Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
azert a 2000es szezonban nem volt egyertelmu h a Ferrari jobb auto mint a mclaren es a 2003as is eleg szoros szezon volt, ott 3 valid auto volt pl. ami egyertlmuen Ferrari foleny volt az 2001-02 es 2004. ezzel szemben Haminek ott van, hogy 2014 ota magasan a legjobb autoban csucsul. peldaul nezzuk meg h szezononkent hanyszor fordult elo, hogy ha mind2 merci beert de megsem nyerte vmeik a futamot:F1 az a sportág ahol ez idővel megszépül. Mostmár a McLarenek dominálása Prosttal és Sennával, valamint Schumi és Vettel 5 illetve 4 éves regnálása nincsenek lehúzva azzal hogy övék volt a legjobb autó.Igen, csak F1-ben mindig Hamilton ül a legjobb autóban, szóval kicsit egyoldalú a dolog.Ronnie O'Sullivan lágyan beszólt Lewis Hamiltonnak. 👊Mondjuk ez kicsit nekem már túlzás. A végén még ki fog derülni hogy Hamiltonnak szégyellnie kell magát, amiért a legjobb autóban ül. (Tudom hogy nem ezt mondja Ronnie, de errefelé haladunk.) Az autósport már csak ilyen, valaki mindig beülhet a legjobb autóba, és emiatt könnyebben nyerhet, mint a többiek.
"Fantasztikus, hogy Lewis hétszeres világbajnok, de ha az autód gyorsabb, mint a többieké, akkor pár hiba is belefér, és még úgy is megúszhatod. Olyan kicsit, mintha szivarozva mennél körbe, egy kézzel a kormányon. Én nem lennék valami elégedett a snooker-karrieremmel, ha végig olyan asztalon játszottunk volna, ahol én nagyobb lukakra lökhettek, mint az ellenfeleim."
empty taxi
Mikey
Willie Parker
Heisman
2014: 1 alkalom
2015: 2 alkalom
2016: 0 alkalom
2017: 8 alkalom (legszorosabb ev btw)
2018: 9 alkalom (Bottas meg magahoz kepest is rossz evet tolt, egyszer sem nyert, Hami meg picit lassan kezdett, de itt is a merci kimagaslo auto volt)
2019: 4 alkalom
2020: 4 alkalom
2021: 7 alkalom
Azert tok vicces, hogy Schumacher kapcsan valahogy mindenki elfelejti, hogy o meg a het vb-cimebol legalabb otot teljesen egyertelmu Ferrari-dominancia kozepette nyert meg. De tudom, ez ilyenkor mit sem szamit. 😊az emlekek nagyon szepulnek, de 2000 es 2003 sem volt akkor dominancia mint ami a mercinek van 2014 ota
Stez
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Azert tok vicces, hogy Schumacher kapcsan valahogy mindenki elfelejti, hogy o meg a het vb-cimebol legalabb otot teljesen egyertelmu Ferrari-dominancia kozepette nyert meg. De tudom, ez ilyenkor mit sem szamit. 😊
több mint 4 éve
A merci abban jó hogy 2 szabályváltoztatást is megugrottak, Ferrarinak és az RB-knek ez nem sikerülthány éve is tart a mercik domija?F1 az a sportág ahol ez idővel megszépül. Mostmár a McLarenek dominálása Prosttal és Sennával, valamint Schumi és Vettel 5 illetve 4 éves regnálása nincsenek lehúzva azzal hogy övék volt a legjobb autó.Igen, csak F1-ben mindig Hamilton ül a legjobb autóban, szóval kicsit egyoldalú a dolog.Ronnie O'Sullivan lágyan beszólt Lewis Hamiltonnak. 👊Mondjuk ez kicsit nekem már túlzás. A végén még ki fog derülni hogy Hamiltonnak szégyellnie kell magát, amiért a legjobb autóban ül. (Tudom hogy nem ezt mondja Ronnie, de errefelé haladunk.) Az autósport már csak ilyen, valaki mindig beülhet a legjobb autóba, és emiatt könnyebben nyerhet, mint a többiek.
