Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Ja és Hello Lando kurvára kellett már, rohadt sokat szívott mostanában.
több mint 4 éve
Bottas???? EZ most nagyon fáj a mercinek. Hami egyedül lesz, előtte a holland, mögötte a meki és Perez!
több mint 4 éve
Bottas merre kóborolt?
több mint 4 éve
Gyerunk Max nem emlékszem mikor szurkoltam ennyire nem Ferrarinak 😊
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Ezt így brutálisan odarakta Verstappen.
több mint 4 éve
Verstappen lágyon rajtol holnap. Nem akkora hülyeség, mint az elsőre látszik.Főleg, ha a Mercik megelőzik. Mert ez esetben nagyon jól jönne az eltérő taktika.
csipkelli
több mint 4 éve
Perez szélárnyékot adott Maxnak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Én is arra gondoltam, Perez a 3. sorból nem ér fel sehova. Közben Verstappen pole érik.úgy értettem a rajtnál, ma én sem látom még egyik RB győzelmét semPerez 2. helyét nehezen látom. Verstappenét is, ha Hamilton-Bottas 1-2 lesz ma,Verstappen lágyon rajtol holnap. Nem akkora hülyeség, mint az elsőre látszik.első kettő a 2 RBR, jön a 10.ben egy SC, máris nyertek, szóval előre nem tudhatjuk, hogy jó vagy rossz-e
csipkelli
NB2
csipkelli
NB2
több mint 4 éve
úgy értettem a rajtnál, ma én sem látom még egyik RB győzelmét semPerez 2. helyét nehezen látom. Verstappenét is, ha Hamilton-Bottas 1-2 lesz ma,Verstappen lágyon rajtol holnap. Nem akkora hülyeség, mint az elsőre látszik.első kettő a 2 RBR, jön a 10.ben egy SC, máris nyertek, szóval előre nem tudhatjuk, hogy jó vagy rossz-e
csipkelli
NB2
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Perez 2. helyét nehezen látom. Verstappenét is, ha Hamilton-Bottas 1-2 lesz ma,Verstappen lágyon rajtol holnap. Nem akkora hülyeség, mint az elsőre látszik.első kettő a 2 RBR, jön a 10.ben egy SC, máris nyertek, szóval előre nem tudhatjuk, hogy jó vagy rossz-e
csipkelli
NB2
több mint 4 éve
Verstappen lágyon rajtol holnap. Nem akkora hülyeség, mint az elsőre látszik.első kettő a 2 RBR, jön a 10.ben egy SC, máris nyertek, szóval előre nem tudhatjuk, hogy jó vagy rossz-e
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Verstappen lágyon rajtol holnap. Nem akkora hülyeség, mint az elsőre látszik.
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
erre mi szükség volt a hollandnak???Gyakorolt a holnapi kiütésre. 😝
NB2
több mint 4 éve
Azért érződik hogy Max így év végére hibát hibára halmoz...
több mint 4 éve
erre mi szükség volt a hollandnak???
több mint 4 éve
Szerintem “megérdemelné” Verstappen az idei címet, mégha nem is a “legtisztább” volt néha-néha.Emberfelettit művelt, mindent kisajtoltak abból a RedBullból ill. magából is a versenyekre, a Merci meg Hamilton röhögve tolták az idei szezont és így is esélyessek mindenre bőven-bőven. (Legalábbis én így láttam hogy kb a Merci jó ha 70%os erőbedobással dolgozott idén..) Nem lenne fair most nekik a cím, plusz megtörne ez a hatalmas unalomfaktor ami őket övezi évek óta, pont mint annó a Ferrarinal. :/
több mint 4 éve
miért nem lehet időmérőn VSC-zni???ez így azért full kicseszés azzal aki épp gyors körön van egy nyüves bója miatt
több mint 4 éve
Throwback helmet for Kimi... 💙🤍#KiitosKimi pic.twitter.com/iS2RsHktBg
— Alfa Romeo Racing ORLEN (@alfaromeoracing) December 10, 2021

