New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 531 — zászló zászló szív
Azért én Kancellárt nem degradálnám szimplán "jó katonának". Davis ütésén kívül idénről egy bemutató,hogy miért is olyan hasznos nálunk Kancellár boxbeli jelenléte. Azért nem sok safety fektet ki egy 150 kg-s O#-falembert 😊
undisputedly
Fénykorában Harper is tudta ezt a szintet, szerintem a ti rendszeretekben ő egy nagyon sikeres S lehetett volna. Skillsetjét tekintve mindenképp. Meg lehet nézni, 2009-ben és 2010-ben hogy játszott, mindkétszer PB volt, mert akkor a rendszer (és Sharper) neki kedvezett. A "katonás" megjegyezésem leginkább coverage-ra vonatkozott. Kancellár gyors, erős játékos, de sosem úgy fogtok rá emlékezni, mint a legjobb coverage játékosotokra.

Az oldal passzokat nyilván nem úgy fogjuk végrehajtani, mint decemberben. Graham is nyilván képben lesz vele,hogy rendesen nem kell fogni az a kurva labdát 😊

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
Payton azt mondta, hogy kiraktak ket bazi hangfalat, igy szimulaljak a seattle-i kozonseget. Kiraly 😀Eazzy
Kell szelgep (20 mph) es locsologep (5 mm csapadek) is.atapapa
Ezeknek az akcióknak (pályafestés, hangládák) gyakorlati haszna vajmi kevés van (kb. semmi). Az egésznek a jelentősége a "profanizálás": a megfoghatatlan megfoghatóvá alakítása oldja a feszültséget.

Megnéztem egy csomó Seahawks meccset coaches film nézetben, és nem tudok betelni a passzvédelmükkel. Sherman kiváló játékos, ez tény, Thomas szintén, de a többiek inkább jó katonák, és ez a rendszer, amit építettek tényleg nagyon fasza. Nem gyakori a mai nfl-ben a cover3, mivel ami az erőssége az a gyengesége is, hogy minden ellen "solid". Ahogy a Seahawks csinálja, az megsüvegelendő, a tavalyi évhez képest a LB sor nagyot lépett előre. Nehéz ellenük játszani, és működőképes futás nélkül kb. lehetetlen is. A Colts is azért tudod nyerni, mert nagyon komoly run game-t rakta össze (meg a Hawks ST bénázása is sokat segített xD). Nem könnyű ellenük, de SP van akkor offensive guru, hogy előrelépjünk. Nyerni lehet, hogy nem tudunk, de szerintem nem adjuk majd annyira könnyen magunkat, mint korábban.Gyurma Pappa
Azért én Kancellárt nem degradálnám szimplán "jó katonának". Davis ütésén kívül idénről egy bemutató,hogy miért is olyan hasznos nálunk Kancellár boxbeli jelenléte. Azért nem sok safety fektet ki egy 150 kg-s O#-falembert 😊

Nyilván minden rendszernek meg van a maga hátránya, a miénknek az,hogy ilyen sémánál a rövid outside passzok hatásosak, viszont láttuk pl,hogy Grahamre hívott is ilyet SP, aztán incomplete lett belőle,mert Irvin odaért. Nem véletlenül lett elküldve Haw, és lettek speedster LB-k beépítve.
Ez a védelem 3 egyszerű elv alapján épül fel:
1. Mindenki legyen gyors
2. Kemény, fizikális jelenlét
3. Minden körülmények között a labdára kell vadászni

Vannak olyan futó csapatok akik már sémára tudnak gondot okozni nekünk, pl powerrun-t futtató frisco, de nálatok nem érzem ezt a jelenlétet, szóval erőből nem hiszem,hogy megoldjátok, inkább SP valamit bűvészkedik és kitalál valamit, azon kívül ha szoros a meccs, szinte biztos,hogy jön valami onside féle csavar, vagy fakepunt,viszont 20+ yardos játékból szerintem keveset fogunk látni, nekünk a legjobb a toxic számunk.

Ami engem jobban foglalkoztat az a tény,hogy PH játszik, és mivel a return is engedélyezve lett neki, valószínűleg nem csak össze lett drótozva,hanem tényleg egészségesnek érzi magát.
Itt egy elég hosszú írás arról,hogy miként hat Ő a védelmekre. Érdemes elolvasni,de tényleg nagyon hosszú 😊

www.fieldgulls.com/football-breakdowns/2014/1/7/5285394/percy-harvin-injury-practice-seahawks-saints
több mint 12 éve
Payton azt mondta, hogy kiraktak ket bazi hangfalat, igy szimulaljak a seattle-i kozonseget. Kiraly 😀Eazzy
Kell szelgep (20 mph) es locsologep (5 mm csapadek) is.atapapa
Ezeknek az akcióknak (pályafestés, hangládák) gyakorlati haszna vajmi kevés van (kb. semmi). Az egésznek a jelentősége a "profanizálás": a megfoghatatlan megfoghatóvá alakítása oldja a feszültséget.

