NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
507
57
18:30-tól, ARENA4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 11 éve
A Jets szerzett nekem egy szép estét 😊
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Már bocs, de ez hülyeség 😀
több mint 11 éve
Yay, köszi, nem vettem észre ezt a kérdésszerűséget 😊Ha a Panthers nyer, akkor 3-3, mi pedig 5-1, az miért 1,5 meccs? Egymással nem játszottunk, ugyanannyi meccs után az szerintem 2. Amúgy nyerni fognak valszeg...Pont ezért. Ha innentől maradna a két meccses különbség a mérlegekben és az első egymás ellenit nyerné a Panthers, akkor a másodikon a Saints-nek már nem férne bele a 2. vereség.tomi-tomi
Tocy
több mint 11 éve
Ha a Panthers nyer, akkor 3-3, mi pedig 5-1, az miért 1,5 meccs? Egymással nem játszottunk, ugyanannyi meccs után az szerintem 2. Amúgy nyerni fognak valszeg...Pont ezért. Ha innentől maradna a két meccses különbség a mérlegekben és az első egymás ellenit nyerné a Panthers, akkor a másodikon a Saints-nek már nem férne bele a 2. vereség.
Tocy
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Ha már ennyire pangás van, elmondom számomra mi volt a hét legnagyobb híre. Brandon Browner fogott egy int-t a csütörtöki meccs során, amit visszahordott és csak centiken múlt, hogy nem lett TD.
Flanagan a meccs után a pályán interjúztatta az embert, mire ő elmondta, hogy 100 dollárra fogják büntetni, amiért nem lett a playből pick six. Flanagan visszakérdezett: ki fog megbüntetni? Válasz: a DB-részleg.
(nfl.comon is ott az interjú)
Eléggé el voltam havazva a héten időügyileg, de próbáltam figyelemmel kísérni, hogy a bounty és a pay for performance tilalma után mekkora botrány lesz az esetből.
Eredmény: még "alhírként" se láttam feltűnni egy komolyabb oldalon sem az esetet.
Ezzel nem a SEA-t akarom bántani, nekem speciel semmi bajom nem lenne azzal, ha a játékosok továbbra is pénzzel ösztönöznék egymást a pályán mutatott jobb teljesítményre (kizárólag legális megmozdulásokkal, természetesen), de egy nagyon okos, mérsékelt és elfogulatlan sportvezetőtől tavaly március óta úgy tudom, hogy minden ilyen kísérlet a játék integritását sérti, ezért tűzzel-vassal kell harcolni ellene.
több mint 11 éve
Ha nyer is a Falcons, ők jelenleg nem képviselnek olyan játékerőt JJ nélkül, hogy utána komoly tényezők lehessenek szerintem.JJ nélkül még hagyján, előtte is volt élet Atlantában, de White és az egyetlen elit futójuk kiesésével már azért vannak kérdőjelek.
Tocy
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Kösz a válaszokat mindkettőtöknek.A topicban is bye week van? 😀Teljesen más munka. Egyébként engedett Harris is sacket.
Kérdés: én elég gyengének látom Brownt, viszont jónak láttam Harrist...utóbbi LT-ként gyengébb lenne Brownnál, vagy annyira különbözik a két poszt, vagy miért nem játszatjuk ott?Tocy
Bye week van, de amit érdemes nézni:
1. ha a Panthers nyer, akkor 1,5 meccsre kerül tőlünk, bár még nem játszottunk, és ők sem játszottak a Falcons-szal. Érdekes meccs lesz, egy vereség most jól jönne tőlük.
2. a Bucs-Falcons meccs pedig azért érdekes, mert ha valahogy nyer a Bucs, akkor az duplán jó: a Falcons végleg leszakad (kb. nekik az tényleg a vége) és Schiano még egy kis ideig megerősíti a helyét, ami szintén jó. 😊
3. a Hawks sajnos elég könnyen nyert, a SF meccset érdemes figyelni, és a Boys-Eagles lehet még kimondottan fontos lesz, amellett, hogy jónak is ígérkeznek, mint meccsek, fontosak is nekünk. szóval nézzétekGyurma Pappa
Ha a Panthers nyer, akkor 3-3, mi pedig 5-1, az miért 1,5 meccs? Egymással nem játszottunk, ugyanannyi meccs után az szerintem 2. Amúgy nyerni fognak valszeg...
