Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Ez a topik sosem az objektív véleményalkotási képességéről volt híres. 😊Ok. Akkor a vb cím mellé terjesszük fel Max-ot Fairplay díjra is.Érdekes egy futamot néztél akkor. De szivesen várom, hogy Verstappen, vagy ahogy a szavaidat idézve "a kis suttyó" melyik mozdulata irányult Hamilton kiütésére az előző futamon. Lehet azokat a felvételeket az FIA-hoz is el kellene majd juttatnod és rövidre is lehetne zárni a VB csatát vele. 🙂Masi kijelentéséhez egyébként mit szóltok, hogy a két éllovas esetleges ütközése esetén akár pontlevonással is büntetni fogják őket. Kicsit nekem visszás ez a kijelentése, tegyük fel összehoznak egy versenybalesetet ahol kiesnek mindketten, de a bírák kihozzák Verstappent 60-40%ban bűnösnek, akkor levonnak majd tőle 5-10 pontot, vagy ha Verstappen tovább tud menni, akkor a helyezésért kapott pontok +1 egységet fognak levonni, hogy Hamilton legyen a VB? És itt kezdődnének el a problémák, mivel lenne ez súlyosabb vétség mondjuk a Silverstone-i esetnél, ott még szóba sem került a pontlevonás, +10 mp-vel megúszta Hamilton, pedig így utólag visszatekintve, ez lehetett a VB cím egyik döntő momentuma.Szerintem azért szólalt meg, mert a kis suttyó már az előző futamon is mindent megtett, hogy ütközzenek, és senkinek sincs kétsége, hogy ha közvetlenül Hamilton mögött menne az utolsó körökben és elérhető távolságban lenne,
Nyilván ilyen helyzetben nem lehet majd olyan döntést hozni ami mind a két felet kielégítené, az sem lenne egy sokkal jobb megoldás, ha a bírák nevetséges módon adnának a következő futamra (2022 szezonra) egy 3/5/X rajthelyes büntetést a szerintük vétkes félnek.
Mr.Breakerúgy nekibaszná az autóját, mint egyszeri Euro NCAP-s tesztelő a Dacia Dustertéletveszélyesen bevetődne egy kanyarban.
És igen tudom, Silverstone-ban bla-bla...
vpi
És igen, pont ezért hozom fel Silverstone-t példának, ha a mostani futamon egy ahhoz hasonló ütközésre kerülne sor vajon most is érvényesülne Masi Silverstone után annyira hangoztatott elve, hogy egy ütközésnél csak magát az esetet kell vizsgálni, a VB-re gyakorolt hatását nem lehet számításba venni, mert van egy olyan érzésem, erről nagyon hamar megfeledkeznének a bírák.
Továbbra sem egy szánt szándékú ütközésről beszélek, hanem egy esetleges versenybalesetről. Nyilván nem egy olyan esetről teoretizalunk, ahol egy jobbos kanyarban hirtelen balra kezdene el kanyarodni Verstappen, mert az egyértelmű.
Mr.Breaker
Annyira szemellenzősen nézitek ezt a csávót, hogy hihetetlen. Persze értem, hogy ez a szurkoló dolga, de hogy itt már elhangzott, hogy Hamilton kb vezetni sem tud, a beállításokat is Bottas csinálja helyette és a BLM biztosítja az extra lóerőket és evvel a kocsivalegy majom isbárki győzne, de még így sem tud, ezért a háttérhatalom külön szabályokat hoz csak neki.
És mielött… rühellem Hamiltont és nem neki drukkolok.
