NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
rokaur
876
Közben lehet Collins jön vissza.mobile.twitter.com/RapSheet/status/1128716631511838720?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1128716631511838720&ref_url=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FRapSheet%2Fstatus%2F1128716631511838720
Szerkesztette: rokaur
több mint 6 éve
Rudiért adunk egy 7-dik kört oszt jó napotPár hete temaztunk róla.
ThundersNFL
Cap-be simán be lehetne szuszakolni, a rosteren is elférne, Benji ide vagy oda.
Én 5-6. kort is adnék érte, főleg hogy jövőre megint lesz 4 extra pick-unk.
És egy 5-6. kor meg vissza is jöhetne érte a 2021-es drafton.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Rudiért adunk egy 7-dik kört oszt jó napot
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Nem azt irtam, mit adnak, hanem hogy szerintem mit ker a Vikings. 8) Nem ugyanaz. Igy, hogy nem hosszabbit es lejar a szerzodese, tenyleg nem er tobbet, de Rudolph nagyon fasza jatekos, nem is brutal a fizetese, a Minnesota nyilvan nem adja oda minden szarert, foleg mondjuk a liga elso szamu eselyesenek.1 év van hátra a szerződéséből nem nyel be halott pénzt a Vikings és 30 éves Rudolph. Nem hiszem, hogy 3. kört kérne/adnának, szerintem inkább 4-5. kör.Kíváncsi vagyok tényleg nálunk köt e majd ki.Nem. A Watson-igazolas utan semmi eselyet nem latom, szerintem hely sincs ra, meg a megfelelo picket sem adna oda erte BB – tippem szerint 3-4. kort ker a Vikings.
fuzovelkifele.com/2019/05/megszakadtak-a-targyalasok-rudolph-fal-a-vikings-elcserelheti-tight-endjet/
ervinator
Stez
ervinator
De en birnam ot a Patsben, nalam van GM-ben (XD), viszont sok eselyet nem latom ennek, mar csak azert sem, mert Watson erkezett a posztra par napja. Igy szerintem mar helye sem nagyon lehet a csapatnak ra.
több mint 6 éve
1 év van hátra a szerződéséből nem nyel be halott pénzt a Vikings és 30 éves Rudolph. Nem hiszem, hogy 3. kört kérne/adnának, szerintem inkább 4-5. kör.Kíváncsi vagyok tényleg nálunk köt e majd ki.Nem. A Watson-igazolas utan semmi eselyet nem latom, szerintem hely sincs ra, meg a megfelelo picket sem adna oda erte BB – tippem szerint 3-4. kort ker a Vikings.
fuzovelkifele.com/2019/05/megszakadtak-a-targyalasok-rudolph-fal-a-vikings-elcserelheti-tight-endjet/
ervinator
Stez
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Kíváncsi vagyok tényleg nálunk köt e majd ki.Nem. A Watson-igazolas utan semmi eselyet nem latom, szerintem hely sincs ra, meg a megfelelo picket sem adna oda erte BB – tippem szerint 3-4. kort ker a Vikings.
ervinator
több mint 6 éve
Kíváncsi vagyok tényleg nálunk köt e majd ki.fuzovelkifele.com/2019/05/megszakadtak-a-targyalasok-rudolph-fal-a-vikings-elcserelheti-tight-endjet/
több mint 6 éve
twitter.com/realDockery/status/1126682484446453760?s=19Seems about right
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
twitter.com/TheFBCentral/status/1126509285272244226ha Watson nem birna, akkor ez a rendor sztem siman jo lehet TE-nek. a Walmartos eladokbol slot WR-t, a rendorokbol TE-t faraghatnak BB-ek 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
All time kedvenc playem.A mai napig nem tudom, hogy hogy ért oda átlóban, tight endként.
Kb. 5-6 yarddal még többet is futott.
www.youtube.com/watch?v=XsZCTzYNBQE
több mint 6 éve
Na akkor lesz rutin a TE-k között! Watson alohaa
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Illés együttest kihagytad. 😀Gronk válasza arra, hogy tényleg visszavonult e: You never know... I might convince myself [to return].Azért ez idegesítő: døntsék el mit akarnak. Elhiszem, hogy nehéz visszavonulni, de ez a csiki csuki ami mostanában divatba jött.... Long, Sproles is lógatja a levegőben a dolgot, Lynch se tudja mit akar... Lassan ezt is szabályozni kell, ki mennyiszer vinulhat vissza 😊
ervinator
dande
több mint 6 éve
Teljesen jó igazolás, most olyan mélység van az OL-ben, ami brutálisLT: Wynn, Cajuste
LG: Thuney (Wynn), Karras, Croston
C: Andrews, Schwenke (Karras)
RG: Mason, Froholdt
RT: Cannon, Veldheer
Még akár a cseresor is kezdő szintre lehetne képes, Scarral meg bőven ott az esély, hogy a tehetség ki is jöjjön. Brady és a futójáték miatt is rendkívül jó ezt látni 😊

