Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 199
Egyébként nekem az az érzésem, hogy a Brown trade nem pickekről, hanem játékosokról szól majd. Mivel kell nekünk OLB, CB, ILB is, így olyan biztos lesz, ahol valamely poszton van több (feláldozható) akár egy alsóbb pick mellé.

Colbert nyilatkozatából azért látszik, hogy fillértekért nam fogjuk senkinek adni, főleg, hogy már tavaly át is strukturáltunk neki (értsd: kifizettük előre a fizetés jó részét).

Érdekes egy hónapunk lesz...
Klemó
Annyiert fogjak eladni, amit megadnak brownert. Ha ez egy szaros 5. kor lesz, akkor annyi lesz. Hiaba kevesebb a vartnal, nem fogjak itt tartani Brownt emiatt, mivel akkor csak a csapattal basznak ki es tovabb folytatodik ez a cirkusz. Brown marpedig meg inkabb ra fog szakadni a mediara es Big Ben, Tomlin (etc.) baszogatasara, hogy kibaszassa magat.
Stez
Ha nincs market iránta, akkor ez oda lesz baszva Rózenhausz és Brown elé, ebben nincs kétségem. Én tisztelek mindenkit, de az, messze vinne, ha hogy a játékosok kurva nagy signing bónikra hajtanak, majd amikor nincs kedvük játszani bevágják a hisztit trédeket kérve. Nem fogjuk odaadni szotyiért senkinek. Ha nincs ellenérték, és nem akar itt játszani, fel lesz baszva a lelátóra, de szerintem az öltöző közelébe se mer majd jönni, mert úgy 52-en fogják várni a tusolóban. Ha el akar menni innen és szar az ellenérték, addig engedjen a base salaryből míg jó nem lesz, oszt mehet. Ez azért más, hogy a Bell sztori, itt egy meglevő szerződéses játékosról beszélünk, akinek 2017-2018 években majd 50%-át már kifizettük a 2021-ig szóló szerződésének.....ne vicceljünk már...
Klemó
Hat marpedig ez egyaltalan nem igy van, nem ennyire egyszeru, ahogy azt te gondolod. Vannak csapatok, vezetosegek, amelyeknek alapelvuk az, hogy ha szar van a palacsintaban, akkor lepnek es nem turik. Ilyen a Pats peldaul, de ilyen a Steelers is. Olyan, hogy ha kell, akkor odavagjak a kiraly idenyt zaro, Super Bowl-hos Santonio Holmest is a realis ertekehez kepest fiytingekert, egyszeruen mert a gondolkodasuk arra epitkezik, hogy rendben kell lennie a csapat haza tajan es az oltozoben.

Az pedig, hogy te odabasznad a lelatora? No offense, de ez semmi tobb, mint egy elfogult Steelers-szurkolo velemenye, aki jol meg akarja mutatni Brownnak. Tulajdonoskent viszont nem gondolkodhatsz bosszubol, mert hiaba vagod ki ot edzesekrol, a nezoterre, hiaba van az, hogy o tulajdonkeppen nem is jut a tarsai kozelebe peldaul, egyszeruen az o, es foleg a sztarugynoke mediaban valo befolyasa allandoan felkavarja majd az allo vizet es belehugyozik a palacsintadba.

Hiaba nincsen ott, nem lesz nyugalom. Probalj meg tulajdonosi fejjel gondolkodni es ne elfogultan, szurkolokent, probald meg a csapat erdekeit, az edzok es az 52 jatekos erdekeit nezni. Akkor majd rajossz, hogy nem is akkora aldozat feladni Brown eseteben, hogy mondjuk egy 4. vagy 5. korert elpasszoljak. Es en amondo is vagyok, hogy Brownert a legjobb esetben egy harmadik kort kap majd a Steelers, de engem az sem lepne meg, ha kevesebb lenne ez. Te fonokkent nem teheted ki annak a veszelynek a csapatot, amit egyetlen mukso nyujt. Ez Amerika, ha Brown rohogve azt mondja, Big Ben megeroszakolta ot a mosdoban, meg azt is komolyan veszik es arrol fognak csamcsogni.

