Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
ahányszor eddig azt olvastam itt, hogy "innen megeszi Hamilton Verstappent", annyiszor nem tudott még csak pozícióba sem kerülnigörcsöltök ezerrel, hogy de a lágy gumi meg hogy nem lesz elég... Verstappen tükörsimán fogja behúzniÉs ezt miből számolta ki? Matematikus? 😄😄
slowmotion
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
görcsöltök ezerrel, hogy de a lágy gumi meg hogy nem lesz elég... Verstappen tükörsimán fogja behúzniÉs ezt miből számolta ki? Matematikus? 😄😄
slowmotion
több mint 4 éve
Közben Mazepin szombatról vasárnapra covidos lett... Hmm érdekes, mindenesetre nem indul a futamon.A friss NASCAR bajnok Kyle Larson és Hass csapatfőnöke, Günter Steiner ma reggel. Mazepin pozitív COVID tesztje miatt 1 Haas autó indul majd ma a futamon, pedig Larson igazán beugorhatna. Szvsz nem lenne rosszabb, mint Mazepin...
Mr.Breaker
több mint 4 éve
görcsöltök ezerrel, hogy de a lágy gumi meg hogy nem lesz elég... Verstappen tükörsimán fogja behúzniTeljes mertekig igy gondolom en is. Egy pillanatig sem lesz kerdes, ki nyeri a futamot.
slowmotion
több mint 4 éve
görcsöltök ezerrel, hogy de a lágy gumi meg hogy nem lesz elég... Verstappen tükörsimán fogja behúzni
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Közben Mazepin szombatról vasárnapra covidos lett... Hmm érdekes, mindenesetre nem indul a futamon.
több mint 4 éve
Szerintem lesz minimum kontatkt, és még hetekig nem hirdetnek világbajnokot. Így még sokáig ez lehet a téma, első az üzlet 😊
több mint 4 éve
Rossi...Én még nem vagyok biztos benne, hogy Rossi vagy Marquez e az.Federer lesz az 😊Én most jöttem rá, hogy a Merci évek óta egy tucatautó, amit Bottas eredményei bizonyítanak és csak Hamika zsenije miatt taroltak folyamatosan. Ezért is Ő minden idők legjobbja.Hát Brady 😉
Remélem holnap még nyer ebben az ellenszélben és végképp megdönthetetlen bizonyítékot szolgáltat minden kétkedőnek, hogy ki is a GOAT!
Szokol
steelwolf
bcsarli
Cowboykarcsi90
Meg még Ronnie O'Sullivan 😊
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
Én még nem vagyok biztos benne, hogy Rossi vagy Marquez e az.Federer lesz az 😊Én most jöttem rá, hogy a Merci évek óta egy tucatautó, amit Bottas eredményei bizonyítanak és csak Hamika zsenije miatt taroltak folyamatosan. Ezért is Ő minden idők legjobbja.Hát Brady 😉
Remélem holnap még nyer ebben az ellenszélben és végképp megdönthetetlen bizonyítékot szolgáltat minden kétkedőnek, hogy ki is a GOAT!
