NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
PFF 250-es listáján az 55. volt, gondoltam, hogy valaki belebuzul majd 😀Nagy egy Caleb a 4/31-re?

több mint 6 éve
twitter.com/MikeReiss/status/1122183418123563010
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
😀Nagy király vagy!És az, akit írtam draft előtt 😊Az én bevásárló listám:Egy viking OG
OG
Blokkoló TE
DT
WR
Sinisa
Első pipa 😊
Sinisa
Wyatt
Komolyan
Már a második?
Sinisa
Értem én az oltást 😀
De Harrynek is örülési van, Winónak is, Cajuste-nek is, meg neki is 😊

több mint 6 éve
TE-ek jobb ha elássák magukat... év közben várok ide a tradet, mert ez a részleg mocskosul gyenge

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Nagy király vagy!És az, akit írtam draft előtt 😊Az én bevásárló listám:Egy viking OG
OG
Blokkoló TE
DT
WR
Sinisa
Első pipa 😊
Sinisa
Wyatt
Komolyan
Már a második?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
És az, akit írtam draft előtt 😊Az én bevásárló listám:Egy viking OG
OG
Blokkoló TE
DT
WR
Sinisa
Első pipa 😊
Sinisa

több mint 6 éve
Az én bevásárló listám:Egy viking OG
OG
Blokkoló TE
DT
WR
Sinisa
Első pipa 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Az én bevásárló listám:OG
Blokkoló TE
DT
WR
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 6 éve
Williams utolsó szezonjában tényleg mindenhol feltűnttwitter.com/ezlazar/status/1121944258762747905

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Egyébként BB pont a draft előtt fejtegette, hogy egyre nagyobbak az elkapók és hát valakinek őket is kell fogni.
több mint 6 éve
Twitteren fejtegették, hogy ezzel a választással mintha összeállna a Revis - Browner párosMert Joejuan kibaszott jo alapanyag, azert. Olyan, akit bepakolhatsz cornernek, safetynek, de egyebkent bekurhatod elkaponak is, ha nagyon meg akarod lepni az ellenfelet, mivel Joejuan elkapo volt, abbol lett atkepezve cornernek. A technikaja nyilvan ehhez merten nem is kiraly, sok melo lesz vele, de kibaszott jok az osztonei, aztan mivel elkapo volt, rengeteg olyan lefulelt labdaja volt, ahol megerezte, mit es hogy fut az elkapo, o meg lecsapott erre. Magas a plafonja, kiemelkedo fizikailag, ot nem lesz egyszeru lebunyozni. Safetykent meg coverben fasza lesz, ha oda nyomjak, a ligaban meg viragkorat elo tight end jatekra is nagy fegyver lehet, mert a magassaga miatt nehez missmacthet kialakitani ellene.StezÉn ebből kb. semmit se láttam, nekem kb. 20 corner is jobban tetszett mint ő. De az érdekes gondolat, hogy esetleg safetynek szánhatja. DMC is konvertált safety ha jól emlékszem, lehet, hogy az utódját is így keresi/találja meg? Benne van a pakliban, és mindjárt több értelmet is kapna a pick.
peterk2005
több mint 6 éve
Most olvastam, hogy elment Hulk(Gronk) de megkaptuk Thort(Wino)😁😁😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Mert Joejuan kibaszott jo alapanyag, azert. Olyan, akit bepakolhatsz cornernek, safetynek, de egyebkent bekurhatod elkaponak is, ha nagyon meg akarod lepni az ellenfelet, mivel Joejuan elkapo volt, abbol lett atkepezve cornernek. A technikaja nyilvan ehhez merten nem is kiraly, sok melo lesz vele, de kibaszott jok az osztonei, aztan mivel elkapo volt, rengeteg olyan lefulelt labdaja volt, ahol megerezte, mit es hogy fut az elkapo, o meg lecsapott erre. Magas a plafonja, kiemelkedo fizikailag, ot nem lesz egyszeru lebunyozni. Safetykent meg coverben fasza lesz, ha oda nyomjak, a ligaban meg viragkorat elo tight end jatekra is nagy fegyver lehet, mert a magassaga miatt nehez missmacthet kialakitani ellene.StezÉn ebből kb. semmit se láttam, nekem kb. 20 corner is jobban tetszett mint ő. De az érdekes gondolat, hogy esetleg safetynek szánhatja. DMC is konvertált safety ha jól emlékszem, lehet, hogy az utódját is így keresi/találja meg? Benne van a pakliban, és mindjárt több értelmet is kapna a pick.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Mert Joejuan kibaszott jo alapanyag, azert. Olyan, akit bepakolhatsz cornernek, safetynek, de egyebkent bekurhatod elkaponak is, ha nagyon meg akarod lepni az ellenfelet, mivel Joejuan elkapo volt, abbol lett atkepezve cornernek. A technikaja nyilvan ehhez merten nem is kiraly, sok melo lesz vele, de kibaszott jok az osztonei, aztan mivel elkapo volt, rengeteg olyan lefulelt labdaja volt, ahol megerezte, mit es hogy fut az elkapo, o meg lecsapott erre. Magas a plafonja, kiemelkedo fizikailag, ot nem lesz egyszeru lebunyozni. Safetykent meg coverben fasza lesz, ha oda nyomjak, a ligaban meg viragkorat elo tight end jatekra is nagy fegyver lehet, mert a magassaga miatt nehez missmacthet kialakitani ellene.1 32 N'Keal Harry WR Arizona StateSzerintem Winovich baromi jó pick! Ide Bostonba ideális, kemény melós, és hallottam olyan véleményeket, hogy a michigani stáb a két edge közül őt tartotta a jobbnak, nem is Gary-t. És persze Cajuste is be fog válni, mert itt minden kib*szott OL beválik, jöjjön bárhonnan, bárhova. 😊 A Harry pick is tetszik, mint pick. Ide ilyen elkapó kell. Persze itt meg kell várni hogy milyen lesz a násztánc, mert Brady ízlásét nehéz kiismerni, sose tudni előre kivel fekszik könnyedén össze és kivel szól krízis kezelésről a kapcsolat. 😊
2 45 Joejuan Williams CB Vanderbilt
3 77 Chase Winovich DE Michigan
3 87 Damien Harris RB Alabama
3 101 Yodny Cajuste OT
Nem mindenhol értettem elsőre, de ettől függetlenül tetszetős, és nincsen benne azért olyan, amitől hányingerem lenne \o/
Wyatt
Viszont a Williams picket totál nem értem, nem is tetszik a gyerek, és minek is. Ráadásul feltrade-ért. Belichicknek kár ezeket erőltetnie. Csak hátra kéne dőlnie és húzni aki éppen jön, az sokkal jobban néz ki. 😊 (A Harris picket nem is minősítem, mert tökmindegy. Nincs olyan draft vagy FA, hogy BB ne hozzon RB-t. Legalább nem első körös, letudtátok egy 3. körrel. 😊 )
Jól indult. Van három gyakorlatilag lock a rosterre, amit ha felszorzok a pick számmal, ki is jön kb. az a maximum amennyi helyetek lesz a rookiekra. Szóval a többit ki is lehet húzni akár és csak azokat nézni akik úgyis rosteren lesznek. Úgy kifejezetten tetszik eddig. Winocich meg egy steal a legnagyobb needre!
peterk2005
BB nagyon szereti az ilyen univerzalis palikat, Williams meg jo karakter, hatar a csillagos eg nala.
több mint 6 éve
Wino húzásnál Steelers drukkerek egyensen agyvérzést kaptak...Nem csak a Wino húzásnál kaptak agyvérzést
ThundersNFL
astroid

