New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 8 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Hát... olvasva a hozzászólásokat, értem én, hogy ne igyunk előre a medve bőrére, de ha a Titans meccstől fostok, akkor nem igazán értem mit néztetek szeptember óta.
😀
vpi
Lehet, hogy ők látták a decemberi meccseket is.. 😊
kyobalu
Amikor 4-1-et hoztunk? És meglett a hazai pálya előnye?

Hát igen, az elég szörnyű volt 😉

Vagy a Titans 2-3-ára paráztál rá?
vpi
Nyugi, mosoly volt a mondat végén.. 😉 De azért mellékesen megjegyezném, hogy a Pats és Brady játéka minden volt decemberben csak lehengerlő nem..
De nem különösebben izgulok a Titans miatt, kötelező meccs.. Igaz általában ezeket szoktuk nyögvenyelősen behúzni.
De Gilisztán kívül mindenki edzett, volt 2 hét regenerálódni, töltődni. Teljes a csapat. Remélem Hogan jól jön vissza és jó meccse lesz.

Szerkesztette: kyobalu

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
En a miami meccs elott nem voltam tul bizakodo, jott amit vartam igazabol. Most - ahogy idezve vagyon - kevesbe tartok a meccstol

több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 938
A héten mi is bekapcsolódunk a PlayOff küzdelmeibe, így ráhangolódásképpen készítettem egy mini-interjút Spigoval, tomi-tomival és Wyatt-tel. Köszönöm Nektek, hogy válaszoltatok.

Milyen meccset vársz a Titans ellen?
Az attól függ, hogyan kezd a két csapat. Ha a Patriots gyorsan megszerzi a vezetést és a Titansnek hátrányból kell játszania, akkor nem hiszem, hogy újra csodát tud tenni, mint a Chiefs ellen. Biztos vagyok benne, hogy Bill bá egész héten azt fogja beleverni a játékosok fejébe, hogy a Chiefs meccs alapján senkit nem érdekel a hazai pálya előnye és, hogy nincs olyan, hogy megnyugtató előny.

Ha a Titans szerez vezetést és a futójátékával kontrollálni tudja majd a meccset, akkor viszont nagyon szenvedős meccs lehet ebből. A Patriotsnak arra kell törekednie, hogy Mariota passzain múljon a meccs és ne a lábain, azaz fegyelmezetten a zsebben kell tartan a fiatal irányítót.Spigo
A futás elleni védekezésünk a meggyengülő front seven miatt kevésbé muzsikál fényesen, de ha a papírforma szerint előnybe kerülünk, talán ez nem jön ki annyira a meccsen. Jó a Tennessee passzsiettetése, de inkább a szélről érkezhet a nyomás, amit Brady jobban tud kezelni, mint a középről nyakába eső embereket, így még a Ryannel és Byarddel felálló hátvédsor ellen is hatékony lehet. Egy labdaeladást azért vizionálok ide, de ennek ellenére Brady jó játékával egy kevéssé izgulós győzelmet várok.Wyatt
Viszonylag izgalommentes mérkőzésre számítok. A Colts és a Texans után négy év alatt a harmadik AFC South csapat jön szembe, hasonló izgalmakat és eredményt várok.
Bár a futást jól fogja a Titans, de LeBeau papa védelme 2001 óta nem okoz gondot Brady-nek. Kelce kiütéséig megmutatta, hogy Gronknak milyen lehetőségei lesznek.
A Pats védelmet hagyományosan féltjük a futkorászós irányítók ellen, azonban idén a Bills két meccsen nem tudott egy támadó TD-t se elérni. Ha így le tudták rendezni a Taylor-McCoy duót, akkor a Mariota-Henry páros sem fog túl nagy kárt okozni.
Előbb-utóbb elmegyünk két-három TD-vel és 10 pont környéki győzelemmel végzünk.tomi-tomi
Ha egy játékost lenyúlhatnál tőlük, akkor ki lenne az?
Logan Ryant vissza! 😊

