NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
86
18
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
jr79
81
És majdnem harmadszor is sikerült (Kearse elkapása talán még durvább volt, mint az előző kettő), de szerencsére Flores felzavarta a pályára Butlert 😊Sajnos 😕((( Ahogy a Manningham elkapást is. És az zakatolt akkor a fejemben, hogy kétszer nem lehet ugyanabbba a folyóba lépni. És lehetett.Ja a szakítás szar, de átélted már a Helmet Catch-et Pats fanként?Jó, ez igaz 😊 De jó nézni, hogy szinte mindig a Pats van ott. Meg az ember mindig nézi a SB-t, akkor is, ha nem mi játszunk és tényleg nagy pillanatokat idézett vissza. (A Holmes-TD vagy a Pats meccseken kívüli kedvencem, a Porter pick pld. ) A Seahawks pickbe meg még most is mindig beleborzongok, akárhányszor látom. Ahogy ültem ott anno, hogy már megint az utolsó pillanatban kiénekelik a szánkból a sajtot - és hogy mégsem. Őrült jó érzés volt.www.facebook.com/NFL/videos/575721902946308/"Tyree catch, Manningham - jó visszanézni"
2004 óta minden SB egy meghatározó játéka. Harrison pick, Tyree catch, Manningham, Butler interception, Edelman elkapása - jó visszanézni. 😊
Burkus
Ezzel azért vitatkoznék! 😊
jr79
Hogy Adalius Thomas mit csinált a Tyree catchnél és hogy sikerült nem letepernie Manninget, azt soha nem fogom megérteni. Mellette ott szerencsétlenkedett Jarvis Green az összeomlott zsebben és neki sem ment... Á, hagyjuk.
Burkus
jamaicababa
Burkus
több mint 5 éve
Sajnos 😕((( Ahogy a Manningham elkapást is. És az zakatolt akkor a fejemben, hogy kétszer nem lehet ugyanabbba a folyóba lépni. És lehetett.Ja a szakítás szar, de átélted már a Helmet Catch-et Pats fanként?Jó, ez igaz 😊 De jó nézni, hogy szinte mindig a Pats van ott. Meg az ember mindig nézi a SB-t, akkor is, ha nem mi játszunk és tényleg nagy pillanatokat idézett vissza. (A Holmes-TD vagy a Pats meccseken kívüli kedvencem, a Porter pick pld. ) A Seahawks pickbe meg még most is mindig beleborzongok, akárhányszor látom. Ahogy ültem ott anno, hogy már megint az utolsó pillanatban kiénekelik a szánkból a sajtot - és hogy mégsem. Őrült jó érzés volt.www.facebook.com/NFL/videos/575721902946308/"Tyree catch, Manningham - jó visszanézni"
2004 óta minden SB egy meghatározó játéka. Harrison pick, Tyree catch, Manningham, Butler interception, Edelman elkapása - jó visszanézni. 😊
Burkus
jr79
Hogy Adalius Thomas mit csinált a Tyree catchnél és hogy sikerült nem letepernie Manninget, azt soha nem fogom megérteni. Mellette ott szerencsétlenkedett Jarvis Green az összeomlott zsebben és neki sem ment... Á, hagyjuk.
Burkus
jamaicababa
több mint 5 éve
Hát, én másképp látom, lehet, most én vagyok a negatív, vagy már nagyon bennem van a zabszem...Szerintem Cooks is, Woods is rohadt jó... Gurley meg elképesztően jó. Nem számítok arra, hogy Gilmore-éknak ne kéne nagyon felkötni a gatyát. A O-line-juk is a liga legjobbjai között, szóval a nagy nyomás Goff-on egyáltalán nem olyan biztos.
A Donald - Suh páros is brutál, a O line is meg lesz fingatva rendesen. Talib szerintem faktor, Peters-t sem írnám le. Értem, hogy a McVay kicsit túl van hype-olva, de egy nagyon jó edző, és pont abban hasonlít szerintem BB-hez, hogy azt játszatja a játékosaival, amit azok tudnak. Az erősségeikre támaszkodik, a gyengeségüket próbálja kiiktatni. Senkitől nem vár csodát, csak annyit, amennyit tud.