Ha nyer is a Falcons, ők jelenleg nem képviselnek olyan játékerőt JJ nélkül, hogy utána komoly tényezők lehessenek szerintem.
Boys-Eagles sokpontos dobálózás lesz, nekem az minden, csak nem jó 😀
több mint 11 éve
Egy LT általában mozgékonyabb, fürgébb mint egy RT, hogy az elit pass rusherekkel fel tudja venni a tempót. Ahogy Strief darabos LT-nek, úgy szerintem Harris is az lenne.
Harris nem volt rossz, de jó se (Gyurma: csak egy sacket kaptunk, azt Brown engedte, Harrisről két siettetés és egy hit jött). Viszont ahhoz képest hogy a második tétmeccse volt a profik között, van miben reménykednünk.
több mint 11 éve
A topicban is bye week van? 😀Teljesen más munka. Egyébként engedett Harris is sacket.
Kérdés: én elég gyengének látom Brownt, viszont jónak láttam Harrist...utóbbi LT-ként gyengébb lenne Brownnál, vagy annyira különbözik a két poszt, vagy miért nem játszatjuk ott?Tocy
Bye week van, de amit érdemes nézni:
1. ha a Panthers nyer, akkor 1,5 meccsre kerül tőlünk, bár még nem játszottunk, és ők sem játszottak a Falcons-szal. Érdekes meccs lesz, egy vereség most jól jönne tőlük.
2. a Bucs-Falcons meccs pedig azért érdekes, mert ha valahogy nyer a Bucs, akkor az duplán jó: a Falcons végleg leszakad (kb. nekik az tényleg a vége) és Schiano még egy kis ideig megerősíti a helyét, ami szintén jó. 😊
3. a Hawks sajnos elég könnyen nyert, a SF meccset érdemes figyelni, és a Boys-Eagles lehet még kimondottan fontos lesz, amellett, hogy jónak is ígérkeznek, mint meccsek, fontosak is nekünk. szóval nézzétek
több mint 11 éve
Tocy
1 140
A topicban is bye week van? 😀 Kérdés: én elég gyengének látom Brownt, viszont jónak láttam Harrist...utóbbi LT-ként gyengébb lenne Brownnál, vagy annyira különbözik a két poszt, vagy miért nem játszatjuk ott?
több mint 11 éve
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
nflhistory.blog.hu/2013/10/16/cvii_who_dat 'Who Dat?' története
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
😀 😀 ez jó 😀Egyik szurkolótársunk kint volt a vasárnapi meccsen! Az alábbi kis élménybeszámolót ő írta. krixtoferEz mind szép és jó, de perpill a legérdekesebb kérdésre kihagyta a választ: a helyi rendőrök a meccs után végül őrizetbe vették-e a tetten ért bostoni támadófalembert a Galette sérelmére elkövetett fojtogatás miatt?atapapa
Samaras játszott?
több mint 11 éve
Egyik szurkolótársunk kint volt a vasárnapi meccsen! Az alábbi kis élménybeszámolót ő írta. krixtoferEz mind szép és jó, de perpill a legérdekesebb kérdésre kihagyta a választ: a helyi rendőrök a meccs után végül őrizetbe vették-e a tetten ért bostoni támadófalembert a Galette sérelmére elkövetett fojtogatás miatt?
több mint 11 éve
Mázlista!Kristóf, ki ez a szurkolótársunk?KissSasha. 😊 Ide nem szokott írni sajnos.krixtofer
Samaras játszott?
több mint 11 éve
Kristóf, ki ez a szurkolótársunk?KissSasha. 😊 Ide nem szokott írni sajnos.
több mint 11 éve
Kristóf, ki ez a szurkolótársunk?