"Fantasztikus, hogy Lewis hétszeres világbajnok, de ha az autód gyorsabb, mint a többieké, akkor pár hiba is belefér, és még úgy is megúszhatod. Olyan kicsit, mintha szivarozva mennél körbe, egy kézzel a kormányon. Én nem lennék valami elégedett a snooker-karrieremmel, ha végig olyan asztalon játszottunk volna, ahol én nagyobb lukakra lökhettek, mint az ellenfeleim."
empty taxi
Mikey
Willie Parker
Heisman
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
hány éve is tart a mercik domija?F1 az a sportág ahol ez idővel megszépül. Mostmár a McLarenek dominálása Prosttal és Sennával, valamint Schumi és Vettel 5 illetve 4 éves regnálása nincsenek lehúzva azzal hogy övék volt a legjobb autó.Igen, csak F1-ben mindig Hamilton ül a legjobb autóban, szóval kicsit egyoldalú a dolog.Ronnie O'Sullivan lágyan beszólt Lewis Hamiltonnak. 👊Mondjuk ez kicsit nekem már túlzás. A végén még ki fog derülni hogy Hamiltonnak szégyellnie kell magát, amiért a legjobb autóban ül. (Tudom hogy nem ezt mondja Ronnie, de errefelé haladunk.) Az autósport már csak ilyen, valaki mindig beülhet a legjobb autóba, és emiatt könnyebben nyerhet, mint a többiek.
empty taxi
Mikey
Willie Parker
Heisman
több mint 4 éve
Nyer is vele. Miért cserélnék le?Igen, csak F1-ben mindig Hamilton ül a legjobb autóban, szóval kicsit egyoldalú a dolog.Ronnie O'Sullivan lágyan beszólt Lewis Hamiltonnak. 👊Mondjuk ez kicsit nekem már túlzás. A végén még ki fog derülni hogy Hamiltonnak szégyellnie kell magát, amiért a legjobb autóban ül. (Tudom hogy nem ezt mondja Ronnie, de errefelé haladunk.) Az autósport már csak ilyen, valaki mindig beülhet a legjobb autóba, és emiatt könnyebben nyerhet, mint a többiek.
empty taxi
Mikey
Willie Parker
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
F1 az a sportág ahol ez idővel megszépül. Mostmár a McLarenek dominálása Prosttal és Sennával, valamint Schumi és Vettel 5 illetve 4 éves regnálása nincsenek lehúzva azzal hogy övék volt a legjobb autó.Igen, csak F1-ben mindig Hamilton ül a legjobb autóban, szóval kicsit egyoldalú a dolog.Ronnie O'Sullivan lágyan beszólt Lewis Hamiltonnak. 👊Mondjuk ez kicsit nekem már túlzás. A végén még ki fog derülni hogy Hamiltonnak szégyellnie kell magát, amiért a legjobb autóban ül. (Tudom hogy nem ezt mondja Ronnie, de errefelé haladunk.) Az autósport már csak ilyen, valaki mindig beülhet a legjobb autóba, és emiatt könnyebben nyerhet, mint a többiek.
empty taxi
Mikey
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Igen, csak F1-ben mindig Hamilton ül a legjobb autóban, szóval kicsit egyoldalú a dolog.Ronnie O'Sullivan lágyan beszólt Lewis Hamiltonnak. 👊Mondjuk ez kicsit nekem már túlzás. A végén még ki fog derülni hogy Hamiltonnak szégyellnie kell magát, amiért a legjobb autóban ül. (Tudom hogy nem ezt mondja Ronnie, de errefelé haladunk.) Az autósport már csak ilyen, valaki mindig beülhet a legjobb autóba, és emiatt könnyebben nyerhet, mint a többiek.
empty taxi
Mikey
több mint 4 éve
Ronnie O'Sullivan lágyan beszólt Lewis Hamiltonnak. 👊Mondjuk ez kicsit nekem már túlzás. A végén még ki fog derülni hogy Hamiltonnak szégyellnie kell magát, amiért a legjobb autóban ül. (Tudom hogy nem ezt mondja Ronnie, de errefelé haladunk.) Az autósport már csak ilyen, valaki mindig beülhet a legjobb autóba, és emiatt könnyebben nyerhet, mint a többiek.
