NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
ervinator
1 701
ZERO_LFélreértesz.
Nyilván, ha a játék képét vesszük, akkor látom azt, hogy a Rams hogyan tud minket megfogni. Én nem is erre akartam kihegyezni, hanem arra a mentális állapotra, amelyben Brady és a csapat benne van.
Amikor Brady a Chiefs ellen az opening drive TD végén egy hatalmasat üvöltött a levegőbe, ott éreztem igazán, hogy ez a csapat most nagyon egyben van és fel vannak tüzelve. És ez szerintem nagy részt Julesnak is köszönhető, mert az ő jelenléte, illetve a mérkőzések előtti hypejai tüzelik Bradyt és a csapatot.
Tavaly is megvolt a Go to guy Amendola személyében, viszont nem volt meg az a tűz, ami idén megvan.
És lehet megint -25ről kell visszajönnünk, vagy utolsó másodperces GWD-t kell vezetnünk, de ez a csapat képes rá.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Kevin O'Connell lett a Skins OC. Nem tudom, ki emlékszik rá, 2008-ban mi draftoltuk mint QB-t. (Mondjuk, sok sót nem evett meg nálunk.) Ezek szerint edzőnek jobb mint játékosnak volt.Oh, ez ugyanaz az O'Conell? Thx, ma is tanultam valamit. Mondjuk szerintem snap-je nem volt max preseason meccsen (de lehet ott sem)
Burkus
vpi
Kérlek szépen, két meccsen játszott a Pats színeiben, 6 passz, 4 completed, összesen 23 yard. 2008. szeptember 21-én debütált a Miami ellen a 4. negyedben. (Akkor már Cassell volt a kezdő.)
Wiki a barátunk... 😊
több mint 5 éve
Kevin O'Connell lett a Skins OC. Nem tudom, ki emlékszik rá, 2008-ban mi draftoltuk mint QB-t. (Mondjuk, sok sót nem evett meg nálunk.) Ezek szerint edzőnek jobb mint játékosnak volt.Oh, ez ugyanaz az O'Conell? Thx, ma is tanultam valamit. Mondjuk szerintem snap-je nem volt max preseason meccsen (de lehet ott sem)
Burkus
több mint 5 éve
twitter.com/i/status/1087723821677887489
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Jah meg, amúgyis az AFC szerezze már vissza a becsületét legalább a Pats által 😀Nem láttad a Pro Bowl-t?
bobi0092
Most lett kajakra beárazva az NFC...
Brady nélkül.
Szóval ha megölik a futásunkat emellett Donald rendszeresen átjön a double teamen (erről szólt az egész szezonja, számait meg lehet nézni...), akkor nem tudom Bradynek milyen GOAT+GOD a négyzeten játékot kell bemutatnia, amivel meg tudjuk nyerni a meccset.Akkor majd mennek a toss játékok vagy a jet sweep, Donaldék meg párosan simizhetik Bradyt, mire odaérnek, a játék és az emberfór már onnan 10 yardra van balra/jobbra.
ZERO_L
Goal linenál meg lesz 3 futott fullback TD és 2 elkapott Clayborntól olyan Vrabelesen.
Az alapszakaszt követően iktriad Jaxes negativizmusa a Patsnél ölt testet...
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Mindemellett megemlítem, hogy eddig Michel az MVP a PO-ban2 meccs, 242 yard, 5 TD
több mint 5 éve
Pedig nem kell hozzá nagy képzelőerő.Tavaly teljesen más volt.Tavaly is azt hittem...Sőt még a Colts szurkolók közül is.kurvára felraktam kutyát, házat, autót rátok, ne most szopjatok ki.Lesz egy ember más csapatból aki nekünk szurkol?! :S
Amadeus
Studi
Egyébként ha ez a meccs az alapszakaszban lenne (egy semlegesebb pályán pl. London, Mexikó) simán azt mondom, hogy nem merlek megrakni titeket győztesnek (vagy csak nagyon remegős kézzel), viszont a hype, a hangulat, az egész heti parádé és nyomás ami van az nálam a PO rutinotok miatt annyira elbillenti a lélektani mércét, hogy kérdés nélkül (és ezzel abszolút nem a Rams-t akarom lenézni, mert alapszakaszban lehet erősebbek is -> kevesebbet pihen a csapat, nincs akkora tét, "csak" egy hét edzői felkészülés). Szerintem a Chiefs volt az igazi erőfelmérő ennek a csapatnak.
