New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 528 — zászló zászló szív
A ma esti meccs mély szakmai előkészítése helyett, csak ennyi szeretnék mondani:

Köszi, este.

több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 385 — #neverpunt
Egy perce mentettem az ESPN-ről. Ugyan az ilyen statok nem sokat jelentenek a jövőre nézve, de azért érdekes.

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
Harvin miatt nem kell aggódnotok sajnos. Valószínűleg egész idényre out.undisputedly
ilyenkor köcsögség azt mondani örülök, meg persze ez így nem is teljesen igaz, na mindegy, szóval sajnálom, de mégse. szóval értedGyurma Pappa
Nálam is egyik szemem sír, a másik nevet hatás van amikor gyengül az ellenfél 😊
Állítólag megint baj van a derekával, nem edzett a héten, és elrepült kivizsgálásra.
Ilyen hírek után én azzal is beérném,ha jövőre játszik, habár azt írják,hogy ez egy olyan sérülés, amit lehet kezelni, de időről időre bizonyos hatások után előjöhet.
Nélküle nyertünk idén 10 meccset, mert az egy elkapás 17 yardért, és az 50+ yardos visszahordás nem volt olyan egetverő teljesítmény.
Sokkal inkább luxus Ő , mint kötelező elem a győzelemhez, mindezek ellenére viszont sajnálnám, ha tényleg helytállóak lennének a hírek és a legújabb "játékát" nem használhatná Pete.
több mint 12 éve
Harvin miatt nem kell aggódnotok sajnos. Valószínűleg egész idényre out.undisputedly
ilyenkor köcsögség azt mondani örülök, meg persze ez így nem is teljesen igaz, na mindegy, szóval sajnálom, de mégse. szóval érted

több mint 12 éve
Harvin miatt nem kell aggódnotok sajnos. Valószínűleg egész idényre out.
több mint 12 éve
Jordan kapott egy csekket egy késői ütésért Matty Lighton. Teljesen jogosan.
Ami fura, hogy Alien a facemaskért egy centet se kapott még. SZeretek bírózni ha indokolt, viszont az utólag kiszabott pénzbüntetésekkel szinte mindig egyetértek, azért ott megfontolt döntések születnek, Aliennek ezért egyértelműen járna a pénzbünti.atapapa
Ezt én sem értem, azért általában nem szokták a bírók seggét ilyen szinten védeni, most is kapott Gay a Campbell ütésért pénzescsomagot, méghozzá komolyan vehető 15.750 dollárt. Szerintem simán Aliennek is megkaphatta volna a saját 10k-ját.

több mint 12 éve
Jó kis írás Keenan Lewis alulértékeltségéről. 😊

espn.go.com/blog/new-orleans-saints/post/_/id/2785/cb-keenan-lewis-eager-to-share-spotlightnfl_lover
Furcsa, hogy amikor nagy ritkán van valami bitang jó cornerünk, akkor az mennyire nem ismert a szélesebb közvélemény előtt. Greer egészségesen közel top5 corner is volt, még a komolyabb fociszerető népségnek se mondott sokat a neve (vagy legfeljebb a divriválisoknak), Lewis ugyanez.

Például a szintén jónak számító Tampa ellen is Lynch 21 futásból 125 yard úgy, hogy a leghosszabb játéka 14 yard volt. Darált végig, 4-5 yardokat folyamatosan haladt. Ez ellen nem túl sok esélyünk van...Tocy
Állítólag a Frisco ellen RR masszív csomagot gyakoroltatott be a védőkkel a futás és az option ellen, ezt káprázatosan sikerült a pályán végrehajtani. Valami hasonló most is napirenden lehet, majd meglátjuk mire megyünk.

Jordan kapott egy csekket egy késői ütésért Matty Lighton. Teljesen jogosan.
Ami fura, hogy Alien a facemaskért egy centet se kapott még. SZeretek bírózni ha indokolt, viszont az utólag kiszabott pénzbüntetésekkel szinte mindig egyetértek, azért ott megfontolt döntések születnek, Aliennek ezért egyértelműen járna a pénzbünti.

több mint 12 éve
nfl_lover 912
Jó kis írás Keenan Lewis alulértékeltségéről. 😊

espn.go.com/blog/new-orleans-saints/post/_/id/2785/cb-keenan-lewis-eager-to-share-spotlight
több mint 12 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Amúgy a Seahawks runO azért sok elit runD ellen nem játszott, de a 2. helyezett Cardinals ellen is Lynch 91 yard, 1 TD, 4,3 Y/C, Wilson és Turbin hozzátett még 44 yardot 11 próbálkozásból. Ezen kívül az első két héten a Panthers és a 49ers ellen játszottak még jó futás elleni védelem ellen, mondjuk a Carolina viszonylag megfogta őket, de az már elég régen volt. Például a szintén jónak számító Tampa ellen is Lynch 21 futásból 125 yard úgy, hogy a leghosszabb játéka 14 yard volt. Darált végig, 4-5 yardokat folyamatosan haladt. Ez ellen nem túl sok esélyünk van...
több mint 12 éve
Szerintetek ki lesz a kezdő corner Lewis mellett? Megpróbáljuk még1x White-ot, odatesszük Carrt ( brrr ), Jenkins megy ki oda?
több mint 12 éve
Aki nem olvassa a csevegőt: mi hagytuk ki idén eddig a legkevesebb szerelést a ligában

Már ezért a fordulatért minden díjat megérdemelne Ryan.