Megnéztem egy csomó Seahawks meccset coaches film nézetben, és nem tudok betelni a passzvédelmükkel. Sherman kiváló játékos, ez tény, Thomas szintén, de a többiek inkább jó katonák, és ez a rendszer, amit építettek tényleg nagyon fasza. Nem gyakori a mai nfl-ben a cover3, mivel ami az erőssége az a gyengesége is, hogy minden ellen "solid". Ahogy a Seahawks csinálja, az megsüvegelendő, a tavalyi évhez képest a LB sor nagyot lépett előre. Nehéz ellenük játszani, és működőképes futás nélkül kb. lehetetlen is. A Colts is azért tudod nyerni, mert nagyon komoly run game-t rakta össze (meg a Hawks ST bénázása is sokat segített xD). Nem könnyű ellenük, de SP van akkor offensive guru, hogy előrelépjünk. Nyerni lehet, hogy nem tudunk, de szerintem nem adjuk majd annyira könnyen magunkat, mint korábban.

több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 385 — #neverpunt
Kell szelgep (20 mph) es locsologep (5 mm csapadek) is.

több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Tavaly mi is így készültünk ellenük😉gordon
Várjuk a hasonló eredményt is...! 😛

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Tavaly mi is így készültünk ellenük😉
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 226 — No one likes us, cause no one like us
Payton azt mondta, hogy kiraktak ket bazi hangfalat, igy szimulaljak a seattle-i kozonseget. Kiraly 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
több mint 12 éve
hadd szóljon
 www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000310963/Sound-FX-Saints-vs-Eagles

több mint 12 éve
Lewis játszani fog, Thomas viszont továbbra sem edz, szerintem ők buktuk. Evans meg egy jó meccs-egy sérülés ritmusban nyomja idé, limitáltan edzett, ahogy Hicks is, bár ő az Eagles ellen is lement, gondolom nem akarják túlterhelni.Tocy
Nyugi, Evans nyilván fullon akar játszani, de szerintem az a boka műtve lesz az offseasonben, Hicks szintén. Azért ez már nagyon a szezon vége.Gyurma Pappa
Persze, csak nem bántam volna, ha esetleg egymásután két meccsen is tud jól játszani...Tocy
Miért nem tudna? Attól, hogy pihen még nem azt jelenti, hogy nem fog jól játszani

több mint 12 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Lewis játszani fog, Thomas viszont továbbra sem edz, szerintem ők buktuk. Evans meg egy jó meccs-egy sérülés ritmusban nyomja idé, limitáltan edzett, ahogy Hicks is, bár ő az Eagles ellen is lement, gondolom nem akarják túlterhelni.Tocy
Nyugi, Evans nyilván fullon akar játszani, de szerintem az a boka műtve lesz az offseasonben, Hicks szintén. Azért ez már nagyon a szezon vége.Gyurma Pappa
Persze, csak nem bántam volna, ha esetleg egymásután két meccsen is tud jól játszani...
több mint 12 éve
Nyugi, Evans nyilván fullon akar játszani, de szerintem az a boka műtve lesz az offseasonben, Hicks szintén. Azért ez már nagyon a szezon vége.

több mint 12 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Lewis játszani fog, Thomas viszont továbbra sem edz, szerintem ők buktuk. Evans meg egy jó meccs-egy sérülés ritmusban nyomja idé, limitáltan edzett, ahogy Hicks is, bár ő az Eagles ellen is lement, gondolom nem akarják túlterhelni.
több mint 12 éve
sLyNz New Orleans Saints Oregon Ducks 731 — 100% Borsod
Szerintem Nyerünk, azért mert kell és kész!
véleményem szerint most mindenki nagyon elhiszi a csapatban is, hogy meglehet épp ezért fogjuk behúzni a meccset.

......
több mint 12 éve
Emlékszem én olyan rájátszás meccsre Seattleben, ahol a házigazdáknak adtam 10% esélyt...hajdu
Amikor az asszony utána meglátta, hogy mennyi pénzt nyertem a meccsen, megkérdezte, hogy miért nem tettem fel még több pénzt? Gondolom ez lehet az álomfeleség egyik alapvonása: drágám, költs még többet sportfogadásra! :p

2005 óta 8 alkalommal találkozott a PO-ban az első és a hatodik kiemelt, ebből a nyolc meccsből 6-ot a hatodik kiemelt nyert 😊

több mint 12 éve
nfl_lover 912

Payton alkotott, ez az edzőpályánk NOLA-ban 😀

(érdemes elolvasni a Seahawks szurkolókat a nfl.com-os cikk alatt, már ezért megérte 😀)Gyurma Pappa
Nem tudom, hogy valaki csinált-e már ilyet, de ez valami rohadt hatalmas ötlet.

