NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
69
16
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Pont a tavalyi SB mondatja velem, hogy a komoly nyomás ellenére is már megvan a kellő knowhow, hogy ne csak 15-20 pontot termeljen a támadóegység(reméljük nem kell megint 40+ a győzelemhez)
twitter.com/PFF/status/1091347210669879296
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Szerintem ezt fogadd is meg, Vegas biztos olyan oddsot ad rá, amivel nagyot kaszálhatnál.Sziasztok azt nem tudjatok, Josh Gordon a holnapi napon jatszani fog-e a Super Bowlban?Játszani fog, mindenképp tedd be a kezdőcsapatba, nehogy emiatt bukd el a Fantasy döntőt 😀
Stez
ervinator
több mint 5 éve
ervinator
1 701
Sziasztok azt nem tudjatok, Josh Gordon a holnapi napon jatszani fog-e a Super Bowlban?Játszani fog, mindenképp tedd be a kezdőcsapatba, nehogy emiatt bukd el a Fantasy döntőt 😀
Stez
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Sziasztok azt nem tudjatok, Josh Gordon a holnapi napon jatszani fog-e a Super Bowlban?Marihuána Bowlban talán 🤘
Stez
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Sziasztok azt nem tudjatok, Josh Gordon a holnapi napon jatszani fog-e a Super Bowlban?
több mint 5 éve
Akárcsak a Brady féle passzjáték sikere is az O falon alapul.......meghatározza, de szerintem sémával, a quick release-szel, könnyebben orvosolható, mint egy RB esetében
csi77
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Na holnap vagy nyerünk vagy nemMicsoda előre jelzés...
Én 40 - 60 oda látom az esélyeket...
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
szerintem Gurley túlértékelt, már nem mint futó hanem a sikerhez való hozzáadott értéke alapján, CJ Anderson az utcáról simán hozta a számait, lehet nem annyira sokoldalú, de futás nem Gurleyn alapszik hanem az O falon (ahogy általában ez lenni szokott)Igen, a sérülés óta Cooks az egyetlen igazi elkapó, őt meg Gilmore leveheti a pályáról. A TE játék nem szignifikáns a Ramsnél. Én a futásra koncentrálnék, hogy Gurleynek tényleg baja van vagy csak altatnak, jó lenne tudni, de szerintem ha Goff passzolni kényszerül szoros coverage mellett, előbb-utóbb - inkább előbb -hibázni fog. Meg izgulni is fog nagyon.
BB-ék is biztos találkoztak ezzel a stattal, szóval úgy gondolom komoly nyomás fog érkezni Goffra
amúgy is a Rams előszeretettel próbál LB-WR matchupokat kierőszakolni, szóval én jó sok DB-s felállásokra számítanék, LB-k inkább blitzelési feladatokkal, DL helyettesként használnám
ezzel megint akkor lehetünk bajban, ha a futást nem tudjuk fogni
aztán lehet inkább elsősorban a futás megállításra fogunk koncentrálni és bízunk a DB-k cover képességében, egyénileg azért nem lehengerlő a Rams O# inkább ott is a séma az ami ki tudja nyírni az ellenfél védelmének gyenge pontjait
(én az előbbit választanám, de jó hogy nem nekem kell dönteni)
Cooks nem egy Hill szóval szerintem Gilmoret rá kéne küldeni, mert slotba Woodsra nem tenném, másra meg már pazarlás lenne, esetleg egy TE-re ha mondjuk Everettel nem tudunk mit kezdeni az első két driveban
ZERO_L
Burkus
Woodsra Gilmore, Cooks dupla, a többiek öljék a futás mint állat akkor nagy baj nem lehet, ha mégis akkor majd BB megoldja a félidőben.Gilmoret meg nem hiszem, hogy bevisszük slotba, nincs előttem pontos stat, lehet az pont ellentmondana nekem, de szerintem nagyon kevésszer állítottuk fel Gilmoret slot elkapó ellen
