New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 8 éve
És sajnos bőven láttunk arra példát, hogy ilyen szépen eszik az órát ellenünk mostanában... De remélhetőleg, a red zone-ban cserében csak FG-k lesznek (de legalábbis túlsúlyban), és akkor jobbak az esélyeink.

több mint 8 éve
persze esélyesek vagyunk, de attól még fázni lehet azért a Titans féle futójátétól főleg ha 8,5 percig tolnak egy driveot 😀de hozni kell amit hozni kell és nem lehet gond 😊
több mint 8 éve
Áll bele a másikba a hóhér ☺Azt nem kell persze, de mondjuk a szurkoló akár még annak is veheti, csak a csapat ne vegye annak 😀
Esélyesek vagyunk, de ne vegyük már készpénznek továbbjutást
ThundersNFL
De annak tényleg nem biztos, hogy sok értelme lenne, hogy ha most nem fullosan egészséges, akkor erőltessük, mert a papírforma szerint már csak nehezebb meccseink lehetnek, és annak nincs értelme, hogy egy sokkal súlyosabb sérülést kockáztassunk. Aztán lehet, hogy nem áll fent nála ennek a veszélye, akkor játsszon csak persze. De önmagában még a pihentetése nem jelentené azt, hogy lenézzük az ellenfelet

több mint 8 éve
Áll bele a másikba a hóhér ☺Esélyesek vagyunk, de ne vegyük már készpénznek továbbjutást
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Én mondjuk nem tudom, miért kell „beleállni” a másikba ezért. Én is inkább pihentetném Mitchellt, max picit játszatnám, hogy szokja a légkört, aztán a későbbiekre legyen használható.A lényeg, hogy Branch jó lenne, ha tényleg visszatérne, mondjuk inkább elég a jövő hétre, minthogy most rásérüljön.Jövőhét? Baszki még Titans jön és először nyerjünk vhogy utána majd meglátjuk mi lesz...
vpi
ThundersNFL
Ezt a meccset igenis Branch nélkül is hozni kell, ő azért nem egy Brady, hogy rajta múljon a csapat sikeressége. Ha kikapunk, vele is kikapnánk, ha nyerünk, nélküle is nyerünk. Vele sem volt annyival jobb ez a futás elleni védekezés. Sokat tud hozzáadni, jól is jönne a Titans futójátéka ellen, de ezt a meccset nekünk vele vagy nélküle hozni kell.
Ez nem jelenti azt, hogy én, vagy bárki lenézné a Titanst. De nekünk amennyire tudom a bajnoki cím a cél.
Ha a Titans ellen nem merjük kimondani, hogy esélyesek vagyunk, akkor ki ellen szabad? Vagy ha itt valaki azt mondja, hogy nyernünk kell, akkor jinx és kiesünk? Szerencsére a játékosokon múlik majd 😊