empty taxi
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Ronnie O'Sullivan lágyan beszólt Lewis Hamiltonnak. 👊Ronnie jó arc. Snookerben övé a leggyorsabb autó, cserébe keveset gyakorol, így meg tudják verni a többiek.
empty taxi
több mint 4 éve
Ronnie O'Sullivan lágyan beszólt Lewis Hamiltonnak. 👊"Fantasztikus, hogy Lewis hétszeres világbajnok, de ha az autód gyorsabb, mint a többieké, akkor pár hiba is belefér, és még úgy is megúszhatod. Olyan kicsit, mintha szivarozva mennél körbe, egy kézzel a kormányon. Én nem lennék valami elégedett a snooker-karrieremmel, ha végig olyan asztalon játszottunk volna, ahol én nagyobb lukakra lökhettek, mint az ellenfeleim."

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Utolsó pár (2-3) körben nehéz az 5 mp-t kiautózni, hiába vagy jóval gyorsabb körönként, és elég sokszor kap a gyorsabb is 5 mp-t (lásd az első futam, ahol Verstappen sokkal gyorsabb volt, de inkább visszaengedte Hamiltont, mert nem tudta volna az 5 mp-t kiautózni, viszont úgy gondolta, hogy meg tudja előzni még egyszer).Amúgy továbbra is érthetetlen nekem, hogy Max a hétvégén mire kapta végül az 5 másodperces büntetését. Ez alapján, ha valaki nem veszi vissza a helyét a futam végén a gyorsabb autós szabálytalansága miatt, akkor szívathatja ezzel a gyorsabbat, hiszen így ha a másik nem autózza ki pár kör alatt az 5 mp-t, akkor kikap a lassabb autótól, mert az nem vette vissza a helyét…Ezt nem értem. Az 5 mp büntetést eddig is hozzáadták a végén az időhöz. Ha nem veszed vissza a helyed a gyorsabbtól akkor az el húz 5 mp-re és magadat szivattad meg, nem őt.
Jughead
Ráadásul általában (mindig?) a lassabb autó szokta kapni a büntetést, hisz a gyorsabb autó viszonylag ritkán tart fel egy lassabbat.
vpi
több mint 4 éve
Amúgy továbbra is érthetetlen nekem, hogy Max a hétvégén mire kapta végül az 5 másodperces büntetését. Ez alapján, ha valaki nem veszi vissza a helyét a futam végén a gyorsabb autós szabálytalansága miatt, akkor szívathatja ezzel a gyorsabbat, hiszen így ha a másik nem autózza ki pár kör alatt az 5 mp-t, akkor kikap a lassabb autótól, mert az nem vette vissza a helyét…Ezt nem értem. Az 5 mp büntetést eddig is hozzáadták a végén az időhöz. Ha nem veszed vissza a helyed a gyorsabbtól akkor az el húz 5 mp-re és magadat szivattad meg, nem őt.
Jughead
Ráadásul általában (mindig?) a lassabb autó szokta kapni a büntetést, hisz a gyorsabb autó viszonylag ritkán tart fel egy lassabbat.
Szerkesztette: vpi
több mint 4 éve
Amúgy továbbra is érthetetlen nekem, hogy Max a hétvégén mire kapta végül az 5 másodperces büntetését. Ez alapján, ha valaki nem veszi vissza a helyét a futam végén a gyorsabb autós szabálytalansága miatt, akkor szívathatja ezzel a gyorsabbat, hiszen így ha a másik nem autózza ki pár kör alatt az 5 mp-t, akkor kikap a lassabb autótól, mert az nem vette vissza a helyét…
Szerkesztette: Jughead
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
A hibrid érában azért nyerte meg az összes futamot a Merci, a tavalyi év kivételével (ahol letekert motorral mentek már), mert ez a pálya nem fekszik nekik.Eddig is Mercedes pálya volt ezMr.BreakerSemmit nem tudok a mai f1-ről, a hype miatt fogok hosszú idő után újra belenézni a vasárnapi futamba, de kettővel előtted volt egy link ahol Villeneuve azt mondja, hogy ez Red Bull pálya 😊
r.baggio
De azt is hozzátette Villeneuve:
„De azzal a motorral, ami Lewis alatt van, most már minden Lewis-pálya."
