Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha fokozni akarjuk Boldin együtt hozzuk Kaepet is 😉 😛Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége a Bradford történetnek. Van még ugye 9 forduló, szóval rengeteget változhat még a helyzet, viszont Kaepernick úgy néz ki reálisan elérhető lesz, mivel padra ültették és Gabbert lesz a kezdő.
dande
kepfeltoltes.hu/151103/887622500K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Tényleg nem kioktatásként, hanem tapasztalatból mondom, hogy a pletyka nem hír, az NFL-ben különösen a játékos- és edzőkeringő (előbbi a trade deadline idején, utóbbi a black monday után), illetve a draft idején felesleges ilyenekkel foglalkozni. Ha másból nem, egy Eagles drukkernek legalább Mariota esetéből kiindulva illene ezt örökre megjegyeznie.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Na erre nem számítottam. Nem tudom mennyi a valóságalapja, de érdekes mindenesetre:twitter.com/incarceratedbob/status/661295047342690306

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
A jelen állást tekintve erre mondjuk hogy huh ezt megúsztuk 😀 (ha jól értem hogy 4 év 72 millát ajánlottunk de nem írták végül alá). BTW Bár inkább sajnálni kéne hogy nem így történt.
több mint 10 éve
www.bleedinggreennation.com/2015/11/2/9661054/eagles-sam-bradford-contract-four-year-contract-72-million-quarterback-salary-report?_ga=1.150627190.1523330522.1409528280komment: "sam bradfords agent isnt the hero we deserved, but the hero we needed " :'D
#freehowie #fireshurmur
mustaine
Ha ez tényleg igaz... anyám borogass. De mégis mire adtak volna neki ennyit úgy, hogy nem is látták élesben játszani az Eagles-ben? Létezik? 😀