Azt gondolom, hogy a Patriots védelem gyenge pontja jelenleg a pass-rush hiánya és a linebacker játék. Ha Orapko fiatalabb lenne kicsit, akkor valószínűleg őt mondanám, de mivel a Titans futójátékától jobban tartok és utána, ha jön a Jax, vagy a Vasas Bellel, akkor inkább Wesley Woodyardot vagy Avery Williamset választanám, hogy stabilizálják a linebacker posztot.Spigo
Delanie Walker a liga legalulértékeltebb tight endje, rendkívül jól blokkol, emellett pedig azt is láthatjuk évek óta, hogy elkapásoknál is kiemelkedő. Gronk mellett elnézném a játékát nálunk is. Conklin és Lewan nyilván nagy erősítést jelent a támadófalban, de ott mi sem állunk rosszul, a két masszívabb futó is jól néz ki, de a mi rendszerünkben inkább a passzjátékba jobban bevonható játékosok élnek meg. A védőfalban nyilván elférne nálunk Jurrell Casey, irányítósiettetésben Orakpo és Morgan is segítség lehetne, Byard meg a liga egyik legjobb safetyje lett, de DMC miatt kevésbé lenne szükséges nálunk. Maradjunk Walkernél, rá aligha gondol majd más is 😊Wyatt
Derrick Henry-t itt és most lecserélném Gillislee-re szó nélkül.tomi-tomi
Az AFC másik meccse a Pittsburgh - Jacksonville lesz. Feltételezve, hogy továbbjutunk, melyik csapatot szeretnéd ellenfélül és miért?
A jaguárokat. Nem azért, mert lebecsülném őket, mert őrületesen jó a védelmük, de úgy gondolom, hogy Brady és a támadósor jobban tudja majd kezelni őket, mint a Pats védelem a Steelers egészséges támadósorát. Aztán ki tudja? Emlékszem még én egy Mark (Butt-fumble) Sanchezzel felálló Jets elleni 2010-es vereségre is.Spigo
Ha a Steelerst újra legyőzi a Jaguars és nagyon belelendül a gárda, akkor ellenünk is veszélyes lehet. A Steelers meg alapjában véve jobb csapat. Amíg nem kapunk ki tőlük (mondjuk ez most közel volt), addig igazából a Pittsburghöt nem veszem annyira rossz matchupnak, a Jaguars védelme ellen jobban megszenvedhetünk. Persze a Steelers könnyebben pakolhatna fel nekünk pontokat, de annyira nem jó a védelmünk, hogy a Jaguars ugyanúgy ne tenne fel mezőnygólokat meg egy-két TD-t (az RZ-védelem pedig még a Steelers ellen is működhet azért annyira, hogy néhány FG legyen a TD-k helyett), cserébe ellenük sokkal jobban megszenvednénk támadásban, a Pittsburgh ellen talán könnyebben hoznánk megint a pontokat. Emiatt talán jobb lenne Big Benékkel találkozni, de igazából nekem mindegy, ha nyerünk a Titans ellen, jöjjön aki akar 😊Wyatt
Minden amellett szól, hogy jöjjön a Steelers.
Minél több Blake Bortles mérkőzést látsz/kell megnézned, annál kevésbé hiszel az NFL jövőjében. Egy kínvallatás több kellemes élményt okoz, mint hatvan perc ezzel a csávóval a TV-ben.
Az örvendetesen gyarapodó Jags tábor bármelyik következő ellenfelük topikját képes nukleáris sivataggá változtatni. Más se hiányzik a mi közismerten délibábos optimizmussal megáldott közösségünknek, mint a dezertőr Sobri ámokfutása. 😊