ParadSEC
Kicsit aggaszt, ha ZeroL és Burkus ilyen optimista :/Tegnap még negatív voltam 😥
vpi
Egyébként ha egyszerűen kéne megfogalmazni a részünkről, akkor azt mondanám:
-D# oldalon főleg az edzőkön fog múlni, mennyire jól készítik fel a játékosokat (és a játékosok mennyire figyeltek videózások során)
-O# oldalon meg szinte csak a játékosokon múlik, hogy a playeket kis túlzással hiba nélkül végrehajtsák (feltételezve, hogy JMD nem kapja elő a hülye playcallingját és nem Donald felé futunk vagy nem 4-5mps routokat akarunk futtatni az elkapókkal)
szerintem akkor lehetünk bajban, ha meccs közben komoly edzői beavatkozás szükséges az O# oldalon, akkor sem lehetetlen a győzelem, de akkor KC féle vérpisálásra számítok
ZERO_L
Akárcsak a Brady féle passzjáték sikere is az O falon alapul.......szerintem Gurley túlértékelt, már nem mint futó hanem a sikerhez való hozzáadott értéke alapján, CJ Anderson az utcáról simán hozta a számait, lehet nem annyira sokoldalú, de futás nem Gurleyn alapszik hanem az O falon (ahogy általában ez lenni szokott)Igen, a sérülés óta Cooks az egyetlen igazi elkapó, őt meg Gilmore leveheti a pályáról. A TE játék nem szignifikáns a Ramsnél. Én a futásra koncentrálnék, hogy Gurleynek tényleg baja van vagy csak altatnak, jó lenne tudni, de szerintem ha Goff passzolni kényszerül szoros coverage mellett, előbb-utóbb - inkább előbb -hibázni fog. Meg izgulni is fog nagyon.
BB-ék is biztos találkoztak ezzel a stattal, szóval úgy gondolom komoly nyomás fog érkezni Goffra
amúgy is a Rams előszeretettel próbál LB-WR matchupokat kierőszakolni, szóval én jó sok DB-s felállásokra számítanék, LB-k inkább blitzelési feladatokkal, DL helyettesként használnám
ezzel megint akkor lehetünk bajban, ha a futást nem tudjuk fogni
aztán lehet inkább elsősorban a futás megállításra fogunk koncentrálni és bízunk a DB-k cover képességében, egyénileg azért nem lehengerlő a Rams O# inkább ott is a séma az ami ki tudja nyírni az ellenfél védelmének gyenge pontjait
(én az előbbit választanám, de jó hogy nem nekem kell dönteni)
Cooks nem egy Hill szóval szerintem Gilmoret rá kéne küldeni, mert slotba Woodsra nem tenném, másra meg már pazarlás lenne, esetleg egy TE-re ha mondjuk Everettel nem tudunk mit kezdeni az első két driveban
ZERO_L
Burkus
Woodsra Gilmore, Cooks dupla, a többiek öljék a futás mint állat akkor nagy baj nem lehet, ha mégis akkor majd BB megoldja a félidőben.Gilmoret meg nem hiszem, hogy bevisszük slotba, nincs előttem pontos stat, lehet az pont ellentmondana nekem, de szerintem nagyon kevésszer állítottuk fel Gilmoret slot elkapó ellen
ParadSEC
Kicsit aggaszt, ha ZeroL és Burkus ilyen optimista :/Tegnap még negatív voltam 😥
vpi
Egyébként ha egyszerűen kéne megfogalmazni a részünkről, akkor azt mondanám:
-D# oldalon főleg az edzőkön fog múlni, mennyire jól készítik fel a játékosokat (és a játékosok mennyire figyeltek videózások során)
-O# oldalon meg szinte csak a játékosokon múlik, hogy a playeket kis túlzással hiba nélkül végrehajtsák (feltételezve, hogy JMD nem kapja elő a hülye playcallingját és nem Donald felé futunk vagy nem 4-5mps routokat akarunk futtatni az elkapókkal)
szerintem akkor lehetünk bajban, ha meccs közben komoly edzői beavatkozás szükséges az O# oldalon, akkor sem lehetetlen a győzelem, de akkor KC féle vérpisálásra számítok
ZERO_L
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