A szezon elején - persze tudom, hogy a SB nem októberben van - egyszerűen nem láttam, hogy bárki meg tudná fogni ezt a csapatot. Azóta nyilván van egy kis formahanyatlás, pár sérülés ami visszaveti őket, de én úgy látom, hogy ők nagyon win-now módba kapcsoltak szeptemberben, és azóta se vettek vissza.
Lehet mondani, hogy a NO-t a bíró miatt verték el ( | nem | ), de 23 ponton tartották Brees - Thomas - Kamara - Ingram O-t, szóval nem lesz olyan egyszerü JE, Dorsett, Gronk, White vagy TB dolga, hogy zóna határokra bedobáljuk a labdát, meg jól futunk.
Nem áltatom magam avval, hogy ez egy hű de könnyű 4-6 pontos siker. 110%-ot kell kiadnunk magunkból.
Persze meg lesz a 6. gyűrű, mert mi vagyunk a jobbak! GO PATS!
több mint 5 éve
Igen ellentmond, a rájátszásban 37 slot coverage snapje van Gilmore-nak, ami a legtöbb a CB-itek közül (mondjuk elég = a megoszlás JMC-nek van 34, JCJ-nek 27) és elég impresszíven is dolgozott, a 37 snap alatt 4-szer vették célba lett belőle 0 elkapás és 1 INT.Woodsra Gilmore, Cooks dupla, a többiek öljék a futás mint állat akkor nagy baj nem lehet, ha mégis akkor majd BB megoldja a félidőben.Gilmoret meg nem hiszem, hogy bevisszük slotba, nincs előttem pontos stat, lehet az pont ellentmondana nekem, de szerintem nagyon kevésszer állítottuk fel Gilmoret slot elkapó ellen
ParadSEC
ZERO_L
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Cooks-ot kurvára nem jó ötlet szerintem 1v1-es matchupba rakni, mégha a liga legjobb CB-jéről is van szó. Az más kérdés, hogy szerintem számítanak arra, hogy ugyanazt próbáljuk mint a Chiefs ellen és készülnek ráWoodsra Gilmore, Cooks dupla, a többiek öljék a futás mint állat akkor nagy baj nem lehet, ha mégis akkor majd BB megoldja a félidőben.Robert Woods és az 1200 yardja üdvözöl 😊Igen, a sérülés óta Cooks az egyetlen igazi elkapó, őt meg Gilmore leveheti a pályáról. A TE játék nem szignifikáns a Ramsnél. Én a futásra koncentrálnék, hogy Gurleynek tényleg baja van vagy csak altatnak, jó lenne tudni, de szerintem ha Goff passzolni kényszerül szoros coverage mellett, előbb-utóbb - inkább előbb -hibázni fog. Meg izgulni is fog nagyon.