Jah meg, amúgyis az AFC szerezze már vissza a becsületét legalább a Pats által 😀
bobi0092
NB2
Idén olyan szintű flowban vannak a játékosok, sokkal felszabadultak, látszik, hogy mindenki nagyon egyben van. Nagyon nem akarom lenézni a Ramst és ez nem is nekik szól, de nem nagyon látom azt, hogy ezen a meccsen kikapunk.
És mielőtt bárki is félreértené, nem magas lóról beszélek.
ervinator
Konkrétan Donald egy személyben tönkre tudja tenni a O falunkat, de ha nem lenne elég akkor szárnysegédnek ott van mellette Suh is, Dallas ellen pl ő villogott. Ráadásul középről jönnek, ami kifejezetten nem ízlik Bradynek. Nem mellesleg két PO meccsük alatt nem futottak ellenük összesen(!!!!) 100 yardos sem, mindezt olyan nímandok ellen mint Zeke meg Kamara-Ingram páros.
Szóval ha megölik a futásunkat emellett Donald rendszeresen átjön a double teamen (erről szólt az egész szezonja, számait meg lehet nézni...), akkor nem tudom Bradynek milyen GOAT+GOD a négyzeten játékot kell bemutatnia, amivel meg tudjuk nyerni a meccset.
Persze, ha az Ofal hozza az eddigi teljesítményét és boxon kívül tudunk futni, jó sémákkal, akkor én is azt mondanám, hogy csak a tavalyi D# totális mélyrepüléssel szabadna bajba kerülnünk. De ne felejtsük el, a túloldalt nem a három évvel ezelőtti, nem körülbelüli hanem megkérdőjelezhetetlenül a liga legjobb védője van... ahogy Mahomesnál(+ KC O#nél) nem lehetett legyinteni, mondván nekünk van a legjobb secünk, majd BB meg a srácok megoldják, úgy most sem lehet kiindulni az eddigi tényleg kifogástalan Ofal teljesítményből, mert ilyen védő(fal) ellen még nem lettek letesztelve
a mi védelmünk és a Rams támadói meg egy másik történet, de szerintem ha mi nyerni akarunk akkor az Bradyéken fog elsősorban múlni
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Én ott. Az egyik 7.00-szeres pénzt hozna, a másiknál (a Lions elleni meccs után) már 9.75 volt, de az mondjuk kötésben van 😊1,65-ös odds van a tippmixpro-n jelenleg. Hol kötötted a fogadást és milyen oddsszal?Üzlet az üzlet.kurvára felraktam kutyát, házat, autót rátok, ne most szopjatok ki.Lesz egy ember más csapatból aki nekünk szurkol?! :S
Amadeus
Studi
Amadeus
Hunreeth
több mint 5 éve
Eddig underdogok voltunk, de most már nem. Nekem valahogy jobban tetszett az a szerep😊Tavaly teljesen más volt.Tavaly is azt hittem...Sőt még a Colts szurkolók közül is.kurvára felraktam kutyát, házat, autót rátok, ne most szopjatok ki.Lesz egy ember más csapatból aki nekünk szurkol?! :S
Amadeus
Studi
Egyébként ha ez a meccs az alapszakaszban lenne (egy semlegesebb pályán pl. London, Mexikó) simán azt mondom, hogy nem merlek megrakni titeket győztesnek (vagy csak nagyon remegős kézzel), viszont a hype, a hangulat, az egész heti parádé és nyomás ami van az nálam a PO rutinotok miatt annyira elbillenti a lélektani mércét, hogy kérdés nélkül (és ezzel abszolút nem a Rams-t akarom lenézni, mert alapszakaszban lehet erősebbek is -> kevesebbet pihen a csapat, nincs akkora tét, "csak" egy hét edzői felkészülés). Szerintem a Chiefs volt az igazi erőfelmérő ennek a csapatnak.
