Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
ez most kicsit olyan, mint amikor valaki leszarozta a 300-at mert történelmileg pontatlanezt a filmet a helyén kell kezelni.. Rodriguez ezzel a régi trashmovieknak állít emléket/görbe tükröt. annak pedig zseniálisSzobi22Semmi zsenialitás nem tükröződik nekem ebből a filmből. Nem mondom, hogy nézhetetlen, de biztos hogy nem zseniális.catattack
JJ: köszi a pontosítást
Intouchables: nekem tetszett, bár ez a marokkói gyereket lecseréljük négerre, mert úgy az igazán szimbolikus annyira nem jött be, de ez csak a végén derült ki.füligjimmynekem is ez az egyetlen momentum, ami kicsit zavart. ezen kívül viszont elképesztően tetszett, örülök, hogy végre megnéztem, bőven megérte a mozijegyet
több mint 12 éve
nem értem az érvelést. hogy a szubjektív megítélésnek mi köze a film minőségéhezMondjuk romantikus vígjátékot se szoktunk zseniálisnak nevezni, én legalábbisfüligjimmySemmi zsenialitás nem tükröződik nekem ebből a filmből. Nem mondom, hogy nézhetetlen, de biztos hogy nem zseniális.catattacka maga kategóriájában az, ezt nagyon még vitatni sem lehet
én sem szeretem az ilyen filmeket, de érvelésed nagyjából olyan, mintha egy romantikus vígjátékot tartanál "túl nyálas"-nakjjncaa
én ezt a műfajt kifejezetten utálom, de attól még pl. az Irma, te édes ugyanúgy zseniális
Intouchables: nekem tetszett, bár ez a marokkói gyereket lecseréljük négerre, mert úgy az igazán szimbolikus annyira nem jött be, de ez csak a végén derült ki. füligjimmymár készül a hollywoodi remake...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mondjuk romantikus vígjátékot se szoktunk zseniálisnak nevezni, én legalábbis. A Machete ettől függetlenül elment szódával, de még "szarfilmnek" se túl masszív. Ehhez sztem több olyan jelenet kellett volna, mint a belezős, vagy amikor az a hetyke csöcsü gyevocská előhúzta a nunujából a stukkert.a maga kategóriájában az, ezt nagyon még vitatni sem lehetezt a filmet a helyén kell kezelni.. Rodriguez ezzel a régi trashmovieknak állít emléket/görbe tükröt. annak pedig zseniálisSzobi22Semmi zsenialitás nem tükröződik nekem ebből a filmből. Nem mondom, hogy nézhetetlen, de biztos hogy nem zseniális.catattack
én sem szeretem az ilyen filmeket, de érvelésed nagyjából olyan, mintha egy romantikus vígjátékot tartanál "túl nyálas"-nakjjncaa
Tré vígjáték: The Sitter, tököm tudja a magyar címét. Pedig azon a dagi fickón mindig röhögök, Sam Rockwell általában epic, de most.........
Intouchables: nekem tetszett, bár ez a marokkói gyereket lecseréljük négerre, mert úgy az igazán szimbolikus annyira nem jött be, de ez csak a végén derült ki.
És újra megnéztem egy klasszikust. To be, or not to be, Mel Brooks főszereplésével. Az eleje gyenge, de utána parádé.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Szóval kihozza az emberekből az öngyilkos hajlamot 😛Utána kértem meg a feleségem kezét 😛ezt a filmet a helyén kell kezelni.. Rodriguez ezzel a régi trashmovieknak állít emléket/görbe tükröt. annak pedig zseniálisSzobi22van ezeknek a filmeknek egy gyűjtőfogalma is, ez pedig az exploitation
semmilyen "emléket" nem állít, csupán az exploitation stílusjegyeit használja mesterien, az ilyen alkotásokat alapból nem szabad komolyan venni, abszolút nem az a céljuk...jjncaa
Gyurma Pappa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
a maga kategóriájában az, ezt nagyon még vitatni sem lehetezt a filmet a helyén kell kezelni.. Rodriguez ezzel a régi trashmovieknak állít emléket/görbe tükröt. annak pedig zseniálisSzobi22Semmi zsenialitás nem tükröződik nekem ebből a filmből. Nem mondom, hogy nézhetetlen, de biztos hogy nem zseniális.catattack
én sem szeretem az ilyen filmeket, de érvelésed nagyjából olyan, mintha egy romantikus vígjátékot tartanál "túl nyálas"-nak
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
catattack
3 520
ezt a filmet a helyén kell kezelni.. Rodriguez ezzel a régi trashmovieknak állít emléket/görbe tükröt. annak pedig zseniálisSzobi22Semmi zsenialitás nem tükröződik nekem ebből a filmből. Nem mondom, hogy nézhetetlen, de biztos hogy nem zseniális.