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Ja én vagyok az elfogult biztos, mikor itt már arról beszélnek egyesek, hogy Verstappen futamok óta fejvadász üzemmódban van és egyetlen célja, hogy kiüsse a leendő nyócszorost...😅Ok. Akkor a vb cím mellé terjesszük fel Max-ot Fairplay díjra is.Érdekes egy futamot néztél akkor. De szivesen várom, hogy Verstappen, vagy ahogy a szavaidat idézve "a kis suttyó" melyik mozdulata irányult Hamilton kiütésére az előző futamon. Lehet azokat a felvételeket az FIA-hoz is el kellene majd juttatnod és rövidre is lehetne zárni a VB csatát vele. 🙂Masi kijelentéséhez egyébként mit szóltok, hogy a két éllovas esetleges ütközése esetén akár pontlevonással is büntetni fogják őket. Kicsit nekem visszás ez a kijelentése, tegyük fel összehoznak egy versenybalesetet ahol kiesnek mindketten, de a bírák kihozzák Verstappent 60-40%ban bűnösnek, akkor levonnak majd tőle 5-10 pontot, vagy ha Verstappen tovább tud menni, akkor a helyezésért kapott pontok +1 egységet fognak levonni, hogy Hamilton legyen a VB? És itt kezdődnének el a problémák, mivel lenne ez súlyosabb vétség mondjuk a Silverstone-i esetnél, ott még szóba sem került a pontlevonás, +10 mp-vel megúszta Hamilton, pedig így utólag visszatekintve, ez lehetett a VB cím egyik döntő momentuma.Szerintem azért szólalt meg, mert a kis suttyó már az előző futamon is mindent megtett, hogy ütközzenek, és senkinek sincs kétsége, hogy ha közvetlenül Hamilton mögött menne az utolsó körökben és elérhető távolságban lenne,
Nyilván ilyen helyzetben nem lehet majd olyan döntést hozni ami mind a két felet kielégítené, az sem lenne egy sokkal jobb megoldás, ha a bírák nevetséges módon adnának a következő futamra (2022 szezonra) egy 3/5/X rajthelyes büntetést a szerintük vétkes félnek.
Mr.Breakerúgy nekibaszná az autóját, mint egyszeri Euro NCAP-s tesztelő a Dacia Dustertéletveszélyesen bevetődne egy kanyarban.
És igen tudom, Silverstone-ban bla-bla...
vpi
És igen, pont ezért hozom fel Silverstone-t példának, ha a mostani futamon egy ahhoz hasonló ütközésre kerülne sor vajon most is érvényesülne Masi Silverstone után annyira hangoztatott elve, hogy egy ütközésnél csak magát az esetet kell vizsgálni, a VB-re gyakorolt hatását nem lehet számításba venni, mert van egy olyan érzésem, erről nagyon hamar megfeledkeznének a bírák.
Továbbra sem egy szánt szándékú ütközésről beszélek, hanem egy esetleges versenybalesetről. Nyilván nem egy olyan esetről teoretizalunk, ahol egy jobbos kanyarban hirtelen balra kezdene el kanyarodni Verstappen, mert az egyértelmű.
Mr.Breaker
Annyira szemellenzősen nézitek ezt a csávót, hogy hihetetlen. Persze értem, hogy ez a szurkoló dolga, de hogy itt már elhangzott, hogy Hamilton kb vezetni sem tud, a beállításokat is Bottas csinálja helyette és a BLM biztosítja az extra lóerőket és evvel a kocsivalegy majom isbárki győzne, de még így sem tud, ezért a háttérhatalom külön szabályokat hoz csak neki.
És mielött… rühellem Hamiltont és nem neki drukkolok.
vpi
Meg Verstappen a dirty driver, Lajos csak a körülmények áldozata és amúgy is ha csinál valami piszkos dolgot, az csak is azért történhetett mert belehergelték a manőverbe, igazából az is Verstappen hibája, plusz már lefejezni is megpróbálta a britet Monzában. Azért húzzunk már meg egy határt.
Lehetne mutogatni az FIA következetlen bíráskodására sokkal inkább. A Jeddah-i 1-es kanyaros incidens a Brazíliában elmaradt büntetés eredménye, ha már ott is szabálytalannak minősítik a hollandot Jeddahban meg se próbálta volna azt a manővert valószínűleg. De ha emiatt dirty driver Verstappen, hát legyen. Inkább legyen az, mint letolt gatyával várja, hogy Hamilton belovagoljon fehér lovon azzal a rakéta motorral. 🙂
több mint 4 éve
Huh, ez az f2 elég uncsi volt, félő az f1 is az lesz. Sajnos elég rossz és főleg rövid lett a pálya.Amúgy számomra megmagyarázhatatlan, hogy Piastri hogy nem kapott helyet az F1-ben.