Brown egy mereg, hogy gyorsan hat-e vagy lassan, az kis tulzassal mindegy. Megeri ez az egesz fesztival es kockazat azert, hogy mondjuk egy 4. kor helyett kapj egy masodikat vagy harmadikat? Es hiaba mutogatsz a szerzodesre, mert igazad van, de akkor is, kitorolheted ezzel az indokkal, mint ahogy Tomlinek is kitorolhetik, Brown akkor sem valtozik, szerzodes ide vagy oda.

Szerintem baromira nem eri meg ez az egesz cirkusz, el kell passzolni gyorsan, aztan nyugodjon meg vegre mindenki. Folosleges azon szorozni, hogy a csavoert kell legalabb egy masodik kor. Ez a balhe mar reg nem er ennyi huzogatast.
Stez
Bocs, de ez minden, de nem owner mentalitás. Ilyen erővel bárki akinek szerződése van, de már unja a banánt, megcsinálja a balhét, és kikényszeríti a cserét, hogy rend legyen. Ez puhapöcs mentalitás, semmi más, már bocsánat. A lényeg nekem tehát most a balhén van, én erről beszélek. Olyan van, hogy valaki odamegy és elmondja, hogy szeretne cserét, mert nem elégedett. Bemegy a GM-hez és megdumcsizzák és vélhetően meg is csináljuk a trade-et.

Holmes más eset. off the field problémák miatt elküldtük, nem mellesleg 4 meccses eltiltással indította az első idényét a Jetsnél...és ott sem ez volt az utolsó balhéja...hja és szó nem volt nagy delláról, nagy aláírási pénzről, amit elbukott volna a csapata.
több mint 5 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Csak hogy ne legyen mindenki olyan szomorú Csengő és Barna urak távozása miatt, mikor ők ketten és Big Ben is egyszerre a pályán volt a legutóbb, ez történt a Steelerszel.
 twitter.com/ndyWillis/status/1098345136768122883
| (Bocsi) |
iktriad
Koszonjuk a kedvesseget. ; )

De legalabb volt PO es kicsit jobb csapat. De hat a def, vezeret vesztve nyelte a yardokat. Es az off meg hiaba csinalt sok pontot. Pont nem volt eleg. Iden kicsit masabb volt a helyzet. Off teren is. A def meg marad a regi, csak egy kis update el. De az is kb puding kemenysegu maradt. Csak ehhez zuhant hozza az off is idenre.

De Idezve egyik valaszadot: They scored (The Steelers offense) 42 points. Seems to me the issue wasn't Ben Brown and Bell
Oh and just for the record, Patriots lost to Bortles and the Jags this year.

Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 936 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Csak hogy ne legyen mindenki olyan szomorú Csengő és Barna urak távozása miatt, mikor ők ketten és Big Ben is egyszerre a pályán volt a legutóbb, ez történt a Steelerszel.
 twitter.com/ndyWillis/status/1098345136768122883
| (Bocsi) |
több mint 5 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 450 — Steelers fan
Pontosan így lesz Süti, de ne kérjél permissziót a nemberettlkozasho a folyamatvégig mer nem mindenkinek gyerebe a dambüldoor csakazé meritt a Big Benn, látod Bell már megtollta a ringőbellt, mehet is a hentesbótba.

Hédün sztem nem fog agyfingani nem az a típus, szepen lécel majd

A dífünz meg tudjuk h egy pöccintésre van a libalegelőtől.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
A Kolbert nyilakozat után kicsit gusztustalanul ugyan de egyértemű a helyzet, az FO szerint a Steelers BigBen csapata. Az én Steelersemért Bell küzdött meg Brown, igen ez a helyzet egy ripidli ripacskezében van a gyeplő, és az is hogy ez kimondatott ABnek köszönhető. Ez akkora égés lesz, hogy ahhoz képest a reistagtűz szalonnasütögetés. Én itt elengedem a storyt amig a superqb el nem sunnyog balra, csak legyenek túlélők.....
sutianap
Suti, Colbert azert fogja Ben kezet, mert ebbol tudjak a legtobb penzt kihozni. Mint ahogy latjuk bell lejaratasa porig sikerult. Ab direkt csinalta, csinalja, hogy ne kelljen itt maradnia bennel.