Szokol
steelwolf
bcsarli
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Federer lesz az 😊Én most jöttem rá, hogy a Merci évek óta egy tucatautó, amit Bottas eredményei bizonyítanak és csak Hamika zsenije miatt taroltak folyamatosan. Ezért is Ő minden idők legjobbja.Hát Brady 😉
Szokol
steelwolf
több mint 4 éve
de előtte meg szánalmasan gyenge rajtjai voltakPont a pozíciót védve fognak hamar cserélni. Hamilton összerakta a rajtokat Monza óta.Pirelli elvileg a lágyakat 15-18 körre lőtte be, utána kezd visszaesni vele a tempó. Horner lenyilatkozta, számukra a pályapozíció az első, csak nagyon elveszett helyzetben adnák fel ezt. Futamon, ha nem jön közbe semmi és az RB végigviszi a saját taktikáját kb. 12-15 körrel frisebb keményeken fogja támadni Hamilton Verstappent, meglátjuk ez mire lesz elég. RB szempontból Pereznek kellene már a rajtnál Norris elé keverednie és azzal talán könnyebben tudná az RB szabályozni Hamilton közepes etapját. De ez mind csak elmélet, először a rajton kell túlesniük. Közepes keverék ide- vagy oda Hamilton azért utóbbi időben piszok jól rajtol Verstappennel ellentétben, tehát egyáltalán nem biztos az a Verstappen-Hamilton sorrend az 1. kör után.Ezzel, hogy Bottas ennyire hátulról indul nem lesz talán akkora hátrány az 1. etapban a lágy gumi. Valahogy ki kell autózni úgy vele szemben 1 kiállásnyi előnyt, hogy addig Hamilton ne kerüljön Verstappen elé. Ehhez kb. 15-20 kör kellene, ami pokoli nehéz lesz, de nem megoldhatatlan. Vagy feladják az 1 kiállást és támadó szerepbe lépnek át 2 kiállásos stratégiával és ők próbálják majd levadászni Hamiltont.Meddig lesz gyorsabb a lágy gumi? 3 kör? Esélytelen. Ha Hamilton elfordul a 2. helyen, komoly bajban vannak. Nagyon hamar cserélniük kell, vagy eléjük vágnak, onnantól vége a futamnak.
De ennyire azért ne szaladjunk előre, még lesz egy rajt ami sokmindent megváltoztathat.
Mr.Breaker
Ha pedig hamar cserélnek, alig lesz tempóelőny, Bottasnak pedig elég 1-2 kört védekezni csak.
Most már nagyon rossz opciónak látom a lágy gumit.
csipkelli
Azért az is milyen, pont az utolsó futamon lesznek már a rajt pillanatában eltérő taktikán, 22 futamot kellett erre is várni. 😀
Mr.Breaker
csipkelli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Pont a pozíciót védve fognak hamar cserélni. Hamilton összerakta a rajtokat Monza óta.Pirelli elvileg a lágyakat 15-18 körre lőtte be, utána kezd visszaesni vele a tempó. Horner lenyilatkozta, számukra a pályapozíció az első, csak nagyon elveszett helyzetben adnák fel ezt. Futamon, ha nem jön közbe semmi és az RB végigviszi a saját taktikáját kb. 12-15 körrel frisebb keményeken fogja támadni Hamilton Verstappent, meglátjuk ez mire lesz elég. RB szempontból Pereznek kellene már a rajtnál Norris elé keverednie és azzal talán könnyebben tudná az RB szabályozni Hamilton közepes etapját. De ez mind csak elmélet, először a rajton kell túlesniük. Közepes keverék ide- vagy oda Hamilton azért utóbbi időben piszok jól rajtol Verstappennel ellentétben, tehát egyáltalán nem biztos az a Verstappen-Hamilton sorrend az 1. kör után.Ezzel, hogy Bottas ennyire hátulról indul nem lesz talán akkora hátrány az 1. etapban a lágy gumi. Valahogy ki kell autózni úgy vele szemben 1 kiállásnyi előnyt, hogy addig Hamilton ne kerüljön Verstappen elé. Ehhez kb. 15-20 kör kellene, ami pokoli nehéz lesz, de nem megoldhatatlan. Vagy feladják az 1 kiállást és támadó szerepbe lépnek át 2 kiállásos stratégiával és ők próbálják majd levadászni Hamiltont.Meddig lesz gyorsabb a lágy gumi? 3 kör? Esélytelen. Ha Hamilton elfordul a 2. helyen, komoly bajban vannak. Nagyon hamar cserélniük kell, vagy eléjük vágnak, onnantól vége a futamnak.
De ennyire azért ne szaladjunk előre, még lesz egy rajt ami sokmindent megváltoztathat.