több mint 4 éve
Ha a karambolra menne rá, akkor azt úgy csinálná, hogy beleszáll Hamiltonba, nem pedig leterelgetné. Ha egy ilyen leterelésnél csak ő marad ott, mint Silverstoneban, akkor azzal biztosan bukja a címet, szóval egyáltalán nem igaz, hogy neki minden mindegy.Ha megnézzük a szezont és főleg az utóbbi futamokat, akkor mivel Verstappen volt előnyösebb helyzetben, ő törekedik versenyek óta a karambolra mert az neki jó. Vagy stez vagy sobri írta pár futam után, hogy hiába erősködik a holland és aggresszív, egyszer Hamilton ki fogja ütni mert elege lesz. Ez volt Silverstone.Egyetértek. Van oka ennek a médiánban, mert Max egész szezonban ezt tolta. Védhetetlen, de Silverstoneban Hamiltonnak elszakadtak az idegei és olyan helyre ment be ahova nem szabadott volna. De azóta volt egy Monza ahol ha nincs halo Lajos már nem contender lenne hanem a föld alatt, az elmúlt két futamot meg nem hiszem hogy fel kéne emlegetni. Főleg a brazil esetet elég megnézni. Verstappen már nem egy aggresszív pilóta, ez igaz, ezt kinőtte. Már veszélyes.Jó azért ez nem úgy megy, hogy Silverstonera azt mondjuk, hogy jó-jó, Lewis azt elnézte, na de Max meg majdnem megölte őt Monzában.
Heisman
Fordítva is lehetne mondani, hogy hát jó-jó Max bement egy lassú sikánban aztán úgy ugrattak egymásra az autók, hogy veszélyes, na de Lewis 300-nál beleküldte Maxot a falba.
Egyik megközelítés sem a teljes igazság.
Vito
De igen, csak az elmúlt két futamon többször volt szabálytalan Max és terelte ki az ellenfelét, úgy, hogy nem jó a baleset is ha Lajos nem figyel/próbál pályán maradni, míg Hamiltonnal ez egyszer történt meg. (A DRS elengedős koccot nem számolom mert ott nem az ellenfél esetleges kiesése volt a lényeg)
Heisman
Való igaz, hogy a határokat feszegeti, de mit csináljon? Engedje el Hamiltont csata nélkül? Jóval lassan kocsiban ült mind Brazíliában, mind Szaúd-Arábiában, ezért kénytelen volt a határokat feszegetni.
több mint 4 éve
Ez az amit nem hiszek, hogy bárki direkt játszana ütközésre. A silverstone-i eset sem arra ment, Max sem hiszem, hogy arra törekedne. Ezeknél a manővereknél annyira kiszámíthatatlan egy ütközés és a sérülés mértéke, hogy erre szimplán nem lehet játszani. Nyilván vannak azok a helyzetek, amikor tutira ki tudod ütni az ellenfeled szándékosan, de egyik manőver sem volt ennek közelében sem.Ha megnézzük a szezont és főleg az utóbbi futamokat, akkor mivel Verstappen volt előnyösebb helyzetben, ő törekedik versenyek óta a karambolra mert az neki jó. Vagy stez vagy sobri írta pár futam után, hogy hiába erősködik a holland és aggresszív, egyszer Hamilton ki fogja ütni mert elege lesz. Ez volt Silverstone.Egyetértek. Van oka ennek a médiánban, mert Max egész szezonban ezt tolta. Védhetetlen, de Silverstoneban Hamiltonnak elszakadtak az idegei és olyan helyre ment be ahova nem szabadott volna. De azóta volt egy Monza ahol ha nincs halo Lajos már nem contender lenne hanem a föld alatt, az elmúlt két futamot meg nem hiszem hogy fel kéne emlegetni. Főleg a brazil esetet elég megnézni. Verstappen már nem egy aggresszív pilóta, ez igaz, ezt kinőtte. Már veszélyes.Jó azért ez nem úgy megy, hogy Silverstonera azt mondjuk, hogy jó-jó, Lewis azt elnézte, na de Max meg majdnem megölte őt Monzában.
Heisman
Fordítva is lehetne mondani, hogy hát jó-jó Max bement egy lassú sikánban aztán úgy ugrattak egymásra az autók, hogy veszélyes, na de Lewis 300-nál beleküldte Maxot a falba.