vpi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Ok. Akkor a vb cím mellé terjesszük fel Max-ot Fairplay díjra is.Érdekes egy futamot néztél akkor. De szivesen várom, hogy Verstappen, vagy ahogy a szavaidat idézve "a kis suttyó" melyik mozdulata irányult Hamilton kiütésére az előző futamon. Lehet azokat a felvételeket az FIA-hoz is el kellene majd juttatnod és rövidre is lehetne zárni a VB csatát vele. 🙂Masi kijelentéséhez egyébként mit szóltok, hogy a két éllovas esetleges ütközése esetén akár pontlevonással is büntetni fogják őket. Kicsit nekem visszás ez a kijelentése, tegyük fel összehoznak egy versenybalesetet ahol kiesnek mindketten, de a bírák kihozzák Verstappent 60-40%ban bűnösnek, akkor levonnak majd tőle 5-10 pontot, vagy ha Verstappen tovább tud menni, akkor a helyezésért kapott pontok +1 egységet fognak levonni, hogy Hamilton legyen a VB? És itt kezdődnének el a problémák, mivel lenne ez súlyosabb vétség mondjuk a Silverstone-i esetnél, ott még szóba sem került a pontlevonás, +10 mp-vel megúszta Hamilton, pedig így utólag visszatekintve, ez lehetett a VB cím egyik döntő momentuma.Szerintem azért szólalt meg, mert a kis suttyó már az előző futamon is mindent megtett, hogy ütközzenek, és senkinek sincs kétsége, hogy ha közvetlenül Hamilton mögött menne az utolsó körökben és elérhető távolságban lenne,
Nyilván ilyen helyzetben nem lehet majd olyan döntést hozni ami mind a két felet kielégítené, az sem lenne egy sokkal jobb megoldás, ha a bírák nevetséges módon adnának a következő futamra (2022 szezonra) egy 3/5/X rajthelyes büntetést a szerintük vétkes félnek.
Mr.Breakerúgy nekibaszná az autóját, mint egyszeri Euro NCAP-s tesztelő a Dacia Dustertéletveszélyesen bevetődne egy kanyarban.
vpi
És igen, pont ezért hozom fel Silverstone-t példának, ha a mostani futamon egy ahhoz hasonló ütközésre kerülne sor vajon most is érvényesülne Masi Silverstone után annyira hangoztatott elve, hogy egy ütközésnél csak magát az esetet kell vizsgálni, a VB-re gyakorolt hatását nem lehet számításba venni, mert van egy olyan érzésem, erről nagyon hamar megfeledkeznének a bírák.
Továbbra sem egy szánt szándékú ütközésről beszélek, hanem egy esetleges versenybalesetről. Nyilván nem egy olyan esetről teoretizalunk, ahol egy jobbos kanyarban hirtelen balra kezdene el kanyarodni Verstappen, mert az egyértelmű.
Mr.Breaker
Annyira szemellenzősen nézitek ezt a csávót, hogy hihetetlen. Persze értem, hogy ez a szurkoló dolga, de hogy itt már elhangzott, hogy Hamilton kb vezetni sem tud, a beállításokat is Bottas csinálja helyette és a BLM biztosítja az extra lóerőket és evvel a kocsival
És mielött… rühellem Hamiltont és nem neki drukkolok.
több mint 4 éve
Az idei év alapján ez úgy néz ki, hogy ha itt nem aszfaltozott a bukótér, akkor ez 5 másodperces büntetés Hamiltonnak, ha aszfaltozott a bukótér, akkor viszont szabad és azé a büntetés, aki kint előz.Pl ez😊Érdekes egy futamot néztél akkor. De szivesen várom, hogy Verstappen, vagy ahogy a szavaidat idézve "a kis suttyó" melyik mozdulata irányult Hamilton kiütésére az előző futamon.Masi kijelentéséhez egyébként mit szóltok, hogy a két éllovas esetleges ütközése esetén akár pontlevonással is büntetni fogják őket. Kicsit nekem visszás ez a kijelentése, tegyük fel összehoznak egy versenybalesetet ahol kiesnek mindketten, de a bírák kihozzák Verstappent 60-40%ban bűnösnek, akkor levonnak majd tőle 5-10 pontot, vagy ha Verstappen tovább tud menni, akkor a helyezésért kapott pontok +1 egységet fognak levonni, hogy Hamilton legyen a VB? És itt kezdődnének el a problémák, mivel lenne ez súlyosabb vétség mondjuk a Silverstone-i esetnél, ott még szóba sem került a pontlevonás, +10 mp-vel megúszta Hamilton, pedig így utólag visszatekintve, ez lehetett a VB cím egyik döntő momentuma.Szerintem azért szólalt meg, mert a kis suttyó már az előző futamon is mindent megtett, hogy ütközzenek, és senkinek sincs kétsége, hogy ha közvetlenül Hamilton mögött menne az utolsó körökben és elérhető távolságban lenne,