Jah meg, amúgyis az AFC szerezze már vissza a becsületét legalább a Pats által 😀
bobi0092
NB2
Idén olyan szintű flowban vannak a játékosok, sokkal felszabadultak, látszik, hogy mindenki nagyon egyben van. Nagyon nem akarom lenézni a Ramst és ez nem is nekik szól, de nem nagyon látom azt, hogy ezen a meccsen kikapunk.
ervinator
(egyébként a felszabadultságot én is látom - egy picit meg is lep- , ebben bízok, meglátjuk majd vasárnap-hétfőn ez mire lesz elég)
több mint 5 éve
ervinator
1 701
Tavaly teljesen más volt.Tavaly is azt hittem...Sőt még a Colts szurkolók közül is.kurvára felraktam kutyát, házat, autót rátok, ne most szopjatok ki.Lesz egy ember más csapatból aki nekünk szurkol?! :S
Amadeus
Studi
bobi0092
NB2
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Tavaly is azt hittem...Sőt még a Colts szurkolók közül is.kurvára felraktam kutyát, házat, autót rátok, ne most szopjatok ki.Lesz egy ember más csapatból aki nekünk szurkol?! :S
Amadeus
Studi
bobi0092
több mint 5 éve
Lesz.kurvára felraktam kutyát, házat, autót rátok, ne most szopjatok ki.Lesz egy ember más csapatból aki nekünk szurkol?! :S
Amadeus
Studi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
bobi0092
4 356
Sőt még a Colts szurkolók közül is.kurvára felraktam kutyát, házat, autót rátok, ne most szopjatok ki.Lesz egy ember más csapatból aki nekünk szurkol?! :S
Amadeus
Studi
Szerkesztette: bobi0092
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Hunreeth
105
1,65-ös odds van a tippmixpro-n jelenleg. Hol kötötted a fogadást és milyen oddsszal?Üzlet az üzlet.kurvára felraktam kutyát, házat, autót rátok, ne most szopjatok ki.Lesz egy ember más csapatból aki nekünk szurkol?! :S
Amadeus
Studi
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Üzlet az üzlet.kurvára felraktam kutyát, házat, autót rátok, ne most szopjatok ki.Lesz egy ember más csapatból aki nekünk szurkol?! :S
Amadeus
Studi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
kurvára felraktam kutyát, házat, autót rátok, ne most szopjatok ki.Lesz egy ember más csapatból aki nekünk szurkol?! :S
Amadeus
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 028
kurvára felraktam kutyát, házat, autót rátok, ne most szopjatok ki.Minden eredmenyuk ellenere nyugodtabb vagyok mint az Eagles vagy KC ellen.
Amadeus
Wade vedelmet 2015-ben is sikerult feltorni egy eleg ergya O-val, raadasul Denverben, igaz a QB az Osweiler volt.
Ettol fuggetlenul hasonlora szamitok mint a KC ellen, de meg igy is nyugodtabb vagyok.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
kurvára felraktam kutyát, házat, autót rátok, ne most szopjatok ki.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Parádés a hangulat, csak nekem tünik úgy, mintha TB, Gronk sőt még BB is kevésbé lenne “robotszerü”?Mindenki döntse el ez jó-e vagy rossz 😊
Nem csak a szokásos “we’re getting prepared”, “just doin’ our job”, “on to Cincinatti” nyilatkozatok, nevetgélnek stb.
www.instagram.com/p/BtNGR6ChM7k/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=p9weho1mx1ae
vpi
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Parádés a hangulat, csak nekem tünik úgy, mintha TB, Gronk sőt még BB is kevésbé lenne “robotszerü”?Nem csak a szokásos “we’re getting prepared”, “just doin’ our job”, “on to Cincinatti” nyilatkozatok, nevetgélnek stb.
www.instagram.com/p/BtNGR6ChM7k/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=p9weho1mx1ae
több mint 5 éve
kontrázok egy small world-delRevenge mode? 😊
...
ZERO_L
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
kontrázok egy small world-deltwitter.com/AdamStites_/status/1087869828713463809
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Mindenkinek ajánlom a #NobodyDoubtedThePatriots hashtaget twitteren 😊
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh