NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 5 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
védelem pipa eddig, az offense nagyon döcög, főleg ahogy szűkül a pálya úgy fogy el a tudomány, Minitron mellé kell még valaki

több mint 5 éve
Imitheking New England Patriots 1 883
Elpocsekolt lehetosegek egesz sora. Nagyon nagy kar ertuk.
több mint 5 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 082 — The Hungarian Skip Bayless
Eddig aggasztó az offense

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 946 — Patriot
Remélem most már minden faszságot letudtunk az első negyedben 0-0 nál.
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nyerjünk bazdmeg!

több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
nekem már görcsben a gyomrom 😀

nem maradt más mint szurkolni teli torokból: LET'S GO PATS!!!

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 493 — playoffs???
Ha már nem is nézem, sajnos az álomdöntőbe egyesek belehuggyantottak, azért kivételesen:

Go Pats! Sok sikert!

több mint 5 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 744 — Patriots és Kaposvári KK fan
Jó meccsnézést, jó szurkolást mindenkinek!
#Everything We Got
#Beat LA

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 5 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
Ha már a Rams topicban Rockyt próbálják felhasználni, akkor itt van a mi saját Rockynk 😀

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/51848043_777495505962300_421315310822359040_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=eXevPeK8GKUQ7kNvgF7YvgP&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=A-4gU03wE7oauZ6NKZrdW9h&oh=00_AYAGPOb9oy5oyiKVCJDb1r4zj9PF2S48b01nrtd0kVD82Q&oe=6746C443
503.052 Aufrufe · 10.000 Reaktionen | #LFG | By Julian Edelman | Facebook
#LFG

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
FunHun New England Patriots 1 493
 www.facebook.com/TomBrady/videos/816953028652291/
ervinator
Ez ütős lett!!!

Leeet's goooooo!!!
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Semmi gond, páratlan években Ti nyertek egy ideje 😊

több mint 5 éve
 www.facebook.com/TomBrady/videos/816953028652291/
ervinator
Most majdnem beraktam ezek után pont ezt én is 😀
De akkor már inkább Gomez kisasszony bölcs szavait

több mint 5 éve
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/51861708_816958831985044_4352573635051913216_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=bP3UHpe7DSoQ7kNvgGK5tCC&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=A9ubONqcvOEQ8pNb9Q5qLTH&oh=00_AYBxls5A6JWiivK2Wz3dtesC8ZxH53KdBeuB62FXpuJK0A&oe=6746BE80
1,7 Mio. Aufrufe · 58.104 Reaktionen | Still Here. Never Left. | By Tom Brady | Facebook

több mint 5 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
A Brady six-ben Mariucci elmondta, hogy ők tudtak Bradyről a 49ers-nél. De ahogy mindenki más, ők is úgy gondolták, hogy fizikálisan nem elég az NFL-hez. Ráadásul igen: Nem a Wolwerinesből jönnek általában az NFL meghatározó irányítói. Én meg vagyok róla győződve, hogy a stábban egy percig is felmerül, hogy Bradyben több van egy backupnál, hamarabb elhozzák. De Kraft ráadásul ragaszkodott Bledsoehoz, fel sem merült akkoriban, hogy lecseréljék.
Kollega
Szerintem ő volt az akinek a combine-ra nem kellett volna elmenni és levetkőzni, akkor több eséllyel indul a drafton 😀
4. számú QB lett amikor draftoltuk. Tudjuk hogy BB nem szeretek kettőnél többet tartani a rosteren, ez azért sokat elmond arról BB menyire értékelte hogy draftpicket adott érte.
Nomac
Ennek ellenére tartom, hogy csak egy használható backupot kerestek.

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Na srácok, adjunk új értelmet a Brady 6-nek 😊

több mint 5 éve
topin New England Patriots 2 008
több mint 5 éve
Nomac New England Patriots 3 111 — balazs.t85@gmail.com
A Brady six-ben Mariucci elmondta, hogy ők tudtak Bradyről a 49ers-nél. De ahogy mindenki más, ők is úgy gondolták, hogy fizikálisan nem elég az NFL-hez. Ráadásul igen: Nem a Wolwerinesből jönnek általában az NFL meghatározó irányítói. Én meg vagyok róla győződve, hogy a stábban egy percig is felmerül, hogy Bradyben több van egy backupnál, hamarabb elhozzák. De Kraft ráadásul ragaszkodott Bledsoehoz, fel sem merült akkoriban, hogy lecseréljék.
Kollega
Szerintem ő volt az akinek a combine-ra nem kellett volna elmenni és levetkőzni, akkor több eséllyel indul a drafton 😀
4. számú QB lett amikor draftoltuk. Tudjuk hogy BB nem szeretek kettőnél többet tartani a rosteren, ez azért sokat elmond arról BB menyire értékelte hogy draftpicket adott érte.
több mint 5 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
Brady egyetemi karrierjéből nem sok filmet láttam, de ezt most feldobta a youtube. Nem értem, hogy csúszhatott egészen 199. helyig ezzel a teljesítménnyel amit letett az orange bowl-n. Nézve az összefoglalót, mintha csak a mai Brady-t látnám...

www.youtube.com/watch?v=rlMXKR29Rf4
Nomac
én sem draftolnék QB-t Michiganből.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Még egy videó, hogy teljen az idő az SB-ig 😊 Peyton Manning elemzi a KC ellenei meccsünket.

www.youtube.com/watch?v=XU4H1dGGIHs
több mint 5 éve
Brady egyetemi karrierjéből nem sok filmet láttam, de ezt most feldobta a youtube. Nem értem, hogy csúszhatott egészen 199. helyig ezzel a teljesítménnyel amit letett az orange bowl-n. Nézve az összefoglalót, mintha csak a mai Brady-t látnám...

www.youtube.com/watch?v=rlMXKR29Rf4
több mint 5 éve
HALL OF FAME

ZERO_L
Végre! Már épp akartam beírni én is

több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
HALL OF FAME

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029
 www.instagram.com/p/BtWTdwunuza/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=x4mlmz2tu9u

Ennèl jobb nem lesz 😄
FViktor93
Tudja még fokozni:

Nagyon úgy tűnik, hogy iszonyatosan fel vannak spannolva.
Ott ég bennük a bizonyítási vágy, a harag...
több mint 5 éve
ötös műhold New England Patriots 309
Ha a védelmünk nem bal lábbal kel fel, meglesz a meccs. Viszont az a baj, hogy a védelmünk teljesen kiszámíthatatlan, még csak sejteni sem lehet, hogy milyenek lesznek. Ugye, a tavalyi SB miattuk ment el, gyakorlatilag átjáróház voltak. A mostani Kansas-mecs első félidejében remekeltek, hogy aztán a másodikban 31! pontot kapjanak, ami botrány. Vagyis, ugyanazon meccs két félidejében tudtak nagyon jól és nagyon rosszul játszani.