vpi
Mr.Breaker
Nézd meg milyen erőszakosan nem engedi, hogy Hami bevegye a kanyart 😊
forum.index.hu/Article/viewArticle?a=160070746&t=9000247&openwith=2
NB2
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Nem úgy kanyarodik, mikor Bottas jön mögötte, nagyon durva! Állítsd meg a futamösszefoglaló videót a youtube-on 3:33-nál. Nincs hely a kijáraton a mellette kanyarodó 2 autónak, de nem is kell, jól csinálta.Pl ez😊Érdekes egy futamot néztél akkor. De szivesen várom, hogy Verstappen, vagy ahogy a szavaidat idézve "a kis suttyó" melyik mozdulata irányult Hamilton kiütésére az előző futamon.Masi kijelentéséhez egyébként mit szóltok, hogy a két éllovas esetleges ütközése esetén akár pontlevonással is büntetni fogják őket. Kicsit nekem visszás ez a kijelentése, tegyük fel összehoznak egy versenybalesetet ahol kiesnek mindketten, de a bírák kihozzák Verstappent 60-40%ban bűnösnek, akkor levonnak majd tőle 5-10 pontot, vagy ha Verstappen tovább tud menni, akkor a helyezésért kapott pontok +1 egységet fognak levonni, hogy Hamilton legyen a VB? És itt kezdődnének el a problémák, mivel lenne ez súlyosabb vétség mondjuk a Silverstone-i esetnél, ott még szóba sem került a pontlevonás, +10 mp-vel megúszta Hamilton, pedig így utólag visszatekintve, ez lehetett a VB cím egyik döntő momentuma.Szerintem azért szólalt meg, mert a kis suttyó már az előző futamon is mindent megtett, hogy ütközzenek, és senkinek sincs kétsége, hogy ha közvetlenül Hamilton mögött menne az utolsó körökben és elérhető távolságban lenne,
vpi
Mr.Breaker
NB2
Viszont Ocon se úgy vágtat át a pálya mellett, hogy ha Verstappen elkezd kanyarodni a 2-esben, akkor csattannak.
több mint 4 éve
Pl ez😊Érdekes egy futamot néztél akkor. De szivesen várom, hogy Verstappen, vagy ahogy a szavaidat idézve "a kis suttyó" melyik mozdulata irányult Hamilton kiütésére az előző futamon.Masi kijelentéséhez egyébként mit szóltok, hogy a két éllovas esetleges ütközése esetén akár pontlevonással is büntetni fogják őket. Kicsit nekem visszás ez a kijelentése, tegyük fel összehoznak egy versenybalesetet ahol kiesnek mindketten, de a bírák kihozzák Verstappent 60-40%ban bűnösnek, akkor levonnak majd tőle 5-10 pontot, vagy ha Verstappen tovább tud menni, akkor a helyezésért kapott pontok +1 egységet fognak levonni, hogy Hamilton legyen a VB? És itt kezdődnének el a problémák, mivel lenne ez súlyosabb vétség mondjuk a Silverstone-i esetnél, ott még szóba sem került a pontlevonás, +10 mp-vel megúszta Hamilton, pedig így utólag visszatekintve, ez lehetett a VB cím egyik döntő momentuma.Szerintem azért szólalt meg, mert a kis suttyó már az előző futamon is mindent megtett, hogy ütközzenek, és senkinek sincs kétsége, hogy ha közvetlenül Hamilton mögött menne az utolsó körökben és elérhető távolságban lenne,
vpi
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Érdekes egy futamot néztél akkor. De szivesen várom, hogy Verstappen, vagy ahogy a szavaidat idézve "a kis suttyó" melyik mozdulata irányult Hamilton kiütésére az előző futamon. Lehet azokat a felvételeket az FIA-hoz is el kellene majd juttatnod és rövidre is lehetne zárni a VB csatát vele. 