Továbbá holtversenyben vezetjük a ligát 37 sackkel, ami már most több, mint amennyit Payton érkezése óta bármely szezonban fel tudtunk mutatni.

9,7 passzkísérletenként ér el a védelem egy sacket, ezzel simán vezetjük a ligát. A 2. a GB (10,6), a SEA a 6. (11,1)

több mint 12 éve
The Saints have the toughest remaining schedule among NFC playoff contenders. Their remaining five opponents have a combined 34-21 record (.618)
több mint 12 éve
Aki az NFC-ből a Superbowlba akar menni, annak sztem nyerni kell Seattleben. Nektek erre most adott az esély, nem hiszem, hogy január végén könnyebb lenne.gabokocka

A Seattle-Tampa Bay meccsből kiindulva nem megfoghatatlan a Seahawks.
mr.oxygen
Szvsz nem a Tampa meccs miatt vagyunk megfoghatóak-egy meccsből nem lehet sokat levonni-,hanem azért mert nincs olyan csapat amelyiket nem lehet legyőzni. 2007-ben azt hittem,hogy van, de aztán a Giants legyőzte a Hazafiakat. Hogy melyik volt összességében a jobb csapat? Szerintem ezt nem sokan vitatják. Mégis a Giants pont ott volt erős, ahol a Pats gyenge, és megérdemelten szerzett újabb címet.

Van az NFC-ben szerintem kb 6 csapat, akik képesek a döntőbe jutni (Dallas,Detroit,Saints,Panthers,Cardinals és Hawks),és csak apróságokon fog múlni,hogy ki lesz ott. Ez az "apróság" lehet mondjuk a hazai pálya előnye, úgyhogy habár bizonyos szemontból nem nagy a tét(nektek a 2 panthers elleni meccs is nagyon számít), másrészt viszont hétfőn lehet megszerezni azt a plusz fegyvert, ami a rájátszásban a többiek fölé emelhet.
Én már eljutottam oda,hogy kezdődik a december, itt már az eddig gyengélkedő csapatok akik PO-ba pályáznak már kezdenek formába lendülni, kezdenek kiegyenlítődni az élcsapatok közti különbségek, szóval már nem számolgatok, meg nézegetem a matchupokat, hanem inkább a hátralevő napokat centizem 😀
Ezekeért a meccsekért várja az ember az idényt amikor még uborkaszezon van,hogy a formában levő csapata, egy másik erős csapattal találkozzon úgy,hogy elég nagy tétje van az összecsapásnak 😊
több mint 12 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nagy meccset várok Seattleben. Bár a Seahawks szerintem az esélyesebb, de remélem egy nagyszerű játékkal végül mi jövünk ki győztesen. Nem lesz egyszerű dolgunk, de csak a nagy csaták hozhatnak nagy győzelmeket. Én bízom Paytonban és a csapatban.
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Egyetértek Atával!
Ha a hoxot veritek Seattleben, akkor kár bármiért is izgulni. Nem kell hogy bármi nyomasszon Titeket!
Nem Ti vesztitek el a lassan két éve tartó veretlenséget hazai pályán,
több mint 12 éve
Az idei legszebb sérültjelentés, csak Foster nem edzett, neki valszeg amúgy is off idénre. Carr limitált, Sproles és Evans persze full, többiekről szó sem esik. Király 😀
több mint 12 éve
mr.oxygen New Orleans Saints 61
Aki az NFC-ből a Superbowlba akar menni, annak sztem nyerni kell Seattleben. Nektek erre most adott az esély, nem hiszem, hogy január végén könnyebb lenne.gabokocka

A Seattle-Tampa Bay meccsből kiindulva nem megfoghatatlan a Seahawks.
Az idei szezonban visszafogottabb, fegyelmezettebb játékot mutatunk, kevesebb kockázattal, okosabban játszunk, ez a stratégia most is működhet,(persze, ha nem kell futnunk az eredmény után)
Nincs lehetetlen,(ez legutóbb a NE-Denver meccsen is bebizonyosodott) -az a csapat nyer amelyik jobban hisz a győzelemben.
Ha a szívünkre tesszük a kezünket mindannyian a győzelemben bízunk, hiszen az a dolga a szurkolónak hogy higgyen a csapatában és szorítson érte!
Álljon oda a csapat hittel és győzni akarással, tegyen meg mindenki a győzelemért annyit, amennyit csak bír és akkor felemelt fejjel viselhetjük a következményeket, akár nyerünk, akár veszítünk!
Remélem mindkét csapat hozza a legjobb formáját és igazán NAGY csatát látunk.
Győzzön a jobbik!
GO SAINTS!
több mint 12 éve
Én sem, csak az egy PO meccs, ami után nincs két meccs ellenetek, amin a csoport múlik. Ez nagy különbség.