Szoval a szurkolok tobbsege kit ekez? Bent? Nem. Igy ebben az esetben ki fogja csinalni a showt. Hat ben igy lett o kivalasztva. Penz beszel, szurkolok jonnek meccsre nem jonnek meccsre miatt.

Mert eloszor mindenki bellt szedte szet, mert szabadugynok szeretett volna lenni, ha nem egyeznek. De hat ez nem igy lett lekommunikalva. Aztan rafazott a penzehes csapatrombolo es egyeb... Es beleszaladt, hogy nem ve'dte le hamarabb magat az ugynokevel, hogy a pit csak akkor mondhasson rola valamit, ha egyeztetnek. Addig meg csond. Ez keson jott. Addigra mar volt mezegetes, bell locker room szetszedese stb. Hm en is visszamentem volna oda. Meg gondolom mindenki.

Aztan jott brown. Aki ugyebebar a mintapeldanya volt a steelersnek. A legkemenyebben dolgozo, igazi steelers jatekos. Meddig tartott ezt lerombolni? Ket het sem. Ebben tomlin es utana mar miutan brown gondolom eldontotte hogy ok, o is dobbantani szeretne mar jomaga is jatszotta a cirkuszi majmot.

Es sokan be is doltek ennek. Csak hat a lenyeg a 20 milla benyelese es hogy elkuldjek elerese volt. Nem az hogy kibekuljenek. Igy mindenki bell 2.0 ra meg jobban ramozdulva megint mezegetes. Nem is kell nekunk. Bell sem kellett. Menjen a csa'ba. Es el is ertek, de brown eloszor, nem szolt semmit a mediaban. Mig odaig nem fajultak a dolgok, hogy atment udvari bolondba. De ezt akkor mar tudta miert csinalta. Majd vegul kitalalalt. Es bevitte az utolso utest is arra az esetre, hogy nehogy kibekuljenek a rooney fele talalkozora.

Igy maradt a harmadik diva ben. Aki semmit nem ertett a brown storybol. A kis bamba. Meg nem is tudta mi a baja brown nak. Ja persze. Es most mar igy nincs mas mint a megmaradt primadonna kezet fogni.

Aztan a tobbit megnezzuk helyre teszik e vagy sem. De az eddzok dobbantasa, ugyanolyan pozicioba stb az offbol nem volt veletlen. Hanem jelezte a kozelgo vihart. Mindegy. Ben maradhat harom evig. Akkor Talan elveszitjuk rudit meg dobbsot.

Vagy ha nem is akkor veletlen osszeveszik veluk ben, es megint johet a kovetkezo sztori. Bar nem hallottam mit mondott rudirol ben, de azt olvastam ot is rendesen kiosztotta. Pedig mondhatnank, mint bell eseteben, hogy o sem korai koros qb volt, de potencialis veszely a posztra. Szoval ben is ugyanugy reagalt kb mint bell. Csak bell biztositekot kert es penzt es nem osztotta ki connert. Mig ben meg eleg szokasos sunyi modon tette amit most mar azt kell mondani szokott. Ez van. Igy lesz a balvanybol, barany. Csak fekete barany.

A hegylako. Csak ben (egy) maradhat. : (

Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 107 — capitaine du château de Vienne 1487
Ha a a rozsdás zsebóra kap 3 évet, akkor mi egy ilyen 5-10 év sin-bint élhetünk meg a maradványokkal.