Közel azonos motorteljesítmény mellett, lehetne ez egy RB pálya idén, de az RB az utolsó futamokon rendre az egyenesekben vesztette a legtöbb tempót a Mercihez képest, Abu Dhabi 2/3-a meg nagyjából full gázon teljesíthető, benne két hosszú egyenessel.
több mint 4 éve
Eddig is Mercedes pálya volt ezMr.BreakerSemmit nem tudok a mai f1-ről, a hype miatt fogok hosszú idő után újra belenézni a vasárnapi futamba, de kettővel előtted volt egy link ahol Villeneuve azt mondja, hogy ez Red Bull pálya 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Elég csak Haminak kiesni! 😊egyetlen esely ha elso kanyarban veletlen kiesnek mindketten ...Sokan várják ettől a mostani futamtól a nagy VB harcot, de szerintem az igazi szétlövés a VB-ért Jeddah-ban történt meg. Ez az Abu Dhabi futam sokkal inkább fog hasonlítani a Qatari nagydíjra így látatlanban, de ne legyen igazam és legyenek közel egymáshoz és vívják meg a pályán a VB-t.m4sport.hu/forma-1/cikk/2021/12/08/horner-verstappen-kimagasloan-a-legjobb-versenyzo-volt-iden/?fbclid=IwAR0VXnf7GO1_Gzyz2z9sCiWtCDshh3zsql_giQYBQyVPFIu4RrD5oWn40C0
Eddig is Mercedes pálya volt ez, az átalakításokkal méginkább annak tűnik, az első két szektorban van összesen 1 sikán és 2 középgyors kanyar ami inkább az idei Mercedesnek fekszik. Egyedül az utolsó szektor az ahol az RB-nek lehet keresnivalója, de addigra már annyi hátrányt össze fognak szedni, csak az eredmények kozmetikázására lesz lehetőségük.
Egyelőre ezt látom, de nem sokat kell már várni, hogy meglássuk mi is a helyzet valójában, péntek-szombatra már körvonalazódni fognak az erőviszonyok.
Mr.Breaker
Horner is érzi, hogy ennek nagyjából vége van. Elfogult, de jórészt igaza van. Talán csak annyi, hogy az 1. szektorban nem skillből nyert időt Verstappen, hanem a piszkos levegő segített.
Legkésőbb Törökországban kapcsolnia kellett volna a Red Bullnak, hogy találni kéne 1-2 tizedet a Mercihez képest, mert az nem normális, hogy nedves pályán Bottas röhögve megy Verstappen előtt.
csipkelli
csebi
több mint 4 éve
egyetlen esely ha elso kanyarban veletlen kiesnek mindketten ...Sokan várják ettől a mostani futamtól a nagy VB harcot, de szerintem az igazi szétlövés a VB-ért Jeddah-ban történt meg. Ez az Abu Dhabi futam sokkal inkább fog hasonlítani a Qatari nagydíjra így látatlanban, de ne legyen igazam és legyenek közel egymáshoz és vívják meg a pályán a VB-t.m4sport.hu/forma-1/cikk/2021/12/08/horner-verstappen-kimagasloan-a-legjobb-versenyzo-volt-iden/?fbclid=IwAR0VXnf7GO1_Gzyz2z9sCiWtCDshh3zsql_giQYBQyVPFIu4RrD5oWn40C0
Eddig is Mercedes pálya volt ez, az átalakításokkal méginkább annak tűnik, az első két szektorban van összesen 1 sikán és 2 középgyors kanyar ami inkább az idei Mercedesnek fekszik. Egyedül az utolsó szektor az ahol az RB-nek lehet keresnivalója, de addigra már annyi hátrányt össze fognak szedni, csak az eredmények kozmetikázására lesz lehetőségük.
Egyelőre ezt látom, de nem sokat kell már várni, hogy meglássuk mi is a helyzet valójában, péntek-szombatra már körvonalazódni fognak az erőviszonyok.
Mr.Breaker
Horner is érzi, hogy ennek nagyjából vége van. Elfogult, de jórészt igaza van. Talán csak annyi, hogy az 1. szektorban nem skillből nyert időt Verstappen, hanem a piszkos levegő segített.