Mr.Breaker
Ha pedig hamar cserélnek, alig lesz tempóelőny, Bottasnak pedig elég 1-2 kört védekezni csak.
csipkelli
Azért az is milyen, pont az utolsó futamon lesznek már a rajt pillanatában eltérő taktikán, 22 futamot kellett erre is várni. 😀
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Na, nekem már ötleteim se lehetnek.. 🥲Pedig nagyon próbálkozik...csak minek?Én most jöttem rá, hogy a Merci évek óta egy tucatautó, amit Bottas eredményei bizonyítanak és csak Hamika zsenije miatt taroltak folyamatosan. Ezért is Ő minden idők legjobbja.Van akinek ez jól áll! Szerintem Te engedd el 😉 …
Szokol
clbass
Bálesz
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Pirelli elvileg a lágyakat 15-18 körre lőtte be, utána kezd visszaesni vele a tempó. Horner lenyilatkozta, számukra a pályapozíció az első, csak nagyon elveszett helyzetben adnák fel ezt. Futamon, ha nem jön közbe semmi és az RB végigviszi a saját taktikáját kb. 12-15 körrel frisebb keményeken fogja támadni Hamilton Verstappent, meglátjuk ez mire lesz elég. RB szempontból Pereznek kellene már a rajtnál Norris elé keverednie és azzal talán könnyebben tudná az RB szabályozni Hamilton közepes etapját. De ez mind csak elmélet, először a rajton kell túlesniük. Közepes keverék ide- vagy oda Hamilton azért utóbbi időben piszok jól rajtol Verstappennel ellentétben, tehát egyáltalán nem biztos az a Verstappen-Hamilton sorrend az 1. kör után.Ezzel, hogy Bottas ennyire hátulról indul nem lesz talán akkora hátrány az 1. etapban a lágy gumi. Valahogy ki kell autózni úgy vele szemben 1 kiállásnyi előnyt, hogy addig Hamilton ne kerüljön Verstappen elé. Ehhez kb. 15-20 kör kellene, ami pokoli nehéz lesz, de nem megoldhatatlan. Vagy feladják az 1 kiállást és támadó szerepbe lépnek át 2 kiállásos stratégiával és ők próbálják majd levadászni Hamiltont.Meddig lesz gyorsabb a lágy gumi? 3 kör? Esélytelen. Ha Hamilton elfordul a 2. helyen, komoly bajban vannak. Nagyon hamar cserélniük kell, vagy eléjük vágnak, onnantól vége a futamnak.
Mr.Breaker
csipkelli
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 4 éve
Pedig nagyon próbálkozik...csak minek?Én most jöttem rá, hogy a Merci évek óta egy tucatautó, amit Bottas eredményei bizonyítanak és csak Hamika zsenije miatt taroltak folyamatosan. Ezért is Ő minden idők legjobbja.Van akinek ez jól áll! Szerintem Te engedd el 😉 …
Szokol
clbass

több mint 4 éve
Én most jöttem rá, hogy a Merci évek óta egy tucatautó, amit Bottas eredményei bizonyítanak és csak Hamika zsenije miatt taroltak folyamatosan. Ezért is Ő minden idők legjobbja.Hát Brady 😉
Szokol
Szerkesztette: steelwolf
több mint 4 éve
Én most jöttem rá, hogy a Merci évek óta egy tucatautó, amit Bottas eredményei bizonyítanak és csak Hamika zsenije miatt taroltak folyamatosan. Ezért is Ő minden idők legjobbja.Van akinek ez jól áll! Szerintem Te engedd el 😉 …
Szokol
több mint 4 éve
Én most jöttem rá, hogy a Merci évek óta egy tucatautó, amit Bottas eredményei bizonyítanak és csak Hamika zsenije miatt taroltak folyamatosan. Ezért is Ő minden idők legjobbja.Remélem holnap még nyer ebben az ellenszélben és végképp megdönthetetlen bizonyítékot szolgáltat minden kétkedőnek, hogy ki is a GOAT!
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Ezzel, hogy Bottas ennyire hátulról indul nem lesz talán akkora hátrány az 1. etapban a lágy gumi. Valahogy ki kell autózni úgy vele szemben 1 kiállásnyi előnyt, hogy addig Hamilton ne kerüljön Verstappen elé. Ehhez kb. 15-20 kör kellene, ami pokoli nehéz lesz, de nem megoldhatatlan. Vagy feladják az 1 kiállást és támadó szerepbe lépnek át 2 kiállásos stratégiával és ők próbálják majd levadászni Hamiltont.Meddig lesz gyorsabb a lágy gumi? 3 kör? Esélytelen. Ha Hamilton elfordul a 2. helyen, komoly bajban vannak. Nagyon hamar cserélniük kell, vagy eléjük vágnak, onnantól vége a futamnak.