Samaras játszott?
több mint 11 éve
Egyik szurkolótársunk kint volt a vasárnapi meccsen! Az alábbi kis élménybeszámolót ő írta. 😊 Aki a facebookon követi a Saints Hungaryt, az már láthatta. Aki nincs fent, azért rakom ki. 😀
"Who dat who lost tonight? - ez volt az utolsó beszólás, amit kaptam, miközben kifelé sétáltam a Gillette Stadionból vasárnap este. Nagyon nehéz írásba foglalni azt a sok élményt, ami ért e pár óra alatt. Még úgy is, hogy kb. 50 méter távolságból láttam azt a végzetes elkapást, ami nagyjából felrobbantotta az addigra már félig üres (nagyon sokan távoztak a játékról kb. 2 perccel a vége előtt) stadiont.
Bármennyire is zseniálisak a TV közvetítések, az olyan pillanatokat nem tudják visszaadni, mint amikor a drive előtt Brees punt közben az oldalvonalon "odasúg" valamit Sprolesnak, majd pár másodperccel később az golyóként robog a labdával a végtelenbe, first down és a kettőjük pacsija. Vagy amikor Graham - a testbeszéde alapján - nincsen kész a játékra, mert a lábát fájlalja, aztán jön a sisakos tockos (azt hiszem) Vilmától, Graham a pályán, incomplete pass, lejön és csak ennyit lehet leolvasni a párbeszédből: "látod, megmondtam?!". Amikor Brees megdobta a vezetést jelentő TD-t, a stadionban néma csend lett. Ami akkor is bekövetkezett, amikor Brady interception-t dobott. Ekkor mind a pár száz Saint szurkoló a stadionban tudta, hogy megvan. Megvan a hatodik győzelem! Csak meg kell tartani a labdát, csak még egy first down kell. A hazai szurkolók csendben ültek, fogták a fejüket, ahogy fent írtam, sokan távoztak... de jött az, amiben már ők sem hittek...
Én szíves megnézném ugyanezt a felállást a Superbowl-on... de a Denver Broncos mellé sajnos csak egy csapat fér be és annak Brees az irányítója.
A játék utóéletéről csak annyit, hogy egyik NFL-es műsor sem, amire azóta sikerült kapcsolnom és egyik mai újság headline sem a New Orleans Saints vereségéről, hanem az amerikai foci szépségéről beszélt, a szezon eddigi legizgalmasabb meccséről, amire sikerült kijutnom és ezt az élményt soha nem fogom elfelejteni."
Pár kép tőle:
több mint 11 éve
Ugye írtam a Bears idején, hogy a legtöbb TO-t ők szerezték mostanában. 2009 óta 155-t szereztek. Ki a második? A Pats, százötvenhárommal.
Ellenük is indokolt volt tehát az óvatosság. Jelzem utoljára az SB évében fordult elő, hogy Brees az első 6 meccs során nem dobott átlagban legalább egy int-t meccsenként (ugye most 6 meccsre jut 5 int).
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Falcons ellen 9 WR-catch, 7 TE, 10 RBBucs ellen 6 WR, 10 TE, 10 RB
Arizona ellen 8 WR, 10 TE, 10 RB, 1 FB
Miami ellen 12 WR, 5 TE, 12 RB, 1 FB
Bears ellen 3 WR, 10 TE, 12 RB, 4 FB Ez a kemény
Pats ellen 5 WR, 3 TE, 8 RB, 1 FB
Tavaly
Redskins ellen 11 WR, 7 TE, 6 RB
Panthers ellen 7 WR, 7 TE, 17 RB
Chiefs ellen 11 WR, 4 TE, 4 RB, 1 FB
Packers ellen 18 WR, 8 TE, 8 RB, 1 FB
Chargers ellen 21 WR, 1 TE, 5 RB
RB-passzok tavaly csak a Panthers ellen volt 10 felett, idén csak a Pats ellen nem érte el, TE-játék is több van, WR pedig kevesebb,
Colston felé az utóbbi két meccsen nem megy a labda, összesen 3 elkapás és 26 yard, első négy meccsen 21 elkapás 1 TD és 298 yard idén, tavaly 19 elkapás, 1 TD és 313 yard. Plusz tavaly folyamatosan az eredmény után futottunk, idén meg legtöbbször mi uraltuk a meccset, de legalábbis sietnünk nem kellett, illetve a Bears és a Pats is labdahalász védelem volt, jobb döntés volt a sok screen és checkdown.