🙂Masi kijelentéséhez egyébként mit szóltok, hogy a két éllovas esetleges ütközése esetén akár pontlevonással is büntetni fogják őket. Kicsit nekem visszás ez a kijelentése, tegyük fel összehoznak egy versenybalesetet ahol kiesnek mindketten, de a bírák kihozzák Verstappent 60-40%ban bűnösnek, akkor levonnak majd tőle 5-10 pontot, vagy ha Verstappen tovább tud menni, akkor a helyezésért kapott pontok +1 egységet fognak levonni, hogy Hamilton legyen a VB? És itt kezdődnének el a problémák, mivel lenne ez súlyosabb vétség mondjuk a Silverstone-i esetnél, ott még szóba sem került a pontlevonás, +10 mp-vel megúszta Hamilton, pedig így utólag visszatekintve, ez lehetett a VB cím egyik döntő momentuma.Szerintem azért szólalt meg, mert a kis suttyó már az előző futamon is mindent megtett, hogy ütközzenek, és senkinek sincs kétsége, hogy ha közvetlenül Hamilton mögött menne az utolsó körökben és elérhető távolságban lenne,
vpi
több mint 4 éve
Egyetértek. Van oka ennek a médiánban, mert Max egész szezonban ezt tolta. Védhetetlen, de Silverstoneban Hamiltonnak elszakadtak az idegei és olyan helyre ment be ahova nem szabadott volna. De azóta volt egy Monza ahol ha nincs halo Lajos már nem contender lenne hanem a föld alatt, az elmúlt két futamot meg nem hiszem hogy fel kéne emlegetni. Főleg a brazil esetet elég megnézni. Verstappen már nem egy aggresszív pilóta, ez igaz, ezt kinőtte. Már veszélyes.Jó azért ez nem úgy megy, hogy Silverstonera azt mondjuk, hogy jó-jó, Lewis azt elnézte, na de Max meg majdnem megölte őt Monzában.
Heisman
Fordítva is lehetne mondani, hogy hát jó-jó Max bement egy lassú sikánban aztán úgy ugrattak egymásra az autók, hogy veszélyes, na de Lewis 300-nál beleküldte Maxot a falba.
Egyik megközelítés sem a teljes igazság.
több mint 4 éve
Akkor csak szimplán ne induljon be Hamilton autója. Soha többé.Az a baj az is feltűnő lenne ha Perezt állítanák rá Hamiltonra az elején amíg közel vannak egymáshoz, hogy baszogassa, esetleg nekimenjen. Így meg nem Verstappent büntetnék hanem Perezt.Bottas kiszedi mindkettőt 😉
Coolearie
Heisman
több mint 4 éve
Az a baj az is feltűnő lenne ha Perezt állítanák rá Hamiltonra az elején amíg közel vannak egymáshoz, hogy baszogassa, esetleg nekimenjen. Így meg nem Verstappent büntetnék hanem Perezt.Bottas kiszedi mindkettőt 😉
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Egyetértek. Van oka ennek a médiánban, mert Max egész szezonban ezt tolta. Védhetetlen, de Silverstoneban Hamiltonnak elszakadtak az idegei és olyan helyre ment be ahova nem szabadott volna. De azóta volt egy Monza ahol ha nincs halo Lajos már nem contender lenne hanem a föld alatt, az elmúlt két futamot meg nem hiszem hogy fel kéne emlegetni. Főleg a brazil esetet elég megnézni. Verstappen már nem egy aggresszív pilóta, ez igaz, ezt kinőtte. Már veszélyes.Masi kijelentéséhez egyébként mit szóltok, hogy a két éllovas esetleges ütközése esetén akár pontlevonással is büntetni fogják őket. Kicsit nekem visszás ez a kijelentése, tegyük fel összehoznak egy versenybalesetet ahol kiesnek mindketten, de a bírák kihozzák Verstappent 60-40%ban bűnösnek, akkor levonnak majd tőle 5-10 pontot, vagy ha Verstappen tovább tud menni, akkor a helyezésért kapott pontok +1 egységet fognak levonni, hogy Hamilton legyen a VB? És itt kezdődnének el a problémák, mivel lenne ez súlyosabb vétség mondjuk a Silverstone-i esetnél, ott még szóba sem került a pontlevonás, +10 mp-vel megúszta Hamilton, pedig így utólag visszatekintve, ez lehetett a VB cím egyik döntő momentuma.Szerintem azért szólalt meg, mert a kis suttyó már az előző futamon is mindent megtett, hogy ütközzenek, és senkinek sincs kétsége, hogy ha közvetlenül Hamilton mögött menne az utolsó körökben és elérhető távolságban lenne,
vpi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Az a baj az is feltűnő lenne ha Perezt állítanák rá Hamiltonra az elején amíg közel vannak egymáshoz, hogy baszogassa, esetleg nekimenjen. Így meg nem Verstappent büntetnék hanem Perezt.