több mint 12 éve
Az egyik legjobb film 😀 Utána kértem meg a feleségem kezét 😛van ezeknek a filmeknek egy gyűjtőfogalma is, ez pedig az exploitationSPOILERezt a filmet a helyén kell kezelni.. Rodriguez ezzel a régi trashmovieknak állít emléket/görbe tükröt. annak pedig zseniálisSzobi22
Akkor jöttél rá amikor a vékonybélen ereszkedett le? 😂
A vége nagyon szánalmas volt! Gépágyú a motoron ( ...és az az ugratás :/ )
Lindsey a peacemaker... 😂
Fos...catattack
semmilyen "emléket" nem állít, csupán az exploitation stílusjegyeit használja mesterien, az ilyen alkotásokat alapból nem szabad komolyan venni, abszolút nem az a céljuk...jjncaa
De egyébként tényleg jó, imádom az ilyen stílus filmeket, amilyen mondjuk a trash filmjeik voltak. Machete kimondottan zseniális 😊
több mint 12 éve
van ezeknek a filmeknek egy gyűjtőfogalma is, ez pedig az exploitationezt a filmet a helyén kell kezelni.. Rodriguez ezzel a régi trashmovieknak állít emléket/görbe tükröt. annak pedig zseniálisSzobi22Én a film közepén rájöttem, hogy ezt vígjátékként kell nézni, szal a végét is tudtam élvezni.SPOILER
Utsó 20 percben többet nevettem, mint egy vígjátékon.Bébé
Fos...catattack
semmilyen "emléket" nem állít, csupán az exploitation stílusjegyeit használja mesterien, az ilyen alkotásokat alapból nem szabad komolyan venni, abszolút nem az a céljuk...
---
több mint 12 éve
ezt a filmet a helyén kell kezelni.. Rodriguez ezzel a régi trashmovieknak állít emléket/görbe tükröt. annak pedig zseniálisSPOILEREz a Machete mekkora szar! A végén elbasszák az egészet. Pedig egy erős közepes lehetne belőle. 5/10Én a film közepén rájöttem, hogy ezt vígjátékként kell nézni, szal a végét is tudtam élvezni.
catattack
Fos...catattack
több mint 12 éve
Machete don't text...Ennyire már nincsen meg a film, de azon sírtam amikor Alba feláll a kocsi tetejére és beszédet mond. 😀Én a film közepén rájöttem, hogy ezt vígjátékként kell nézni, szal a végét is tudtam élvezni.SPOILER
Fos...catattack
Komolyan az annyira szar, hogy már jó. 😀
Így visszaemlékezve azt nem tudtam/tudom eldönteni, hogy azt direkt csinálták szarra (0 színészi játék) vagy Alba tényleg ennyire szar. 😀Bébé
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Act of Valor az év filmje! Nálam.
több mint 12 éve
Ennyire már nincsen meg a film, de azon sírtam amikor Alba feláll a kocsi tetejére és beszédet mond. 😀SPOILEREz a Machete mekkora szar! A végén elbasszák az egészet. Pedig egy erős közepes lehetne belőle. 5/10Én a film közepén rájöttem, hogy ezt vígjátékként kell nézni, szal a végét is tudtam élvezni.
catattack
Fos...catattack
Komolyan az annyira szar, hogy már jó. 😀
Így visszaemlékezve azt nem tudtam/tudom eldönteni, hogy azt direkt csinálták szarra (0 színészi játék) vagy Alba tényleg ennyire szar. 😀
több mint 12 éve
catattack
3 520
SPOILEREz a Machete mekkora szar! A végén elbasszák az egészet. Pedig egy erős közepes lehetne belőle. 5/10Én a film közepén rájöttem, hogy ezt vígjátékként kell nézni, szal a végét is tudtam élvezni.
catattack
Fos...
több mint 12 éve
Duff
3 133
Ez a Machete mekkora szar! A végén elbasszák az egészet. Pedig egy erős közepes lehetne belőle. 5/10Szerintem mind3 említett film igencsak jó. A Machete a maga kategóriájában zseniális, mint ilyen B slasher film. Nem szabad komolyan venni egyszerűen csak élvezni kell. Ugyanilyen a Piranha 3D is, a történet 0, de az akció, a látvány fasza.