Toonban és Stillsben valamiért nem igazán bízik Brees, bár utóbbival ezt a playt, amiből a TD lett, már kb negyedszerre próbálták meg. Egy egészséges Moore nagyon kellene, négy meccsen négy elkapás és 44 yard, míg tavaly 17 elkapás, 2 TD, 287 yard volt a mérlege az első négy forduló után. Meachem pedig a TD-jét leszámítva kb semmit nem csinált idén, arra használjuk, hogy elvigyen egy embert mélyre, de megverni nagyjából senkit nem tud sebességből.
Ha Jimmy nem lesz egészséges, illetve Moore igen, akkor azért több WR-playt láthatunk a bye week után.
több mint 11 éve
Ohh, dehogynem. De nyilván belejátszik az is, hogy Colston kiemelt figyelmet kap, Moore sérült, a másik két elkapónk meg rookie. A CHI meccs például sokkal korábban eldőlt volna, ha Toon nem csinál egy dropot az 1 yardoson, utána meg Stills egy tiszta 1st-öt ejtett el. Igaz, most Brees dobta nagyon túl Toont, nincs még meg az igazi összhang. Remélem a mostani meccs után Stills még jobban összekapja magát. Ja igen, ott van Meachem is, aki látványosan nyalogatja a sebeit, sajnos a sebessége tényleg nem a régi. Őt régebben sem kereste Brees rövid labdákkal. Igen, látványosan kevesebb labda megy WR-ek felé, de szerintem ez részben tudatos is. Colston egyébként "hagyományosa" késő ébred, tőle azért a bye után várok még szép eredményeket. Moore pedig ha rendbe jön, újra jó lehet (újabb párhuzam 2009-cel, Moore akkor a PO-ra lett 90%-os, ugye emlékszünk a 2 pontosra 😊 ).
több mint 11 éve
Nincs vmi statisztika arról, hogy Brees hány százalékban keresi a passzaial az elkapóit, és ugyanez összevetve a tavalyi számokkal?Mert az elmúlt két meccseteket látva feltűnő volt, hogy alig-alig mennek passzok szélre a WR-eknek, sokkal több a biztonsági passz RB-nek, vagy TE-nek (jó mondjuk Graham kb. WR), screen játék, . Persze ez nyilván összefüggésben lehet azzal, hogy a védelem megerősödött és nem kell 500 passzolt yard és 6 TD egy győzelemhez. Vagy csak én látom rosszul és nem változott semmi ezen a téren nálatok?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
= telenyomják minden meccs előtt fájdalomcsillapítóval. :-/Kösz-kösz. Talán a bye week alatt Jimmy lábfejét is kikezelik valamennyire.TocyJimmyről és Jordanről van valami hír már? Vagy csak holnap este ?TocyJimmy -> MRI vizsgálat, a lábfeje problémás. Ijesztő, de ha nincs törés, akkor azért fájdalommal ugyan, de tud majd játszani.
Jordanről semmi, de ő eléggé lazán mászkált a pálya mellett, talán nincs nagy baj.Gyurma Pappa
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Kösz-kösz. Talán a bye week alatt Jimmy lábfejét is kikezelik valamennyire.Jimmyről és Jordanről van valami hír már? Vagy csak holnap este ?TocyJimmy -> MRI vizsgálat, a lábfeje problémás. Ijesztő, de ha nincs törés, akkor azért fájdalommal ugyan, de tud majd játszani.
Jordanről semmi, de ő eléggé lazán mászkált a pálya mellett, talán nincs nagy baj.Gyurma Pappa