Jöjjön csak a legjobb, legyen egy igazán jó AFC playoff meccs. Kifejezetten izgat, hogy Tomlin milyen tervvel küldené fel a védelmét TB ellen. Vissza a jó öreg zónázáshoz és pisztolypárbajban győzze le TB BigBen-t, vagy jó lesz ez az emberezés és verjen meg minket Gronk, ha tud?tomi-tomi
Mit gondolsz a szezon végével McDaniels és Patricia távozik e és ha igen, akkor hova?
Állítólag Patricia már majdnem meg is egyezett a Detroittal. Nem véletlenül nem hívta Quinn McDanielst interjúra, végig Patricia volt a fő jelölt szerintem. McDaniels meg pont a Titans HC poszt egyik fő esélyese volt egészen vasárnap hajnalig. Most úgy néz ki a Bears és a Colts lehet a nagy esélyes. Ha Luck egészséges, akkor Indianapolis lesz szerintem a befutó.Spigo
Remélem, mindkettő azért nem megy. A Patricia–Lions házasság elkerülhetetlennek látszik, talán JMD-t maradásra tudjuk bírni kicsit még.Wyatt
Patricia esetében most már nem nagy tudás kijelenteni, hogy szinte biztos, hogy megy a Lions-hoz. Ouinn-nel együtt összerakhatják az NFC Pats-ét, ha támadó oldalon képesek lesznek Stafford képességeit maximalizálni.
Josh teljesen más kérdés. Hozzáállásban ő az igazi BB-fióka. Ő nehezen illeszthető be egy hagyományos GM-HC felállásba. Tavaly még a 49ers teljesen nyitott helyzete sem felelt meg neki; idén nem látom azt a franchise-t, amelyik még ennél is jobb feltételeket kínálna. A Giants Gettleman friss kinevezésével kifejezetten erős embert helyezett GM pozícióba - JMD nem erről álmodik. A Colts hasonló felállás, ott Ballard a falka vezér. Ráadásul Irsay az egyetlen, aki Luck válláról biztosat mer állítani. Szerintem maradni fog idén is. Ha így lesz, akkor számomra ugrásszerűen nő meg az esélye, hogy ő lesz a Pats következő főedzője. (Nem lehet ennyiszer következmények nélkül lemondani lehetőségekről az amerikai szervezeti kultúrában - nem nagyon fogják hívni máshová.) Minden esetre a Colts-Giants kettősből bármelyiket is vállalná el, az pikáns lenne a Pats szurkolók számára.tomi-tomi
Meddig juthat el a Patriots idén?
Bill Belichick + Tom Brady = minden évben a Super Bowl az elvárás és a realitás is.Spigo
Tartom magam a szezon előtti tippemhez a problémák ellenére: szerintem megnyerjük a Super Bowlt.Wyatt
Így, feltételes módban természetesen a bajnoki címig. A rájátszásban fontos tényezők (edzői stáb, irányító teljesítmény, kiegyensúlyozottság, PO tapasztalat) mindegyikében minimum partiban vagyunk a másik hét csapattal szemben. Jó esélyt látok egy Saints-Patriots SB-ra. Ez a párosítás kiemelkedő döntőt hozhatna, két öntörvényű zseni főedző sakkjátszmáját két HoF irányító valósítaná meg a pályán. (A Kapitánytól kikapni, azt még el is tudnám viselni.)tomi-tomi