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Bye week-en a csapat, de mégis csodás játéknap ez a mai. 😊Innentől kezdve teljesen a mi kezünkben a dolog. Kérdés, hogy élünk-e vele. Mindenesetre ha jövő héten nem bírjuk bevinni a kegyelemdöfést a Romo nélküli Cowboysnak, akkor meg is érdemeljük a sorsunkat. Én azért bízom a csapatban. A sérültek közül valószínűleg mindenki felépül, tán még Alonso is, plusz Ryans megint lesz. Kötelező a győzelem pihenőhéttel a hátunk mögött. Elvárom a csapattól, hogy 7-4-es mérleggel készüljön a Pats elleni meccsre.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Akkor meg pláne már inkább tartsuk meg. aztán idény végén eldől, hogyan alakul, annyira nem rossz játékos, hogy marék szotyiért (5-6-7. kör) elkótyavetyéljük....ha meg beütnének sérülések, akkor főleg hiányozna.Ne már...... Gyengítsük a deptht.... Bár ha máshol több lehetőségét kapna. Ő is amikor ott van szívét lelkét bele teszi. Nem tudom hogy amit kapnánk érte mondjuk picket tudnánk e jobb értékű játékosra váltani. Az elkötelezettséget pedig nehéz pótolni s ha vki akkor Curry az, az Eagles iránt. Tudom megint a sírás 😛 de érte tényleg kár lenne még ha egyfelől érthető is. Ha tényleg áruljuk 😀Lejáró szerződésű, ha kapunk érte bármit az már jó eredmény lesz.
dande
Shawn84
több mint 10 éve
Curry-t nem fogjuk tudni megtartani a szezon után, ha egy 4-3as csapat kezdőnek akarja őt, mert akkor meg fogják fizetni. A trade-nek annyi értelme van, hogy ez a csapat ne a Giants legyen. 😊
több mint 10 éve
Ne már...... Gyengítsük a deptht.... Bár ha máshol több lehetőségét kapna. Ő is amikor ott van szívét lelkét bele teszi. Nem tudom hogy amit kapnánk érte mondjuk picket tudnánk e jobb értékű játékosra váltani. Az elkötelezettséget pedig nehéz pótolni s ha vki akkor Curry az, az Eagles iránt. Tudom megint a sírás 😛 de érte tényleg kár lenne még ha egyfelől érthető is. Ha tényleg áruljuk 😀Lejáró szerződésű, ha kapunk érte bármit az már jó eredmény lesz.
dande
több mint 10 éve
Front7 alapból 4-3 bhan is elit lenne ezekkel a playákkal. de így 3-4 ben is rohadt durva
több mint 10 éve
Ne már...... Gyengítsük a deptht.... Bár ha máshol több lehetőségét kapna. Ő is amikor ott van szívét lelkét bele teszi. Nem tudom hogy amit kapnánk érte mondjuk picket tudnánk e jobb értékű játékosra váltani. Az elkötelezettséget pedig nehéz pótolni s ha vki akkor Curry az, az Eagles iránt. Tudom megint a sírás 😛 de érte tényleg kár lenne még ha egyfelől érthető is. Ha tényleg áruljuk 😀
több mint 10 éve
Áruljuk Vinny Curryt 😕. Vele kapcsolatban is ugyanazt gondolom, mint Graham esetében, egy 4-3-as védelemben nagy király lehet.twitter.com/BleedingGreen/status/660834425643626496
több mint 10 éve
Ha valaki nem tudott éjszakázni, de még nincs tisztában az eredménnyel, akkor itt be is pótolhatja elmaradását: www.noonkick.com/2015-9-notre-dame-at-21-temple/Kiváló színvonalú, remek hangulatú meccs volt, Eagles bye weekre tökéletes program
kepfeltoltes.hu/151101/Screenshot__36__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Na akkor még egyszer: a főoldalon nem véletlenül látható a Lincoln Financial Field, ma ugyanis (magyar idő szerint vasárnap 01:00-től) a Temple nagy rangadót játszik benne, az 1979 óta először kiemelt Owls a szintén top25-ös Notre Dame-et fogadja.Nyugodtan kijelenthető, hogy soha nem övezte még ilyen várakozás a Temple meccsét, a 2004-ben a Big Eastből gyenge eredményei és nézőszámai miatt kirakott program idén története során először 7-0-ás mérleggel startolt, melynek köszönhetően az ESPN cfb-beharangozóműsora, a College GameDay is Philadelphiából jelentkezik, ráadásul nem is a TU kampuszáról, hanem az Independence Mallról (ahol a Liberty Bell is áll, voltam ott, gyönyörű hely).
Egy szó, mint száz, már 14-kor érdemes az ESPN-re kapcsolni annak, aki szeretné pl. a várost látni, 01:00-kor pedig az abc-re, ha Philly első osztályú NCAA-futballcsapata érdekli. GO OWLS!

---
több mint 10 éve
Inkabb arra céloztam hogy kb minden kezdő cb kb ennyit keres ha a garantaltat nezzuk.Kiveve a kiugro eseteket pl Norman most
több mint 10 éve
nem szabad kiesni a formából, rossz hatással lenne a csaptra : D
több mint 10 éve
Ano te akkor is iszol mikor nincs meccsünk s nem csak vizet vagy kólát, ez most már nem kérdés 😉
több mint 10 éve
Tetszik rivers 8 gyereke ne tagadd. Szerrtnel tole te is 😀
több mint 10 éve
qb kérdés... én inkább trodot próbáltam volna be teljesen ingyen nem samut első körért, de ha perkáltunk érte akkor szerintem maradni fog, és ez a jó döntés ha már első meccsen is ő kezdett szancsó helyett.. qb-t nem fogunk húzni szerintem, inkább a fal építése lenne fontos hogy jobban menjenek a futások és több ideje legyen samunak, úgyis szeret pöcsöpni : D ja, én anno norv távozásakor bepróbálkoztam volna riversnél, dehát én elfogult vagyok vele kapcsolatban :
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
elit cb fizu?Bocs de nem értem a kérdésed, igen az nem?
overthecap.com/position/cornerback/
Janek
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Rookie www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Checking-In-On-The-Rookies/c3338165-c8c7-4658-ac24-a2435a3bf610
több mint 10 éve
Már nem azért, de ott Jenkins is mindjárt elismerte mutatott magára az ő sara volt neki kellett volna elsőre szerelni. Úgyhogy erről ennyit..... Ha így fejlődik tovább bőven meg lehetünk elégedve vele.