több mint 8 éve
nfl com-ról:"Fun fact ... or not (depending on your leaning): Patriots running backs recorded 957 receiving yards this season, second-most in the NFL. The Titans allowed 967 receiving yards to opposing RBs, most in the NFL."
több mint 8 éve
A lényeg, hogy Branch jó lenne, ha tényleg visszatérne, mondjuk inkább elég a jövő hétre, minthogy most rásérüljön.Jövőhét? Baszki még Titans jön és először nyerjünk vhogy utána majd meglátjuk mi lesz...
vpi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Akkor végre ismét elérkezett a kedvenc évszakunkwww.youtube.com/watch?v=c0gZdgcZ5B0
Általánosságban én kicsit tartok a védelmünktől. Egyszerűen nem látom magam előtt, hogy 3 egymást követő meccsen ne csússzon be egy totál wtf game, ahol az O#nek fel kell tennie 35+ pontot, márpedig a rájátszásban egyre erősebb ellenfelek/védelmek ellen, ez egyre nehezebb lesz. Lehet kishitű vagyok, de nem hiszek abban, hogy Van Noy olyan hatalmas upgrade-t jelentene, amivel meg tudnánk közelíteni a tavalyi PO védelmünket. Sec-et sem nagyon tudom hova tenni, jó nevekből áll de egyszerűen nincs meg az a shutdown érzet, jó lenne ha PO-ban ez összeállna, mert egyénileg voltak már rá példák, de csapatszinten még nem jött ki igazán belőlük.
A támadó oldalt nem féltem, ha Gronk nem sérül le akkor JMD-nek van elég fegyvere (még Mitchell és ki tudja milyen állapotban lévő Hogan nélkül is), hogy masszív pontokat tudjunk feltenni.
A tavalyi (közel) tökéletes balanszhoz képest, most úgy érzem megint az O#-en fog múlni a végső siker és amint náluk beesik egy váratlan sérülés/rossz nap, akkor nekünk ott lesz a végállomás
mai meccsről:
jó kis erőpróba lesz főleg a D#-nek, ha arra képtelenek vagyunk, hogy megállítsuk a futást és zsebben tartsuk Mariotat, akkor tényleg semmi keresnivalónk a PO későbbi szakaszaiban, ha meg levegőben vernek meg akkor meg azért (+az ráadásul még extra kínos is lenne)
Támadásban az első félidőben szerintem nem fogjuk agyonhasználni Gronkot, max 1-2 labdát adunk neki (főleg a RZ-ban feldobni rá), megnézve nélküle, futásokkal, rövid passzokkal, talán Cooks felé 1-2 hosszúval, mire megyünk és ha ez nem lesz elég, döntetlen a meccs vagy hátrányban leszünk akkor második félidőben Gronkot eleresztjük
de lehet csak az mondatja velem, hogy nagyon féltem a srácot
végére egy kis nosztalgia 😀
twitter.com/NFL/status/951530193541197824

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
A futás elleni védekezésünk vele sem volt fényes, nélküle sem. A Titans ellen nem olyan könnyű futni, cserébe ők jól futnak és ölik az órát. Ez mind rossz matchup nekünk, és ott van még Byard és Ryan, akiknek a kezébe beleakadhat egy labda. Ettől függetlenül nem tartom véletlennek azt sem, hogy a nyolc csapat közül épp a Patriotsra a legkisebb az odds a hétvégi továbbjutásra, mert pl passzokkal lehet haladni a Tennessee ellen, és a szélső nyomást jobban bírja Brady.A tippjátékunkban két meccs volt, amin mind a 12 tippelő ugyanazt a győztest várja 😊