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
de ezt inkább olyannak érzem, mintha az Olimpián Usain Bolt azon parázott volna, hogy a selejtezőkből tovább jut-e.
vpi
VB-n volt, hogy kiugrott és diszkvalifikálták 😀
NB2
Ebben a sportágban csak 5 yard mínusz. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Már megtörtént korábban is, hogy decemberben megérkeztünk Miamiba és a játékosoknak rögtön az ugrott be, hogy strandolni jöttek. Aztán mikor rájöttek, hogy meccset kell játszani, már késő lett. Szerencsére a hazai pálya nem lett oda.

Nem hiszem, hogy januárban, PO-ban, odahaza, hasonló rövidzárlatot mutatnánk be. De mivel ebben a ligában 1 meccsen bárki jobb lehet bárkinél (kivéve, ha a bárki a Browns), óvatosnak lenni nem árt. Gondolom az edzők a sok interjú között azért egy jó játéktervet is összeraknak szombatra.

We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 063 — nabege2@yahoo.com
de ezt inkább olyannak érzem, mintha az Olimpián Usain Bolt azon parázott volna, hogy a selejtezőkből tovább jut-e.
vpi
VB-n volt, hogy kiugrott és diszkvalifikálták 😀
több mint 8 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 503 — Patriot
Hát... olvasva a hozzászólásokat, értem én, hogy ne igyunk előre a medve bőrére, de ha a Titans meccstől fostok, akkor nem igazán értem mit néztetek szeptember óta.
😀
vpi
A Miamit decemberben. Ott is mindenki úgy gondolta, hogy kötelező győzelem. De ezen a meccsen tényleg nem nagyon van mitől tartani, ha a matchupokat nézem, csak saját magunkat verhetjük meg. (Ezt gondolta a Kansas is...)
Burkus
Welcome back!
Rég nem látott fórumtárs.
Már hiányoztak a temetői hozzászólások 😉 Nyugi, csak vicceltem, tényleg jó hogy ismét vagy.

Komolyra fordítva: Perszer oda kell koncentrálni, de ha a PO runt nézem, nem ez az a meccs, amin már előre kéne paráznunk.
A Chiefs is saját magát szivatta meg ez ellen a Titans ellen, nem egy komoly kihívó szerintem. Persze be kell menni a ringbe és KO-zni, de ezt inkább olyannak érzem, mintha az Olimpián Usain Bolt azon parázott volna, hogy a selejtezőkből tovább jut-e.
több mint 8 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
😀
vpi
A Miamit decemberben. Ott is mindenki úgy gondolta, hogy kötelező győzelem. De ezen a meccsen tényleg nem nagyon van mitől tartani, ha a matchupokat nézem, csak saját magunkat verhetjük meg. (Ezt gondolta a Kansas is...)
több mint 8 éve
😀
vpi
kyobalu
Amikor 4-1-et hoztunk? És meglett a hazai pálya előnye?

Hát igen, az elég szörnyű volt 😉

Vagy a Titans 2-3-ára paráztál rá?

Szerkesztette: vpi
több mint 8 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
😀
vpi

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 8 éve
😀
több mint 8 éve
Én minden meccstől fosok, de ha a számokat nézzük jobbak vagyunk. Úgy látom eddig, hogy a sok sérültünk felépül, ha Van Noy is játszik, akkor még a védelem is stabilabb lesz, támadók hozzák amit tudnak és ennyi a recept😊
több mint 8 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Tennessee. Örülök neki, inkább ők mint a Bills. Ha nem követünk el hibákat ez a meccs tükörsima kell hogy legyen...
NB2
Rég drukkoltam amiatt, hogy egy déli csapat elleni PO meccsen "jó", passzbarát idő legyen. Tudnak futni és futás ellen védekezni - nem feltétlenül állna nekünk jól egy zivataros/hóviharos brusztolás. Mariotával és elkapóival szvsz elbírnánk (mondjuk ha előbbi futkározik...), ahhoz pedig túlságosan sok célpontunk van hogy levédekezzenek.

Tegnap egyébként az elejétől kezdve nekik drukkoltam, kitartó, szimpi brigád - jobb lesz vigyázni, itt már nincsenek "tükörsima" meccsek.
Gyulus
Akkor is jobb szerintem, mint a Kansas. Ott Reid mindig kitalál valamit, ami működik ellenünk. Ő meg Coughlin mindig jól keverik a kártyát.
Szerintem a PO rutin is sokat fog számítani.
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A Titans-védelem pont a passzok ellen tűnik sebezhetőbbnek, bár a két szélről jöhet a nyomás, azzal Brady alapesetben elbírhat. A secondaryben vannak labdamágnesek, főleg kedvenc Ryanem és Byardöm, de ha egynél több labdát nem vesztünk, és szerzünk egyet legalább, akkor jó esélyünk van. A Jaguars megizzaszthatja a Steelerst, de egyelőre inkább azt mondanám, hogy 1-2.-re van esély

