New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 8 éve
40 garantalt? Az azert nem keves.Valamit nagyon látnak benne, amit mi nem..
Wyatt
több mint 8 éve
Nem vagy egyedul.twitter.com/AdamSchefter/status/839944474130264064Ez nekem még mindi olyan hihetetlen, érthetetlen.
ervinator
zinedine5
Van 2 jo CB-nk akik ismerik a rendszert, 2 SB-t nyertek.
Es egy buffaloi kapja kis túlzással az Ő pénzüket.
Őket meg jo eséllyel elveszítjük.
Tudom, hogy ez business es hogy Bill keveri, de akkor is...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 8 éve
40 garantalt? Az azert nem keves.Ezen akadt meg az én szemem is így elsőre...
Wyatt
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 8 éve
már csak Butler és HT maradjon...Butlerre elég kevés remény van..
ZERO_L
több mint 8 éve
Éppen most tweetelt Loyko egy idevágót... 😀twitter.com/AdamSchefter/status/839944474130264064Ez nekem még mindi olyan hihetetlen, érthetetlen.
ervinator
zinedine5
Mike Loyko @NEPD_Loyko 4 p4 perccel ezelőtt
How can anyone not think following the #Patriots is fun? Go be Charger or Jags fans if you don't like this unpredictability.
És tényleg igaza van... 😀
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 8 éve
már csak Butler és HT maradjon...twitter.com/MikeGarafolo/status/839946103193755652

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/839944474130264064Ez nekem még mindi olyan hihetetlen, érthetetlen.
ervinator
több mint 8 éve
S oda nem is adná BB.Brokit a Browns-ba száműzi O'Brien, megszabadulnak ezzel a nagy cap tehertől. Kíváncsi vagyok bekínálnak-e valamit JimmyG-ért.Kizártnak tartom. Ugyanabba a folyóba nem akarnak 2x lépni, plusz a 2018-as 2. kör is oda, nem hiszem, hogy nagyon sokat ajánlanának.
Maniac84
ervinator
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Butler meg fogja kapni a maga pénzét, max. majd mástól...Sőt, jövőre tovább emelkedik a cap, ezzel együtt a várható fizu is... 😉
több mint 8 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/839944474130264064
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
twitter.com/PFCentral/status/839912188554928130Hupsz, az durva. Butler se szép emlékekkel fog elmenni ezek szerint, kb. mint Welker.
Wester
Közben megtartottuk Duron Harmont 😊
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 8 éve
twitter.com/NEPD_Loyko/status/839941715855294464Készülhetünk a Butler tradere...vagy Brady megy Houstonba 😊
több mint 8 éve
Brokit a Browns-ba száműzi O'Brien, megszabadulnak ezzel a nagy cap tehertől. Kíváncsi vagyok bekínálnak-e valamit JimmyG-ért.Kizártnak tartom. Ugyanabba a folyóba nem akarnak 2x lépni, plusz a 2018-as 2. kör is oda, nem hiszem, hogy nagyon sokat ajánlanának.
Maniac84
több mint 8 éve
Brokit a Browns-ba száműzi O'Brien, megszabadulnak ezzel a nagy cap tehertől. Kíváncsi vagyok bekínálnak-e valamit JimmyG-ért.

több mint 8 éve
Na latod megerte kicsit raemelnemRapoport szerint megvan DT Branch két évre 12 misiért.Helyes, megérdemli az öreg... 😊
tomi-tomi
Castleai01

több mint 8 éve
twitter.com/RapSheet/status/839916757372571652
több mint 8 éve
twitter.com/mlombardiNFL/status/839909223345508352

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
1/12 DE, 1/32 TE, LB, CB, RB stb A maradék pickek pedig S. 😀
több mint 8 éve
Kell bizony!kell egy top DE draftról is, 2 fiatal, 2 rutinos.Úgy fogunk a draftra menni, hogy zéró hiányposztunk lesz, talán DE. RB ráér középen-hátul.Ahogy BB szokta. (Jön még DE draftig, például Barwin.)
Kókusz8
tomi-tomi
Kókusz8
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
kell egy top DE draftról is, 2 fiatal, 2 rutinos.Úgy fogunk a draftra menni, hogy zéró hiányposztunk lesz, talán DE. RB ráér középen-hátul.Ahogy BB szokta. (Jön még DE draftig, például Barwin.)
Kókusz8
tomi-tomi
több mint 8 éve
Úgy fogunk a draftra menni, hogy zéró hiányposztunk lesz, talán DE. RB ráér középen-hátul.Ahogy BB szokta. (Jön még DE draftig, például Barwin.)
Kókusz8
több mint 8 éve
Úgy fogunk a draftra menni, hogy zéró hiányposztunk lesz, talán DE. RB ráér középen-hátul.
több mint 8 éve
Rapoport szerint megvan DT Branch két évre 12 misiért.Helyes, megérdemli az öreg... 😊
tomi-tomi