több mint 6 éve
Jött Veldheer egy évre,én örülök neki. T mélységből sosem lehet elég,pláne Cannon sérülékenységét tekintve.1 éves szerződés - SB győzelem - mega szerződés - Trent Brown recept? 😊
kolok1972
több mint 6 éve
Gronk válasza arra, hogy tényleg visszavonult e: You never know... I might convince myself [to return].Azért ez idegesítő: døntsék el mit akarnak. Elhiszem, hogy nehéz visszavonulni, de ez a csiki csuki ami mostanában divatba jött.... Long, Sproles is lógatja a levegőben a dolgot, Lynch se tudja mit akar... Lassan ezt is szabályozni kell, ki mennyiszer vinulhat vissza 😊
ervinator
több mint 6 éve
Jött Veldheer egy évre,én örülök neki. T mélységből sosem lehet elég,pláne Cannon sérülékenységét tekintve.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Gronk válasza arra, hogy tényleg visszavonult e: You never know... I might convince myself [to return].
több mint 6 éve
Wynn ezek szerint mégsem LT lesz? Nem csak a sérülése, de amiatt is gyanús a dolog, hogy tavaly is érkezett Brown. Most meg egy rakat, elsősorban tackle.Az már tavaly is kérdéses volt, hogy mi lesz a szerepe, akkor azt mondták, kipróbálják LT-ben is.
peterk2005
Annyira mondjuk nem feküdt neki, simán lehet, hogy Thuney utódja lesz végül LG-ben, de az is benne van, hogy Veldheer szimplán Cannon mögé jött, mert nála évi egy-két meccs kiesése azért bőven benne van. Szerencsére most nem csak minőséginek, hanem nagyon mélynek is tűnik az OL, nyilván az egyetlen kérdőjel a legfontosabb poszton van, de ez tavaly is így volt, és az addig közepes RT-vel is sikerült Scarnak igencsak jó munkát végeznie, szóval miatta okkal bízhatok benne, hogy jó lesz idén is az OL.
Aztán, hogy ki hol lesz Andrews és Mason mellett az idény során, az legyen egy kellemes gond 😊

több mint 6 éve
Wynn ezek szerint mégsem LT lesz? Nem csak a sérülése, de amiatt is gyanús a dolog, hogy tavaly is érkezett Brown. Most meg egy rakat, elsősorban tackle.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Jared Veldheer (OT) értekezett vizitre.6-8; 320
Ideális méretek, van LT és RT tapasztalata
Ha nem sérült még jó is lehetne.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Majd visszatérhetünk erre az idény végén 😊Amúgy jó a DT-példád, nekem nem nagyon volt értelmes LB-m, cserébe Lawrence Guy, Taven Bryan, Christian Covington és Roy Robertson-Harris is a csapatban volt,Wyatt
--> Tehát értelmes DT is egy darab volt. 😊
somoskovig

több mint 6 éve
Amúgy jó a DT-példád, nekem nem nagyon volt értelmes LB-m, cserébe Lawrence Guy, Taven Bryan, Christian Covington és Roy Robertson-Harris is a csapatban volt,Wyatt
--> Tehát értelmes DT is egy darab volt. 😊