New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 7 éve
A Patsnek nem kéne ennyire látványosan tankolnia, hogy már most csoport utolsó...ok, hogy kell egy fiatal jó Qb a drafton korán, mert kiégett az öreg, de nah...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Favorit. Igen. A Colts favorit csapat teljes mertekig. Az 1/1-re.
több mint 7 éve
Megismétlem, mert nem olvastad figyelmesen és valahogy a Colts-ot idekeverted:Elnézve a tegnapi meccseket, az ún favorit csapatoknál mind tart az idény eleji forma nem csak nálunk.Van egy érdekes stat ezzel kapcsolatban.
Football starts after thanksgiving vagy mi. 😊
vpi
A Pats és a Colts 0–1-gyel kezdte a szezont – a két csapatnak egyaránt a tagja volt Phillip Dorsett (utóbbinak még most is az).
Véletlen lenne?
Stez
Elnézve a tegnapi meccseket, az ún. favorit csapatoknál mind tart az idény eleji forma nem csak nálunk.
több mint 7 éve
Miert tankolnank? Az, hogy 15–1-gyel zarjuk az alapszakaszt, mar szarnak szamit? A tegnapi lenyege az volt, hogy egybol a szezon elejen lekeruljon a jatekosok vallarol a teher a hibatlan idenyt tekintve.Meg Brisett is...Elnézve a tegnapi meccseket, az ún favorit csapatoknál mind tart az idény eleji forma nem csak nálunk.Van egy érdekes stat ezzel kapcsolatban.
vpi
A Pats és a Colts 0–1-gyel kezdte a szezont – a két csapatnak egyaránt a tagja volt Phillip Dorsett (utóbbinak még most is az).
Véletlen lenne?
Stez
Btw idén ki miatt tankoltok?
gordon
Manningek is allandoan emiatt basztak el, nem birtak a nyomast a brutal alapszakasz utan. Irsay okos, tudja, hogy etesse a nepet.
több mint 7 éve
Meg Brisett is...Elnézve a tegnapi meccseket, az ún favorit csapatoknál mind tart az idény eleji forma nem csak nálunk.Van egy érdekes stat ezzel kapcsolatban.
vpi
Véletlen lenne?
Stez
Btw idén ki miatt tankoltok?
Szerkesztette: gordon
több mint 7 éve
Elnézve a tegnapi meccseket, az ún favorit csapatoknál mind tart az idény eleji forma nem csak nálunk.Van egy érdekes stat ezzel kapcsolatban.
vpi
Véletlen lenne?
több mint 7 éve
Elnézve a tegnapi meccseket, az ún favorit csapatoknál mind tart az idény eleji forma nem csak nálunk.Football starts after thanksgiving vagy mi. 😊
több mint 7 éve
attól még rámutatott mennyire NEM vagyunk annyira magasan legjobb csapat...De komolyan... Ha már az öreg Billben meg Bradyben sem bíznak a szurkolók akkor kiben?www.msn.com/en-us/sports/nfl/patriots-fans-already-calling-for-jimmy-garoppolo-to-start-over-tom-brady/ar-AArwMvA?li=BBmkt5R&ocid=spartandhptavalyi nóta indul!
TGA
ThundersNFL
Az ilyen idiótáknak kellene pár szar szezon, hogy meg tudják becsülni őket.
Aztán 15-1nél az ilyenek verik legjobban a mellüket meg Bradyznek serényen.
Ez a magasan legjobb csapat idén, volt egy szar meccs ennyi.