több mint 6 éve
Wino húzásnál Steelers drukkerek egyensen agyvérzést kaptak...Nem a Wino húzásnál kaptak agyvérzést
ThundersNFL
több mint 6 éve
Wino húzásnál Steelers drukkerek egyensen agyvérzést kaptak...Pedig megkapták. Az első fordulóban 😊
ThundersNFL

több mint 6 éve
Wino húzásnál Steelers drukkerek egyensen agyvérzést kaptak...
Draft

több mint 6 éve
Most nézem mit mockoltam... Annyit ért mint széllel szemben húgyozni 😁😁😁Ez a jó ebben, nekem Harry A+, CB-t valahova ide vártam, nem őt, de hátha jó lesz valaki végre a tight endek ellen is, futót ennyire magasan nem vittem volna, de legyen Cajuste és Wino pedig hatalmas fogás lehet, bár utóbbinál nem gondoltam, hogy 4–3 lesz a megoldás. Eddig nálam mondjuk egy 9/10 a draftunk
ThundersNFL

több mint 6 éve
Most nézem mit mockoltam... Annyit ért mint széllel szemben húgyozni 😁😁😁
Draft

több mint 6 éve
BB szeret szembemenni az arral, amikor meg mindenki 4-3-azott, akkor a 3-4-es jatekosok konnyebben voltak elerhetok, aztan amikor az lett a modi, visszamentunk 4-3-ra. Most nagyon pass happy a liga, ugyhogy a rajatszasban szetfutottunk mindenkit, mikozben ellenunk senki nem tudott futni.Nem hulyeseg ez, ha jo utemben tudsz valtani, mindig lehet elonyod a rivalisokkal szemben. Es a tul konnyu vedelmek ellen lehet buntetni. Persze ehhez az sem art, hogy van egy Brady, akinek az egyeni szamok es csillogas kevesbe fontos, es hogy ha tulzottan a futasra all be egy vedelem, akkor o azert 40 pluszosan is tud buntetni