Azt azért nem értem süti min lepődöl, ezt eddig is tudtuk,meg szt is, hogy Brown legalább akkora primadonna lett,mint a Husáng.
Magyarán mi akkor is kb. Iitt tartanánk, haidénmár a rénszarvas dobált volna.
kishaszi
máöreg vagyok nem akarok meszesedni bigbennel, számtingnyú.
milesz
bigbenszenved minta lakodalmaskutya
connert megint heroikusan szarrázuzattyuk
juju visszamegy a gimibe
huzunk megin egy szakajtó Dbekket amikkel semmit azégvilágon nem tudunk kezdeni
szerzük tájtendet két meccsre
düpri hasít a táborba
haden összeomlik a padon
séfbácsi néz hogy a ámburgerba nyúlhús kerül
szmicc meg felfordul a pája szélén a nyolcadik rágótól
nekimegyün a kovernak, de meginnemmegy
összeveszünk Sáziéval és kirugjuk
dobz meg rudi összeházasodik
hernandez visszatér a sírból a puncibroért
villanyóra lelő három embert a parkolóban
art még mindig too gently
a kisöregre dinamót kötnek a kriptában
artone föltámad és dohánylevelet hány a vip páhojban
mikoris bert bell elvágja a nyakát és
visszakapjuk a nevünket
iglic, piccburg csirkék...

Szerkesztette: sutianap


Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 683
A Kolbert nyilakozat után kicsit gusztustalanul ugyan de egyértemű a helyzet, az FO szerint a Steelers BigBen csapata. Az én Steelersemért Bell küzdött meg Brown, igen ez a helyzet egy ripidli ripacskezében van a gyeplő, és az is hogy ez kimondatott ABnek köszönhető. Ez akkora égés lesz, hogy ahhoz képest a reistagtűz szalonnasütögetés. Én itt elengedem a storyt amig a superqb el nem sunnyog balra, csak legyenek túlélők.....
sutianap
Szerintem mindhármat elengedhetnénk nyugodtan. Az egyik pízt akar, amit nekünk nem ér, a másikkal elszaladtak otthonról, a főkolomp meg legendáriumot építget, nem csapatot.

A rebuild gyúgyis szüxségxerű. Hogy aztán ez a Tombolával mennyen é, mer mégisazért a Rudolfot befogta, akkor trenírozza is, vagy valami másik ST kóccsal, az igazából ganzegál.

Személy szerint nekem most a DÌ futtatása izgibb, mint a mentalisták vergődése. Bár a Butterkeks lehet hogy langyi lesz ehhez, ollan pipogya alaknak tűnik élből nyálból.
több mint 5 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 450 — Steelers fan
Ha a a rozsdás zsebóra kap 3 évet, akkor mi egy ilyen 5-10 év sin-bint élhetünk meg a maradványokkal.

Azt azért nem értem süti min lepődöl, ezt eddig is tudtuk,meg szt is, hogy Brown legalább akkora primadonna lett,mint a Husáng.
Magyarán mi akkor is kb. Iitt tartanánk, haidénmár a rénszarvas dobált volna.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 107 — capitaine du château de Vienne 1487
A Kolbert nyilakozat után kicsit gusztustalanul ugyan de egyértemű a helyzet, az FO szerint a Steelers BigBen csapata. Az én Steelersemért Bell küzdött meg Brown, igen ez a helyzet egy ripidli ripacskezében van a gyeplő, és az is hogy ez kimondatott ABnek köszönhető. Ez akkora égés lesz, hogy ahhoz képest a reistagtűz szalonnasütögetés. Én itt elengedem a storyt amig a superqb el nem sunnyog balra, csak legyenek túlélők.....


Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Egyébként nekem az az érzésem, hogy a Brown trade nem pickekről, hanem játékosokról szól majd. Mivel kell nekünk OLB, CB, ILB is, így olyan biztos lesz, ahol valamely poszton van több (feláldozható) akár egy alsóbb pick mellé.