ez jó😊 van igazság amit mondasz😊OK, de ha az első félidőben 0 pontot engedett a D, és 14-0-ra vezetünk, akkor pontosan mit is kéne elemezni a szünetben?Nem mondtam, hogy JMD-nek bármi köze lenne D-hez. Arra reagáltam - lehet, hogy nem volt egyértelmű - hogy mostanában a félidei elemzés általában nem túl sikeres, korábban egyértelműen az volt, ergo ha változtatni kell az eredeti terven, szkeptikus vagyok, hogy mennyire tud majd sikerülni.[A D-hez semmi köze JMD-nek. Az O m,eg pont hogy tudott váltani, amikor kellett. Amíg előnyben voltunk, addig tudatosan nem váltottak, hogy ne legyen pisztolypárbaj. +3-nál nem kötelező saját térfélen felpattanó INT-t dobni, nyilván az volt a szándék, hogy ugyanúgy hosszan haladunk, fárad a védelmük, padon marad Mahomes és növekszik az előny. Amint hátrányba kerültünk, egyből váltottunk..amit láttunk ezután az pedig igazolta, hogy nem szabad ennyiszer Mahomes kezébe adni a labdát. A 4. negyed második felében annyi driveot kapott, amennyit az első félidőben összesen..Ezért csináltak ennyi pontot a második félidőben. Eleve több mint kétszer annyi drive jött a KC offensetől, mint az első félidőben (3-7). És azért az elsőben is volt pontszerzési lehetőségük, sőt TD szerzési is, csak túldobta Williamset, utána meg kisackeltette magát FG rangeből..
A második félidőben viszont nem tudtunk a megváltozott Chiefs gameplanhez igazodni sem O, sem D oldalon, el is vesztetttük a félidőt 31:17-re. (Pedig korábban a félidei elemzésből jól kijönni nagy erőssége volt a staffnek.)
Burkus
topin
Abban igazad van, hogy az O a negyedik negyedben fel tudott pörögni és megcsinált két TD-t, De a 31 kapott pont egy félidő alatt vállalhatlanul sok.
Burkus
vpi
Burkus az O-val mellélőtt, a KC meccsen az O megoldotta a maga dolgát - leszámítva a 3 hibáját - én őket elő nem venném.
SB-ben számomra a D lesz a kulcs. Nem tudom, hogy a KC-nek a nyakhoz szorított kés hozta ezt elő, de brutálisat toltak a második félidőben, cserébe a mi védelmünk meg totálisan összeomlott. Elég nagy összefüggés volt a között, hogy 0 nyomás volt Mahones-on, simán lődözhette a labdáit.
több mint 5 éve
OK, de ha az első félidőben 0 pontot engedett a D, és 14-0-ra vezetünk, akkor pontosan mit is kéne elemezni a szünetben?Nem mondtam, hogy JMD-nek bármi köze lenne D-hez. Arra reagáltam - lehet, hogy nem volt egyértelmű - hogy mostanában a félidei elemzés általában nem túl sikeres, korábban egyértelműen az volt, ergo ha változtatni kell az eredeti terven, szkeptikus vagyok, hogy mennyire tud majd sikerülni.[A D-hez semmi köze JMD-nek. Az O m,eg pont hogy tudott váltani, amikor kellett. Amíg előnyben voltunk, addig tudatosan nem váltottak, hogy ne legyen pisztolypárbaj. +3-nál nem kötelező saját térfélen felpattanó INT-t dobni, nyilván az volt a szándék, hogy ugyanúgy hosszan haladunk, fárad a védelmük, padon marad Mahomes és növekszik az előny. Amint hátrányba kerültünk, egyből váltottunk..amit láttunk ezután az pedig igazolta, hogy nem szabad ennyiszer Mahomes kezébe adni a labdát. A 4. negyed második felében annyi driveot kapott, amennyit az első félidőben összesen..Ezért csináltak ennyi pontot a második félidőben. Eleve több mint kétszer annyi drive jött a KC offensetől, mint az első félidőben (3-7). És azért az elsőben is volt pontszerzési lehetőségük, sőt TD szerzési is, csak túldobta Williamset, utána meg kisackeltette magát FG rangeből..