Amúgy az előző meccsig picit félve, és kétkedve néztem Ryan-re, de ott bebizonyították Sean-nal együtt, hogy semmi ok erre, az egyik, ha nem legjobb edzőpáros jelenleg az NFL-ben. Így pedig kevésbé félek a Seattle meccstől, közbeszólhatnak sérülések, játékos alulteljesítmények, de teljesen biztos vagyok benne, hogy tökéleteshez közeli gameplan-nel megyünk bele, és rengeteget tanulva az első meccsből (Ryan pedig sokat tanul a meccsekből, ezt láthatjuk most már).
több mint 12 éve
2. Futva jók lehetünk, hideg lesz. Nem kell fikázni a futókat, mert eddig nem kaptak lehetőséget sem. PHI-ban bizonyítottak. Fussunk. Sokat.Kájzerszóze
Videóztam kicsit. Rendkívül nem tömtük be a lyukakat, nem vettük fel rendesen a futóitokat, így sorra ugyanazzal a belső futással aláztatok. Ezt Seattleben is látni fogják, úgyhogy annyira jó futó játékot nem várok, persze abban is lehet megújulni, ahogyan egyébként Payton zseniálisan megtette ellenünk is. Eazzy
Ha megnézed, Evans és Grubbs valami félelmetes munkát végzett középen. Ha mindketten 100%-osak, akkor rendszeresen 4 emberrel kell támadni őket, hogy legyen esély közel férni a futókhoz. Annak pedig meg van a hátránya: ha véletlenül kiszabadul a futó, akkor nincs ember a második szinten.

Persze ez csak elmélet.

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 226 — No one likes us, cause no one like us
2. Futva jók lehetünk, hideg lesz. Nem kell fikázni a futókat, mert eddig nem kaptak lehetőséget sem. PHI-ban bizonyítottak. Fussunk. Sokat.Kájzerszóze
Videóztam kicsit. Rendkívül nem tömtük be a lyukakat, nem vettük fel rendesen a futóitokat, így sorra ugyanazzal a belső futással aláztatok. Ezt Seattleben is látni fogják, úgyhogy annyira jó futó játékot nem várok, persze abban is lehet megújulni, ahogyan egyébként Payton zseniálisan megtette ellenünk is. Észrevette mit nem csinálunk, és arra ment rá. Kulcs lesz az adaptivitás. Ilyenkor nagyon jó, hogy közben annyi dimenziója van a passzjátékotoknak, hogy rettentő nehéz odafigyelni mindenre/lehetetlen. Persze itt most a legelitebb Brees kell, nem férnek bele a homályok tőle.
(egyébként nálunk szél sem volt, úgyhogy még rosszabb fényt vet ez Brees rossz dobásaira.)

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Emlékszem én olyan rájátszás meccsre Seattleben, ahol a házigazdáknak adtam 10% esélyt...
több mint 12 éve

Gyurma Pappa
Sean a legjobb motivátor az nfl-ben.
IAQ-t sajnálom... és nem értem. PFF-nel is jobb értéke van Jenkisnel, tizedannyi snappel

több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 267 — Invisible man
Németh Gyula is készül a meccsre:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve

(érdemes elolvasni a Seahawks szurkolókat a nfl.com-os cikk alatt, már ezért megérte 😀)

több mint 12 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
"Amikor mindent jelent, úgy játssz, mintha semmit sem jelentene."
több mint 12 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 686 — playoffs???
IAQ-t sajnálom.
Jó olvasni optimista kommentet - Fattyu - de nem látom a realitást.

1. Az O fal oké talán, nagy mismatch nincs. Brees passzolhatna. Olyan homály nem kell mint legutóbb. A SEA Lb-sor és főleg a SEC figyelni fog. Ez nem lesz nyerő. Colston 4 labda, Jimmy a többi. Kevés.
2. Futva jók lehetünk, hideg lesz. Nem kell fikázni a futókat, mert eddig nem kaptak lehetőséget sem. PHI-ban bizonyítottak. Fussunk. Sokat.
2. DL fogjuk rá, talán. LB sor? KEvés lesz. Passz ellen is és Wilson futásai ellen is. Lynch is kemény dió, de legyünk optimisták, ő 80 yard alatt marad😀 A SEC? CB nincs, SS kiesett, Harper csak futás ellen, de zónán nem megy. JEnkins meg hát....
3. ST kevés. Sporles igyekezni fog. Ha futna egy ret. TD-t akkor talán érdemben változna, de nem fog. Graham jól fog rúgni, oké.

Ez nálam is kevés, hajdu 10%-ot mondott, én max 30%-ot tippelek.

Csak ne essen semmi. A hideg elég lesz nekünk, hogy kibírjuk.

Go Saints!!!!!!!
Nyerni kell, mese nincs,
Hinni kell benne...........