több mint 6 éve
Igen, pont semmit... 😀tökéletes kiegészítése lesz Sony-nak, reméljük neki is jót fog tenni, hogy nem kell 20+szor cipelnie a labdátErről talán a patspulpiton vagy máshol már volt cikk.
(csak ügye jön a kérdés, 2019-ben egy iszonyat pass happy ligában, miért a RB sorunkat tökélesítgetjük top pickekkel, de hát ügye ez meg már classic BB)
ZERO_L
Gyakorlatilag az ellenfél DEF-je a pass-heavy miatt sokkal gyorsabb, mozgékonyabb lett, ezáltal nem annyira erős, nehéz. Egy ilyen opciót nehezebb nekik levédekezni, főleg ha a futó elkapni is tud.
Másrészt meg a folyamatos futásokkal kontrollálod az órát és fárasztod az ellenfelet.
Meg lehet nézni a Dallast vagy a Giantset mennyit ér egy jó futó ha ráépítenek.
Illetve ott volt a KC elleni meccsünk is.
Ráadásul ha mi nem is futunk, akkor a rövid passzos játékokkal gyilkoljuk az ellent.
Solymi
Egyébként nem rossz terv, elképzelés, hogy az öregedő Brady mellé és majd a leendő örököst megtámogassunk egy biztos, hatékony futójátékkal és (remélhetőleg) egy bika védelemmel. Meg látjuk mi sül ki belőle, de ehhez mondjuk egy Allen szintű (ahhoz közelítő) blokkoló TE-det legalább kéne hozni ma, mert ügye ilyenünk sincs.

több mint 6 éve
1 32 N'Keal Harry WR Arizona StateSzerintem Winovich baromi jó pick! Ide Bostonba ideális, kemény melós, és hallottam olyan véleményeket, hogy a michigani stáb a két edge közül őt tartotta a jobbnak, nem is Gary-t. És persze Cajuste is be fog válni, mert itt minden kib*szott OL beválik, jöjjön bárhonnan, bárhova. 😊 A Harry pick is tetszik, mint pick. Ide ilyen elkapó kell. Persze itt meg kell várni hogy milyen lesz a násztánc, mert Brady ízlásét nehéz kiismerni, sose tudni előre kivel fekszik könnyedén össze és kivel szól krízis kezelésről a kapcsolat. 😊
2 45 Joejuan Williams CB Vanderbilt
3 77 Chase Winovich DE Michigan
3 87 Damien Harris RB Alabama
3 101 Yodny Cajuste OT
Nem mindenhol értettem elsőre, de ettől függetlenül tetszetős, és nincsen benne azért olyan, amitől hányingerem lenne \o/
Wyatt
Viszont a Williams picket totál nem értem, nem is tetszik a gyerek, és minek is. Ráadásul feltrade-ért. Belichicknek kár ezeket erőltetnie. Csak hátra kéne dőlnie és húzni aki éppen jön, az sokkal jobban néz ki. 😊 (A Harris picket nem is minősítem, mert tökmindegy. Nincs olyan draft vagy FA, hogy BB ne hozzon RB-t. Legalább nem első körös, letudtátok egy 3. körrel. 😊 )
Jól indult. Van három gyakorlatilag lock a rosterre, amit ha felszorzok a pick számmal, ki is jön kb. az a maximum amennyi helyetek lesz a rookiekra. Szóval a többit ki is lehet húzni akár és csak azokat nézni akik úgyis rosteren lesznek. Úgy kifejezetten tetszik eddig. Winocich meg egy steal a legnagyobb needre!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
tökéletes kiegészítése lesz Sony-nak, reméljük neki is jót fog tenni, hogy nem kell 20+szor cipelnie a labdátErről talán a patspulpiton vagy máshol már volt cikk.
(csak ügye jön a kérdés, 2019-ben egy iszonyat pass happy ligában, miért a RB sorunkat tökélesítgetjük top pickekkel, de hát ügye ez meg már classic BB)
ZERO_L
Gyakorlatilag az ellenfél DEF-je a pass-heavy miatt sokkal gyorsabb, mozgékonyabb lett, ezáltal nem annyira erős, nehéz. Egy ilyen opciót nehezebb nekik levédekezni, főleg ha a futó elkapni is tud.
Másrészt meg a folyamatos futásokkal kontrollálod az órát és fárasztod az ellenfelet.
Meg lehet nézni a Dallast vagy a Giantset mennyit ér egy jó futó ha ráépítenek.
Illetve ott volt a KC elleni meccsünk is.
Ráadásul ha mi nem is futunk, akkor a rövid passzos játékokkal gyilkoljuk az ellent.