Legkésőbb Törökországban kapcsolnia kellett volna a Red Bullnak, hogy találni kéne 1-2 tizedet a Mercihez képest, mert az nem normális, hogy nedves pályán Bottas röhögve megy Verstappen előtt.
csipkelli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Sokan várják ettől a mostani futamtól a nagy VB harcot, de szerintem az igazi szétlövés a VB-ért Jeddah-ban történt meg. Ez az Abu Dhabi futam sokkal inkább fog hasonlítani a Qatari nagydíjra így látatlanban, de ne legyen igazam és legyenek közel egymáshoz és vívják meg a pályán a VB-t.m4sport.hu/forma-1/cikk/2021/12/08/horner-verstappen-kimagasloan-a-legjobb-versenyzo-volt-iden/?fbclid=IwAR0VXnf7GO1_Gzyz2z9sCiWtCDshh3zsql_giQYBQyVPFIu4RrD5oWn40C0
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Sokan várják ettől a mostani futamtól a nagy VB harcot, de szerintem az igazi szétlövés a VB-ért Jeddah-ban történt meg. Ez az Abu Dhabi futam sokkal inkább fog hasonlítani a Qatari nagydíjra így látatlanban, de ne legyen igazam és legyenek közel egymáshoz és vívják meg a pályán a VB-t. Eddig is Mercedes pálya volt ez, az átalakításokkal méginkább annak tűnik, az első két szektorban van összesen 1 sikán és 2 középgyors kanyar ami inkább az idei Mercedesnek fekszik. Egyedül az utolsó szektor az ahol az RB-nek lehet keresnivalója, de addigra már annyi hátrányt össze fognak szedni, csak az eredmények kozmetikázására lesz lehetőségük.
több mint 4 éve
Utólag persze könnyű megmondani, hogy nem volt tempo előnye stb., de előre plane edzés alapján nem tudtak megmondani.Amikor a 3. rajt után elkezdtek végre versenyezni, Verstappen nem tudott gyorsabb tempót menni Hamiltonnál friss közepes vs. friss kemény gumi felállásban. Ha nincs piros zászló, akkor azzal a közepessel versenyez a cseréig friss kemény ellen, amin elrajtolt. Esélytelen bármilyen előnyt is kiautózni.Ha fel se merült bennük, hogy kint marad akkor jó nagy barmok. De azéret ennyire nem nézem hülyének őket.Szerintem fel se merült bennük, hogy Verstappen kint marad. Például azért, mert a keményen nagyjából az egész versenyt végig tudták volna tolni. A meglévő tempóelőnnyel az egyetlen reális veszély rájuk nézve az, ha Verstappennel találkoznak a pályán. Ezt kellett Bottassal levédeni.Amiről még nem (vagy kevés) esett szó: a leginkább amatőr megoldás a versenyirányítóktól az első sc majd piros zászló kombó volt. Én ott nagyon felhúztam a szemöldököm, ha nincs az orbitális Merci fölény, lett volna mutogatás.Merci egy emberre mutogathatott volna magára. Full felesleges volt mindkét autót kihozni.
Szokol
Toca
Az is benne van, hogy Verstappen jött volna cserélni, ha Bottas kint marad. Csak hát annyi minden történt, hogy erre utólag senki nem kíváncsi már.
csipkelli
Bottast kint kellett volna hagyni, Hamiltont kihozni, így semmi féleképpen nem tud annyi előnyt kiautózni Max, hogy akár SC esetén is Hami elé jöjjön, ráadásul ha Bottassal okosan játszanak Merci 1-2.
Amit csináltak azzal tálcán kínálták Maxnak az első helyet és azt, ha bármi közbe jön akkor ezáltal legyen esélye nyerni.
Megmentette őket, hogy elbaszta a 2. rajtot illetve, hogy elég nagy volt Hami tempó előnye, de ha a boxon múlik Max most 14 ponttal vezet kb.
Toca
A Mercedesnek arra kellett figyelnie, hogy ne kelljen a pályán versenyeznie a hollanddal. Ha Bottas marad, akkor Bot-Ham-Ver felállással indulnak a safety car után, ami ugye necces, és Portugáliában is megszopták már.
csipkelli
Bottast az előtt se tudta megelőzni Max és a Merci tempo fölénye miatt az egyenesben / 2.-3. Szektorban nem is lett volna eselye.