több mint 4 éve
Masi kijelentéséhez egyébként mit szóltok, hogy a két éllovas esetleges ütközése esetén akár pontlevonással is büntetni fogják őket. Kicsit nekem visszás ez a kijelentése, tegyük fel összehoznak egy versenybalesetet ahol kiesnek mindketten, de a bírák kihozzák Verstappent 60-40%ban bűnösnek, akkor levonnak majd tőle 5-10 pontot, vagy ha Verstappen tovább tud menni, akkor a helyezésért kapott pontok +1 egységet fognak levonni, hogy Hamilton legyen a VB? És itt kezdődnének el a problémák, mivel lenne ez súlyosabb vétség mondjuk a Silverstone-i esetnél, ott még szóba sem került a pontlevonás, +10 mp-vel megúszta Hamilton, pedig így utólag visszatekintve, ez lehetett a VB cím egyik döntő momentuma.Szerintem azért szólalt meg, mert a kis suttyó már az előző futamon is mindent megtett, hogy ütközzenek, és senkinek sincs kétsége, hogy ha közvetlenül Hamilton mögött menne az utolsó körökben és elérhető távolságban lenne,
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Közben a Sky sports boldog karácsonyt kívánt mindenkinek ezzel a videóval... youtu.be/TzoJu0WXCJE
Azért az sem semmi Verstappennek milyen médianyomással kell megbírkóznia így az utolsó futamokon, főleg amit kap a brit médiától. Indult az Autosport által kiadott nyílt levéllel, hogy meg ne próbáljon ütközni Hamiltonnal, mert annak rossz vége lesz, erre jön Masi nyilatkozata a pontlevonásokkal és a többi hasonszőrű cikkekkel. Lényegében még egy kört sem mentek, de már azt sulykolják , ha Verstappen és Hamilton bármely formában ütköznek, az csak a holland hibája és felelőssége lehet, más forgatókönyv elképzelhetetlen.
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Wébernek az ilyen jellegű "elemzéseit" sosem tudtam hová rakni. 2 körös közepes "etap" után ilyen következtetést levonni, hogy RB versenytempója közel azonos, vagy még jobb is, mint a Mercié. 😅A vége felé mikor kirakták az aktuális versenytempókat, a Red Bullok 2 körös gumin voltak, a Mercedesek 12 körül.igen eleg komoly kor volt de versenytempon Max kb fel mpt vert Hamire.Ment az a masodikon is.Hamiltonnál bizoty az ócska motor van bent, majd időmérőre megy a bika.Első szabadedzés:főleg hogy most nappal mentek, FP2 mérvadóbb lesz
1 Max VERSTAPPEN 1:25.009
2 Valtteri BOTTAS +0.196
3 Lewis HAMILTON +0.346
Nyilván semmit nem jelent még, de Max nagyot mehetett...