A második félidőben viszont nem tudtunk a megváltozott Chiefs gameplanhez igazodni sem O, sem D oldalon, el is vesztetttük a félidőt 31:17-re. (Pedig korábban a félidei elemzésből jól kijönni nagy erőssége volt a staffnek.)
Burkus
topin
Abban igazad van, hogy az O a negyedik negyedben fel tudott pörögni és megcsinált két TD-t, De a 31 kapott pont egy félidő alatt vállalhatlanul sok.
Burkus
több mint 5 éve
Nem mondtam, hogy JMD-nek bármi köze lenne D-hez. Arra reagáltam - lehet, hogy nem volt egyértelmű - hogy mostanában a félidei elemzés általában nem túl sikeres, korábban egyértelműen az volt, ergo ha változtatni kell az eredeti terven, szkeptikus vagyok, hogy mennyire tud majd sikerülni.[A D-hez semmi köze JMD-nek. Az O m,eg pont hogy tudott váltani, amikor kellett. Amíg előnyben voltunk, addig tudatosan nem váltottak, hogy ne legyen pisztolypárbaj. +3-nál nem kötelező saját térfélen felpattanó INT-t dobni, nyilván az volt a szándék, hogy ugyanúgy hosszan haladunk, fárad a védelmük, padon marad Mahomes és növekszik az előny. Amint hátrányba kerültünk, egyből váltottunk..amit láttunk ezután az pedig igazolta, hogy nem szabad ennyiszer Mahomes kezébe adni a labdát. A 4. negyed második felében annyi driveot kapott, amennyit az első félidőben összesen..Ezért csináltak ennyi pontot a második félidőben. Eleve több mint kétszer annyi drive jött a KC offensetől, mint az első félidőben (3-7). És azért az elsőben is volt pontszerzési lehetőségük, sőt TD szerzési is, csak túldobta Williamset, utána meg kisackeltette magát FG rangeből..
Burkus
topin
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Power ranking 2001 W2 (Bledsoe sérülése után) 😀A francba, idén nem én tettem be 😕
vpi
Btw, egy kis szubjektív
Eddig két NFL-meccsen voltam: Patriots–Rams (London), Patriots–Eagles (Boston)
Az Eagles meccs minden idők egyik legjobb meccse volt (aki nem emlékszik, keressen rá, volt minden, passzolt, futott, interception utáni, punt return, de még blokkolt punt return TD is, Brady-elkapás, onside kickek, dropkick, 14–0, 14–35, 28–35 és támadás a hosszabbításért), amin végül alulmaradtunk. Majd jött egy szenzációs döntő, újra rengeteg fordulat és trükkös játék, és itt is hiába támadtunk az egyenlítésért
A Rams ellen viszont benyeltünk egy 50 yardos TD-t az elején, aztán sanyi, 45–7, alig emlékszem a meccsre. Ha most is ilyen lesz, egye fene, visszanézegetem majd addig, hogy több maradjon meg 😊
több mint 5 éve
slothoz, Brady-Coleman csatához még egy adalék, csak twitteren eddig kerestem:Jó a kép nagyon 😊
twitter.com/PFF/status/1090682823361683462
ZERO_L
több mint 5 éve
slothoz, Brady-Coleman csatához még egy adalék, csak twitteren eddig kerestem:twitter.com/PFF/status/1090682823361683462
Szerkesztette: ZERO_L
több mint 5 éve
topin
2 008
[A D-hez semmi köze JMD-nek. Az O m,eg pont hogy tudott váltani, amikor kellett. Amíg előnyben voltunk, addig tudatosan nem váltottak, hogy ne legyen pisztolypárbaj. +3-nál nem kötelező saját térfélen felpattanó INT-t dobni, nyilván az volt a szándék, hogy ugyanúgy hosszan haladunk, fárad a védelmük, padon marad Mahomes és növekszik az előny. Amint hátrányba kerültünk, egyből váltottunk..amit láttunk ezután az pedig igazolta, hogy nem szabad ennyiszer Mahomes kezébe adni a labdát. A 4. negyed második felében annyi driveot kapott, amennyit az első félidőben összesen..Ezért csináltak ennyi pontot a második félidőben. Eleve több mint kétszer annyi drive jött a KC offensetől, mint az első félidőben (3-7). És azért az elsőben is volt pontszerzési lehetőségük, sőt TD szerzési is, csak túldobta Williamset, utána meg kisackeltette magát FG rangeből..