Az In Time viszont nagyon tetszett! Timbert mindig utáltam, de kezdem kedvelni a gyereket. 8/10
A From Paris with Love-ot nagyon lehúzták a kritikák, de bekaphassák!
Travolta nagyon fasza benne. Maga a film is nagyon tetszett 8/10catattack
In Time szerintem is jó, ráadásul szerintem igencsak nagy kritika a mai világra tekintve.
Paris with Love meg egyszerűen kurvajó, Travoltával az élen 😛
több mint 12 éve
Ez a Machete mekkora szar! A végén elbasszák az egészet. Pedig egy erős közepes lehetne belőle. 5/10Én a film közepén rájöttem, hogy ezt vígjátékként kell nézni, szal a végét is tudtam élvezni.
catattack
Utsó 20 percben többet nevettem, mint egy vígjátékon.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Ez a Machete mekkora szar! A végén elbasszák az egészet. Pedig egy erős közepes lehetne belőle. 5/10Az In Time viszont nagyon tetszett! Timbert mindig utáltam, de kezdem kedvelni a gyereket. 8/10
A From Paris with Love-ot nagyon lehúzták a kritikák, de bekaphassák!
Travolta nagyon fasza benne. Maga a film is nagyon tetszett 8/10
több mint 12 éve
Megnéztem az "Egy asszony illata" c. filmet. Komolyan mondom, nem értem, hogy maradhatott ez ki eddig az életemből. Al Pacino alakítása és a szinkron is odavert, bekerült a kedvenc filmjeim közé.Egy asszony illata - Vittorio Gassman
Ha valaki tudna még hasonló témájú vagy mondanivalójú filmeket ajánlani nekem, megköszönném.JC6
😉
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
az éhezők viadala egy forintot nem ér,én meg ezret is kiadtam rá. 😀 volt benne kb 2 jelenet ami tetszett,a többi kuka. sokkal jobbra számítottam mint amit kaptam.
a project x se egy nagy szám de azért el lehet rajta szórakozni,de csak egyszer. 😊
több mint 12 éve
Harry Brown-t ajánlom mindenkinek aki szereti az "odaba**ós" filmeket. Nem éppen első randis film, és akkor még finoman fogalmaztam. Michael Caine zseniális benne. Utoljára filmnél a "Taken" után éreztem olyat, hogy a fal adta a másikat...
több mint 12 éve
Tegnap megnéztem a megállíthatatlan (The Express) című filmet.Szinkronnal egyáltalán nem olyan durva.
Felirattal néztem és meglepődtem a végén... 😊catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Tegnap megnéztem a megállíthatatlan (The Express) című filmet. Felirattal néztem és meglepődtem a végén... 😊
(JJ Tiller)
több mint 12 éve
Megnéztem az "Egy asszony illata" c. filmet. Komolyan mondom, nem értem, hogy maradhatott ez ki eddig az életemből. Al Pacino alakítása és a szinkron is odavert, bekerült a kedvenc filmjeim közé.Angyalok Amerikában, szintén Al Pacino
Ha valaki tudna még hasonló témájú vagy mondanivalójú filmeket ajánlani nekem, megköszönném.JC6
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Megnéztem az "Egy asszony illata" c. filmet. Komolyan mondom, nem értem, hogy maradhatott ez ki eddig az életemből. Al Pacino alakítása és a szinkron is odavert, bekerült a kedvenc filmjeim közé.Nézd meg az eredetit is!
http://www.port.hu/a_no_illata_profumo_di_donna/pls/fi/films.film_page?i_film_id=1849
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Megnéztem az "Egy asszony illata" c. filmet. Komolyan mondom, nem értem, hogy maradhatott ez ki eddig az életemből. Al Pacino alakítása és a szinkron is odavert, bekerült a kedvenc filmjeim közé.Ha valaki tudna még hasonló témájú vagy mondanivalójú filmeket ajánlani nekem, megköszönném.
több mint 12 éve
uramisten, ez a war horse miért lett felkapott film azon kívül, hogy Spielberg rendezte? és értem én, hogy a hülye nézők képtelenek feliratot olvasni, na de nincs annál szánalmasabb dolog, mikor egy háborús történetben a német katonák ugyanúgy angolul beszélnek, mint az ellenség...jjncaaaz tényleg elég zavaró volt, viszont a csatajeleneteknél ismét nagyon odatette magát Spielberg.