több mint 8 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Tennessee. Örülök neki, inkább ők mint a Bills. Ha nem követünk el hibákat ez a meccs tükörsima kell hogy legyen...
NB2
Rég drukkoltam amiatt, hogy egy déli csapat elleni PO meccsen "jó", passzbarát idő legyen. Tudnak futni és futás ellen védekezni - nem feltétlenül állna nekünk jól egy zivataros/hóviharos brusztolás. Mariotával és elkapóival szvsz elbírnánk (mondjuk ha előbbi futkározik...), ahhoz pedig túlságosan sok célpontunk van hogy levédekezzenek.

Tegnap egyébként az elejétől kezdve nekik drukkoltam, kitartó, szimpi brigád - jobb lesz vigyázni, itt már nincsenek "tükörsima" meccsek.

Szerkesztette: Gyulus
több mint 8 éve
NB2
de hát Logan Ryan kívülről tudja a playbookunkat 😥
ZERO_L
Azt mindenki tudja... 😊
több mint 8 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
NB2
jobb ez így, a vasasok meg csak szenvedjenek a jags D ellen...

több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
NB2
de hát Logan Ryan kívülről tudja a playbookunkat 😥

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
több mint 8 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Nem tuudom mi most a O-D arány a cap-ben.
Kollega
 www.spotrac.com/nfl/new-england-patriots/positional/
empty taxi
Wow... Ennyit arról hogy a támadó és a védőfal a lelke minden csapatnak... 😛
(32. és 27. a kiadási rangsorban...)
Castleai01
Nagyon sokan játszanak rookie szerződéssel mindkét falban. Az offenseben Thuney, Mason, Fleming, Karras, Croston, Waddle? és idevehetjük Andrewst is, mert a teljesítményéhez képest kb. ingyen van. Ráadásul a jövő éviben például nincs benne Solder, mert neki lejár a szerződése év végén. A defenseben Brown, Flowers, Wise, Butler, Grissom, Lee (ő lehet a LB-k közt van), meg Harrison és Branch is elég olcsón van itt. Plusz mindenki 2.-3. napos pick volt vagy UDFA, egyedül Brown 1. körös azok közül, akik rookie szerződéssel vannak a két falban.

Nemsoká meg kell fizetni Masont és Flowerst, az ő szerződésükkel meg egy esetleges Solder és Waddle hosszabbítással azért feljebb kerülünk a rangsorban. Kivéve ha közben kukázunk valaki olcsóbbat a helyükre.

több mint 8 éve
April Wine New England Patriots 256
Kollega
empty taxi
Castleai01
Az a jövő évi - a jelenlegi szerződések alapján, az idei 23. és 29., bár a lényeg ugyanaz.
több mint 8 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Kollega
empty taxi

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Kollega

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 226 — Így remélem megfelelek nektek.....
 twitter.com/OnlyInBOS/status/949641710446850050 😉
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
én nem látom ennyire tragikusnak a helyzetet, persze két fantasztikus koordinátort veszítünk majd el, de amíg Belichick-Ernie Adams-Nick Caserio hármas(és az ő rendszerük) itt van nem tudom elképzelni, hogy a koordinátor helyettesítés olyan hatalmas probléma legyen
az simán benne van, hogy az elején majd döcögős lesz a kezdés

BB a védelembe baromi sokat be tud segíteni, ha az elején kicsit túl nagy lenne a cipő a DC-nek, a támadó oldalban meg brutálisan sok van, ezt láttuk a Detroiti előszezonmeccs első negyedében (persze arra sincs garancia, hogy a Brady-Cooks-Edelman-Gronk négyes egyszerre huzamosabb ideig kibírja sérülések nélkül)
akkora kóklert meg csak nem fognak kinevezni aki ebből a támadóegységből nem tud top O#-t feltenni a pályára

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/