Bazzani
lehet a legnagyobb favoritok vagyunk még most is(főleg a coaching és a múltunk miatt), de messze nem olyan mértékben ahogy papíron egyszerűnek tűnik a "bajnok erősebb lett" tézis
(ez a liga nem az NBA és mi nem a GSW vagyunk)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Ó dehogynem. Az előző Chiefs elleni alapszakaszmeccs sokkal rosszabb volt, utána azért elég jól összeálltunk 😊
több mint 7 éve
Pénteken hajnalban pont fent voltam, de sajnos nem voltam tv-közelben, így csak mobilon keresztül tudtam követni a Pats szezonnyitó meccsét. Amikor rápillantottam az eredményre, még vezetett a foxborough-i alakulat. Én arra számítottam, hogy a New Englandé lesz a győzelem, így vissza is aludtam, aztán amikor felkeltem, meglepődve láttam, hogy vereség lett a vége.Nem volt annyira vészes meccs csak azért volt gánya mert ennyire kilátástalan d-t még nem láttunk az elmúlt 10 évben. Szezon kezdet ide vagy oda. 😀 Félni nem kell amíg BBB-k a csapatnál vannak
Azért kíváncsi vagyok, mi lesz a Patriotsszal. Vereséggel kezdték az idényt, de ettől függetlenül még szerintem nem szabadna őket kihúzni a Super Bowl-esélyes csapatok közül. Nem igazán vagyok képben, de mintha már több olyan szezonja is volt a Patsnek, amikor vereséggel kezdett, aztán végül bajnok lett. 😊
caseyjones
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
caseyjones
56
Pénteken hajnalban pont fent voltam, de sajnos nem voltam tv-közelben, így csak mobilon keresztül tudtam követni a Pats szezonnyitó meccsét. Amikor rápillantottam az eredményre, még vezetett a foxborough-i alakulat. Én arra számítottam, hogy a New Englandé lesz a győzelem, így vissza is aludtam, aztán amikor felkeltem, meglepődve láttam, hogy vereség lett a vége.Azért kíváncsi vagyok, mi lesz a Patriotsszal. Vereséggel kezdték az idényt, de ettől függetlenül még szerintem nem szabadna őket kihúzni a Super Bowl-esélyes csapatok közül. Nem igazán vagyok képben, de mintha már több olyan szezonja is volt a Patsnek, amikor vereséggel kezdett, aztán végül bajnok lett. 😊
több mint 7 éve
ervinator
1 703
Nem rá építettük az O-t, csak Dola volt az, aki rendszeresen üresre tudta magát játszani. Jó pár Dola passznál Hogan lett volna az elsődleges célpont utána nézett át Brady másik oldalra és találta meg Dolat.Egyébként, ha Amendola sérülése súlyosabb, akkor még jobban fáj, hogy Austin Carr-t nem tudtuk visszahozni PS-be. Bár persze, Dorsett is még beválhat, de azért Carr mintha jobban illene ebbe a rendszerbe, illetve már előrébb jár annak megismerésében, mint Dorsett.Én egyébként pont azt nem értem, hogy az utóbbi pár évben kiderült Dola milyen terhelésre alkalmas. Itt is beszéltétek páran, hogy nem bír ennyit, erre az első meccsen ráépítjük az O-t. Ez edzői hibának tűnik nekem. Slotban meg kell próbálni a futókat, vagy Cooksot vagy valami mást, mert Dola kb. 4 fordulóra IR lesz.
Guggenheim
Egyébként meg:
pbs.twimg.com/media/DJNF-cZXYAA1MLQ.jpg
zinedine5
Gronk még kicsir rozsdás volt, Hogannek nem volt jó napja, Cooks megtette a magáét. Én inkáb azt nem értettem, hogy a második félidőre miért mellőztük érthetetlenül az elkapó RB-ket. Burkheaddel próbáltunk párszor útvonalat futtatni, de ennyi.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Egyébként, ha Amendola sérülése súlyosabb, akkor még jobban fáj, hogy Austin Carr-t nem tudtuk visszahozni PS-be. Bár persze, Dorsett is még beválhat, de azért Carr mintha jobban illene ebbe a rendszerbe, illetve már előrébb jár annak megismerésében, mint Dorsett.Én egyébként pont azt nem értem, hogy az utóbbi pár évben kiderült Dola milyen terhelésre alkalmas. Itt is beszéltétek páran, hogy nem bír ennyit, erre az első meccsen ráépítjük az O-t. Ez edzői hibának tűnik nekem. Slotban meg kell próbálni a futókat, vagy Cooksot vagy valami mást, mert Dola kb. 4 fordulóra IR lesz.