BB-ék is biztos találkoztak ezzel a stattal, szóval úgy gondolom komoly nyomás fog érkezni Goffra
amúgy is a Rams előszeretettel próbál LB-WR matchupokat kierőszakolni, szóval én jó sok DB-s felállásokra számítanék, LB-k inkább blitzelési feladatokkal, DL helyettesként használnám
ezzel megint akkor lehetünk bajban, ha a futást nem tudjuk fogni
aztán lehet inkább elsősorban a futás megállításra fogunk koncentrálni és bízunk a DB-k cover képességében, egyénileg azért nem lehengerlő a Rams O# inkább ott is a séma az ami ki tudja nyírni az ellenfél védelmének gyenge pontjait
(én az előbbit választanám, de jó hogy nem nekem kell dönteni)
Cooks nem egy Hill szóval szerintem Gilmoret rá kéne küldeni, mert slotba Woodsra nem tenném, másra meg már pazarlás lenne, esetleg egy TE-re ha mondjuk Everettel nem tudunk mit kezdeni az első két driveban
ZERO_L
Burkus
somoskovig
ParadSEC
jamaicababa
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Ja a szakítás szar, de átélted már a Helmet Catch-et Pats fanként?Jó, ez igaz 😊 De jó nézni, hogy szinte mindig a Pats van ott. Meg az ember mindig nézi a SB-t, akkor is, ha nem mi játszunk és tényleg nagy pillanatokat idézett vissza. (A Holmes-TD vagy a Pats meccseken kívüli kedvencem, a Porter pick pld. ) A Seahawks pickbe meg még most is mindig beleborzongok, akárhányszor látom. Ahogy ültem ott anno, hogy már megint az utolsó pillanatban kiénekelik a szánkból a sajtot - és hogy mégsem. Őrült jó érzés volt.www.facebook.com/NFL/videos/575721902946308/"Tyree catch, Manningham - jó visszanézni"
Burkus
jr79
Burkus
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Cooks-ot kurvára nem jó ötlet szerintem 1v1-es matchupba rakni, mégha a liga legjobb CB-jéről is van szó. Az más kérdés, hogy szerintem számítanak arra, hogy ugyanazt próbáljuk mint a Chiefs ellen és készülnek rámWoodsra Gilmore, Cooks dupla, a többiek öljék a futás mint állat akkor nagy baj nem lehet, ha mégis akkor majd BB megoldja a félidőben.Robert Woods és az 1200 yardja üdvözöl 😊Igen, a sérülés óta Cooks az egyetlen igazi elkapó, őt meg Gilmore leveheti a pályáról. A TE játék nem szignifikáns a Ramsnél. Én a futásra koncentrálnék, hogy Gurleynek tényleg baja van vagy csak altatnak, jó lenne tudni, de szerintem ha Goff passzolni kényszerül szoros coverage mellett, előbb-utóbb - inkább előbb -hibázni fog. Meg izgulni is fog nagyon.
BB-ék is biztos találkoztak ezzel a stattal, szóval úgy gondolom komoly nyomás fog érkezni Goffra
amúgy is a Rams előszeretettel próbál LB-WR matchupokat kierőszakolni, szóval én jó sok DB-s felállásokra számítanék, LB-k inkább blitzelési feladatokkal, DL helyettesként használnám
aztán lehet inkább elsősorban a futás megállításra fogunk koncentrálni és bízunk a DB-k cover képességében, egyénileg azért nem lehengerlő a Rams O# inkább ott is a séma az ami ki tudja nyírni az ellenfél védelmének gyenge pontjait
Cooks nem egy Hill szóval szerintem Gilmoret rá kéne küldeni, mert slotba Woodsra nem tenném, másra meg már pazarlás lenne, esetleg egy TE-re ha mondjuk Everettel nem tudunk mit kezdeni az első két driveban
ZERO_L
Burkus
somoskovig
ParadSEC
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
szerintem Gurley túlértékelt, már nem mint futó hanem a sikerhez való hozzáadott értéke alapján, CJ Anderson az utcáról simán hozta a számait, lehet nem annyira sokoldalú, de futás nem Gurleyn alapszik hanem az O falon (ahogy általában ez lenni szokott)Igen, a sérülés óta Cooks az egyetlen igazi elkapó, őt meg Gilmore leveheti a pályáról. A TE játék nem szignifikáns a Ramsnél. Én a futásra koncentrálnék, hogy Gurleynek tényleg baja van vagy csak altatnak, jó lenne tudni, de szerintem ha Goff passzolni kényszerül szoros coverage mellett, előbb-utóbb - inkább előbb -hibázni fog. Meg izgulni is fog nagyon.
