Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Ugyanilyen helyzetben Szaúd-Arábiában Verstappennek vissza kellett adnia a helyet. Vicc ez az egész sport. 😀mindkétszer Maxika tereli le Hamiltont a pályáról
Jughead
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Jó fostosan rajtol a RedBull.
több mint 4 éve
Max az ilyen pályán kívüli visszaelőzésért múlt héten büntit kapott…
több mint 4 éve
Ugyanilyen helyzetben Szaúd-Arábiában Verstappennek vissza kellett adnia a helyet. Vicc ez az egész sport. 😀De Braziliában meg nem szóltak bele!
Jughead
több mint 4 éve
Ugyanilyen helyzetben Szaúd-Arábiában Verstappennek vissza kellett adnia a helyet. Vicc ez az egész sport. 😀
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Lajos már húz el, ez ennyi volt valószínűleg.
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 4 éve
na ki akarta baszni egyből, ki gondolta volna 😀Ha ki akarta volna, kibaszta volna, nyugi.
Heisman
Úgyis az elnyomott nyer, nem kell aggódni.

több mint 4 éve
Ez innen easy win. 😕
több mint 4 éve
Nehez lesz Hamiltonnak innen, a ket RedBull lohol utanna. Milyen stressz lehet most ijj.
több mint 4 éve
na ki akarta baszni egyből, ki gondolta volna 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Eldőlt!
több mint 4 éve
apu kezdődik 😊
több mint 4 éve
Bazzeg max
több mint 4 éve
Nah nezzuk.
több mint 4 éve
Hollandiában fizetős csatornán megy az f1, de annyira meg vannak őrülve az emberek hogy egész hétvégére kódolatlanná tették, így mindenki nézheti a történelmi futamot 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
akkor lássuk...
több mint 4 éve
youtu.be/IbeBnn0UfscSztem ez lesz 😁
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Lando, Perez, Verstappen, Hamilton.
több mint 4 éve
Én is azt mondom elore h ez Hamiltone lesz de majd meglátjuk. Remelem nrm egy baleseten vagy egy velemenyes manoveren fog múlniHa tippelni kell, szerintem egyik sem ér célba
csebi
több mint 4 éve
Én is azt mondom elore h ez Hamiltone lesz de majd meglátjuk. Remelem nrm egy baleseten vagy egy velemenyes manoveren fog múlni
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nem Hamilton, hanem az autója 😊Csak találgatunk. De oké, legyen! Ha 1.-2. helyen állnak az 1. kör végén, akkor Hamilton megeszi Verstappent.ahányszor eddig azt olvastam itt, hogy "innen megeszi Hamilton Verstappent", annyiszor nem tudott még csak pozícióba sem kerülnigörcsöltök ezerrel, hogy de a lágy gumi meg hogy nem lesz elég... Verstappen tükörsimán fogja behúzniÉs ezt miből számolta ki? Matematikus? 😄😄
slowmotion
Mr.Breaker
slowmotion
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Csak találgatunk. De oké, legyen! Ha 1.-2. helyen állnak az 1. kör végén, akkor Hamilton megeszi Verstappent.ahányszor eddig azt olvastam itt, hogy "innen megeszi Hamilton Verstappent", annyiszor nem tudott még csak pozícióba sem kerülnigörcsöltök ezerrel, hogy de a lágy gumi meg hogy nem lesz elég... Verstappen tükörsimán fogja behúzniÉs ezt miből számolta ki? Matematikus? 😄😄
slowmotion
Mr.Breaker
slowmotion