Nem kellett volna versenyezniük a pályán előbb utóbb elfogy a gumi.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Amikor a 3. rajt után elkezdtek végre versenyezni, Verstappen nem tudott gyorsabb tempót menni Hamiltonnál friss közepes vs. friss kemény gumi felállásban. Ha nincs piros zászló, akkor azzal a közepessel versenyez a cseréig friss kemény ellen, amin elrajtolt. Esélytelen bármilyen előnyt is kiautózni.Ha fel se merült bennük, hogy kint marad akkor jó nagy barmok. De azéret ennyire nem nézem hülyének őket.Szerintem fel se merült bennük, hogy Verstappen kint marad. Például azért, mert a keményen nagyjából az egész versenyt végig tudták volna tolni. A meglévő tempóelőnnyel az egyetlen reális veszély rájuk nézve az, ha Verstappennel találkoznak a pályán. Ezt kellett Bottassal levédeni.Amiről még nem (vagy kevés) esett szó: a leginkább amatőr megoldás a versenyirányítóktól az első sc majd piros zászló kombó volt. Én ott nagyon felhúztam a szemöldököm, ha nincs az orbitális Merci fölény, lett volna mutogatás.Merci egy emberre mutogathatott volna magára. Full felesleges volt mindkét autót kihozni.
Szokol
Toca
Az is benne van, hogy Verstappen jött volna cserélni, ha Bottas kint marad. Csak hát annyi minden történt, hogy erre utólag senki nem kíváncsi már.
csipkelli
Bottast kint kellett volna hagyni, Hamiltont kihozni, így semmi féleképpen nem tud annyi előnyt kiautózni Max, hogy akár SC esetén is Hami elé jöjjön, ráadásul ha Bottassal okosan játszanak Merci 1-2.
Amit csináltak azzal tálcán kínálták Maxnak az első helyet és azt, ha bármi közbe jön akkor ezáltal legyen esélye nyerni.
Megmentette őket, hogy elbaszta a 2. rajtot illetve, hogy elég nagy volt Hami tempó előnye, de ha a boxon múlik Max most 14 ponttal vezet kb.
Toca
A Mercedesnek arra kellett figyelnie, hogy ne kelljen a pályán versenyeznie a hollanddal. Ha Bottas marad, akkor Bot-Ham-Ver felállással indulnak a safety car után, ami ugye necces, és Portugáliában is megszopták már.
több mint 4 éve
Ha fel se merült bennük, hogy kint marad akkor jó nagy barmok. De azéret ennyire nem nézem hülyének őket.Szerintem fel se merült bennük, hogy Verstappen kint marad. Például azért, mert a keményen nagyjából az egész versenyt végig tudták volna tolni. A meglévő tempóelőnnyel az egyetlen reális veszély rájuk nézve az, ha Verstappennel találkoznak a pályán. Ezt kellett Bottassal levédeni.Amiről még nem (vagy kevés) esett szó: a leginkább amatőr megoldás a versenyirányítóktól az első sc majd piros zászló kombó volt. Én ott nagyon felhúztam a szemöldököm, ha nincs az orbitális Merci fölény, lett volna mutogatás.Merci egy emberre mutogathatott volna magára. Full felesleges volt mindkét autót kihozni.
Szokol
Toca
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Szerintem fel se merült bennük, hogy Verstappen kint marad. Például azért, mert a keményen nagyjából az egész versenyt végig tudták volna tolni. A meglévő tempóelőnnyel az egyetlen reális veszély rájuk nézve az, ha Verstappennel találkoznak a pályán. Ezt kellett Bottassal levédeni.Amiről még nem (vagy kevés) esett szó: a leginkább amatőr megoldás a versenyirányítóktól az első sc majd piros zászló kombó volt. Én ott nagyon felhúztam a szemöldököm, ha nincs az orbitális Merci fölény, lett volna mutogatás.Merci egy emberre mutogathatott volna magára. Full felesleges volt mindkét autót kihozni.
Szokol
Toca