New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 7 éve
Lúdas Solymi
8 029
Burkhead mint slot receiver nem lenne opció? Nem tudom mennyire jó elkapásban, de én inkább őt raknám oda mint Dolát.Jó, kellett oda Dola, mert kb. ő az egyetlen aki tudja azt a szerepkört játszani, de azért nem kellene leamortizálni.
több mint 7 éve
ervinator
1 703
Reid megette Pat-et nagyjából erről szólt a meccs.Saint ellen más meccs lesz teljesen.
Védelem: egyelőre az újoncok nem érzik a zónahatárokat, nem tudják mikor kell átadni az embert, két nagy játékot szívtunk be belőle. Azzal vertek meg minket amit mi tudunk a legjobban, zónahatárokra bedobott "ütempasszokkal" (via TGA)
HT 5techben pazarlás, liga legjobb blitz-elő LB jének nincs meg a robbanékonysága/megfelelő első lépése és a technikája ehhez.
Támadók:
Amit az első félidőben pass protban nyújtott a fal az biztató a jövőre nézve.
Az, hogy Houston megver bárkit azt tudjuk brutál ez a kansasi front7.
Nem tudtuk játszani a tik-tak játékunkat, kiesett a legfontosabb eleme.
Dola és Hogan sem tudja 5-10 yard alatt megverni annyira az ellenfelét mint Edelman, én kitenném a szélre Hogan-t és megpróbálnám behozni Cooks-ot, neki megvan a kellő kezdősebessége és idővel talán Dorsett is megtanulja az alapjátékokat.
Nekünk van a liga legjobb edzőgárdája , meg fogják oldani, ha kell trade-el ha kell sémaváltással.
Szvsz New Orleans ban még kikapunk de 11-5 el behúzzuk majd a csoportot.
gordon
Egyrészt a Saint védőfal nem annyira brutál, másrészt a cornerbackek sem annyira erősek (bár Lattimore még sötét ló).
Hogan teljesen eltűnt, mert levette Peters ez viszont nem várható a Saint védelmétől.
Pontháború lesz, amiből általában mi szoktunk jól kijönni. Én inkább látom azt, hogy a mi védelmünk megállítja Breeséket, mint fordítva. Azért ez a védelem önmagában nem rossz és továbbra is tartom, hogy a 4. negyedig azon a 2 nagy játékon kívül egész jól tartották a KC O-t.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Reid megette Pat-et nagyjából erről szólt a meccs.Védelem: egyelőre az újoncok nem érzik a zónahatárokat, nem tudják mikor kell átadni az embert, két nagy játékot szívtunk be belőle. Azzal vertek meg minket amit mi tudunk a legjobban, zónahatárokra bedobott "ütempasszokkal" (via TGA)
HT 5techben pazarlás, liga legjobb blitz-elő LB jének nincs meg a robbanékonysága/megfelelő első lépése és a technikája ehhez.
Támadók:
Amit az első félidőben pass protban nyújtott a fal az biztató a jövőre nézve.
Az, hogy Houston megver bárkit azt tudjuk brutál ez a kansasi front7.
Nem tudtuk játszani a tik-tak játékunkat, kiesett a legfontosabb eleme.
Dola és Hogan sem tudja 5-10 yard alatt megverni annyira az ellenfelét mint Edelman, én kitenném a szélre Hogan-t és megpróbálnám behozni Cooks-ot, neki megvan a kellő kezdősebessége és idővel talán Dorsett is megtanulja az alapjátékokat.
Nekünk van a liga legjobb edzőgárdája , meg fogják oldani, ha kell trade-el ha kell sémaváltással.
Szvsz New Orleans ban még kikapunk de 11-5 el behúzzuk majd a csoportot.
több mint 7 éve
Legalább nem járt vezéráldozattal a 19-0 elvesztése.attól még nem jó jel, hogy már az első hét után úgy kell ügyelni két fontos játékosra mint a hímes tojásra...
twitter.com/RapSheet/status/906160427171594240
kisdef
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Ha Van Noyt állandóan körvefutották, szerinted mi lett volna Harris-szel?Mondjuk miután HT lement, kb. egyedül volt LB a pályán.Harris játszott 2 snapet, Roberts 9-et. Így nehéz is csinálni valamit.