Guggenheim
Egyébként meg:
több mint 7 éve
mindig ez van. főleg chiefs verés után 😊 nyilván Jimmytől a védelem is feljavult volna, allitsuk be oda is!De komolyan... Ha már az öreg Billben meg Bradyben sem bíznak a szurkolók akkor kiben?www.msn.com/en-us/sports/nfl/patriots-fans-already-calling-for-jimmy-garoppolo-to-start-over-tom-brady/ar-AArwMvA?li=BBmkt5R&ocid=spartandhptavalyi nóta indul!
TGA
ThundersNFL
Bazzani
több mint 7 éve
www.msn.com/en-us/sports/nfl/patriots-fans-already-calling-for-jimmy-garoppolo-to-start-over-tom-brady/ar-AArwMvA?li=BBmkt5R&ocid=spartandhpEgészen pazar cikk, fél tucat twitter fiókra alapozva.
TGA
több mint 7 éve
De komolyan... Ha már az öreg Billben meg Bradyben sem bíznak a szurkolók akkor kiben?www.msn.com/en-us/sports/nfl/patriots-fans-already-calling-for-jimmy-garoppolo-to-start-over-tom-brady/ar-AArwMvA?li=BBmkt5R&ocid=spartandhptavalyi nóta indul!
TGA
ThundersNFL
több mint 7 éve
www.msn.com/en-us/sports/nfl/patriots-fans-already-calling-for-jimmy-garoppolo-to-start-over-tom-brady/ar-AArwMvA?li=BBmkt5R&ocid=spartandhptavalyi nóta indul!
TGA
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
www.msn.com/en-us/sports/nfl/patriots-fans-already-calling-for-jimmy-garoppolo-to-start-over-tom-brady/ar-AArwMvA?li=BBmkt5R&ocid=spartandhp
Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
ervinator
1 703
Azért nem olyan gyenge ez a KC Offense. Hill pl tipikusan az a játékos aki nem fekszik nekünk, Kelcet nem kell bemutatni és Hunt is jó kis RB-nek néz ki. Ennek ellenére a 4. negyedig (leszámítva azt a 2 nagy játékot) a védelem nem szépen tartotta magát.Azért ezt fura olvasni,4. negyedig jól tartottuk a KC O-t... Na ebben a KC-ben pont nem az O veszélyes. Védelemnek fel kellet volna vennie a ritmust! Vérszemet kapott a KC és élt vele.Rozmár szerintem kimaxolta ellenünk az összes trükkös read option-t. A védelmük az ami tetszetős bár amikor még koncentrált az O-nkj és nem görcsölt szépen haladtunk ellenük. Védelembe szerintem jönni fog russer bár lehet beint az Öreg a ligának és ebből az állományból hoz ki vmi csodát!Reid megette Pat-et nagyjából erről szólt a meccs.Saint ellen más meccs lesz teljesen.
Védelem: egyelőre az újoncok nem érzik a zónahatárokat, nem tudják mikor kell átadni az embert, két nagy játékot szívtunk be belőle. Azzal vertek meg minket amit mi tudunk a legjobban, zónahatárokra bedobott "ütempasszokkal" (via TGA)
HT 5techben pazarlás, liga legjobb blitz-elő LB jének nincs meg a robbanékonysága/megfelelő első lépése és a technikája ehhez.
Támadók:
Amit az első félidőben pass protban nyújtott a fal az biztató a jövőre nézve.
Az, hogy Houston megver bárkit azt tudjuk brutál ez a kansasi front7.
Nem tudtuk játszani a tik-tak játékunkat, kiesett a legfontosabb eleme.
Dola és Hogan sem tudja 5-10 yard alatt megverni annyira az ellenfelét mint Edelman, én kitenném a szélre Hogan-t és megpróbálnám behozni Cooks-ot, neki megvan a kellő kezdősebessége és idővel talán Dorsett is megtanulja az alapjátékokat.
Nekünk van a liga legjobb edzőgárdája , meg fogják oldani, ha kell trade-el ha kell sémaváltással.
Szvsz New Orleans ban még kikapunk de 11-5 el behúzzuk majd a csoportot.
gordon
Egyrészt a Saint védőfal nem annyira brutál, másrészt a cornerbackek sem annyira erősek (bár Lattimore még sötét ló).
Hogan teljesen eltűnt, mert levette Peters ez viszont nem várható a Saint védelmétől.