Burkus
több mint 5 éve
Ezen mi a fikázás? Ha azt mondom, hogy Brady hajlamosabb a totális hülye már-már banálisan rossz megoldásokra akkor fikázom?-O# oldalon meg szinte csak a játékosokon múlik, hogy a playeket kis túlzással hiba nélkül végrehajtsák (feltételezve, hogy JMD nem kapja elő a hülye playcallingját és nem Donald felé futunk vagy nem 4-5mps routokat akarunk futtatni az elkapókkal)Mi kell neked még ahhoz, hogy ne fikázd JMD-t?
ZERO_L
gordon
Ha az utolsó részből azt olvastad ki, hogy JMD ne tudna meccs közben belenyúlni és váratlant húzni, akkor nem erre értettem. Szerintem a támadóinktól előre lehet tudni mi az amit erőltetni kell és mi az amit mindenféleképpen el kell kerülni, lsd védelem stratégiát nagyban meghatározza, tudnak-e ellenünk futni vagy sem, illetve arra koncentrálunk vagy sem.
Támadó oldalon el kell kerülni Donaldot illetve minden eddiginél jobban kell rá koncentrálni akár extra blokkolóval, ha lehet Talibot sem kellene tesztelni, ezzel szemben Gronkra szerintem nincs emberük (ha Talib megy rá akkor jó lesz decoynak a TE), LB-ket bátran lehet támadni, tackle boxon kívüli futásokkal, screenekkel szintén ki lehet kapcsolni, limitálni lehet AD-Suh párost
OL-DL párharc mellett, hatalmas kérdés lesz még az is, hogy slotban ki lesz a domináns
twitter.com/PFF_Rams/status/1091134355215241222
Viszont ha ezek nem fognak menni, akkor abból baromi nehéz lesz váltani. Elő lehet húzni a gadget playeket, meg fellapozni a playbook legutolsó lapjait, de az már rizikó, mélyeket nem fogunk passzolni, középső futásokkal szerintem nem lehet ezt a Ramst megverni, szóval ha nem fog menni az A terv, akkor nagyon nem látom, hogy JMDtől függetlenül, hogyan tudunk úgy váltani mint ahogy pl a KC tette ellenünk
több mint 5 éve
Hogy ne hívjon rossz playeket. 😊 L. Kansas első félidő - ültek a hívások. A második félidőben viszont nem tudtunk a megváltozott Chiefs gameplanhez igazodni sem O, sem D oldalon, el is vesztetttük a félidőt 31:17-re. (Pedig korábban a félidei elemzésből jól kijönni nagy erőssége volt a staffnek.)-O# oldalon meg szinte csak a játékosokon múlik, hogy a playeket kis túlzással hiba nélkül végrehajtsák (feltételezve, hogy JMD nem kapja elő a hülye playcallingját és nem Donald felé futunk vagy nem 4-5mps routokat akarunk futtatni az elkapókkal)Mi kell neked még ahhoz, hogy ne fikázd JMD-t?