ZERO_L
Burkus
Woodsra Gilmore, Cooks dupla, a többiek öljék a futás mint állat akkor nagy baj nem lehet, ha mégis akkor majd BB megoldja a félidőben.Gilmoret meg nem hiszem, hogy bevisszük slotba, nincs előttem pontos stat, lehet az pont ellentmondana nekem, de szerintem nagyon kevésszer állítottuk fel Gilmoret slot elkapó ellen
ParadSEC
Kicsit aggaszt, ha ZeroL és Burkus ilyen optimista :/Tegnap még negatív voltam 😥
vpi
Egyébként ha egyszerűen kéne megfogalmazni a részünkről, akkor azt mondanám:
-D# oldalon főleg az edzőkön fog múlni, mennyire jól készítik fel a játékosokat (és a játékosok mennyire figyeltek videózások során)
-O# oldalon meg szinte csak a játékosokon múlik, hogy a playeket kis túlzással hiba nélkül végrehajtsák (feltételezve, hogy JMD nem kapja elő a hülye playcallingját és nem Donald felé futunk vagy nem 4-5mps routokat akarunk futtatni az elkapókkal)
szerintem akkor lehetünk bajban, ha meccs közben komoly edzői beavatkozás szükséges az O# oldalon, akkor sem lehetetlen a győzelem, de akkor KC féle vérpisálásra számítok
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Kicsit aggaszt, ha ZeroL és Burkus ilyen optimista :/Bocs, benéztem. Kupp volt valahogy a fókuszban nálam. Akkor ahogy ParadSEC írta: őt lefogja Gilmore, Cooksot J.C. Vagy JMC safety segítséggel, J.C. megfogja a TE-t. 2014. óta nem volt ilyen jó secondarynk.Robert Woods és az 1200 yardja üdvözöl 😊Igen, a sérülés óta Cooks az egyetlen igazi elkapó, őt meg Gilmore leveheti a pályáról. A TE játék nem szignifikáns a Ramsnél. Én a futásra koncentrálnék, hogy Gurleynek tényleg baja van vagy csak altatnak, jó lenne tudni, de szerintem ha Goff passzolni kényszerül szoros coverage mellett, előbb-utóbb - inkább előbb -hibázni fog. Meg izgulni is fog nagyon.
ZERO_L
Burkus
somoskovig
Burkus
több mint 5 éve
Bocs, benéztem. Kupp volt valahogy a fókuszban nálam. Akkor ahogy ParadSEC írta: őt lefogja Gilmore, Cooksot J.C. Vagy JMC safety segítséggel, J.C. megfogja a TE-t. 2014. óta nem volt ilyen jó secondarynk.Robert Woods és az 1200 yardja üdvözöl 😊Igen, a sérülés óta Cooks az egyetlen igazi elkapó, őt meg Gilmore leveheti a pályáról. A TE játék nem szignifikáns a Ramsnél. Én a futásra koncentrálnék, hogy Gurleynek tényleg baja van vagy csak altatnak, jó lenne tudni, de szerintem ha Goff passzolni kényszerül szoros coverage mellett, előbb-utóbb - inkább előbb -hibázni fog. Meg izgulni is fog nagyon.
ZERO_L
Burkus
somoskovig
több mint 5 éve
Woodsra Gilmore, Cooks dupla, a többiek öljék a futás mint állat akkor nagy baj nem lehet, ha mégis akkor majd BB megoldja a félidőben.Robert Woods és az 1200 yardja üdvözöl 😊Igen, a sérülés óta Cooks az egyetlen igazi elkapó, őt meg Gilmore leveheti a pályáról. A TE játék nem szignifikáns a Ramsnél. Én a futásra koncentrálnék, hogy Gurleynek tényleg baja van vagy csak altatnak, jó lenne tudni, de szerintem ha Goff passzolni kényszerül szoros coverage mellett, előbb-utóbb - inkább előbb -hibázni fog. Meg izgulni is fog nagyon.
ZERO_L
Burkus
somoskovig
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Robert Woods és az 1200 yardja üdvözöl 😊Igen, a sérülés óta Cooks az egyetlen igazi elkapó, őt meg Gilmore leveheti a pályáról. A TE játék nem szignifikáns a Ramsnél. Én a futásra koncentrálnék, hogy Gurleynek tényleg baja van vagy csak altatnak, jó lenne tudni, de szerintem ha Goff passzolni kényszerül szoros coverage mellett, előbb-utóbb - inkább előbb -hibázni fog. Meg izgulni is fog nagyon.
ZERO_L
Burkus
több mint 5 éve
Jó, ez igaz 😊 De jó nézni, hogy szinte mindig a Pats van ott. Meg az ember mindig nézi a SB-t, akkor is, ha nem mi játszunk és tényleg nagy pillanatokat idézett vissza. (A Holmes-TD vagy a Pats meccseken kívüli kedvencem, a Porter pick pld. ) A Seahawks pickbe meg még most is mindig beleborzongok, akárhányszor látom. Ahogy ültem ott anno, hogy már megint az utolsó pillanatban kiénekelik a szánkból a sajtot - és hogy mégsem. Őrült jó érzés volt.www.facebook.com/NFL/videos/575721902946308/"Tyree catch, Manningham - jó visszanézni"
Burkus
jr79
több mint 5 éve
Igen, a sérülés óta Cooks az egyetlen igazi elkapó, őt meg Gilmore leveheti a pályáról. A TE játék nem szignifikáns a Ramsnél. Én a futásra koncentrálnék, hogy Gurleynek tényleg baja van vagy csak altatnak, jó lenne tudni, de szerintem ha Goff passzolni kényszerül szoros coverage mellett, előbb-utóbb - inkább előbb -hibázni fog. Meg izgulni is fog nagyon.
ZERO_L
több mint 5 éve
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Mit szóltok az O-fal összehasonlításhoz, amit az FK-s cikkben írtak?Ha tenyleg van olyan jó az O-faluk, akkor nem csak a D ellen kell keszulnunk, hanem keresni kell a matchupokat.
Illetve ott van meg h Goffnak eleg jok es pontosak a hosszu labdai, picit talan jobbak is mint Mahomese.
Masik kerdes meg h Cookst ki fogja majd es hogyan probaljuk levedekezni a zonafutasokat.
több mint 5 éve
jr79
81
www.facebook.com/NFL/videos/575721902946308/"Tyree catch, Manningham - jó visszanézni"
Burkus
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
a szezon elején azért tippeltem Pats - Saints döntőt, mert ennél a két csapatnál láttam olyan HC-Qb combot, amely mindkét tagjai elit és sikeres PO rutinnal bír, plusz ezek mellett még érdemi védelem is van a csapatnál. Ha nem fújják szét a meccset NO-ban, akkor be is jött volna a dolog. Nem lepne meg, ha a Rams Donaldostúl mindenestül futna bele egy pofonba. Elképesztő a rutin fölény az oldalatokon.Majd most. Van olyan elemzés, ami 2-3 TD-s különbséget mond a javunkra. (Mint tudjuk, elemezni bárki képes, legfeljebb tévedett egy nagyot.) Az ESPN pickek érdekesek, nekem inkább szimpátiaszavazásnak tűnik...www.espn.com/nfl/story/_/id/18658502/how-new-england-patriots-eight-bill-belichick-tom-brady-era-super-bowls-gone-other-waySosem játszunk sima döntőt 😊
Béczkó
jamaicababa
www.espn.com/nfl/story/_/id/25870357/super-bowl-liii-score-predictions-espn-staff-picks-patriots-rams-2019-nfl
Burkus
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Majd most. Van olyan elemzés, ami 2-3 TD-s különbséget mond a javunkra. (Mint tudjuk, elemezni bárki képes, legfeljebb tévedett egy nagyot.) Az ESPN pickek érdekesek, nekem inkább szimpátiaszavazásnak tűnik...www.espn.com/nfl/story/_/id/18658502/how-new-england-patriots-eight-bill-belichick-tom-brady-era-super-bowls-gone-other-waySosem játszunk sima döntőt 😊
Béczkó
jamaicababa
Szerkesztette: Burkus
több mint 5 éve
www.espn.com/nfl/story/_/id/18658502/how-new-england-patriots-eight-bill-belichick-tom-brady-era-super-bowls-gone-other-waySosem játszunk sima döntőt 😊
Béczkó
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
meséld már el mi abban a negatív, ha elismerek egy játékost az ellenfélnél, aki mellesleg nem csak a csapatából az egész NFL-ből messze kimagaslik, ezért egy személyben tönkre tudja tenni az egész gameplantJah meg, amúgyis az AFC szerezze már vissza a becsületét legalább a Pats által 😀Nem láttad a Pro Bowl-t?
bobi0092
Most lett kajakra beárazva az NFC...
Brady nélkül.
Szóval ha megölik a futásunkat emellett Donald rendszeresen átjön a double teamen (erről szólt az egész szezonja, számait meg lehet nézni...), akkor nem tudom Bradynek milyen GOAT+GOD a négyzeten játékot kell bemutatnia, amivel meg tudjuk nyerni a meccset.Akkor majd mennek a toss játékok vagy a jet sweep, Donaldék meg párosan simizhetik Bradyt, mire odaérnek, a játék és az emberfór már onnan 10 yardra van balra/jobbra.
ZERO_L
Goal linenál meg lesz 3 futott fullback TD és 2 elkapott Clayborntól olyan Vrabelesen.
Az alapszakaszt követően iktriad Jaxes negativizmusa a Patsnél ölt testet...
Sobri Jóska
persze, Donaldot is ki lehet kapcsolni ahogy Bradyt vagy a mi O#ünket, ettől még az két különböző dolog, hogy valamire megvan-e a recept és az, hogy ezt a pályán végre is tudják-e hajtani a játékosok
ha tökéletesen működik az O#ünk, akkor szinte verhetetlenek vagyunk, ez azért nem akkora megfejtés, ezt minden meccs előtt be lehetne írni aztán mehetne a recept csere a meccs lefújásáig
de ez a csapat képes rá.a PO-ban mutatott két meccs alapján abszolút rászolgált erre a csapat, ami azért örömteli mert Gordon kiesése okozhatott volna nagyobb problémát is, mondjuk vele sem sziporkáztunk PIT-ben, szóval volt honnan visszajönni
ervinator
szerintem tavaly is megvolt a tűz (főleg azután a Jax meccs után...) és az O#ünk a baromi jó Phily védelem fölé tudott kerekedni, de ez csapatjáték, sajnos a védelmünk aznap csődöt mondott így a támadóktól hiba nélküli játék kellett volna, ami egy Super Bowlban nem elvárható senkitől sem
reméljük ez most nem fog megismétlődni, és BB nem akar senkin példát statuálni 😀
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ezzel mondjuk nagyon egyetértek, és újabb rendkívül fontos szerepéhez értünk el a Seahawks-drukkerek legnagyobb mumusának érdemeinél #julian4presidentZERO_LFélreértesz.
Nyilván, ha a játék képét vesszük, akkor látom azt, hogy a Rams hogyan tud minket megfogni. Én nem is erre akartam kihegyezni, hanem arra a mentális állapotra, amelyben Brady és a csapat benne van.
Amikor Brady a Chiefs ellen az opening drive TD végén egy hatalmasat üvöltött a levegőbe, ott éreztem igazán, hogy ez a csapat most nagyon egyben van és fel vannak tüzelve. És ez szerintem nagy részt Julesnak is köszönhető, mert az ő jelenléte, illetve a mérkőzések előtti hypejai tüzelik Bradyt és a csapatot.
Tavaly is megvolt a Go to guy Amendola személyében, viszont nem volt meg az a tűz, ami idén megvan.
És lehet megint -25ről kell visszajönnünk, vagy utolsó másodperces GWD-t kell vezetnünk, de ez a csapat képes rá.
ervinator
több mint 5 éve
Béczkó
1 264