A többiek lófaszt sem csinaltak.
zinedine5
fodi91
több mint 7 éve
Ez a timing offense ezért nehéz. Amíg nincs click, addig szenvedésnek tűnik. Amikor viszont összeáll, és a rendszer darabjai a helyükre kerülnek, onnantól teljesen más képet fest majd és ez jótékony hatást gyakorol a védelmi gameplanre is.undisputedlyNekem nem úgy tűnt, hogy a darabok nem álltak még össze, hanem inkább úgy, hogy hiányott darab. Ez a timing offense igényli, hogy legyen több underneath célpont, ez nyitja meg a passzjátékot. Amíg volt Amendola, működött is hatékonyan, idény eleje ide vagy oda. Amikor kiszállt, akkor jött a csikorgás. Brady a goat meg minden, de azért már nem huszonöt éves, az a kraft és pontosság már azért nincs meg, hogy 1-1-be meg double coverage-be a szélső elkapóknak dobáljva nyissa meg a passzjátékot. Kell az underneath célpont. Úgy tűnik sok fog múlni Amendola-n. Ő tudja a Welker/Edelman szerepet, az a kérdés, hogy bírja-e majd fizikailag egész idényben?
Ja, és meglepett, hogy a RB passzokból kevés volt. 4 elkapás 40 yardért összesen, amikor tele van a roster alkalmas játékosokkal, és még Amendola sincs egy idő után? McDaniels még nyaralt a héten....
A védelem ennél csak jobb lehet, az minden bizonnyal össze is fog állni. Mert össze szokott. 😀 De azért a körábbi évekhez képest én érzek egy kis talent űrt a front7-ben. Hightower rendben van, de a többi azért nem Mayo, Collins, C. Jones, Wilfork satöbbi. A sec papíron rendben lenne, de hiába a kiváló játékosok, a Pats védelme sose arra épült, hogy a secondary egyedül játssza majd a svájci reteszt. Kell, kellett a front7 segítsége is, amelyik legalább időnként megmogyorózgatja a QB-t.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
fodi91
196
Mondjuk miután HT lement, kb. egyedül volt LB a pályán.Harris játszott 2 snapet, Roberts 9-et. Így nehéz is csinálni valamit.
A többiek lófaszt sem csinaltak.
zinedine5
több mint 7 éve
Mondjuk miután HT lement, kb. egyedül volt LB a pályán.A többiek lófaszt sem csinaltak.
több mint 7 éve
Jó üzleti döntés, most van a legalacsonyabban az értéke... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 7 éve
Patriots signed OLB Kyle Van Noy to a two-year contract extension.Dögöljek meg ha értem...
Klaci79
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Patriots signed OLB Kyle Van Noy to a two-year contract extension.
több mint 7 éve
szarok bele 19-0-ba
Draft
több mint 7 éve
Legalább nem járt vezéráldozattal a 19-0 elvesztése.twitter.com/RapSheet/status/906160427171594240
több mint 7 éve
Nem, igazabol ott, akit kaptatok erte. x-DJaj ne már, Iktriad már a meccs során beküldte volna Brissettet futkorászni, úgyhogy a szezon ott ment el, hogy elcseréltük hozzátokAzèrt nem kell vèszharangot kongatni.FViktor93Szerintem johetne Garoppolo most, hogy ez a szezon elment a Patriotsnak. Ti mit vartok Jimmytol, el tudja feledtetni ezt a kinos Brady-fele lekoszonest?
Stez
Wyatt
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Jaj ne már, Iktriad már a meccs során beküldte volna Brissettet futkorászni, úgyhogy a szezon ott ment el, hogy elcseréltük hozzátokAzèrt nem kell vèszharangot kongatni.FViktor93Szerintem johetne Garoppolo most, hogy ez a szezon elment a Patriotsnak. Ti mit vartok Jimmytol, el tudja feledtetni ezt a kinos Brady-fele lekoszonest?