Colbert nyilatkozatából azért látszik, hogy fillértekért nam fogjuk senkinek adni, főleg, hogy már tavaly át is strukturáltunk neki (értsd: kifizettük előre a fizetés jó részét).

Érdekes egy hónapunk lesz...
Klemó
Annyiert fogjak eladni, amit megadnak brownert. Ha ez egy szaros 5. kor lesz, akkor annyi lesz. Hiaba kevesebb a vartnal, nem fogjak itt tartani Brownt emiatt, mivel akkor csak a csapattal basznak ki es tovabb folytatodik ez a cirkusz. Brown marpedig meg inkabb ra fog szakadni a mediara es Big Ben, Tomlin (etc.) baszogatasara, hogy kibaszassa magat.
Stez
Ha nincs market iránta, akkor ez oda lesz baszva Rózenhausz és Brown elé, ebben nincs kétségem. Én tisztelek mindenkit, de az, messze vinne, ha hogy a játékosok kurva nagy signing bónikra hajtanak, majd amikor nincs kedvük játszani bevágják a hisztit trédeket kérve. Nem fogjuk odaadni szotyiért senkinek. Ha nincs ellenérték, és nem akar itt játszani, fel lesz baszva a lelátóra, de szerintem az öltöző közelébe se mer majd jönni, mert úgy 52-en fogják várni a tusolóban. Ha el akar menni innen és szar az ellenérték, addig engedjen a base salaryből míg jó nem lesz, oszt mehet. Ez azért más, hogy a Bell sztori, itt egy meglevő szerződéses játékosról beszélünk, akinek 2017-2018 években majd 50%-át már kifizettük a 2021-ig szóló szerződésének.....ne vicceljünk már...
Klemó
Hat marpedig ez egyaltalan nem igy van, nem ennyire egyszeru, ahogy azt te gondolod. Vannak csapatok, vezetosegek, amelyeknek alapelvuk az, hogy ha szar van a palacsintaban, akkor lepnek es nem turik. Ilyen a Pats peldaul, de ilyen a Steelers is. Olyan, hogy ha kell, akkor odavagjak a kiraly idenyt zaro, Super Bowl-hos Santonio Holmest is a realis ertekehez kepest fiytingekert, egyszeruen mert a gondolkodasuk arra epitkezik, hogy rendben kell lennie a csapat haza tajan es az oltozoben.

Az pedig, hogy te odabasznad a lelatora? No offense, de ez semmi tobb, mint egy elfogult Steelers-szurkolo velemenye, aki jol meg akarja mutatni Brownnak. Tulajdonoskent viszont nem gondolkodhatsz bosszubol, mert hiaba vagod ki ot edzesekrol, a nezoterre, hiaba van az, hogy o tulajdonkeppen nem is jut a tarsai kozelebe peldaul, egyszeruen az o, es foleg a sztarugynoke mediaban valo befolyasa allandoan felkavarja majd az allo vizet es belehugyozik a palacsintadba.

Hiaba nincsen ott, nem lesz nyugalom. Probalj meg tulajdonosi fejjel gondolkodni es ne elfogultan, szurkolokent, probald meg a csapat erdekeit, az edzok es az 52 jatekos erdekeit nezni. Akkor majd rajossz, hogy nem is akkora aldozat feladni Brown eseteben, hogy mondjuk egy 4. vagy 5. korert elpasszoljak. Es en amondo is vagyok, hogy Brownert a legjobb esetben egy harmadik kort kap majd a Steelers, de engem az sem lepne meg, ha kevesebb lenne ez. Te fonokkent nem teheted ki annak a veszelynek a csapatot, amit egyetlen mukso nyujt. Ez Amerika, ha Brown rohogve azt mondja, Big Ben megeroszakolta ot a mosdoban, meg azt is komolyan veszik es arrol fognak csamcsogni.