Nem hiszem, hogy Payton veszíteni megy oda, és nem hiszem hogy azért pihentette Sproles és Evanst a Falcons ellen, hogy feltett kézzel menjünk Seattlebe. Ha hazai meccs lenne, akkor arról beszélgetnénk, hogy mindenünk adott ahhoz, hogy elkapjuk a Seahawksot: kiváló QB, nagyon jó elkapók, éledező futó játék és futás D (jelenleg engedett yardokban egy hellyel előrébb vagyunk, mint a Seahawks, bár tény, hogy per futás 4.2 vs. 4.8 az ő javukra). Ehelyett aggódunk.

De az nfl.com-on Elliot Harrison szerint mi nyerünk. A médiahiszti pedig csak most kezdődik.

több mint 12 éve
Úgy tűnik meghirdették a fanok az újabb rekord kísérletet a valaha mért legnagyobb hangerőre nyitott sport stadionban. Szóval elég parázs hangulat ígérkezik a hideg ellenére is 😊
több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 231 — Keep pounding
Aki az NFC-ből a Superbowlba akar menni, annak sztem nyerni kell Seattleben. Nektek erre most adott az esély, nem hiszem, hogy január végén könnyebb lenne.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Ennek a Seahawksnak mindene megvan ahhoz, hogy elverjen minket, ráadásul ezt fogja segíteni a haza pálya, a hideg és a közönségük is. Elméletileg megvannak a fegyvereink nekünk is, ( futás-futás-futás, coverek ellen jó Colston és Moore is, blitzek ellen Sproles, Thomas ) míg azért egy jól futó 49erst is meg tudtunk fogni. Csak most nem állhatunk fel 8-an a boxba, itt azért van irányító.

Továbbra is azt mondom, hogy nekünk nem ez a legfontosabb meccs, hanem a jövő heti Panthers elleni hazai. Azt kell megnyerni. Rámenni most egy izmozásra Seattle-ben, aztán szétüttetni Jimmyt, Sprolest, Evanst, Colstont, Thomast...megéri? Nem. Próbáljuk meg, de ha nem megy, nem kell minden áron erőltetni.
több mint 12 éve
d.brees New Orleans Saints Purdue Boilermakers 18
Nem lesz egy könnyű meccs a Seattle elleni de Brees mindig jól teljesít a Monday Night-okon és Wilson előtt rossz a fal.
több mint 12 éve
Ez egy kicsit paradox helyzet különben: ha ezt a Seattle-t ebben az időben ebben a közegben verni tudnánk, akkor felesleges annyira izgulni a hazai pályáért, mert ennél erősebb csapattal, ennél nagyobb hidegben még egy esetleges NY-i SB-n se nagyon találkoznánk.

több mint 12 éve
Triplett elég jól összefoglalta itt a két csapatot számokban
 espn.go.com/blog/new-orleans-saints/post/_/id/2742/where-the-saints-rank-week-13?ex_cid=espnapi_public

Én leginkább azon lepődtem meg, hogy ugyanannyi pontot (egy tizeddel többet) szerzett a Sea, mint mi.
atapapa
Tök jó kis meccs lesz, a számok alapján vagy 27-17 ide vagy 27-17 oda 😀

Komolyabban: nekem az jön a számokból, hogy jelenleg ez a két csapat igen komoly erőt képvisel az NFL-ben, és az idei Saints valamit csodálatosan sikerült. Kell is a lendület, a csoportellenfelek nagyon erősek és egyre erősebbek. Jó lenne az idei évet kihasználni, és felpakolni valami eredményt, mert évről-évre nehezebb lesz.

több mint 12 éve
sLyNz New Orleans Saints Oregon Ducks 731 — 100% Borsod
Én általában optimista vagyok, de ez a meccs nem tűnik győztesnek.hajdu
Hát ja.
Triplett elég jól összefoglalta itt a két csapatot számokban
 espn.go.com/blog/new-orleans-saints/post/_/id/2742/where-the-saints-rank-week-13?ex_cid=espnapi_public

Én leginkább azon lepődtem meg, hogy ugyanannyi pontot (egy tizeddel többet) szerzett a Sea, mint mi.

Payton alatt 2-6 a mérlegünk, ha 40 F-ben vagy ennél nagyobb hidegben kellett játszanunk (és a kezdőkkel álltunk fel, nem kamumeccseltünk).
A két nyert meccs: a 4-12-vel záró 2009-es Redskins elleni és a szintén 4-12-vel záró 2010-es Bengals elleni találkozó.
Plusz a Sea nem vesztett hazai pályán lassan két éve.

Én magunk ellen fogadok, a szokásosnál egy kicsit nagyobb összeggel. Legfeljebb boldogan elbukom.atapapa
én rakok magunkra és akkor legalább te nyersz mert eddig még Saints meccsel egy forintot nem nyertem..😀

......