esélyetek legyen, áttesznek az NFC-be, ott gyengébb a mezőny 😉
bcsarli
több mint 5 éve
A kislány a kecske > rams táblával az apja mellett.... 😊)))) Belichick szerintem látta az interjút, úgy döntött, inkább nem mosolyog most sem, jobban teszi. JMD meg a sofőrfülke tetetjén áll.
Kihozták mind a hat Lombardit? Hogy mindenkinek van egy?
Azért az élet sajátosan osztja a szerencsét: egy Macknek szinte semmi esélye SB-t nyerni, egy Kyle van Noy pedig már kétszeres SB győztes LB. (Pont ők mennek a képen, azért jutott ő eszembe.)
Szerkesztette: Burkus
több mint 5 éve
Szerintetek jövőre kitől fogtok kikapni az SB-ben? Illetve 2 év múlva kit vertek ugyanitt? 😊Már úgy érted, hogy az évenként megrendezett New England Invitational meccsen? 😀 😀 😀
bcsarli
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Szerintetek jövőre kitől fogtok kikapni az SB-ben? Illetve 2 év múlva kit vertek ugyanitt? 😊
több mint 5 éve
Most van a parade, élőben a facebook-on, ha valakit érdekelne. www.facebook.com/newenglandpatriots/videos/349222385920787/
több mint 5 éve
The #Patriots were the only team this year to beat the MVP (twice-Mahomes), the Defensive Player of the Year (Donald), the Defensive Rookie of the Year (Leonard), the Comeback Player of the Year (Luck) and the Coach of the Year (Nagy) this past season. @BostonSportsBSJ
— Christopher Price (@cpriceNFL) February 4, 2019
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Na mindenki kijózanodott már?Gratulálok a csapatnak,fantasztikus volt! Ezt a PO Def teljesítményt nem láttam jönni. Unsung (?) heroként megemlíteném Michelt,aki közel 100 yardot futott a SB-on ez ellen a Rams Def. ellen 5.2-és átlaggal ,nem gondoltam hogy a szezon után azt fogom mondani hogy megérte az első kör egy RB-ért.Ugye, hogy ugye? Én örülök, hogy itt nem nekem kellett elsőként beírni őt. És nem csak az SB miatt, hanem az egész PO miatt, ő fut a legtöbbet 8 emberes box ellen, mindenki tudja, hogy futni fog, és mégis ilyen pöpecül tolta. 6 TD is igen komoly.
kolok1972
Mégsem vagyok vele teljesen elégedett, mert bár szerintem szenzációs volt (nem lett ORoY természetesen, de nálam ott lett volna a végelszámolásnál, ha végig egészséges), sok nagyon fontos 3. és keveset nem tudott megoldani, ebben fejlődnie kell még bőven.
Egyetértek sajnos, pedig nálam kevesen voltak nagyobb Gordon-fanok szerintem. Ez az uccsó eset már tényleg sok volt. Legyen rendben, de én sem hiszem, hogy lesz még belőle nálunk elkapó. Pedig még most is örülnék neki, de kevés sanszot látok rá.Történelmet láttunk, megint. BB zseniális volt, a védelem parádés, JE egy csoda, Gronk is hihetetlen.én is, de csak azért hogy leküzdje a démonait és rendes életet élhessen
Gordon nagyon kellet a byweekhez, nagyon szurkolok neki. 18 év dinasztia...
Kókusz8
bármennyire is jó volt látni nálunk játszani, abszolút kellett a BYE-hoz, és nem volt igazam, ezt az ötödik kört még így az alapszakasz végén való távoztával is megérte, mert a hiánya a PO-ra nem volt kihatással, plusz hatalmas erőssége lenne a köv szezonban a csapatnak, mégis úgy gondolom ő már eljátszotta az utolsó utáni esélyét is annak, hogy az NFL-ben játszhasson
a talent mindig is verni fogja az erkölcsi aggályokat, sajnos ez az NFL-ben sincs másképp, ezért aláírom, hogy játékosok nagy része megérdemel egy második esélyt, mert mindenki hibázhat, de Gordon már a negyedik (ötödik?) esélyét szórakozta el, valahol meg már illene meghúzni a határokat
ZERO_L
Az milyen érdekes,hogy a főcsoportdöntők előtt tele volt a sajtó,hogy megdőlt a védelem nyeri a bajnokságot elv,merthogy a “négy közé” inkább top offense-ek jutottak,aztán úgy érzem ,hogy a mi SB győzelmünkben mégiscsak jelentős szerepet játszott,hogy a 3 meccsből “2,5-en” a Def. baromi nagyot játszottInkább 0.5+0.5+1, de el tudom fogadni, szenzációs volt a PO-ban azt az egy Kansas City-i második félidőt leszámítva. Flowersnek mehet az 5 év 85 misi, ezt még a piac előtt látni akarom.
kolok1972
Az, hogy a liga második legjobb támadósora majdnem 30 ponttal kevesebbet szerez az átlagánál, az zseniális 😊
Büszke vagyok a Csapatra és a Szakmai Stábra!Ez nem különben
Minitron megérdemelte az MVP címet, de a D# az valami fenomenális volt, a régi nagy kedvenceket idézte a beharangozó vidiből.
www.espn.com/espn/feature/story/_/id/25901979/photos-super-bowl-liii-mercedes-benz-stadium
twitter.com/PP_Rich_Hill/status/1092458668874964993?ref_src=twsrc%5Etfw
#Done
#We Got Everything
Bruschi85
több mint 5 éve
Na megkésve de mivel végig nagyon ellenetek szurkoltam ezért a sportszerűség megkívánja ,hogy gratuláljak skacok !Respect!
A játék képe alapján azt kell ,hogy mondjam teljessen megérdemelten lettetek ti a bajnokok ,az én meglátásom szerint !
Rózsa Sándor (betyár)
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018