Pontháború lesz, amiből általában mi szoktunk jól kijönni. Én inkább látom azt, hogy a mi védelmünk megállítja Breeséket, mint fordítva. Azért ez a védelem önmagában nem rossz és továbbra is tartom, hogy a 4. negyedig azon a 2 nagy játékon kívül egész jól tartották a KC O-t.
ervinator
ParadSEC
4. negyedben jött a teljes összeomlás. A pats védelmének az alapja, hogy nagy játékokat ne engedjünk és ezt most 2x nem sikerült betartani. Ezt egyértelműen ki kell javítani. De nincs akkora gond szerintem, mint amilyennek kinézett a meccs végére.
Saints ellen már szerintem láthatjuk a fejlődés jeleit. Az mindenesetre nagyon jó hír, hogy BoomTower sérülése nem súlyos.
Végére pedig egy érdekes adat: A Tom Brady érában összesen 3 alkalommal veszítettük el az első mérkőzésünket (2001, 2003, 2014) és mindhárom év jól végződött. Legyen így ebben a szezonban is! 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Azért ezt fura olvasni,4. negyedig jól tartottuk a KC O-t... Na ebben a KC-ben pont nem az O veszélyes. Védelemnek fel kellet volna vennie a ritmust! Vérszemet kapott a KC és élt vele.Rozmár szerintem kimaxolta ellenünk az összes trükkös read option-t. A védelmük az ami tetszetős bár amikor még koncentrált az O-nkj és nem görcsölt szépen haladtunk ellenük. Védelembe szerintem jönni fog russer bár lehet beint az Öreg a ligának és ebből az állományból hoz ki vmi csodát!Reid megette Pat-et nagyjából erről szólt a meccs.Saint ellen más meccs lesz teljesen.
Védelem: egyelőre az újoncok nem érzik a zónahatárokat, nem tudják mikor kell átadni az embert, két nagy játékot szívtunk be belőle. Azzal vertek meg minket amit mi tudunk a legjobban, zónahatárokra bedobott "ütempasszokkal" (via TGA)
HT 5techben pazarlás, liga legjobb blitz-elő LB jének nincs meg a robbanékonysága/megfelelő első lépése és a technikája ehhez.
Támadók:
Amit az első félidőben pass protban nyújtott a fal az biztató a jövőre nézve.
Az, hogy Houston megver bárkit azt tudjuk brutál ez a kansasi front7.
Nem tudtuk játszani a tik-tak játékunkat, kiesett a legfontosabb eleme.
Dola és Hogan sem tudja 5-10 yard alatt megverni annyira az ellenfelét mint Edelman, én kitenném a szélre Hogan-t és megpróbálnám behozni Cooks-ot, neki megvan a kellő kezdősebessége és idővel talán Dorsett is megtanulja az alapjátékokat.
Nekünk van a liga legjobb edzőgárdája , meg fogják oldani, ha kell trade-el ha kell sémaváltással.
Szvsz New Orleans ban még kikapunk de 11-5 el behúzzuk majd a csoportot.
gordon
Egyrészt a Saint védőfal nem annyira brutál, másrészt a cornerbackek sem annyira erősek (bár Lattimore még sötét ló).
Hogan teljesen eltűnt, mert levette Peters ez viszont nem várható a Saint védelmétől.
Pontháború lesz, amiből általában mi szoktunk jól kijönni. Én inkább látom azt, hogy a mi védelmünk megállítja Breeséket, mint fordítva. Azért ez a védelem önmagában nem rossz és továbbra is tartom, hogy a 4. negyedig azon a 2 nagy játékon kívül egész jól tartották a KC O-t.
ervinator
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
persze, Dorsett is még beválhat,Még csak szeptember 9-e van, de tiéd a hónap aranyköpése. 8-)
Guggenheim
több mint 7 éve
Guggenheim
38
Egyébként, ha Amendola sérülése súlyosabb, akkor még jobban fáj, hogy Austin Carr-t nem tudtuk visszahozni PS-be. Bár persze, Dorsett is még beválhat, de azért Carr mintha jobban illene ebbe a rendszerbe, illetve már előrébb jár annak megismerésében, mint Dorsett.