ZERO_L
gordon
több mint 5 éve
Malcolm, GO!És majdnem harmadszor is sikerült (Kearse elkapása talán még durvább volt, mint az előző kettő), de szerencsére Flores felzavarta a pályára Butlert 😊Sajnos 😕((( Ahogy a Manningham elkapást is. És az zakatolt akkor a fejemben, hogy kétszer nem lehet ugyanabbba a folyóba lépni. És lehetett.Ja a szakítás szar, de átélted már a Helmet Catch-et Pats fanként?Jó, ez igaz 😊 De jó nézni, hogy szinte mindig a Pats van ott. Meg az ember mindig nézi a SB-t, akkor is, ha nem mi játszunk és tényleg nagy pillanatokat idézett vissza. (A Holmes-TD vagy a Pats meccseken kívüli kedvencem, a Porter pick pld. ) A Seahawks pickbe meg még most is mindig beleborzongok, akárhányszor látom. Ahogy ültem ott anno, hogy már megint az utolsó pillanatban kiénekelik a szánkból a sajtot - és hogy mégsem. Őrült jó érzés volt.www.facebook.com/NFL/videos/575721902946308/"Tyree catch, Manningham - jó visszanézni"
2004 óta minden SB egy meghatározó játéka. Harrison pick, Tyree catch, Manningham, Butler interception, Edelman elkapása - jó visszanézni. 😊
Burkus
Ezzel azért vitatkoznék! 😊
jr79
Hogy Adalius Thomas mit csinált a Tyree catchnél és hogy sikerült nem letepernie Manninget, azt soha nem fogom megérteni. Mellette ott szerencsétlenkedett Jarvis Green az összeomlott zsebben és neki sem ment... Á, hagyjuk.
Burkus
jamaicababa
Burkus
jr79
m.youtube.com/watch?v=b4qDHJRP3Ho
Imádom ezt a jelenetet, minden benne van.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Kearse elkapásánál is Butler csinálta meg a "játékot", mikor egyáltalán hozzáért hogy ne gyalogolhasson be az endzonebaÉs majdnem harmadszor is sikerült (Kearse elkapása talán még durvább volt, mint az előző kettő), de szerencsére Flores felzavarta a pályára Butlert 😊Sajnos 😕((( Ahogy a Manningham elkapást is. És az zakatolt akkor a fejemben, hogy kétszer nem lehet ugyanabbba a folyóba lépni. És lehetett.Ja a szakítás szar, de átélted már a Helmet Catch-et Pats fanként?Jó, ez igaz 😊 De jó nézni, hogy szinte mindig a Pats van ott. Meg az ember mindig nézi a SB-t, akkor is, ha nem mi játszunk és tényleg nagy pillanatokat idézett vissza. (A Holmes-TD vagy a Pats meccseken kívüli kedvencem, a Porter pick pld. ) A Seahawks pickbe meg még most is mindig beleborzongok, akárhányszor látom. Ahogy ültem ott anno, hogy már megint az utolsó pillanatban kiénekelik a szánkból a sajtot - és hogy mégsem. Őrült jó érzés volt.www.facebook.com/NFL/videos/575721902946308/"Tyree catch, Manningham - jó visszanézni"
2004 óta minden SB egy meghatározó játéka. Harrison pick, Tyree catch, Manningham, Butler interception, Edelman elkapása - jó visszanézni. 😊
Burkus
Ezzel azért vitatkoznék! 😊
jr79
Hogy Adalius Thomas mit csinált a Tyree catchnél és hogy sikerült nem letepernie Manninget, azt soha nem fogom megérteni. Mellette ott szerencsétlenkedett Jarvis Green az összeomlott zsebben és neki sem ment... Á, hagyjuk.
Burkus
jamaicababa
Burkus
jr79
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
-O# oldalon meg szinte csak a játékosokon múlik, hogy a playeket kis túlzással hiba nélkül végrehajtsák (feltételezve, hogy JMD nem kapja elő a hülye playcallingját és nem Donald felé futunk vagy nem 4-5mps routokat akarunk futtatni az elkapókkal)Mi kell neked még ahhoz, hogy ne fikázd JMD-t?
ZERO_L