Stez
több mint 7 éve
Azèrt nem kell vèszharangot kongatni.FViktor93Szerintem johetne Garoppolo most, hogy ez a szezon elment a Patriotsnak. Ti mit vartok Jimmytol, el tudja feledtetni ezt a kinos Brady-fele lekoszonest?
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Azért ez nem semmi stat:Tegnap szakadtam, amikor mondták, hogy a Pats mérlege valami 90–1 otthon, amikor legalább 10 ponttal vezetett a meccsen. Az egyetlen vereség az Eagles elleni 2015-ös meccs. Írtam Márknak, hogy bazdmeg, az volt az egyetlen meccs, amin Amerikában kint voltam élőben, aztán ott szakadtunk rajta meccs közben 😀
Patriots suffer first home loss when leading after three quarters in the Tom Brady era. Patriots were previously 105-0 in those games
Klaci79
több mint 7 éve
FViktor93
2 173
Azèrt nem kell vèszharangot kongatni. Ez egy borzasztó màsodik fèlidő volt. Offense oldalon nem hiszem, hogy gond lesz. Van bőven potenciàl bennük.A vèdelem viszont... Egy közepes QB jàtszott all pro formàban ellenünk, ès nem igazàn làtom, hogy hol lehetne javulni. Bàr tavaly is így festett november körül a csapat, ès emlèkszünk mi lett. A szerencse, hogy a csoport idèn gyenge, az meglesz, így elèg ha a playoffra összeàllnak a dolgok.
Ès persze azt se hagyjuk ki, hogy egy erős Chiefstől kaptunk ki, nàlam ők titkos esèlyesek egy nagy menetelèsre.
több mint 7 éve
Vele nem volt baj. Jól dolgozott a ST-ben.+ Budimosó és van baj..Ez a Van Noy nem kezdő szint.Na nálunk ezt hozta még rosszabb kiadásban. Ha igazán komoly szerep hárul rá akkor baj van.
zinedine5
Bazzani
ThundersNFL
több mint 7 éve
+ Budimosó és van baj..Ez a Van Noy nem kezdő szint.Na nálunk ezt hozta még rosszabb kiadásban. Ha igazán komoly szerep hárul rá akkor baj van.
zinedine5
Bazzani
Draft
több mint 7 éve
Gronk hibája 😊 nélküle 11-0... 😀
Draft
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Azért ez nem semmi stat:Patriots suffer first home loss when leading after three quarters in the Tom Brady era. Patriots were previously 105-0 in those games
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Azért valahol sorsszerű, hogy kikaptunk.Lewiszal az első 18 meccset megnyertük, most a mérlegünk vele 18–1... 😊
több mint 7 éve
Ezért nem értettem az előzetes hypeolást!Az OK, hogy játszhatott volna jobban az offense, de felraksz otthon 28 pontot és sanszod nincs a győzelemre??? WTF
Még az O-nál el tudom képzelni, hogy összeszedik magukat, összeszoknak és pöpec lesz, de a D-nél már a preseason meccseket is látszott, hogy nagyon nagy baj van 😕
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 7 éve
Az nekem is nagyon nagy kérdés,hogy mennyire jó ötlet ez,hogy HT a fal szélén álljon fel.Tudom,hogy tavaly a szezon vége felé is gyakran játszott ott,de számomra kérdéses,hogy ott-e a hatékonyabb vagy sem.Arról nem beszélve hogy ott sokkal nagyobb a zúzda is, mint a példa mutatja.Attól félek ,hogy ez ilyen kényszer megoldás,mivel TF-en kívül nincs normális DE-nk.Látható, hogy így HT nélkül, meg normális LB-nk nincs.
kolok1972
Az első félidőben párszor ott volt Wise, a másodikba meg jött Marsh. (Még nem láttam pontosana snap countot, de úgy tünt.) Miért?
Richards mit keresett a pályán 2. LB-ként?
Az O látványosan összeomlott a 2 félidőben, de főleg az utolsó 20 percben, nyilván az sem segített a D-n.