Brown egy mereg, hogy gyorsan hat-e vagy lassan, az kis tulzassal mindegy. Megeri ez az egesz fesztival es kockazat azert, hogy mondjuk egy 4. kor helyett kapj egy masodikat vagy harmadikat? Es hiaba mutogatsz a szerzodesre, mert igazad van, de akkor is, kitorolheted ezzel az indokkal, mint ahogy Tomlinek is kitorolhetik, Brown akkor sem valtozik, szerzodes ide vagy oda.

Szerintem baromira nem eri meg ez az egesz cirkusz, el kell passzolni gyorsan, aztan nyugodjon meg vegre mindenki. Folosleges azon szorozni, hogy a csavoert kell legalabb egy masodik kor. Ez a balhe mar reg nem er ennyi huzogatast.

Szerkesztette: Stez

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 685 — tracker ember
A peccet leszámítva bárhova, nyerjen tőlem a Brownssal pukát, cssk huzzon a faszba.
kishaszi
Erre nem látok esélyt most Michellel, White-tal és Burkheaddel 😊
Wyatt
Michelle Wild? Hol?
Ja bocsánat...rosszul olvastam 😀
Chargers LT
Jól olvastad. A kis hamis gyorsan átírta.
kishaszi
Mind2 fekete (és fehér) a maga módján 😀


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 450 — Steelers fan
A peccet leszámítva bárhova, nyerjen tőlem a Brownssal pukát, cssk huzzon a faszba.
kishaszi
Erre nem látok esélyt most Michellel, White-tal és Burkheaddel 😊
Wyatt
Michelle Wild? Hol?
Ja bocsánat...rosszul olvastam 😀
Chargers LT
Jól olvastad. A kis hamis gyorsan átírta.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 199
Egyébként nekem az az érzésem, hogy a Brown trade nem pickekről, hanem játékosokról szól majd. Mivel kell nekünk OLB, CB, ILB is, így olyan biztos lesz, ahol valamely poszton van több (feláldozható) akár egy alsóbb pick mellé.

Colbert nyilatkozatából azért látszik, hogy fillértekért nam fogjuk senkinek adni, főleg, hogy már tavaly át is strukturáltunk neki (értsd: kifizettük előre a fizetés jó részét).

Érdekes egy hónapunk lesz...
Klemó
Annyiert fogjak eladni, amit megadnak brownert. Ha ez egy szaros 5. kor lesz, akkor annyi lesz. Hiaba kevesebb a vartnal, nem fogjak itt tartani Brownt emiatt, mivel akkor csak a csapattal basznak ki es tovabb folytatodik ez a cirkusz. Brown marpedig meg inkabb ra fog szakadni a mediara es Big Ben, Tomlin (etc.) baszogatasara, hogy kibaszassa magat.
Stez
Ha nincs market iránta, akkor ez oda lesz baszva Rózenhausz és Brown elé, ebben nincs kétségem. Én tisztelek mindenkit, de az, messze vinne, ha hogy a játékosok kurva nagy signing bónikra hajtanak, majd amikor nincs kedvük játszani bevágják a hisztit trédeket kérve. Nem fogjuk odaadni szotyiért senkinek. Ha nincs ellenérték, és nem akar itt játszani, fel lesz baszva a lelátóra, de szerintem az öltöző közelébe se mer majd jönni, mert úgy 52-en fogják várni a tusolóban. Ha el akar menni innen és szar az ellenérték, addig engedjen a base salaryből míg jó nem lesz, oszt mehet. Ez azért más, hogy a Bell sztori, itt egy meglevő szerződéses játékosról beszélünk, akinek 2017-2018 években majd 50%-át már kifizettük a 2021-ig szóló szerződésének.....ne vicceljünk már...
több mint 5 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 10 566 — Jedi Master
A peccet leszámítva bárhova, nyerjen tőlem a Brownssal pukát, cssk huzzon a faszba.
kishaszi
Erre nem látok esélyt most Michellel, White-tal és Burkheaddel 😊
Wyatt
Michelle Wild? Hol?
Ja bocsánat...rosszul olvastam 😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Egyébként nekem az az érzésem, hogy a Brown trade nem pickekről, hanem játékosokról szól majd. Mivel kell nekünk OLB, CB, ILB is, így olyan biztos lesz, ahol valamely poszton van több (feláldozható) akár egy alsóbb pick mellé.