clbass
Heisman
Toca
Coolearie
csebi
csipkelli
Ami érdekesebb lehet és inkább erről beszéltek volna, hogy az RB két setupot tesztelt most. Verstappen nagyobb leszorítóerős csomaggal körözött, Pereznél viszont egy sokkal kisebb szárnyállást próbáltak ki. Érdekes lesz melyiket fogják végül választani.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
A vége felé mikor kirakták az aktuális versenytempókat, a Red Bullok 2 körös gumin voltak, a Mercedesek 12 körül.igen eleg komoly kor volt de versenytempon Max kb fel mpt vert Hamire.Ment az a masodikon is.Hamiltonnál bizoty az ócska motor van bent, majd időmérőre megy a bika.Első szabadedzés:főleg hogy most nappal mentek, FP2 mérvadóbb lesz
2 Valtteri BOTTAS +0.196
3 Lewis HAMILTON +0.346
clbass
Heisman
Toca
Coolearie
csebi
több mint 4 éve
igen eleg komoly kor volt de versenytempon Max kb fel mpt vert Hamire.Ment az a masodikon is.Hamiltonnál bizoty az ócska motor van bent, majd időmérőre megy a bika.Első szabadedzés:főleg hogy most nappal mentek, FP2 mérvadóbb lesz
2 Valtteri BOTTAS +0.196
3 Lewis HAMILTON +0.346
clbass
Heisman
Toca
Coolearie
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ment az a masodikon is.Hamiltonnál bizoty az ócska motor van bent, majd időmérőre megy a bika.Első szabadedzés:főleg hogy most nappal mentek, FP2 mérvadóbb lesz
2 Valtteri BOTTAS +0.196
3 Lewis HAMILTON +0.346
clbass
Heisman
Toca
több mint 4 éve
Mintha valami gameplay videó lenne. 😀twitter.com/scuderiaferrari/status/1469264608452038659?s=21
több mint 4 éve
Hamiltonnál bizoty az ócska motor van bent, majd időmérőre megy a bika.Első szabadedzés:főleg hogy most nappal mentek, FP2 mérvadóbb lesz
2 Valtteri BOTTAS +0.196
3 Lewis HAMILTON +0.346
clbass
Heisman
több mint 4 éve
Első szabadedzés:főleg hogy most nappal mentek, FP2 mérvadóbb lesz
2 Valtteri BOTTAS +0.196
3 Lewis HAMILTON +0.346
clbass
több mint 4 éve
Első szabadedzés:1 Max VERSTAPPEN 1:25.009
2 Valtteri BOTTAS +0.196
3 Lewis HAMILTON +0.346
több mint 4 éve
Masi kijelentéséhez egyébként mit szóltok, hogy a két éllovas esetleges ütközése esetén akár pontlevonással is büntetni fogják őket. Kicsit nekem visszás ez a kijelentése, tegyük fel összehoznak egy versenybalesetet ahol kiesnek mindketten, de a bírák kihozzák Verstappent 60-40%ban bűnösnek, akkor levonnak majd tőle 5-10 pontot, vagy ha Verstappen tovább tud menni, akkor a helyezésért kapott pontok +1 egységet fognak levonni, hogy Hamilton legyen a VB? És itt kezdődnének el a problémák, mivel lenne ez súlyosabb vétség mondjuk a Silverstone-i esetnél, ott még szóba sem került a pontlevonás, +10 mp-vel megúszta Hamilton, pedig így utólag visszatekintve, ez lehetett a VB cím egyik döntő momentuma.ez azert jo nagy baromsag ...
Mr.Breaker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Tetszenek a kanyarmódosítások. Szedjék elő a 2010-es kocsikat, és fussák újra az utolsó versenyt.
több mint 4 éve
Igen, az igazsag sokaknak faj. 🙂Azert tok vicces, hogy Schumacher kapcsan valahogy mindenki elfelejti, hogy o meg a het vb-cimebol legalabb otot teljesen egyertelmu Ferrari-dominancia kozepette nyert meg. De tudom, ez ilyenkor mit sem szamit. 😊Sok ember kezében kinyílt a bicska most, azt hiszem.
Stez
Mikey
több mint 4 éve
Ja, hát természetesen én is a da Silva fiúnak szorítottam....Jó az mèg annyira a hőskor volt, ezèrt is marha nehéz ezt összehasonlítani, eldönteni. Nekem bárki bármit mond Senna volt ès marad is no1 de ez nem von le semmit a többiek èrdemeiből attól mèg hogy nem csïpem őket (főleg pl szegèny Schumit nem szerett nagyon sosem)múltkor olvastam valami elemzést, ahol kiszámolták, hogy ki tette hozzá a legtöbbet a kocsihoz, és asszem Fangio nem kicsit végzett az élenJim ClarkNyugalom! Legyetek türelmesek: már csak pár nap és ha minden jól megy, kétséget kizáróan kijelenthető lesz, hogy ki minden idők legjobbja!Fangio, nem is kérdés
Szokol
slowmotion
Cowboykarcsi90
slowmotion
dande