NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
65
16
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
védelem pipa eddig, az offense nagyon döcög, főleg ahogy szűkül a pálya úgy fogy el a tudomány, Minitron mellé kell még valaki
több mint 5 éve
Imitheking
1 883
Elpocsekolt lehetosegek egesz sora. Nagyon nagy kar ertuk.
több mint 5 éve
Eddig aggasztó az offense
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Remélem most már minden faszságot letudtunk az első negyedben 0-0 nál.
több mint 5 éve
nekem már görcsben a gyomrom 😀nem maradt más mint szurkolni teli torokból: LET'S GO PATS!!!
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Ha már nem is nézem, sajnos az álomdöntőbe egyesek belehuggyantottak, azért kivételesen:Go Pats! Sok sikert!
több mint 5 éve
Jó meccsnézést, jó szurkolást mindenkinek!#Everything We Got
#Beat LA
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 5 éve
ervinator
1 701
Ha már a Rams topicban Rockyt próbálják felhasználni, akkor itt van a mi saját Rockynk 😀"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
FunHun
1 493
www.facebook.com/TomBrady/videos/816953028652291/Ez ütős lett!!!
ervinator
Leeet's goooooo!!!
több mint 5 éve
Semmi gond, páratlan években Ti nyertek egy ideje 😊
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
www.facebook.com/TomBrady/videos/816953028652291/Most majdnem beraktam ezek után pont ezt én is 😀
ervinator
De akkor már inkább Gomez kisasszony bölcs szavait
több mint 5 éve
ervinator
1 701
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Ennek ellenére tartom, hogy csak egy használható backupot kerestek.A Brady six-ben Mariucci elmondta, hogy ők tudtak Bradyről a 49ers-nél. De ahogy mindenki más, ők is úgy gondolták, hogy fizikálisan nem elég az NFL-hez. Ráadásul igen: Nem a Wolwerinesből jönnek általában az NFL meghatározó irányítói. Én meg vagyok róla győződve, hogy a stábban egy percig is felmerül, hogy Bradyben több van egy backupnál, hamarabb elhozzák. De Kraft ráadásul ragaszkodott Bledsoehoz, fel sem merült akkoriban, hogy lecseréljék.Szerintem ő volt az akinek a combine-ra nem kellett volna elmenni és levetkőzni, akkor több eséllyel indul a drafton 😀
Kollega
4. számú QB lett amikor draftoltuk. Tudjuk hogy BB nem szeretek kettőnél többet tartani a rosteren, ez azért sokat elmond arról BB menyire értékelte hogy draftpicket adott érte.
Nomac
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
ervinator
1 701
Na srácok, adjunk új értelmet a Brady 6-nek 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
topin
2 008
több mint 5 éve
A Brady six-ben Mariucci elmondta, hogy ők tudtak Bradyről a 49ers-nél. De ahogy mindenki más, ők is úgy gondolták, hogy fizikálisan nem elég az NFL-hez. Ráadásul igen: Nem a Wolwerinesből jönnek általában az NFL meghatározó irányítói. Én meg vagyok róla győződve, hogy a stábban egy percig is felmerül, hogy Bradyben több van egy backupnál, hamarabb elhozzák. De Kraft ráadásul ragaszkodott Bledsoehoz, fel sem merült akkoriban, hogy lecseréljék.Szerintem ő volt az akinek a combine-ra nem kellett volna elmenni és levetkőzni, akkor több eséllyel indul a drafton 😀
Kollega
4. számú QB lett amikor draftoltuk. Tudjuk hogy BB nem szeretek kettőnél többet tartani a rosteren, ez azért sokat elmond arról BB menyire értékelte hogy draftpicket adott érte.
több mint 5 éve
A Brady six-ben Mariucci elmondta, hogy ők tudtak Bradyről a 49ers-nél. De ahogy mindenki más, ők is úgy gondolták, hogy fizikálisan nem elég az NFL-hez. Ráadásul igen: Nem a Wolwerinesből jönnek általában az NFL meghatározó irányítói. Én meg vagyok róla győződve, hogy a stábban egy percig is felmerül, hogy Bradyben több van egy backupnál, hamarabb elhozzák. De Kraft ráadásul ragaszkodott Bledsoehoz, fel sem merült akkoriban, hogy lecseréljék.
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Brady egyetemi karrierjéből nem sok filmet láttam, de ezt most feldobta a youtube. Nem értem, hogy csúszhatott egészen 199. helyig ezzel a teljesítménnyel amit letett az orange bowl-n. Nézve az összefoglalót, mintha csak a mai Brady-t látnám...én sem draftolnék QB-t Michiganből.
www.youtube.com/watch?v=rlMXKR29Rf4
Nomac
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Még egy videó, hogy teljen az idő az SB-ig 😊 Peyton Manning elemzi a KC ellenei meccsünket. www.youtube.com/watch?v=XU4H1dGGIHs
több mint 5 éve
Brady egyetemi karrierjéből nem sok filmet láttam, de ezt most feldobta a youtube. Nem értem, hogy csúszhatott egészen 199. helyig ezzel a teljesítménnyel amit letett az orange bowl-n. Nézve az összefoglalót, mintha csak a mai Brady-t látnám...www.youtube.com/watch?v=rlMXKR29Rf4
több mint 5 éve
HALL OF FAME"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
www.instagram.com/p/BtWTdwunuza/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=x4mlmz2tu9uTudja még fokozni:
Ennèl jobb nem lesz 😄
FViktor93
Nagyon úgy tűnik, hogy iszonyatosan fel vannak spannolva.
Ott ég bennük a bizonyítási vágy, a harag...
több mint 5 éve
ötös műhold
309
Ha a védelmünk nem bal lábbal kel fel, meglesz a meccs. Viszont az a baj, hogy a védelmünk teljesen kiszámíthatatlan, még csak sejteni sem lehet, hogy milyenek lesznek. Ugye, a tavalyi SB miattuk ment el, gyakorlatilag átjáróház voltak. A mostani Kansas-mecs első félidejében remekeltek, hogy aztán a másodikban 31! pontot kapjanak, ami botrány. Vagyis, ugyanazon meccs két félidejében tudtak nagyon jól és nagyon rosszul játszani.