Colbert nyilatkozatából azért látszik, hogy fillértekért nam fogjuk senkinek adni, főleg, hogy már tavaly át is strukturáltunk neki (értsd: kifizettük előre a fizetés jó részét).

Érdekes egy hónapunk lesz...
Klemó
Annyiert fogjak eladni, amit megadnak brownert. Ha ez egy szaros 5. kor lesz, akkor annyi lesz. Hiaba kevesebb a vartnal, nem fogjak itt tartani Brownt emiatt, mivel akkor csak a csapattal basznak ki es tovabb folytatodik ez a cirkusz. Brown marpedig meg inkabb ra fog szakadni a mediara es Big Ben, Tomlin (etc.) baszogatasara, hogy kibaszassa magat.

több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 199
Egyébként nekem az az érzésem, hogy a Brown trade nem pickekről, hanem játékosokról szól majd. Mivel kell nekünk OLB, CB, ILB is, így olyan biztos lesz, ahol valamely poszton van több (feláldozható) akár egy alsóbb pick mellé.

Colbert nyilatkozatából azért látszik, hogy fillértekért nam fogjuk senkinek adni, főleg, hogy már tavaly át is strukturáltunk neki (értsd: kifizettük előre a fizetés jó részét).

Érdekes egy hónapunk lesz...
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A peccet leszámítva bárhova, nyerjen tőlem a Brownssal pukát, cssk huzzon a faszba.
kishaszi
Erre nem látok esélyt most Michellel, White-tal és Burkheaddel 😊

több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 335
Ha van, aki még nem látta...hosszú a holtszezon:



Hey Rookie epizódjában többek közt két 2019-ben várhatóan alapemberünk útja az NFL-be 2017-ben. Juju+Conner.
Nekem tetszett. Közel másfél óra.
több mint 5 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 450 — Steelers fan
According to the New York Daily News' Manish Mehta, "word on the street" is Le'Veon Bell ballooned to 260 pounds during his year away from football.
Bell's listed playing weight is 225. Bell had some body composition issues as a rookie but totally morphed himself ahead of Year 2 and has had no conditioning worries ever since. However, taking a year away from the game, partying in Miami, and not having to practice likely didn't do him any good. Odds are Bell has slimmed back down by now as he looks for a monster payday in free agency, but he's got some buyer beware marks against him. Bell is said to be looking for $48 million over the first three years of any contract he signs this offseason.
empty taxi
Még a végén mi leszünk a Fats Domino.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 685 — tracker ember
According to the New York Daily News' Manish Mehta, "word on the street" is Le'Veon Bell ballooned to 260 pounds during his year away from football.
Bell's listed playing weight is 225. Bell had some body composition issues as a rookie but totally morphed himself ahead of Year 2 and has had no conditioning worries ever since. However, taking a year away from the game, partying in Miami, and not having to practice likely didn't do him any good. Odds are Bell has slimmed back down by now as he looks for a monster payday in free agency, but he's got some buyer beware marks against him. Bell is said to be looking for $48 million over the first three years of any contract he signs this offseason.


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 21 233
Ben(DZS)amin
több mint 5 éve
tamaske (doki) Pittsburgh Steelers 115
killer dzséj
a dzsi az a gangsta az meg bell
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers Oklahoma Sooners 8 872 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
killer Dzsi
Dzsémsz Dzsudzsu Dzsémsz
sutianap
Dzsosuha
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 107 — capitaine du château de Vienne 1487
killer Dzsi
Dzsémsz Dzsudzsu Dzsémsz


Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 450 — Steelers fan
A peccet leszámítva bárhova, nyerjen tőlem a Brownssal pukát, cssk huzzon a faszba.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."