több mint 8 éve
Persze, de valahogy nem ettől a szombati meccstől tartok vagy inkább ettől a szombati meccstől nem tartok.A lényeg, hogy Branch jó lenne, ha tényleg visszatérne, mondjuk inkább elég a jövő hétre, minthogy most rásérüljön.Futás ellen kellene már most is.
vpi
zinedine5
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 8 éve
A lényeg, hogy Branch jó lenne, ha tényleg visszatérne, mondjuk inkább elég a jövő hétre, minthogy most rásérüljön.Futás ellen kellene már most is.
vpi
több mint 8 éve
A lényeg, hogy Branch jó lenne, ha tényleg visszatérne, mondjuk inkább elég a jövő hétre, minthogy most rásérüljön.
több mint 8 éve
Elég a linkkösz
twitter.com/jeffphowe/status/951197616833953798
Wyatt
több mint 8 éve
twitter.com/jeffphowe/status/951197616833953798
Szerkesztette: vpi
több mint 8 éve
Ha vicc volt, akkor annak jo. 😊“úgy tudod a legjobban az ellenfélhez alakítani a játékodat, ha kezedben van a playbookja.”A lenyeg ez, ellenfelre kialakitott jatekvariaciokban az oreg a legjobb. Az egy rossz csapat aki csak a playbookbol valogat az ellenfel ismereteben.Mondjuk, hogy elég jól ki tudják használni a pihenő hetet, az ellenfelek feltérképezésére.Én a Dolphins elleni meccsből nem vonnék le komoly következtetéseket. Miamiban szinte mindig szenvedünk, ráadásul szerintem az a meccs gordon által említett 3-4 oldalas playbook tökéletes példája. Nem működött az eredeti gameplan, de csak azért is azzal próbálkoztunk, meg se próbáltunk változtatni.Akár az is, de nézd meg a Jets ellenit is , Gronk pihentetése, Bolden futásai..
cspeti98
Valahol olvastam, hogy azért is tartják top OC-mind nak JMD-t mert látsz tőle egy playhívást a 2. fordulóban, többet elő sem veszi, majd a PO ban szétszed vele.
gordon
Kollega
no
gedam
Maga a playbook nem akkora dolog, megveszi az osszes Maden-t. 😊
több mint 8 éve
Állitólag Patricia a legesélyesebb a Giantsnél
több mint 8 éve
Minden esetre a tiétekre mostanában valahogy nincs szükség.
Do your job
több mint 8 éve
gedam
6 507
“úgy tudod a legjobban az ellenfélhez alakítani a játékodat, ha kezedben van a playbookja.”A lenyeg ez, ellenfelre kialakitott jatekvariaciokban az oreg a legjobb. Az egy rossz csapat aki csak a playbookbol valogat az ellenfel ismereteben.Mondjuk, hogy elég jól ki tudják használni a pihenő hetet, az ellenfelek feltérképezésére.Én a Dolphins elleni meccsből nem vonnék le komoly következtetéseket. Miamiban szinte mindig szenvedünk, ráadásul szerintem az a meccs gordon által említett 3-4 oldalas playbook tökéletes példája. Nem működött az eredeti gameplan, de csak azért is azzal próbálkoztunk, meg se próbáltunk változtatni.Akár az is, de nézd meg a Jets ellenit is , Gronk pihentetése, Bolden futásai..
cspeti98
Valahol olvastam, hogy azért is tartják top OC-mind nak JMD-t mert látsz tőle egy playhívást a 2. fordulóban, többet elő sem veszi, majd a PO ban szétszed vele.
gordon
Kollega
no
több mint 8 éve
twitter.com/zackcoxnesn/status/950830661652373505Most vagy BB trollkodik vagy Mitchell még idén visszatér.
több mint 8 éve
A lenyeg ez, ellenfelre kialakitott jatekvariaciokban az oreg a legjobb. Az egy rossz csapat aki csak a playbookbol valogat az ellenfel ismereteben.Mondjuk, hogy elég jól ki tudják használni a pihenő hetet, az ellenfelek feltérképezésére.Én a Dolphins elleni meccsből nem vonnék le komoly következtetéseket. Miamiban szinte mindig szenvedünk, ráadásul szerintem az a meccs gordon által említett 3-4 oldalas playbook tökéletes példája. Nem működött az eredeti gameplan, de csak azért is azzal próbálkoztunk, meg se próbáltunk változtatni.Akár az is, de nézd meg a Jets ellenit is , Gronk pihentetése, Bolden futásai..
cspeti98
gordon
Kollega
több mint 8 éve
Kicsit megkésve de megszületett Thomas Kraflichick..newenglandpatriots.blog.hu/2018/01/09/a_thomas_kraflichick_ugy
több mint 8 éve
Mondjuk, hogy elég jól ki tudják használni a pihenő hetet, az ellenfelek feltérképezésére.Én a Dolphins elleni meccsből nem vonnék le komoly következtetéseket. Miamiban szinte mindig szenvedünk, ráadásul szerintem az a meccs gordon által említett 3-4 oldalas playbook tökéletes példája. Nem működött az eredeti gameplan, de csak azért is azzal próbálkoztunk, meg se próbáltunk változtatni.Akár az is, de nézd meg a Jets ellenit is , Gronk pihentetése, Bolden futásai..
cspeti98
gordon
We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
Én a Dolphins elleni meccsből nem vonnék le komoly következtetéseket. Miamiban szinte mindig szenvedünk, ráadásul szerintem az a meccs gordon által említett 3-4 oldalas playbook tökéletes példája. Nem működött az eredeti gameplan, de csak azért is azzal próbálkoztunk, meg se próbáltunk változtatni.Akár az is, de nézd meg a Jets ellenit is , Gronk pihentetése, Bolden futásai..
cspeti98