NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
260
35
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Ti amúgy élveztétek a meccset? Én igen, de csak a legendás játékosok miatt. Kiváncsi vagyok, hány kívülálló aludt bele. Ilyen “unalmas” döntőnk sem volt még 😊
több mint 5 éve
Azért ez a Gilmore gyerek jó igazolás volt....
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
Jules nálam a meccs legjobb támadójátékosa, de az MVP címet inkább a def-ből adtam volna valakinek, vagy akár megosztva a komplett védelemnek, mert valami egész hihetetlen meccset hoztak össze!Jules ugyanúgy megérdemelte. Ő tartotta egyedül életben az Offenset nagyon sokáig. De Gilmore is megérdemelte volna.Ebben azért van valami.Amúgy ez szánalmas...mármint ha valakinek adtam volna az MVP címet akkor az bizony #d játékos
twitter.com/Campbell93/status/1092262340874129409
kisdef
MirrMurr
ervinator
De mindegy ez legyen a legnagyobb problémánk, újra bajnok lett a csapat 😊, ráadásul a legnagyobb különbségű győzelmünk a SB-k során.
u.i: a veretlen Dolphins óta nem volt olyan csapat amelyik egy bukott SB után bajnok tudott lenni!!! /több mint 40 éve/
Szerkesztette: Cuchulain82
több mint 5 éve
Szerintem sokkal inkábbJules ugyanúgy megérdemelte. Ő tartotta egyedül életben az Offenset nagyon sokáig. De Gilmore is megérdemelte volna.Ebben azért van valami.Amúgy ez szánalmas...mármint ha valakinek adtam volna az MVP címet akkor az bizony #d játékos
kisdef
MirrMurr
ervinator
több mint 5 éve
topin
2 008
Gronk ezzel az elkapással lezárhatja a karrierjét, bajnoki címet ért!
több mint 5 éve
ervinator
1 701
Jules ugyanúgy megérdemelte. Ő tartotta egyedül életben az Offenset nagyon sokáig. De Gilmore is megérdemelte volna.Ebben azért van valami.Amúgy ez szánalmas...mármint ha valakinek adtam volna az MVP címet akkor az bizony #d játékos
kisdef
MirrMurr
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Ebben azért van valami.Amúgy ez szánalmas...mármint ha valakinek adtam volna az MVP címet akkor az bizony #d játékos
kisdef
több mint 5 éve
New England def nyeri meg az SB-t???Akárcsak 2001-ben...
Ezt ki gondolta volna?
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Csak el ne szívja...Josh Gordonnak bajnoki gyűrűje lett. Wow. 💍Majd jövőre megszolgálja a gyepen is.
Sobri Jóska
Burkus
Draft
több mint 5 éve
Enyi sok divat drukkert majd megnézem ha nem lesz brady , és visza esik a pats hányan fogtok maradni a csapat mellett.Marko16-al sírjátok tele a párnátokat😂😂😂😂😂
Norbi180
Draft
több mint 5 éve
Josh Gordonnak bajnoki gyűrűje lett. Wow. 💍Majd jövőre megszolgálja a gyepen is.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Josh Gordonnak bajnoki gyűrűje lett. Wow. 💍
több mint 5 éve
Egy hatodik körös meg egy hetedik körös. 😊))) Goodell meg megint jöhet egy kis booooozásra Foxboroughba.Úgy tűnik nem kell addig utazni, már most nyomják neki 😛
Burkus
több mint 5 éve
Egy hatodik körös meg egy hetedik körös. 😊))) Goodell meg megint jöhet egy kis booooozásra Foxboroughba.
több mint 5 éve
Imitheking
1 883
Annyira megerdemli Julian.
több mint 5 éve
Julian de megérdemelte!
több mint 5 éve
Enyi sok divat drukkert majd megnézem ha nem lesz brady , és visza esik a pats hányan fogtok maradni a csapat mellett.Ezért kár volt idetrollkodni és belerondítani mások örömébe. (Már amennyire bele tudsz egyáltalán, mert egyébként kit érdekel egy ilyen megjegyzés.)
Norbi180
több mint 5 éve
Enyi sok divat drukkert majd megnézem ha nem lesz brady , és visza esik a pats hányan fogtok maradni a csapat mellett.Köszönjük, Emese! 😀
Norbi180
több mint 5 éve
Enyi sok divat drukkert majd megnézem ha nem lesz brady , és visza esik a pats hányan fogtok maradni a csapat mellett.Köszönjük Emese.
Norbi180
több mint 5 éve
Norbi180
676
Enyi sok divat drukkert majd megnézem ha nem lesz brady , és visza esik a pats hányan fogtok maradni a csapat mellett.
több mint 5 éve
Amit tavaly a védelem elvett Bradytől az idén visszaadta neki.Meg van a hatodik!!!!!
több mint 5 éve
Ez a védelem...Térden fosom magam.
Elképesztő
"We got Tom Bradyed again."