Mr.Breaker
Szerkesztette: csipkelli
több mint 4 éve
Ezzel, hogy Bottas ennyire hátulról indul nem lesz talán akkora hátrány az 1. etapban a lágy gumi. Valahogy ki kell autózni úgy vele szemben 1 kiállásnyi előnyt, hogy addig Hamilton ne kerüljön Verstappen elé. Ehhez kb. 15-20 kör kellene, ami pokoli nehéz lesz, de nem megoldhatatlan. Vagy feladják az 1 kiállást és támadó szerepbe lépnek át 2 kiállásos stratégiával és ők próbálják majd levadászni Hamiltont.Ráadásul mindenki lágyan van míg Hami közepesen.
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Ja és Hello Lando kurvára kellett már, rohadt sokat szívott mostanában.Silverstone-ig Lando 4, 3, 5, 8, 3, 5, 5, 5, 3, 4.
Jughead
Ezt követően:
Hungaroring: az első kanyarra 3.-ként fordult volna, de Bottas hátulról kiütötte.
Spa: az időmérőn övé volt a legjobb tempó, de Masiék teljesen felelőtlen módon kiküldték őket folytatni az időmérőt, így az elsőnek borítékolható volt a kicsúszás. Ez Norris volt, és aztán a verseny is elmaradt, szóval 14. lett.
Zandvoort: itt nem volt jó a McLaren tempója, ráadásul a gyors körénél Latifi kicsúszott előtte, így nem tudta végig csinálni, így pedig nem tudott top 10-be kvalifikálni (pedig Ricciardo ott volt). Végül 10. lett.
Monza: bár Hamilton és Verstappen rossz rajtjai miatt Ricciardo megelőzte, azért ezzel a 2. hellyel nem lehet elégedetlen.
Sochi: azt hiszem nem kell sokat írnom erről, a McLaren csúnyán elcseszett neki egy 1. helyet a tétovázással (7. lett végül).
Isztambul nem feküdt a McLarennek, szóval a 7. helynél nem volt feljebb, míg Austinban gyengébb hétvégéje volt, így csak 8. lett.
Mexikó: motorcsere miatt utolsó helyről indult, 10. lett.
Sao Paulo: lerajtolta Sainzot, így 3.-4. helyen fordulhatott volna el, de Sainz nem hagyott elég helyet (versenybaleset volt persze), így defekttel mehetett vissza a mezőny végére. Azért a 10. hely itt is meglett.
Katar: simán 5. helyen ment aztán egy defekt miatt örülhetett, hogy a 9. hely összejött végül.
Jeddah: 6. helyen ment, majd jött előbb az SC-s szívás neki is, amivel a 13. helyig esett vissza, majd a Leclerc Perez ütközésnél meg kellett állnia, ezzel visszacsúszva az utolsó helyre. Végül itt is a 10. helyig jutott.
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Ezzel, hogy Bottas ennyire hátulról indul nem lesz talán akkora hátrány az 1. etapban a lágy gumi. Valahogy ki kell autózni úgy vele szemben 1 kiállásnyi előnyt, hogy addig Hamilton ne kerüljön Verstappen elé. Ehhez kb. 15-20 kör kellene, ami pokoli nehéz lesz, de nem megoldhatatlan. Vagy feladják az 1 kiállást és támadó szerepbe lépnek át 2 kiállásos stratégiával és ők próbálják majd levadászni Hamiltont. De ennyire azért ne szaladjunk előre, még lesz egy rajt ami sokmindent megváltoztathat.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Az alacsony leszorítós csomaggal sírni fognak azok a versenygumik. Szép móka lesz holnap.
több mint 4 éve
Max olyan kort odarakott, h a masodik probalkozasnal lehetett vna, h o ad pereznek szelarnyekot, es akkor talan perez elorebb lenne.