Vito
De igen, csak az elmúlt két futamon többször volt szabálytalan Max és terelte ki az ellenfelét, úgy, hogy nem jó a baleset is ha Lajos nem figyel/próbál pályán maradni, míg Hamiltonnal ez egyszer történt meg. (A DRS elengedős koccot nem számolom mert ott nem az ellenfél esetleges kiesése volt a lényeg)
Heisman
több mint 4 éve
Ha megnézzük a szezont és főleg az utóbbi futamokat, akkor mivel Verstappen volt előnyösebb helyzetben, ő törekedik versenyek óta a karambolra mert az neki jó. Vagy stez vagy sobri írta pár futam után, hogy hiába erősködik a holland és aggresszív, egyszer Hamilton ki fogja ütni mert elege lesz. Ez volt Silverstone.Egyetértek. Van oka ennek a médiánban, mert Max egész szezonban ezt tolta. Védhetetlen, de Silverstoneban Hamiltonnak elszakadtak az idegei és olyan helyre ment be ahova nem szabadott volna. De azóta volt egy Monza ahol ha nincs halo Lajos már nem contender lenne hanem a föld alatt, az elmúlt két futamot meg nem hiszem hogy fel kéne emlegetni. Főleg a brazil esetet elég megnézni. Verstappen már nem egy aggresszív pilóta, ez igaz, ezt kinőtte. Már veszélyes.Jó azért ez nem úgy megy, hogy Silverstonera azt mondjuk, hogy jó-jó, Lewis azt elnézte, na de Max meg majdnem megölte őt Monzában.
Heisman
Vito
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ez a topik sosem az objektív véleményalkotási képességéről volt híres. 😊Ok. Akkor a vb cím mellé terjesszük fel Max-ot Fairplay díjra is.Érdekes egy futamot néztél akkor. De szivesen várom, hogy Verstappen, vagy ahogy a szavaidat idézve "a kis suttyó" melyik mozdulata irányult Hamilton kiütésére az előző futamon. Lehet azokat a felvételeket az FIA-hoz is el kellene majd juttatnod és rövidre is lehetne zárni a VB csatát vele. 🙂Masi kijelentéséhez egyébként mit szóltok, hogy a két éllovas esetleges ütközése esetén akár pontlevonással is büntetni fogják őket. Kicsit nekem visszás ez a kijelentése, tegyük fel összehoznak egy versenybalesetet ahol kiesnek mindketten, de a bírák kihozzák Verstappent 60-40%ban bűnösnek, akkor levonnak majd tőle 5-10 pontot, vagy ha Verstappen tovább tud menni, akkor a helyezésért kapott pontok +1 egységet fognak levonni, hogy Hamilton legyen a VB? És itt kezdődnének el a problémák, mivel lenne ez súlyosabb vétség mondjuk a Silverstone-i esetnél, ott még szóba sem került a pontlevonás, +10 mp-vel megúszta Hamilton, pedig így utólag visszatekintve, ez lehetett a VB cím egyik döntő momentuma.Szerintem azért szólalt meg, mert a kis suttyó már az előző futamon is mindent megtett, hogy ütközzenek, és senkinek sincs kétsége, hogy ha közvetlenül Hamilton mögött menne az utolsó körökben és elérhető távolságban lenne,
Nyilván ilyen helyzetben nem lehet majd olyan döntést hozni ami mind a két felet kielégítené, az sem lenne egy sokkal jobb megoldás, ha a bírák nevetséges módon adnának a következő futamra (2022 szezonra) egy 3/5/X rajthelyes büntetést a szerintük vétkes félnek.
Mr.Breakerúgy nekibaszná az autóját, mint egyszeri Euro NCAP-s tesztelő a Dacia Dustertéletveszélyesen bevetődne egy kanyarban.
És igen tudom, Silverstone-ban bla-bla...
vpi
És igen, pont ezért hozom fel Silverstone-t példának, ha a mostani futamon egy ahhoz hasonló ütközésre kerülne sor vajon most is érvényesülne Masi Silverstone után annyira hangoztatott elve, hogy egy ütközésnél csak magát az esetet kell vizsgálni, a VB-re gyakorolt hatását nem lehet számításba venni, mert van egy olyan érzésem, erről nagyon hamar megfeledkeznének a bírák.
Továbbra sem egy szánt szándékú ütközésről beszélek, hanem egy esetleges versenybalesetről. Nyilván nem egy olyan esetről teoretizalunk, ahol egy jobbos kanyarban hirtelen balra kezdene el kanyarodni Verstappen, mert az egyértelmű.
Mr.Breaker
Annyira szemellenzősen nézitek ezt a csávót, hogy hihetetlen. Persze értem, hogy ez a szurkoló dolga, de hogy itt már elhangzott, hogy Hamilton kb vezetni sem tud, a beállításokat is Bottas csinálja helyette és a BLM biztosítja az extra lóerőket és evvel a kocsivalegy majom isbárki győzne, de még így sem tud, ezért a háttérhatalom külön szabályokat hoz csak neki.
És mielött… rühellem Hamiltont és nem neki drukkolok.
vpi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May